Communicatie was niet helemaal duidelijk. Track and trace was van DHL (werd er gemaild) maar blijkbaar was mijn pakket al afgeleverd via PostNL en was de track and trace ook van hen. Hierdoor bijna... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Onlangs een bestelling geplaatst en betaald en nooit iets ontvangen, noch een terugbetaling gekregen. Al verschillende e-mails verstuurd, maar geen reactie. Nochtans zullen ze nu ook standaard volgend... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vandaag 2 leveringen van Pure Parfum mogen ontvangen welke ik afgelopen maandag had besteld. Geweldige snelle levering. Netjes van elk pakje een track and trace code, kan niet beter. Las hier en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
İk heb 5 flessen gekocht na 1 fles getest te hebben merkte ik dat het geur meteen na 10 min helemaal weg was ook al spuit je overdreven veel geur verdwijnt meteen. Pure oplichting want je kan ook geen... Leggi di più
Welkom bij Pure Parfum, waar luxe geur samensmelt met betaalbare elegantie. Onze online winkel biedt een prachtige collectie Eau de Parfum, geïnspireerd door iconische winkelstraatmerken, met de garantie op een diervriendelijke ervaring. Doe met ons mee op Trustpilot en deel jouw liefde voor onze geuren! 🌸
Kerklei 77, 2960, Brecht, Belgio
Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Oplichting! Na 3 mailtjes omdat mijn bestelling niet ontvangen is nogsteeds geen reactie. Leuk dat pure parfum op deze slechte review reageert dat je per mail contact op kunt nemen omdat dit niet de bedoeling is maar vervolgens moeten ze natuurlijk wel reageren... ik heb vorig jaar een keer naar tevredenheid besteld. Nu helaas toch voor €52 opgelicht...

Risposta di Pureparfum
In december bestelling gedaan , nooit onvangen , geen reactie op mails, er wprd dan gezegd stuur een mail, maar daar reageren ze dus niet op, geld weg en niks ontvangen

Risposta di Pureparfum
I got what i’ve ordered and the smell of the parfums are nearly exactly as the originals

Risposta di Pureparfum
Top.snelle levering .alleen jammer paar dezelfde gestuurd. Nu heb ik 4 keer dezelfde

Risposta di Pureparfum
Snelle en goed service en fantastische geuren die lang te ruiken zijn!

Risposta di Pureparfum
Die Bestellung kam schnell an .
Der Duftzwilling von SX 91 ( Boss Bottled) riecht fantastisch und man nimmt ihn gut war .
Der Duftzwilling SX 94 (Legend) ist mir zu dezent, man riecht den Duft nicht wirklich.

Risposta di Pureparfum
Ik ben zeer ontevreden over het parfum dat ik bij jullie heb besteld.
De geur vervliegt al na ongeveer 10 minuten en lijkt totaal niet op het originele Prada-parfum. Ter vergelijking heb ik het resterende originele parfum dat ik nog had op mijn andere pols gespoten, en het verschil in geur en houdbaarheid is duidelijk merkbaar.
Daarnaast heb ik gezien dat er eerder reviews zijn verwijderd, wat mijn vertrouwen verder heeft geschaad.
Ook heb ik.al een mail gestuurd waar geen antwoord op gegeven is.

Risposta di Pureparfum
Ik was wel tevreden met de geur. Maar halverwege het flesje is de spuit dop stuk. Daardoor kan ik het helemaal niet meer gebruiken. Gemaild en geprobeerd contact te zoeken, is op geen enkele wijze te bereiken. Krijg helemaal geen reactie. Ik zou hier niet bestellen!!

Risposta di Pureparfum
Nog een poging om een fatsoenlijke antwoord te krijgen... ik heb 22 maart een bestelling bij jullie geplaatst.. niets ontvangen en krijg ook geen antwoord op de vele mails ik heb gestuurd... ik hoop dat jullie een oplossing zo snel mogelijk gaan vinden...

Risposta di Pureparfum
Ik heb gekregen wat ik heb besteld en het werd optijd geleverd alvast bedankt

Risposta di Pureparfum
Lekkere geurtjes die lang blijven ruiken.
Snelle leveling.
En natuurlijk een goede prijs!!

Risposta di Pureparfum
Helemaal niet tevreden van de geur. Dit zou gelijkaardig/geinspireerd moeten zijn maar ik ruik hier helemaal niets van.
Retour sturen is niet mogelijk -> eens je het parfum hebt geopend kan je dit niet meer... best jammer, want zo goedkoop is het nu ook niet ( 20euro voor 20ml...) . Kan misschien opgelost worden door een klein testertje mee te sturen?

Risposta di Pureparfum
Bestelling geplaatst en best snel ontvangen. Echter was 1 van de 2 producten niet de juiste. Hier 9 (!!) e-mail voor verzonden naar het info@ e-mailadres, wat pretendeert “responstijd 24 op werkdagen” te hebben. Nog nooit een antwoord of reactie mogen ontvangen. Waardeloze klantenservice dus.

Risposta di Pureparfum
2 sterren omdat het redelijk snel bezorgd is, maar dat is dan het positieve. Pureparfum pretendeert dat hun geuren lang blijven hangen, maar helaas is dit niet waar. Na het opspuiten vervliegt de geur al binnen enkele minuten, de huismerk toiletspray van de AH de blijft langer hangen....
Als je dit probleem aankaart is Pureparfum niet te bereiken. Kortom trap er niet in en koop lekker wat anders!
Na het schrijven heb ik de score toch maar aangepast naar een 1!

Risposta di Pureparfum
Altijd correct, fijne geuren, die betaalbaar zijn en lang blijven hangen

Risposta di Pureparfum
Parfum besteld en ontvangen 24 maart. Ze hebben ipv 100 ml, 2 flessen van 50 ml gedaan en ook nog eens verkeerde. Dus niet wat ik had besteld. Heb nu 3 keer een mail gestuurd en geen antwoord. Echt heel erg slecht dit. Weet niet wat voor mensen er werken maar reageer op email ipv uit jullie neus te vreten. Hoop dat jullie nu aankomen met een oplossing!!!!!

Risposta di Pureparfum
Heb parfum bestel! Maar nooit wat ontvangen of antwoord op mijn mails ....
Erg jammer want vorige keer ging het wel goed en de geuren zijn top.
Maar nu dus niks.....

Risposta di Pureparfum
Die Düfte kommen ganz gut an das Original heran. Nicht ganz so intensiv und lang anhaltend aber eine gute Alternative

Risposta di Pureparfum
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.