Ik ben 2x heel prettig geholpen door Noortje bij het uitzoeken van nieuwe meubels en accessoires. Niets was Noortje teveel en nam alle tijd om tot een goed advies te komen. Nogmaals bedankt Noort... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We zijn heel fijn geholpen door Shirley. Bij thuis komst kwamen we er achter dat we de hoek aan de verkeerde kant hadden besteld. Het was geen probleem om deze nog te veranderen. Top service!
L'azienda ha risposto
We zijn goed en prettig geholpen door de verkoopster Ilona: niet aandringen, geen verkooppraatjes. We konden rustig rondkijken, terwijl de verkoopster simpelweg zei: “Als ik u ergens mee kan helpen,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In eerste instantie goed gevoel bij. Werd gezegd dat de stoelen niet op voorraad waren en pas geleverd konden worden in december dit jaar. Jammer dat de verkoper aangaf dat Profijt geen andere zake... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.
Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies. Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie. Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online. Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkelsVolg ons op social media voor inspiratie:
Scritti dall'azienda
Dr. CJK van Aalstweg 8c, 1625 NV, Hoorn, Noord-Holland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Goed geholpen in de winkel. En super snel geleverd. Ben er erg blij mee. Ik zou iedereen profijt meubelen aanraden!!!

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Fijne sfeer in de winkel. Je kan rustig op je eigen tempo rondlopen. Het personeel is vriendelijk, flexibel en herkent zijn klanten.
Jammer maar de meubels zijn nog niet geleverd. Geen idee wanneer er geleverd wordt.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Jamal heeft heel erg zijn best gedaan, om ons te helpen.we zijn dan ook heel erg tevreden naar huis gegaan
Klantvriendelijk Deskundig Goeie uitleg met koffie komen zeker terug zeer tevreden

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Je word hier zo fijn geholpen. Heerlijk op je gemak. Rustig rondkijken en uitzoeken. Heel vriendelijk personeel. Goede adviezen! 12 jaar geleden hier mijn bank gekocht en nu weer. Zelfde verkoper. Super!

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
We zijn erg vriendelijk geholpen.
Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen met duidelijke uitleg

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Er werkt fijn en vriendelijk personeel we zijn 2x door Jamal geholpen en die was heel behulpzaam met meubels uitzoeken

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Heel goed en netjes geholpen door verkoopster MacKenzie topper deze medewerkster.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
ik ben al een aantal keer bij profijt geweest en heb een stoel gekocht en werd fijn geholpen en we konden de stoel direct ophalen.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
We waren bij Profijt in Hoorn en zijn in eerste instantie heel vriendelijk en goed geholpen door Jamal en we kregen een staal mee om de kleur thuis te bekijken. Na het weekend terug en Irma nam het over omdat de verkoper er die dag niet was en ze wist er al van en heeft het met ons allemaal keurig afgehandeld en we gingen met een goed gevoel de zaak uit. Fijne niet opdringerige verkopers en hebben echt de tijd voor je

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Goed ingerichte showroom. Goede voorlichting, zeer vriendelijk personeel en de mogelijkheid om stalen en zelfs een stoel me te nemen om te proberen

Goed en leuk geholpen.
Ook het afspreken met het ophalen gaat heel eenvoudig en uitstekend.
Kom graag terug omdat ze mooie artikelen hebben.

Heel goed geholpen
De verkoopster liep zelfs met de stoelen te sjouwen naar de tafel van onze keuze.
2x lekker kopje koffie erbij.
Ruim de tijd genomen,we zijn bijna 2 uur in de winkel geweest,goede uitlen over alles.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
De verkoopster was puur en eerlijk. Niet opdringerig. Liet ons de verschillende mogelijkheden zien

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Goed advies, de medewerkers hebben kennis van zaken. Alles top.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Hele mooi meubelzaak waar we 2e kerstdag ontvangen en rondgeleid werden door de super vriendelijke verkoopster Shirley, vandaag voor de 2e keer geweest om definitief een nieuwe bank en eettafel stoelen te bestellen werden we geholpen door de eveneens super vriendelijke en vakbekwame verkoper Jamal die ons vakkundig geadviseerd en alles duidelijk heeft uitgelegd onder het genot van een heerlijke cappuccino.

Aardige deskundige medewerkers
( Noortje en Jamal )
leggen alles duidelijk uit, nemen de tijd voor je en denken mee..
probeer niet om korting te vragen.. want die krijg je niet.. ze hebben al de laagste prijsgarantie ;-)
We hopen jarenlang plezier te mogen hebben van onze aanschaf.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Bij binnenkomst zeer hartelijk ontvangen door verkoper en keurig de weg gewezen. Tijdens de rondgang nogmaals bruikbare adviezen gehad. Uiteindelijk bij dezelfde verkoper een order geplaatst. Duidelijk op de hoogte van alles, zeer vriendelijk, deskundig en vooral aardig en oprecht en een heerlijke kop koffie ontvangen.
Een absolute aanrader!