1. Officina di autoriparazioni
  2. Servizio di leasing di auto
  3. Rivenditore di veicoli a motore

VS Automobiler ApS har drevet autoværksted i over 20 år, og som dit lokale Hella Service Partner-værksted servicerer vi alle biler efter fabrikanternes forskrifter. Vi holder til i Ølstykke. Vi tilbyder også erhvervsleasing samt bilsalg.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Sasa og hans team er super

Sasa og hans team er super!
Vi kom og skulle have skiftet vores turbolader inden ferie, og han tog os ind med det samme og hjalp og med at fixe bilen. Han var meget fair i pris og god til forklare hvad der var galt.
Vi kommer helt sikkert igen! Sjældent man møder så god service som vi gjorde her.

9 luglio 2025

Fantastisk værksted med gode priser og ærlig service

Jeg kan varmt anbefale VS Automobiler. Priserne er super fair, og der er ingen skjulte gebyrer – kun ærlig og kompetent service. Indehaverne er utrolig flinke, nede på jorden og virkelig passionerede omkring deres arbejde. Man føler sig altid velkommen, og de tager sig tid til at forklare tingene ordentligt. Et værksted man kan stole på!

30 marzo 2025

Fantastisk service og kæmpe anbefaling

Jeg har fået fantastisk god og professionel behandling hos VS Automobiler. De var hurtige til at tage sig af min bil, og det er yderst rimelige priser. Den meget varme, personlige og gode service er ud over det forventelige og efterlod en super god oplevelse. Jeg vil til en hver tid gøre brug af dem igen og vil varmt anbefale dem.
Hvis jeg kunne give dem flere stjerner ville jeg gøre det.

2 gennaio 2025

Et værksted man har lyst til at komme tilbage til

Flinke og dygtige medarbejdere! God service og når tingene til tiden.

Kan klart anbefales!

20 giugno 2024

Kære Philip

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du værdsætter vores service og medarbejdere. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

De bedste hilsener
Gutterne fra VS Automobiler

Fantastisk service hos vs automobiler

Fantastisk service hos vs automobiler! Venligt og professionelt personale, der gjorde hele processen nem. Bilen var i topstand, da jeg forlod værkstedet, og alt gik som aftalt. Kan varmt anbefales!

22 novembre 2024

Kære Magnus

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede vores service som venlig og professionel, og at alt gik som aftalt. Din anbefaling betyder meget for os, og vi står altid klar til at hjælpe dig igen.

De bedste hilsener
Gutterne fra VS Automobiler

Den bedste service jeg har oplevet

Uden sammenligning den bedste service jeg har oplevet.
Mit første møde med gutterne fra VS Automobiler, var da jeg var på tur i autocamperen med mine to børn. Remmen til generatoren var sprunget og bilen kunne ikke generere strøm.
Jeg havde selv en ny rem og ringede og spurgte om hjælp til at sætte den på. De sagde at jeg kunne komme med det samme. De synes at min situation med to børn på tur var ærgerlig, så de monterede den mens vi ventede og ville ikke have betaling for det.
Samtidig havde starteren det ikke for godt. Han ringede rundt og fandt en ny, som de kunne få til dagen efter.
Fik den til en uhørt lav pris og montering måtte jeg endnu engang ikke betale for.
Var overvældet af taknemmelighed for deres gavmilde og hjælpsomme sind.

16 luglio 2024

Kære René

Tusind tak for din varme anmeldelse og de pæne ord! Vi er utroligt glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig og dine børn videre på jeres tur. Det betyder meget for os at gøre en forskel, især når situationen er presset.

Du er altid velkommen hos os, hvis du skulle få brug for hjælp igen.

De bedste hilsener!
Fra hele teamet

Meget hjelpeli

Meget hjelpeli, super venlig menneske. 100% anbefaler

10 ottobre 2024

Hej Nenad

Tak for anmeldelsen.

Vi ser frem til at modtage dig igen!

Super god oplevelse!

Super god oplevelse!

Brugte for første gang VS til dækskifte (dæk sf fælg og monteret nye dæk på fælgen). Jeg havde bestilt gennem autobutler, men kommer helt sikkert til at benytte dem igen direkte!

Jeg blev budt på kaffe og den ene ejer og jeg sludrede i den lille times tid det tog! Super fed oplevelse at han gav sig tid!

30 maggio 2024

Hej Jacob

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det sætter vi stor pris på her på værkstedet!

Vi ønsker dig en fantastisk sommer med de nye "sko" på bilen.

Super service

Super service. Venligt personale. Udstødning skiftet. Alt som aftalt. Kommer helt sikkert igen.

27 febbraio 2023

Hej Michael

Tak for din deling af oplevelsen på vores værksted.
Vi går meget op i at en aftale er en aftale, så derfor er det rart at vores kunder bekræfter os i at vi gør tingene rigtigt.

Du ønskes en god sommer.

Super service

Så flinke, dygtige og ordentlige folk. Vigtigt at have tillid til sin mekaniker, når man som jeg - ikke ved en dyt (!) om biler.

16 novembre 2022

Hej Marie

Tak for din anmeldelse, det sætter vi enormt meget pris på.

Du påpeger at du ingenting ved om biler - Så er det da dejligt at du føler at du får den hjælp du skal bruge fra os, når der er brug for det.

Rigtig god sommer!

Good prices and Service

Good prices, kind and good service. I recommend them.

19 luglio 2022

Hello Mike

Thank you for your review, we appreciate it.

I hope you're still satisfied with your car, and that your newly refilled cooling system helpful in the hot summer days :)

Best regards
VS Automobiler

Altid go service og priser

Altid go service og priser. Fik go hjælp da jeg fik skade på min bil.

29 giugno 2022

Hej Mia

Mange tak for din anmeldelse, det varmer ekstra meget ovenpå den varme sommerdag :)

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, forhåbentligt ikke med en skade næste gang.

Rigtig god dag!

God service og faglighed

Jeg har været forbi VS Automobiler over flere omgange nu, og jeg kan ikke sætte en finger på hverken service eller faglighed.

Det er et rart sted at komme, og jeg kan kun give mine varmeste anbefaling til andre.

Det er fedt at der stadigvæk findes reelle værksteder, som laver den bedste løsning for mig, og ikke en løsning der handler om at få mig til at skifte en masse unødvendigt så de kan tjene bedre. :)

27 giugno 2022

Hej Mathias

Vi er så taknemmelige for din anmeldelse, det varmer virkelig at du gang på gang forlader værkstedet med et smil.

Det er vores største og vigtigste opgave, hver gang vores kunder kører ind af porten.

Vi ønsker dig en god sommer her på værkstedet :)

5 STORE stjerne

Jeg har brugt VS Automobiler en del gange efterhånden. Både med en forsikringssag og andre almindelige reparationer. Jeg har altid fået rigtig god service og arbejdet er altid grundigt udført. 5 store stjerner herfra :-)

27 giugno 2022

Hej Signe

Tak for at dele dine helt ærlige oplevelser med os, som der har været nogen stykker af over de sidste par år.

Vi tager alt til os og gør et ihærdigt forsøg på altid at opretholde den standard som du er vant til.

Rigtig god dag! :)