Profijt Meubel - Hoorn Recensioni

TrustScore 5 su 5

Dr. CJK van Aalstweg 8c, 1625 NV Hoorn, Noord-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben 2x heel prettig geholpen door Noortje bij het uitzoeken van nieuwe meubels en accessoires. Niets was Noortje teveel en nam alle tijd om tot een goed advies te komen. Nogmaals bedankt Noort... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We zijn heel fijn geholpen door Shirley. Bij thuis komst kwamen we er achter dat we de hoek aan de verkeerde kant hadden besteld. Het was geen probleem om deze nog te veranderen. Top service!

Valutata 5 stelle su 5

We zijn goed en prettig geholpen door de verkoopster Ilona: niet aandringen, geen verkooppraatjes. We konden rustig rondkijken, terwijl de verkoopster simpelweg zei: “Als ik u ergens mee kan helpen,... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

In eerste instantie goed gevoel bij. Werd gezegd dat de stoelen niet op voorraad waren en pas geleverd konden worden in december dit jaar. Jammer dat de verkoper aangaf dat Profijt geen andere zake... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di mobili
  4. Negozio di divani

Informazioni su Profijt Meubel - Hoorn

Scritti dall'azienda

Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.

Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie.

Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels

Volg ons op social media voor inspiratie:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

De slimste keuze!

Scritti dall'azienda

✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

• Dr. CJK van Aalstweg 8c, 1625 NV, Hoorn, Noord-Holland, Paesi Bassi

• 0229-285190
Promotion box for Profijt Meubel - Hoorn

Profijt Meubel

Wat je ook zoekt voor jouw huis, Profijt Meubel heeft het!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

197 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

588 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Stoelen voor de eettafel

We kwamen voor eettafel stoelen, bij binnenkomst liepen we al gelijk tegen de uiteindelijke stoel aan, na koffie van de vriendelijke verkoopster nog de hele winkel doorgelopen om uiteindelijk weer bij de eerste stoel uit te komen, de verkoopster liet ons op de juiste momenten met rust, ze heeft nog 6 stoelen rondom de eettafel geplaatst om te laten zien hoe dat zou passen bij ons thuis. Veel uitleg over de stoel. Prettige winkel ervaring. En daarna gelijk ophalen in het magazijn in Zwaag.

16 dicembre 2023

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de mooie beoordeling meneer Kok, goed om te horen dat u onze werkwijze als prettig ervaart. En wat leuk dat u deze kerst op nieuwe eetstoelen zit.
Wij wensen u nog veel plezier van de stoelen. Graag tot ziens.

Prima service

Prima service, duidelijk uitleg, veel informatie en lekkere koffie:)

10 dicembre 2023

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de 5 sterren mevrouw Pan, goed om te horen dat we u duidelijke uitleg hebben kunnen geven onder het genot van een lekkere kop koffie.
Graag tot ziens.

Valutata 5 stelle su 5

Tijdens de koop van een relaxstoel goed…

Tijdens de koop van een relaxstoel goed en geduldig geholpen door een aardige dame genaamd MacKenzi.
En nog een cappuccino ook 😀

7 dicembre 2023

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de beoordeling meneer Poel, leuk dat u zo geduldig geholpen bent door Mackenzi. Graag tot een volgende keer dan staat de cappuccino weer klaar.

Nieuwe bank

Wij kregen heerlijk de kans om eerst rustig rond te kijken, en konden zelf aangeven als we 1 van de verkopers nodig hadden. Toen wij er over uit waren welke bank wij zouden willen gaven we aan dat we graag een verkoper zouden willen spreken. Wij zijn toen, onder het genot van een bakje koffie en thee, geholpen door Jamal die ons heel rustig en professioneel heeft kunnen helpen om de bank naar onze wensen samen te stellen. Al met al een hele fijne winkel met top personeel.

26 novembre 2023

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de review meneer Dikkes, fijn dat u rustig kon rondkijken en dat toen het nodig was Jamal voor u klaar stond. Fijn dat hij u heeft kunnen helpen uw bank naar wens samen te stellen.
Graag tot een volgende keer.

Goede service en behulpzaam

Goede service en behulpzaam, vriendelijk personeel

17 novembre 2023

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de complimenten mevrouw Knijn, leuk om te horen.

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen zaterdag een bank bij Profijt…

Afgelopen zaterdag een bank bij Profijt gekocht. Super geholpen door Mackenzi. Veel kennis. Fijne winkel.

18 novembre 2023

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de beoordeling mevrouw Stapel, wat goed om te horen dat u super bent geholpen door Mackenzi, en dat u onze winkel zo fijn vind.
Veel plezier van de nieuwe bank.
Graag tot ziens,

Wij komen steeds terug

Wij komen steeds terug, omdat er steeds weer nieuwe mooie meubelen en accessoires bijkomen en vanwege het personeel.

19 novembre 2023

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de leuke review meneer Schotsman, Gezellig dat u steeds bij ons terug komt, vanwege de collectie maar ook vanwege onze collega's.
Tot de volgende keer dan weer.

Klantvriendelijkheid

Fijne winkel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. (Hoorn NH).
Wij komen er graag.

