Valutata 3 stelle su 5

Testpakket besteld, 3 geuren blijven amper hangen. 2 geuren zijn wel echt heel goed, en blijven lang hangen. Ik heb echter geen gratis testers bij mijn bestelling gekregen, wat wel zo werd geadverteer... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Bestelling gedaan maar door een fout van mijn kan ( typ fout in het huisnummer) is mijn pakketje retour afzender gegaan . Ik heb 2 keer gemaild en een aantal keer gebeld maar krijg nul reactie .Jamme... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Profumeria

Scritti dall'azienda

Ruim assortiment luxe merk geïnspireerde parfum olieen. Jouw favoriete designer parfum maar dan sterker, beter, intenser, goedkoper en gezonder. Shop nu Olie Parfum bij Líodor!

3,6

2 stelle
1 stella

Ha risposto al 68% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Stiamo esaminando questa recensione secondo i processi di segnalazione di Trustpilot.

Valutata 1 stelle su 5

Heel slechte communicatie en service

Nog steeds geen pakje. Uiteindelijk een antwoord gekregen dat ze het weer zouden sturen maar ook niets ontvangen.
Daarna weer geen antwoord.

9 aprile 2026

Beste,

Dankjewel voor uw review. Bij u is het niet gelopen zoals het normaal hoort te lopen. Onze excuses hiervoor.

Gelukkig hebben we het af kunnen handelen door deze week uw order nogmaals te versturen door een kwijtgeraakte order bij PostNL.

Als we nog iets voor u kunnen doen laat het ons dan weten!

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, zou snel verzonden zijn. Enkele dagen later melding dat PostNL het pakketje bezorgd had, echter niets ontvangen. Contact gezocht met Liodor, moest 7 dagen wachten dan zou het pakket pas echt kwijt zijn. 7 dagen gewacht, geen pakket, gemaild, moest opnieuw mijn adres doorgeven, pakket zou dezelfde dag nog verstuurd worden. Twee weken verder nog steeds niets ontvangen, Liodor reageert nergens meer op, niet op mails, niet via de telefoon. Waardeloze klantenservice. Voor mij geen Liodor meer. Oh en mijn geld? Niets meer van teruggezien!

11 marzo 2026

Beste J H,

We begrijpen u, dit is erg vervelend. Dit is een probleem wat veel voorkomt met brievenbuspakjes. We hebben uw pakket nogmaals verstuurd en met u afgehandeld via de mail!

Als we nog iets voor u kunnen doen laat het dan weten, we kijken samen altijd graag naar een oplossing!

Dupe baccarat rouge 540 gekocht

Dupe baccarat rouge 540 gekocht.
Ruikt niet hetzelfde.
Geur ruik je nauwelijks.
Geur gaat snel weg.

3 aprile 2026

Beste Yarin,

Dankjewel voor je review, wat jammer om te horen dat nummer 40 niet bevalt zoals je dacht.

Nummer 40 is een geur die door sommige mensen minder word geroken door andere door de geur samenstelling.

We vermeldden graag dat je bij ons altijd mag retourneren, ook wanneer de parfums minimaal gebruikt zijn!

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een pakketje luchtjes besteld en…

Ik heb een pakketje luchtjes besteld en deze zou op 1 april afgeleverd worden. PostNL meldde het pakketje bij mij afgeleverd was in de brievenbus. Tot nu toe niets gezien. Dit lijkt op oplichterij. Ik hoop nog wat te horen. Dan zal ik een positieve review geven

1 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Testpakketje besteld,daar blijft het…

Testpakketje besteld,daar blijft het ook bij, zonde van je geld!!
Geuren blijven geen van allen hangen..hooguit een half uur.
Nooit meer!!

23 marzo 2026

Beste Agnes,

Dankjewel voor je review, wat jammer om te horen dat onze parfums niet bevallen zoals je dacht.

Valutata 4 stelle su 5

Het product verdient zeker 5 sterren

Het product verdient zeker 5 sterren, maar gezien dat er mijn vragen niet beantwoord worden... dan maar hier deze stellen.
Ik heb een sample pakket besteld van 5 geuren. Netjes ontvangen. helaas zijn alle verpakkingen hetzelfde geen idee welke, welke geur het is. intussen heb ik ze geprobeerd ik heb een antaal favorieten maar geen idee wat ik moet bestellen...

20 marzo 2026
Valutata 3 stelle su 5

Testpakket besteld

Testpakket besteld, 3 geuren blijven amper hangen. 2 geuren zijn wel echt heel goed, en blijven lang hangen. Ik heb echter geen gratis testers bij mijn bestelling gekregen, wat wel zo werd geadverteerd…

24 marzo 2026

Beste Sander,

Dankjewel voor je review. We begrijpen het, voor elke parfum die u besteld krijgt u 1 gratis sample. Alleen met het sample pakket ontvangt u geen gratis samples, en deze heeft u besteld.

Maar we willen u graag helpen! Stuur ons een mailtje en we kijken er samen naar.

Liodor parfum voor mij een No Go

Het concept van parfum op basis van olie, klonk zeer aannemelijk. Bestelling redelijk snel ontvangen. Alle samples netjes verpakt in mini bags van goede kwaliteit. Ik heb alle 5 samples uit bestelling #25638 van 14/03 ruim een week uitgeprobeerd.
A) De geparfumeerde olie geurt niet bepaald sterk en B) Moest ik het meerdere malen per dag opnieuw aan brengen, om de geur ietsjes te kunnen blijven ruiken.

Persoonlijk vind ik Liodor dus helaas een No Go.

14 marzo 2026

Beste Agnes,

Aanrader

Lekkere sterke geuren, blijven lang hangen en je doet er lang mee. Mijn huid reageert beter op de olie in plaats van de gangbare spuit parfums. Levering was snel en prijs-kwaliteit is ook goed!

13 marzo 2026
Valutata 2 stelle su 5

Snelheid van de bestelling ging top. Luchtjes helaas niet

Snelheid van de bestelling ging top. Binnen 2 dagen was het er. De luchtjes zijn helaas niet helemaal zoals ze horen te ruiken. De coco mademoiselle is compleet anders en eigenlijk gewoon niet lekker. De million men en woman ruiken hetzelfde en weet eigenlijk niet of ze als het origineel ruiken. De flowerbomb kan er mee door. Al met al zal ik niet een tweede bestelling doen en houd ik het voor nu bij de originele.

17 febbraio 2026

Zeker een aanrader!!

Afgelopen week heb ik 2 geuren besteld. De levering was heel snel en de geuren kwamen ook goed overeen met de merkgeuren. De parfumolie blijft ook lang hangen zoals wordt vermeld. Ik heb nu alweer voor de zoveelste keer besteld omdat ik er zó blij mee ben. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve, langdurige geuren voor een goeie prijs! :)

29 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Geweldig bedrijf en perfecte service

Ik heb net mijn 1e bestelling bij Liodor binnen gekregen, wat een top product in de parfum branche! Makkelijk in gebruik, blijft lang hangen, iedereen geeft er complimenten over en vraagt welke parfum ik gebruikt en als je een gevoelige huid hebt krijg je er geen last van omdat er geen alcohol in zit.
Ik zou het echt iedereen kunnen aanraden!

3 febbraio 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più