Fra ROAS 2 til 4+ og ad spend fra 20.000 til 100.000 kr. Mange bureauer snakker. Få leverer. Thomas overtog vores setup i midten af 2025, og siden da er vores forretning ærligt talt bleve... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Føler os groft vildledt og dårligt behandlet Vores oplevelse med Proagency ApS har været ekstremt negativ. Vi betalte for en professionel hjemmeside, men det færdige resultat levede på... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Siden starten har jeg været enorm tilfreds hos Proagency. Jeg driver MyCarcare, og startede samarbejdet med Thomas og Proagency for ca 9 måneder siden. Jeg har været enorm tilfreds med arbej... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har nu samarbejdet med Thomas Husted fra Proagency i et stykke tid, og vi har aldrig været så tilfredse med en marketingpartner. Thomas har fuldstændig styr på tingene, og vi kan tydeligt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Danmarks eneste web-, content- og marketing bureau udelukkende til bilbranchen.
Bakkevej 3, 7850, Stoholm Jyll, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Fra ROAS 2 til 4+ og ad spend fra 20.000 til 100.000 kr.
Mange bureauer snakker. Få leverer.
Thomas overtog vores setup i midten af 2025, og siden da er vores forretning ærligt talt blevet forvandlet.
Vi er gået fra ca. 20.000 kr. i månedligt annoncebudget til over 100.000 kr. – samtidig med at vores ROAS er steget fra et niveau, hvor det lige løb rundt, til et setup med solidt overskud. I samme periode har vi endda skaleret til en ny lokation.
Som Thomas selv siger: Marketing alene gør det ikke. Man skal forstå branchen, markedet og kundernes beslutninger – og det gør han virkelig. Vi sparrer ikke bare om annoncer, men også om priser, metoder og forretningsbeslutninger langt ud over markedsføring.
Kæmpe anbefaling herfra.

Risposta di Proagency
Siden starten har jeg været enorm tilfreds hos Proagency.
Jeg driver MyCarcare, og startede samarbejdet med Thomas og Proagency for ca 9 måneder siden. Jeg har været enorm tilfreds med arbejdet, specielt den volume af bekræftet salg som vi får igennem. Thomas er enorm detaljeorienteret, og sørger hele tiden for at optimere vores kampagner.
For ca 6 måneder siden fik Proagency også til opgave at lave en komplet ny hjemmeside, med alle de ønskede funktioner. En hjemmeside som skulle hjælpe med at vækste og effektivisere virksomheden.
Det lykkes, og jeg er super tilfreds :)
En stor anbefaling herfra

Risposta di Proagency
Hos CarPal har vi i en længere periode arbejdet sammen med Proagency. Lige fra start har det været en positiv oplevelse. Proagency leverer tårnhøjt engagement og energiniveau, og har styr på sine tal og mekanismer. Og så er de altid tilgængelige. Når vi selv har (for) travlt til at drive noget, er det Proagency, der pusher os videre, så vi sammen kan levere de ønskede resultater. Proagency er ikke bare en leverandør men en værdsat samarbejdspartner. Vi er ovenud tilfredse og kan kun give Proagency vores varmeste anbefalinger.

Risposta di Proagency
Indgik samarbejde med Thomas da vores lille Detailing virksomhed trængte til omstrukturering. Vi har tidligere haft bilforhandlere som samarbejdspartnere, men ønskede også private opgaver.
Det krævede en god hjemmeside og noget annoncering.
Efter aftale fik proagency lavet den flotteste hjemmeside og processen var super nem. Thomas og co. ramte plet første gang.
Annoncering har kørt super godt og vi har masser af leads og fede opgaver
Jeg er meget glad for vores samarbejde med proagency
Mvh Rafal RL Studio

Risposta di Proagency
Jeg kan på det varmeste anbefale Proagency som samarbejdspartner inden for marketing. De har spillet en afgørende rolle i opstarten og udviklingen af vores virksomhed, Renkabine+, fra idéstadiet og frem til i dag.
Uden Thomas’ strategiske indsigt, engagement og vedholdende støtte er jeg overbevist om, at vi ikke havde opnået de samme resultater. Han udviser en høj grad af professionalisme og stiller sig altid til rådighed – også i forhold, der rækker ud over det rent marketingmæssige.
Samarbejdet har været både værdifuldt og tillidsfuldt, og jeg kan derfor give Proagency mine bedste og mest oprigtige anbefalinger

Risposta di Proagency
Jeg hedder Ahmad og driver Scanbileksport, hvor vi til daglig arbejder med eksport af varebiler.
Vi har fået lavet ny hjemmeside og Google Ads gennem Proagency, og Thomas har stået for hele processen. Allerede fra uge 1 kunne vi se resultater. Vi fik mere relevant trafik på hjemmesiden og flere seriøse henvendelser fra kunder, som uploader billeder og oplysninger om deres varebiler.
Samarbejdet har været professionelt hele vejen igennem med god kommunikation og løbende optimering.
Jeg kan kun udtale mig om min egen oplevelse, og den har været rigtig positiv. Resultaterne taler for sig selv.
Kan klart anbefales.
—
Ahmad
Scanbileksport

Risposta di Proagency
Hos Holms Bilruder vil vi gerne dele vores oplevelse.
Vi synes det er ærgerligt at se en 1-stjernet anmeldelse uden en saglig forklaring eller dokumentation. Det giver et misvisende billede.
Vores samarbejde med Thomas har været professionelt, ærligt og resultatskabende fra start til slut. Han lytter, engagerer sig og leverer det, han lover.
Vi mener, at anmeldelser bør bygge på reelle oplevelser – ikke personlige frustrationer.
Vi kan derfor kun give Thomas vores klare anbefaling.

