Ik ben 2x heel prettig geholpen door Noortje bij het uitzoeken van nieuwe meubels en accessoires. Niets was Noortje teveel en nam alle tijd om tot een goed advies te komen. Nogmaals bedankt Noort... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We zijn heel fijn geholpen door Shirley. Bij thuis komst kwamen we er achter dat we de hoek aan de verkeerde kant hadden besteld. Het was geen probleem om deze nog te veranderen. Top service!
L'azienda ha risposto
We zijn goed en prettig geholpen door de verkoopster Ilona: niet aandringen, geen verkooppraatjes. We konden rustig rondkijken, terwijl de verkoopster simpelweg zei: “Als ik u ergens mee kan helpen,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In eerste instantie goed gevoel bij. Werd gezegd dat de stoelen niet op voorraad waren en pas geleverd konden worden in december dit jaar. Jammer dat de verkoper aangaf dat Profijt geen andere zake... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.
Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies. Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie. Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online. Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkelsVolg ons op social media voor inspiratie:
Scritti dall'azienda
Dr. CJK van Aalstweg 8c, 1625 NV, Hoorn, Noord-Holland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ik heb de meubels nog niet, maar de service was echt perfect. Ze nam ruim de tijd, heeft verschillenden meubels door de winkel gesleept, en naar buiten, om mij een zo goed mogelijk beeld te geven. Super fijn!

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Wij zijn door Mackenzi geholpen, een zeer vriendelijke en hele deskundige dame. Ze luisterde goed naar onze wensen en speelde daar heel goed op in. We gingen met een geslaagde aankoop én een heel fijn gevoel naar huis. Dank en tot de volgende keer!

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Zijn zeer goed geholpen. Vriendelijke en kundige verkoopmedewerker. Deed veel moeite voor ons.
Noortje was de medewerker.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Goede kundige adviezen en verstand van zaken

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Profijt meubel Hoorn heeft zeer vriendelijk personeel dat je goed begeleidt bij je aankoop

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
De verkoopadviseuse heeft een ongelooflijke productkennis, voelt de koper(s) haarfijn aan, dwingt niet maar geeft alternatieven, is buitengewoon vriendelijk en blijft op de achtergrond. Buitengewoon vertrouwen wekkend!

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Keurig netjes geholpen en geadviseerd door Ilona.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Aardig personeel, niet opdringerig. Goed geïnformeerd.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Vriendelijke medewerkers, waren aanwezig maar niet opdringerig, lieten je je gang gaan en als je eenmaal had stonden ze meteen voor je klaar

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Gisteren een eethoek bij filiaal in Hoorn aan de Van Aalstweg gekocht dankzij de hulp en het goede advies van de medewerkster. Ze was meedenkend, geduldig en hulpvaardig, het was net als voorgaande keren weer een prima ervaring. Medewerkers weten waar ze het over hebben en wat ze in het assortiment hebben. Als ik weer iets nodig heb ga ik zeker naar deze winkel terug.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
zeer klantvriendelijke medewerker die erg goed meedenkt

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Leuke zaak met mooie meubels en goede prijzen. Al jaren kopen wij daar en worden altijd zeer goed geholpen door Jamal die ook heel goed uitleg geeft en tijd voor je neemt en samen met ons de meubels samensteld voor het juiste resultaat. Goede service en leuk personeel.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Prima geholpen met de aankoop van een bartafel. Deze werd ook netjes gedemonteerd en keurig ingepakt tegen beschadiging. Het was erg warm buiten en in de winkel dus kregen we een flesje lekker koud water. Prima service. Bedankt Shirley!

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
First of all Shirley was a gem, very helpful, knowledgeable and with a big focus on quality and service. Next to that the whole experience was great, the showroom was open and clean and the diversity of furniture and accessories was great for a very good price.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Vriendelijk geholpen en de stoelen gekocht die ons geadviseerd zijn

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Vriendelijke en vakkundige verkoper. Duidelijke uitleg over alle opties en stoffen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Komen hier zeker terug.

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Vriendelijk en ontspannen geholpen. De medewerker van de winkel heeft alle tijd genomen om allerlei soorten banken te testen en alle onderdelen te doorlopen. Wij liepen de winkel uit met exact waar we naar op zoek waren👍🏻

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn
Wij waren in de winkel in Hoorn
Heel aardige en hulpvaardige verkoper Sebastiaan. Alles goed doorgesproken en uitgelegd, top !
Zo gaaf dat de bank die we uitzochten helemaal naar eigen wensen samengesteld kan worden.
Laten we hopen dat de levertijd van de bank zoals verwacht , 9 wkn is.
We kijken er naar uit