Profijt Meubel - Hoorn Recensioni

TrustScore 5 su 5

Dr. CJK van Aalstweg 8c, 1625 NV Hoorn, Noord-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben 2x heel prettig geholpen door Noortje bij het uitzoeken van nieuwe meubels en accessoires. Niets was Noortje teveel en nam alle tijd om tot een goed advies te komen. Nogmaals bedankt Noort... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We zijn heel fijn geholpen door Shirley. Bij thuis komst kwamen we er achter dat we de hoek aan de verkeerde kant hadden besteld. Het was geen probleem om deze nog te veranderen. Top service!

Valutata 5 stelle su 5

We zijn goed en prettig geholpen door de verkoopster Ilona: niet aandringen, geen verkooppraatjes. We konden rustig rondkijken, terwijl de verkoopster simpelweg zei: “Als ik u ergens mee kan helpen,... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

In eerste instantie goed gevoel bij. Werd gezegd dat de stoelen niet op voorraad waren en pas geleverd konden worden in december dit jaar. Jammer dat de verkoper aangaf dat Profijt geen andere zake... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di mobili
  4. Negozio di divani

Informazioni su Profijt Meubel - Hoorn

Scritti dall'azienda

Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.

Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie.

Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels

Volg ons op social media voor inspiratie:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

De slimste keuze!

Scritti dall'azienda

✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

• Dr. CJK van Aalstweg 8c, 1625 NV, Hoorn, Noord-Holland, Paesi Bassi

• 0229-285190
Promotion box for Profijt Meubel - Hoorn

Profijt Meubel

Wat je ook zoekt voor jouw huis, Profijt Meubel heeft het!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

197 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

586 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Op zaterdag even gaan kijken wat er te…

Op zaterdag even gaan kijken wat er te koop is . Ik wilde een relaxfauteuil. Na een rondje in de winkel gelopen te hebben zag ik dat de medewerkster in gesprek was met andere mensen. Wij nog even wat stoelen kijken en zitten komt er man om de hoek vragen of we koffie wilden en dat wilde we wel en werd ook netjes bij onze test stoel neer gezet en koekje erbij. Top service moet ik zeggen. Waarna de medewerkster bij ons komt en nog het een en ander uitleggen over de relaxfauteuil. Meerdere stoelen bekeken en er 1 besteld. Waarop ze zegt ga even kijken of het op voorraad is. En ja hoor we konden het tegelijk ophalen uit het magazijn op het bedrijventerrein in Zwaag. Een paar uur later zit deze oude man in zijn relaxfauteuil. Ik had niet gedacht dat dat zo snel en vlot ging verlopen. Echt het was een Top ervaring bij Profijt Hoorn.

7 settembre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de uitgebreide review meneer Jonker,
Wat fijn dat u zon prettige ervaring had, en dat u onder het genot van een kop koffie een mooie stoel heeft gevonden, die ook nog eens direct leverbaar was.
Wij wensen u heel veel plezier van uw nieuwe relaxfauteuil.

Valutata 5 stelle su 5

Sue hielp ons helemaal top

Sue hielp ons helemaal top! Een grote pluim voor haar .

13 settembre 2024

Bedankt voor de review Ellen,
Bedankt voor de grote pluim voor Sue.
Deze wordt zeker door gegeven.

Valutata 4 stelle su 5

Klantvriendelijk

Vriendelijk ontvangst
Goed advies
Ruim assortiment

7 settembre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de review mevrouw Ruiter, Wat fijn dat u vriendelijk bent ontvangen en goed advies heeft gekregen.

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne winkel en behulpzaam…

Hele fijne winkel en behulpzaam personeel. Vorig jaar al 2 barkrukken bij deze winkel gekocht en nu een bijpassende fauteuil erbij gekocht. Samen met de medewerker verschillende kleuren stof bekeken welke het mooiste matchte met de eerder aangekochte barkrukken. Heel fijn geholpen en de keuze is reuze. Zo is er voor iedere smaak wel iets te vinden. Zeer zeker een aanrader deze winkel

30 agosto 2024

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de review mevrouw van Buuren, wat fijn dat het is gelukt om voor de fauteuil een bijpassende stof te vinden bij de barkrukken.
Hopelijk staat alles mooi !

Valutata 5 stelle su 5

Wij wilde graag onze producten alvast reserveren. Dit ging ontzettend snel en een goede service! Ondanks dat ze geen behang verkopen, vonden wij behang in de winkel hangen ontzettend mooi en de werknemer Jamal ging het met plezier voor ons opzoeken welk behang het was. Ontzettend lief!

29 agosto 2024

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de beoordeling mevrouw Vroom, wat goed dat u zo snel bent geholpen, en dat Jamal voor u het behang heeft kunnen vinden.

Werd direct koffie aangeboden

Werd direct koffie aangeboden. Ontspannen sfeer. Goed advies Leuke verkoopster.

26 agosto 2024

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de review meneer Herinx, Leuk om te horen dat u goed advies heeft gekregen. Onder het genot van een kop koffie.

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag onze nieuwe bank uitgekozen

Vandaag onze nieuwe bank uitgekozen. Wat een geduld hebben jullie met ons gehad. Geen vraag was te gek. Duidelijke uitleg, stap voor stap werd alles met ons doorgenomen en meegedacht. Fijne ontspannen sfeer!

22 agosto 2024

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de mooie beoordeling.
Wat fijn dat u in een fijne ontspannen sfeer uw nieuwe bank heeft kunnen uitkiezen.
Wij wensen u alvast veel woonplezier van de nieuwe bank.

Een fijne winkel

Een fijne winkel. Je krijgt de tijd om zelf keuzes te maken. Maar ook kregen wij goed advies bij het samenstellen van de bank en de keuze van fauteuil. Vooral bij de laatste hadden wij anders niet de juiste maat gekozen. Noortje bedankt voor het advies en je tijd. Dat het al na sluitingstijd was maakte je niet uit.