Risposta di Proagency
Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Proagency gennem en længere periode, og jeg kan varmt anbefale ham som samarbejdspartner.
Gennem hele vores samarbejde har han udvist høj professionalisme, stærk faglighed og en imponerende evne til at levere kvalitetsløsninger til tiden. Han er strukturerede i hans tilgang, lydhøre over for behov og altid løsningsorienterede – også når opgaverne har været komplekse eller tidskritiske.
Kommunikationen har været klar, ærlig og effektiv, hvilket har gjort samarbejdet både gnidningsfrit og produktivt. hans engagement og ansvarsfølelse skaber tryghed i processen og tillid til det endelige resultat.
Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet og kan kun anbefale Proagency til andre, der søger en kompetent og pålidelig samarbejdspartner.

Risposta di Proagency
I de sidste fire år har Thomas været en vigtig samarbejdspartner i udviklingen af vores virksomhed. Han har designet vores hjemmeside og administrerer vores Facebook- og Google Ads-kampagner med stor professionalisme.
Han er altid hurtig til at svare, laver ændringer og opdateringer med det samme og arbejder løbende på at forbedre vores online synlighed.
Thomas er i gang med at opbygge en seriøs og professionel virksomhed, der virkelig har fokus på at hjælpe andre virksomheder med at vokse og få succes. Jeg kan varmt anbefale at arbejde sammen med ham.

Risposta di Proagency
Thomas har fuldstændig styr på tingene, og vi kan tydeligt mærke en markant forskel i vores forretning. Der er kommet mere struktur, bedre resultater og en klar strategi, som virker.
Jeg har drevet min forretning siden 2010, og jeg har ærligt talt aldrig været så glad for et samarbejde som det, vi har med Thomas.
De varmeste anbefalinger herfra!
Kennie Fogtmann
Nordens Biler ApS

Risposta di Proagency
Har nu arbejdet med Proagency og Thomas i et år og kan konstatere at han leverer.
Overholder altid aftaler og er desuden iderig på udvikling af kundens forretning.
Kan anbefales

Risposta di Proagency
Vi har brugt Proagency til markedsføring af vores 3 værksteder, og det har været en rigtig god oplevelse hele vejen igennem.
Der har været super god dialog fra start, og de har været nemme at få fat på, når vi har haft spørgsmål eller skulle justere noget undervejs. Det har ikke bare været snak – vi har reelt mærket en tydelig tilgang af leads, som også har omsat sig til kunder i forretningen.
Det er tydeligt at de forstår vores branche og ikke bare kører en standardløsning. Vi føler os taget seriøst, og samarbejdet har været professionelt og effektivt.
Kan klart anbefales herfra.

Risposta di Proagency
Kan ikke anbefales. For mange løfter, for lidt værdi – spild af penge.

Risposta di Proagency
Føler os groft vildledt og dårligt behandlet
Vores oplevelse med Proagency ApS har været ekstremt negativ.
Vi betalte for en professionel hjemmeside, men det færdige resultat levede på ingen måde op til det aftalte. Centrale funktioner – herunder kontaktformularen – fungerede ikke, hvilket betød, at vi ikke modtog kundehenvendelser. Løsningen var dermed reelt værdiløs for vores forretning.
Derudover oplevede vi, at der blev lovet mere, end der blev leveret, både i forhold til funktionalitet og tidsfrister. Da vi påpegede fejl og mangler, blev problemerne ikke håndteret professionelt.
Tværtimod oplevede vi, at Thomas blev vred og konfronterende, når vi gjorde opmærksom på hans egne fejl, i stedet for at tage ansvar og løse dem. Det gjorde samarbejdet både ubehageligt og uprofessionelt.
Samlet set sidder vi tilbage med en klar følelse af at være vildledt og snydt i processen, og vi har mistet både tid og penge på et produkt, der ikke kunne bruges.
Vi kan på det kraftigste fraråde andre at benytte Proagency ApS.

Risposta di Proagency
God oplevelse med thomas og god kommunikation dygtig til at hjælpe

Hej
Jeg kan kun give Thomas min største anbefaling herfra. Med thomas får man 1:1 sparring med en, der brænder for sit fag. Thomas er en super person og hamrende dygtig!
Vi har brugt Thomas længe og vi bliver lige her.
5 store stjerner herfra
Anders
Indehaver NewTech Car Service

Risposta di Proagency
Effektiv og resultatdriven oplevelse hos Pro Agency!!
Vi har brugt Thomas i 2 måneder og han har løftet vores marketing indsats til nye højder!
Super proaktiv og grundig i sit arbejde!
Kan kun anbefale ProAgency til andre !

Risposta di Proagency
Thomas Husted fra Proagency er passioneret, flittig, pligtopfyldende og proaktiv. Han leverer fuld valuta for pengene og skaber værdi for din marketing i sin helhed. Vi har selv høje krav og standarder, og Thomas leverer varen sammen med sit voksende team. 5 velfortjente stjerner herfra PD Bilpleje.

Risposta di Proagency
Kan til enhver tid anbefale Proagency!
Super god og hurtig service og høj fagliglighed ned til mindste detalje.

Risposta di Proagency
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.