Ik ben 2x heel prettig geholpen door Noortje bij het uitzoeken van nieuwe meubels en accessoires. Niets was Noortje teveel en nam alle tijd om tot een goed advies te komen. Nogmaals bedankt Noort... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We zijn heel fijn geholpen door Shirley. Bij thuis komst kwamen we er achter dat we de hoek aan de verkeerde kant hadden besteld. Het was geen probleem om deze nog te veranderen. Top service!
L'azienda ha risposto
We zijn goed en prettig geholpen door de verkoopster Ilona: niet aandringen, geen verkooppraatjes. We konden rustig rondkijken, terwijl de verkoopster simpelweg zei: “Als ik u ergens mee kan helpen,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In eerste instantie goed gevoel bij. Werd gezegd dat de stoelen niet op voorraad waren en pas geleverd konden worden in december dit jaar. Jammer dat de verkoper aangaf dat Profijt geen andere zake... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.
Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies. Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie. Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online. Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkelsVolg ons op social media voor inspiratie:
Scritti dall'azienda
Dr. CJK van Aalstweg 8c, 1625 NV, Hoorn, Noord-Holland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
We kwamen voor eettafel stoelen, bij binnenkomst liepen we al gelijk tegen de uiteindelijke stoel aan, na koffie van de vriendelijke verkoopster nog de hele winkel doorgelopen om uiteindelijk weer bij de eerste stoel uit te komen, de verkoopster liet ons op de juiste momenten met rust, ze heeft nog 6 stoelen rondom de eettafel geplaatst om te laten zien hoe dat zou passen bij ons thuis. Veel uitleg over de stoel. Prettige winkel ervaring. En daarna gelijk ophalen in het magazijn in Zwaag.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Prima service, duidelijk uitleg, veel informatie en lekkere koffie:)

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Tijdens de koop van een relaxstoel goed en geduldig geholpen door een aardige dame genaamd MacKenzi.
En nog een cappuccino ook 😀

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Wij kregen heerlijk de kans om eerst rustig rond te kijken, en konden zelf aangeven als we 1 van de verkopers nodig hadden. Toen wij er over uit waren welke bank wij zouden willen gaven we aan dat we graag een verkoper zouden willen spreken. Wij zijn toen, onder het genot van een bakje koffie en thee, geholpen door Jamal die ons heel rustig en professioneel heeft kunnen helpen om de bank naar onze wensen samen te stellen. Al met al een hele fijne winkel met top personeel.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Goede service en behulpzaam, vriendelijk personeel

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Afgelopen zaterdag een bank bij Profijt gekocht. Super geholpen door Mackenzi. Veel kennis. Fijne winkel.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Wij komen steeds terug, omdat er steeds weer nieuwe mooie meubelen en accessoires bijkomen en vanwege het personeel.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Fijne winkel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. (Hoorn NH).
Wij komen er graag.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Zeer vriendelijk geholpen en goede uitleg over het produkt

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Werd goed geholpen, en super mee denkend, gelijk een rolmaat erbij om aan onze maten en wensen te voldoen. We mochten ze reserveren om thuis nog even de maten te meten.
De kasten die wij gekocht hebben staan super mooi en de juiste prijs.
Noortje uit filiaal hoorn bedankt

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Jammer dat de verkoper aangaf dat Profijt geen andere zaken in Nederland heeft maar dit bleek achteraf wel zo te zijn. De stoelen waren daarin tegen wel beschikbaar bij een andere locatie van Profijt meubel. Beetje niet juist geïnformeerd dus.. Verder prima zaak hoor, maar niet helemaal eerlijk geweest, jammer.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Wij hebben bij Profijtmeubel Hoorn een bank gekocht. We werden erg goed geholpen door Jamal en hij liet ons alle mogelijkheden zien. Toen we twijfelden adviseerde hij ons om de kleuren mee te nemen naar een ruimte met daglicht, waarna wij een keuze konden maken. Al met al een erg positieve ervaring! Wij hopen nog lang van de bank te kunnen genieten.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Bij binnenkomst werd ik gegroet en ik kreeg gelegenheid op mijn gemak in de rondte te kijken zonder interventie.
Op het moment dat ik bijzonder veel aandacht toonde voor een bepaald produkt kreeg ik hulp van een vriendelijke verkoopster en een dag later hulp van een vriendelijke verkoper.
De produkt voorlichting was eerlijk, deskundig en vrijblijvend. Hierdoor kon ik mijn eigen keus maken.
Koffie of thee en vriendelijke behulpzame mensen zonder de agressieve verkoop die tegenwoordig steeds vaker heerst.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Afgelopen week weer eens gewinkeld bij Profijt Meubel voor een kleed en 4 eethoekstoelen. Jamal heeft ons weer op een leuke en goede manier geadviseerd en geholpen. Laat je rustig rondkijken en geeft je de tijd om even te overleggen met een heerlijk kopje koffie en een stroopwafel. Jamal heeft ons in het verleden ook vaak geholpen en was ook nu weer goed gehumeurd, vriendelijk en beleefd. Altijd blij om hem daar te zien. Super tevreden!

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Gisteren een Love Seat gekocht. Werden zeer vriendelijk geholpen door Jamal (leuke vrolijke verkoper). Zaken kundig en niet opdringerig. Was zo gepiept terwijl we eigenlijk alleen maar even gingen kijken. Zeer fijn geholpen.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Erg goed geholpen en tegemoet gekomen met het zoeken van een bank op budget.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Goed en vriendelijk geholpen.
Duidelijk advies gekregen.

Mooie eettafel en 6 stoelen gekocht bij Profijt in Hoorn