Ik ben 2x heel prettig geholpen door Noortje bij het uitzoeken van nieuwe meubels en accessoires. Niets was Noortje teveel en nam alle tijd om tot een goed advies te komen. Nogmaals bedankt Noort... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We zijn heel fijn geholpen door Shirley. Bij thuis komst kwamen we er achter dat we de hoek aan de verkeerde kant hadden besteld. Het was geen probleem om deze nog te veranderen. Top service!
We zijn goed en prettig geholpen door de verkoopster Ilona: niet aandringen, geen verkooppraatjes. We konden rustig rondkijken, terwijl de verkoopster simpelweg zei: “Als ik u ergens mee kan helpen,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In eerste instantie goed gevoel bij. Werd gezegd dat de stoelen niet op voorraad waren en pas geleverd konden worden in december dit jaar. Jammer dat de verkoper aangaf dat Profijt geen andere zake... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Profijt Meubel: de slimste keuze!
Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: dankzij onze ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jouw stijl past.
✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.
Dr. CJK van Aalstweg 8c, 1625 NV, Hoorn, Noord-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Nogmaals bedankt Noortje
Bestelling was op tijd binnen en wordt netjes binnengebracht en in overleg afgevinkt.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Super geholpen en overal over na gedacht!
Maar niet alleen de service aan de voorkant maar ook de na zorg perfect.
We hebben hier al eerder spullen gekocht nooit problemen gehad.

Vriendelijk. Uitgebreide voorlichting.
Er was heel veel tijd voor ons.
01-07-2026 werden we goed geholpen door Merel en op 03-07-2026 door Jamal.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Onze ervaring was goed. Zijn vriendelijk en attent geholpen door Ilona. Op al onze vragen hebben we een duidelijk en prima advies gekregen door Ilona. Bank en stoel zijn binnen de verwachte levertijd afgeleverd
M.v.g. Joke en Willem

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
De ervaring die wij beleven hebben is dat je ten eerste rustig kan kijken waar je op zoek bent en als je vragen hebt dan kun je alle vragen stellen wat je weten wilt en ze hebben alle geduld en tijd voor je. Als je wensen hebt met het product hoe je het hebben wilt dan kan er heel veel veranderd worden zo als je het hebben wilt. Wij bevelen deze winkel de Profijt in Hoorn aan om een kijkje te gaan nemen.
Mijn complementen aan het personeel.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Supervriendelijke verkoper. Heel erg behulpzaam. Nam ruim de tijd voor alles dus helemaal top!

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
We werden zeer goed geholpen.
Geen vraag was te gek.
Hij had alle geduld en tijd voor ons.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Wij troffen bij het uitzoeken van meubels een zeer hulpvaardige en deskundige verkoopster aan.
Zij heeft al onze vragen beantwoord en dat waren er heel wat. Fijne jonge dame, waar Profijt Meubel, Hoorn, enorm trots op kan zijn. Wij zijn geweldig geholpen.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Wat een warm welkom, niet direct een verkoper op je nek “kan ik u helpen”? ( zo storend) Maar vriendelijk woord van Jamal “ wilt U kopje koffie tijdens rond kijken”?
Dat is een warm welkom waar veel winkels wat van kunnen leren. Het gevoel was gelijk goed. Wij hebben salon en eettafel met vier eetkamer stoelen uitgezocht en zijn door Ilona netjes en vriendelijk geadviseerd.
Zeker een aanrader om deze winkel te bezoeken waar je echt klant bent!!

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
In juni 2025 mijn hoekbank opgehaald nadat deze een tijdje bij Profijt Meubel in de opslag had gestaan. De bank bevalt erg goed en zit heerlijk! In september nog een extra hoofdsteun besteld in dezelfde stof. De medewerkers zijn behulpzaam en de communicatie is duidelijk. Top service!

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Door de rust tijdens uitleg en geduld om product zo dudelijk mogelijk te omschrijven en om zo veel mogelijk aan de wens van de klant te voldoen zijn wij erg tevreden met de aankoop van onze nieuwe bank vooralsnog nog niet geleverd is vanwege lange levertijden.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Mooi dressoir en bij ophalen in het depot in zwaag goed geholpen!

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Tafel was niet geleverd omdat de poten waten verkeerd geleverd, wij hebben een leen tafel gekregen, dit is goede service

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Erg vriendelijk geholpen door Jamal, duidelijke uitleg gekregen en niet opdringerig.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
We zijn geholpen door Jamal, echt een topper! Niets was hem teveel om ons te helpen om een paar mooie meubels te laten uitzoeken.
Alles goed geregeld en met een zakje chocolade paaseitjes tevreden naar huis gegaan. Fam. IJpma, Purmerend

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
we hadden een zeer vriendelijke ontvangst van meneer Jamal ...kregen meteen een heerlijk kopje koffie. en alles was heel relaxed.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Meubels gekocht in Hoorn en heel vriendelijk en meedenkend en advies gekregen dat heeft ons echt geholpen.
Bedankt Noortje