25 luglio 2024

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de review mevrouw Kraaij, wat fijn dat u zo fijn advies gehad heeft van Noortje en dat er alle tijd was voor u om de juiste keuze te maken.
Veel plezier van de nieuwe bank en fauteuil.

Nieuwe aankopen

Ik ging voor de tweede keer naar deze winkel en werd nu door Shirley ook al zo vriendelijk en deskundig kwam nu voor een bank en zag ook nog een mooie lamp ook bij de bank weer verschillende opties dat is zo fijn alles werd uitgelegd je kon de opties zien en voelen bij de andere banken die er stonden wat een prettige ervaring was en het fijne ze nam de tijd voor je

25 luglio 2024

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor het achterlaten van de review, leuk om te horen dat u zo vriendelijk en deskundig geholpen bent door Shirley, en dat u hierdoor een prettige ervaring had.
Graag tot ziens.

Valutata 5 stelle su 5

Tijd voor een nieuwe hoekbank

Na bijna 12 jaar onze hoekbank vervangen. Deze vorige was ook bij Profijt Meubel gekocht. Tot onze blijdschap werkt Jamal daar ook nog altijd, onderdeel van het meubilair. Ruim de tijd gekregen om alle opties te bekijken en naar volle tevredenheid de nieuwe bank opgehaald. Nieuwe ophaallocatie verliep ook soepel. Werkt goed met een tijdslot, ben je daar in een paar minuten alweer weg.

In ons ' eerst even kijken ' rondje werd door alle 3 de rondlopende medewerkers koffie aangeboden, dat zorgt ook wel voor een gevoel dat je welkom bent ;)

6 aprile 2024

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de review Jeroen, wat leuk dat u weer bij Jamal geslaagd bent, en fijn dat u zich zo welkom voelde.
Veel woonplezier van de nieuwe bank.

Vriendelijk en vakkundig

We werden vriendelijk ontvangen met een heerlijk bakje koffie. We wisten ongeveer welke bank we wilde hebben. We zijn daarbij goed geholpen en geadviseerd. Er wordt met je mee gedacht en alle opties kun je wel ergens in de winkel zien om zo een goede keuze te kunnen maken.

8 luglio 2024

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de beoordeling Linda, wat leuk dat u vriendelijk werd ontvangen met een heerlijk bakje koffie. Ook dat u goed bent geadviseerd en zo de juiste keuze hebt kunnen maken.
Graag tot een volgende keer, dan staat de koffie weer klaar.

Prima ervaring, erg vriendelijk

Een zeer vriendelijk en deskundige verkoper stond ons te woord bij het uitzoeken van een relaxstoel, hij nam er alle tijd voor en gaf prima en uitgebreid advies.

3 luglio 2024

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de review meneer / mevrouw van Beveren, wat fijn dat u zo vriendelijk en deskundig geholpen bent. Veel plezier van de nieuwe relaxfauteuil.

Geweldige service

Wij zijn erg blij met de omruil service van Profijt meubel . Ons 8 maanden geleden geleverde bank waren we niet tevreden over . Onlangs konden we een nieuwe 3 zits bank uitzoeken en de andere gaat retour .
Omdat we nu weer 3 maanden moeten wachten op de nieuwe bank krijgen we een leenbank .
Super opgelost Profijt meubel !!!!
Wij raden Profijtmeubel van harte aan .

28 giugno 2024

Bedankt voor de review meneer / mevrouw Terpstra,
Het is fijn om te horen dat uw service aanvraag naar behoren is opgelost. We zien u graag weer terug in onze winkel en willen u bedanken voor het vertrouwen.
Wij wensen u nog veel woonplezier.

vriendelijk

vriendelijk, prima uitleg redelijke prijs

6 giugno 2024

Bedankt voor de beoordeling Julia,
Goed om te horen dat u vriendelijk bent geholpen en dat u prima uitleg heeft gekregen.
Graag tot ziens.

Vandaag een bankstel gekocht

Vandaag een bankstel gekocht bij Profijt meubel in Hoorn. We werden geholpen door Jamal die ons vakkundig heeft geholpen. Door hem hebben we een goede keuze kunnen maken. Een dikke 10!

13 giugno 2024

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de leuke review meneer Verkooijen, wat goed om te horen dat Jamal u zo vakkundig heeft geholpen en dat u door hem een mooi nieuw bankstel heeft gekocht. Alvast heel veel plezier van de nieuwe meubels.

Behulpzaam en eerlijk.

Behulpzaam en eerlijk.

8 giugno 2024

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de beoordeling mevrouw Doeksen, Fijn dat u behulpzaam en eerlijk geholpen bent.

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen , goed advies, niet aansmeren , gewoon meedenken. Top ervaring , dankjewel Noortje

2 giugno 2024

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de beoordeling, wat leuk dat u zo'n top ervaring had met onze collega Noortje.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede service en professioneel…

Zeer goede service en professioneel advies.

20 maggio 2024

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de review meneer Mielnicki,
Goed om te horen dat u goede service en professioneel advies heeft gehad.

Valutata 4 stelle su 5

Behulpzaam

Vooral de verkoopster was erg behulpzaam.

3 maggio 2024

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de review meneer Elzinga, fijn dat u zo goed bent geholpen door één van onze collega's.

Prima en deskundig geholpen

Prima en deskundig geholpen
Duidelijke uitleg
Vriendelijk personeel.

18 aprile 2024

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de review meneer / mevrouw Brinkkemper, fijn dat u duidelijke uitleg hebt gekregen door ons vriendelijke personeel.
Team Profijt Meubel Hoorn

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più