Banner for Safecourtkitchen

Safecourtkitchen Recensioni 5.616

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben fan! Fantastische producten, we gebruiken de pannen, glazen vershoudbakjes en melkschuimer elke dag met veel plezier. Ook de klantenservice krijgt een 10! I’m a fan! Fantastic products — we us... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Oude melkschuimer was aardig maar toch vaak moeilijk schoon te maken. Kwam deze tegen online en overtuigd. Vrij snel geleverd en makkelijk te installeren. Werkt intuïtief en blijft schoon. Ook nog ee... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helaas gaf mijn melkopschuimer kortsluiting, maar de manier waarop Safecourt dit heeft opgelost is echt klasse. Na één berichtje kreeg ik direct een reactie en werd er razendsnel een nieuw apparaat o... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettrodomestici
  2. Negozio di articoli da cucina

Scritti dall'azienda

Bij Safecourt Kitchen geloven we dat écht genieten begint met gezonde keuzes. Daarom ontwikkelen we keukenapparaten die niet alleen doen wat ze beloven, maar ook volledig vrij zijn van Teflon, PFAS en microplastic. Wat je dagelijks gebruikt in de keuken, hoort veilig te zijn voor jou, je gezin én je gezondheid. Onze missie is helder: een eerlijke en bewuste keuken toegankelijk maken voor iedereen. We combineren stijlvol design met gebruiksgemak en 100% transparantie over materialen en functies. Als jong, onafhankelijk merk bouwen we elke dag aan een community van mensen die weten wat erin zit en wat er juist níét in hoort te zitten. Want bewust kiezen begint met goede informatie én producten die je kunt vertrouwen.

100% een teflon & PFAS vrij keuken

Scritti dall'azienda

Voor 22:00 besteld, morgen in huis!
Hey jij, wij zijn Cas en Boyd – de oprichters van Safecourt Kitchen. Wat begon als liefde voor koken, groeide uit tot een missie: keukenapparaten ontwerpen die niet alleen functioneel en stijlvol zijn, maar vooral veilig en gezond. Bij Safecourt geloven we dat écht genieten begint met bewuste keuzes. Daarom ontwikkelen we producten die volledig vrij zijn van Teflon, PFAS en microplastic. Geen verborgen schadelijke stoffen, maar transparante technologie die je elke dag met een gerust hart gebruikt. We testen en gebruiken elk product zelf – in onze eigen keukens, met onze eigen recepten. Zo weten we precies wat werkt en wat beter kan. Ieder apparaat dat we maken, is ontworpen met oog voor kwaliteit, gebruiksgemak én esthetiek. Van robuuste RVS-elementen tot slimme functies die koken sneller én leuker maken. En natuurlijk vergeten we het design niet. Onze collectie is strak, tijdloos en past in iedere keuken – van modern tot klassiek.

Vandaag voor 22:00 besteld is morgen in huis

Gratis verzending

Gratis verzending
30 dagen geld terug garantie + 2 jaar garantie.

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Echt een geweldige ervaring gehad

Echt een geweldige ervaring gehad! Van één van mijn bewaardozen was de deksel kapot, ik heb een video gestuurd en nog geen 24 uur later kreeg ik niet alleen een nieuwe deksel, maar een compleet nieuwe set toegestuurd.

Zo’n snelle en klantgerichte service zie je tegenwoordig bijna niet meer. Ze laten duidelijk zien dat klanttevredenheid voor hen belangrijker is dan alleen verkopen.

Vanaf nu zal ik hier zeker blijven winkelen en ik raad het iedereen van harte aan. Bedankt!

17 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Goede service en product voldoet

Product was de eerste keer volgens vervoerder afgeleverd maar ik had niks ontvangen..dit is netjes opgelost door safecourt. Het product bevalt heel goed (melkopschuimer). De melk brand nooit aan en het schuim is dik (wel een beetje afhankelijk van de melk die ik gebruik).

29 dicembre 2025

Goede service bij transportschade

De digitale melkopschuimer kwam helaas gebroken aan. Op de website heb ik ‘s avonds een formulier ingevuld waar ik direct antwoord op had. Na een paar foto’s te hebben gestuurd kreeg ik direct een nieuw kan opgestuurd. Super snelle en vlotte communicatie en ook erg begripvol en vriendelijk.

17 aprile 2026

Een mooie melkopschuimer

Een mooie melkopschuimer, klein puntje , op warmen duurt wel iets langer dan bij mijn oude . Maakt een mooie dikke schuimlaag
Plus , klantvriendelijk, direct reactie op
Een vraag , , goede service

5 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Top service van de klantenservice na defecte staafmixer

Onze staafmixer ging binnen de garantietermijn kapot. Ontzettend snelle èn sympathieke afhandeling door de klantenservice van Safecourt (persoonlijk, met medeleven -zelfs voor de soepen die op het programma stonden in ons weekmenu- en zeer snel en adequaat afgehandeld). Na het sturen van de video met uitleg over het probleem was er binnen 24 uur een nieuwe onderweg. Dikke pluim voor de medewerkers van de klantenservice van Safecourt Kitchen! Maken voor mij hèt verschil om nog eens producten van dit merk te kopen! 🙏🏻

15 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Gister de 3 delige set binnen gekregen…

Gister de 3 delige set binnen gekregen kan spreken over een hele goeie ervaring lekker licht in de hand makkelijk in gebruik en geen plakkende bodem tijdens het bakken. Als je twijfels zou ik je adviseren het zeker te proberen meer dan je geld waard en lekker eten op tafel!

15 aprile 2026

Bakpan.

Kwalitatief goede pan.
Bedrijf is helder in de communicatie en de levering is conform de afspraak.

16 marzo 2026

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più