Super god service og oceaner af…
Super god service og oceaner af hjælpsomhed.
VS Automobiler ApS har drevet autoværksted i over 20 år, og som dit lokale Hella Service Partner-værksted servicerer vi alle biler efter fabrikanternes forskrifter. Vi holder til i Ølstykke. Vi tilbyder også erhvervsleasing samt bilsalg.
Lyshøjvej 8A , 3650, Ølstykke, Danimarca
Super god service og oceaner af hjælpsomhed.
Sasa og hans team er super!
Vi kom og skulle have skiftet vores turbolader inden ferie, og han tog os ind med det samme og hjalp og med at fixe bilen. Han var meget fair i pris og god til forklare hvad der var galt.
Vi kommer helt sikkert igen! Sjældent man møder så god service som vi gjorde her.
Flinke gutter, fik ordnet min opgave med nye dæk og klar til syn hurtigt og nemt.
Super service og meget rimelige priser. Man føler sig virkelig velkommen hos dem.
Super service og mega søde gutter 💪 Dækskifte på Tesla. Kommer med sikkerhed igen 💪
Jeg kan varmt anbefale VS Automobiler. Priserne er super fair, og der er ingen skjulte gebyrer – kun ærlig og kompetent service. Indehaverne er utrolig flinke, nede på jorden og virkelig passionerede omkring deres arbejde. Man føler sig altid velkommen, og de tager sig tid til at forklare tingene ordentligt. Et værksted man kan stole på!
Jeg har fået fantastisk god og professionel behandling hos VS Automobiler. De var hurtige til at tage sig af min bil, og det er yderst rimelige priser. Den meget varme, personlige og gode service er ud over det forventelige og efterlod en super god oplevelse. Jeg vil til en hver tid gøre brug af dem igen og vil varmt anbefale dem.
Hvis jeg kunne give dem flere stjerner ville jeg gøre det.
Flinke og dygtige medarbejdere! God service og når tingene til tiden.
Kan klart anbefales!

Risposta di VS Automobiler ApS
Fantastisk service hos vs automobiler! Venligt og professionelt personale, der gjorde hele processen nem. Bilen var i topstand, da jeg forlod værkstedet, og alt gik som aftalt. Kan varmt anbefales!

Risposta di VS Automobiler ApS
Uden sammenligning den bedste service jeg har oplevet.
Mit første møde med gutterne fra VS Automobiler, var da jeg var på tur i autocamperen med mine to børn. Remmen til generatoren var sprunget og bilen kunne ikke generere strøm.
Jeg havde selv en ny rem og ringede og spurgte om hjælp til at sætte den på. De sagde at jeg kunne komme med det samme. De synes at min situation med to børn på tur var ærgerlig, så de monterede den mens vi ventede og ville ikke have betaling for det.
Samtidig havde starteren det ikke for godt. Han ringede rundt og fandt en ny, som de kunne få til dagen efter.
Fik den til en uhørt lav pris og montering måtte jeg endnu engang ikke betale for.
Var overvældet af taknemmelighed for deres gavmilde og hjælpsomme sind.

Meget hjelpeli, super venlig menneske. 100% anbefaler

Risposta di VS Automobiler ApS
Rigtig god oplevelse den bedste værksted

Super god oplevelse!
Brugte for første gang VS til dækskifte (dæk sf fælg og monteret nye dæk på fælgen). Jeg havde bestilt gennem autobutler, men kommer helt sikkert til at benytte dem igen direkte!
Jeg blev budt på kaffe og den ene ejer og jeg sludrede i den lille times tid det tog! Super fed oplevelse at han gav sig tid!

Risposta di VS Automobiler ApS
Super service. Venligt personale. Udstødning skiftet. Alt som aftalt. Kommer helt sikkert igen.

Risposta di VS Automobiler ApS
Så flinke, dygtige og ordentlige folk. Vigtigt at have tillid til sin mekaniker, når man som jeg - ikke ved en dyt (!) om biler.

Risposta di VS Automobiler ApS
Good prices, kind and good service. I recommend them.

Risposta di VS Automobiler ApS
Altid go service og priser. Fik go hjælp da jeg fik skade på min bil.

Risposta di VS Automobiler ApS
Jeg har været forbi VS Automobiler over flere omgange nu, og jeg kan ikke sætte en finger på hverken service eller faglighed.
Det er et rart sted at komme, og jeg kan kun give mine varmeste anbefaling til andre.
Det er fedt at der stadigvæk findes reelle værksteder, som laver den bedste løsning for mig, og ikke en løsning der handler om at få mig til at skifte en masse unødvendigt så de kan tjene bedre. :)

Risposta di VS Automobiler ApS
Jeg har brugt VS Automobiler en del gange efterhånden. Både med en forsikringssag og andre almindelige reparationer. Jeg har altid fået rigtig god service og arbejdet er altid grundigt udført. 5 store stjerner herfra :-)