18 novembre 2023

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt mevrouw Pereboom, wat leuk dat u zo graag bij ons komt.
Tot de volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijk geholpen en goede…

Zeer vriendelijk geholpen en goede uitleg over het produkt

8 novembre 2023

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de beoordeling meneer Schipper, goed om te horen dat u zo vriendelijk bent geholpen en goede uitleg heeft gekregen.
Graag tot ziens,

Noortje bedankt

Werd goed geholpen, en super mee denkend, gelijk een rolmaat erbij om aan onze maten en wensen te voldoen. We mochten ze reserveren om thuis nog even de maten te meten.
De kasten die wij gekocht hebben staan super mooi en de juiste prijs.
Noortje uit filiaal hoorn bedankt

10 novembre 2023

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de beoordeling mevrouw Kort, wat leuk dat de nieuwe kasten mooi staan en dat u zo goed geholpen bent door Noortje.
Nog heel veel woonplezier van de meubels.

Valutata 2 stelle su 5

In eerste instantie goed gevoel bij

Jammer dat de verkoper aangaf dat Profijt geen andere zaken in Nederland heeft maar dit bleek achteraf wel zo te zijn. De stoelen waren daarin tegen wel beschikbaar bij een andere locatie van Profijt meubel. Beetje niet juist geïnformeerd dus.. Verder prima zaak hoor, maar niet helemaal eerlijk geweest, jammer.

26 ottobre 2023

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor het achterlaten van de review meneer Stege, wat jammer om te horen dat u het zo ervaren heeft onze excuses hiervoor. U heeft de bestelling bij ons kosteloos kunnen annuleren en bij de andere vestiging besteld. Gelukkig is het zo opgelost. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe meubels.

Goede service bij Profijtmeubel Hoorn

Wij hebben bij Profijtmeubel Hoorn een bank gekocht. We werden erg goed geholpen door Jamal en hij liet ons alle mogelijkheden zien. Toen we twijfelden adviseerde hij ons om de kleuren mee te nemen naar een ruimte met daglicht, waarna wij een keuze konden maken. Al met al een erg positieve ervaring! Wij hopen nog lang van de bank te kunnen genieten.

4 novembre 2023

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de beoordeling, wat leuk om te horen dat u zo goed geholpen bent door Jamal en dat zo een goede keuze kon maken. Fijn dat het zon positieve ervaring was.
Graag tot een volgende keer.

Valutata 5 stelle su 5

Klant voelt zich hier nog koning

Bij binnenkomst werd ik gegroet en ik kreeg gelegenheid op mijn gemak in de rondte te kijken zonder interventie.
Op het moment dat ik bijzonder veel aandacht toonde voor een bepaald produkt kreeg ik hulp van een vriendelijke verkoopster en een dag later hulp van een vriendelijke verkoper.
De produkt voorlichting was eerlijk, deskundig en vrijblijvend. Hierdoor kon ik mijn eigen keus maken.
Koffie of thee en vriendelijke behulpzame mensen zonder de agressieve verkoop die tegenwoordig steeds vaker heerst.

31 ottobre 2023

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de beoordeling mevrouw Steigstra, Wat fijn dat u zonder interventie kon rond kijken en toen u het nodig had de juiste hulp kreeg. U omschrijft precies hoe wij te werk willen gaan.
Graag tot een volgende keer de koffie staat dan weer klaar.

Perfecte winkelervaring!

Afgelopen week weer eens gewinkeld bij Profijt Meubel voor een kleed en 4 eethoekstoelen. Jamal heeft ons weer op een leuke en goede manier geadviseerd en geholpen. Laat je rustig rondkijken en geeft je de tijd om even te overleggen met een heerlijk kopje koffie en een stroopwafel. Jamal heeft ons in het verleden ook vaak geholpen en was ook nu weer goed gehumeurd, vriendelijk en beleefd. Altijd blij om hem daar te zien. Super tevreden!

25 ottobre 2023

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de leuke woorden over onze collega Jamal. Fijn dat u elke keer zo leuk geholpen wordt. Een volgende keer staat de koffie weer klaar met wat lekkers.
Veel plezier van uw nieuwe kleed en eetstoelen namens Jamal en het hele team van Profijt Meubel Hoorn

Love Seat gekocht

Gisteren een Love Seat gekocht. Werden zeer vriendelijk geholpen door Jamal (leuke vrolijke verkoper). Zaken kundig en niet opdringerig. Was zo gepiept terwijl we eigenlijk alleen maar even gingen kijken. Zeer fijn geholpen.

26 ottobre 2023

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de review, leuk om te horen dat u zo vriendelijk geholpen bent door Jamal. Graag tot ziens.

Goed geholpen

Erg goed geholpen en tegemoet gekomen met het zoeken van een bank op budget.

8 ottobre 2023

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor het achterlaten van een review meneer Klerk, fijn dat u goed bent geholpen en dat er rekening werd gehouden met uw budget.

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen.
Duidelijk advies gekregen.

28 settembre 2023

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de mooie beoordeling Martine, fijn dat u zo goed en vriendelijke bent geholpen.

Valutata 5 stelle su 5

Mooie eettafel en 6 stoelen gekocht bij…

Mooie eettafel en 6 stoelen gekocht bij Profijt in Hoorn
Mooie kwaliteit
Snelgeleverd en prima service

14 settembre 2023

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de complimenten meneer Ambrose, fijn dat u onze kwaliteit en service prima vind. Heel veel plezier van de mooie eettafel en stoelen.
Team Profijt Meubel Hoorn

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più