LEA Ejendomspartner A/S Recensioni 123

TrustScore 3.5 su 5

3,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Bliver altid mødt positivt og konstruktive i deres svar når vi henvender os til LEA Kolding afd. Svare også tit på spørgsmål, som ikke i første omgang er specifik deres område som aftalt i vores kon... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Skadedyr ved indflytning uden advarsel. Vandskader overalt. Generelt Skjulte “billige fiks” som var gemt omkring i huset og langsom hjælp.

Valutata 1 stelle su 5

Bund korrupte mennesker, så snart du flytter kræver de helt vanvittig regning fra rengøring, beskidt pga pga man gået frem og tilbage under flytningen, ender man med regning på 30.000 totalt sygt, de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har gennem mange år haft et rigtig godt samarbejde med LEA Ejendomspartner A/S i vores grundejerforening Vestergade 17. Anne Månsson er vores administrator og en helt central nøgleperson. Hun... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di amministrazione aziendale

Scritti dall'azienda

LEA Ejendomspartner administrerer ejendomme for udlejere og foreninger. Vi ejer således ikke selv ejendomme, men hjælper udlejere og foreninger med den daglige administration – fra opkrævninger, generalforsamling, budget, juridiske spørgsmål, til kontakt med beboere og myndigheder.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

SKÆGKRÆ BLOMSTERLUNDEN TILST I ALLE…

SKÆGKRÆ BLOMSTERLUNDEN TILST I ALLE BLOKKE. Virker til i er fuldstændig ligeglade og kede af det med problemet men er jeg IKKE har boet her 4 måneder i en ejer bolig og udlejer inklusiv mig selv har stemt dørklokker i flere blokke hvor de også siger de har dem og de lovede at ringe eller skrive til jer udlejer har skrevet flere mail til jer uden nogen løsning vi har haft bekæmpet 1 gang med mad gift 8 uger siden kommer 2 gang i næste uge men en lejlighed kan ikke bekæmpe hele byggeriet da det er en fælles indsats hvis man vil dem til livs.Men i skal huske at informere nye lejere da det er under fejl og mangler,så nul stjerner herfra hilsen en frustreret lejere🤑 OPDATERING PÅ JERES SVAR 17-04-26.DET ER JER DER ADMINISTRERER FOR EJERE SÅ MÅ I KONTAKTE DEM DA DET ER SVÆRT AT VIDE HVEM DE ER DET VED I HVEM ER,MEN I HAR SJOVT NOK SAT LIMFÆLDER OG UDLAGT ÆDEGIFT UD VED HAM DER UDGIVER SIG SOM (BEBOER) SKREVET 06-04-2026 LÆNGERE NEDE I ANMELDELSER AF JER KENDER HAM TILFÆLDIGVIS OG BOR STIK MODSAT MIG,SÅ TÆNKER I BARE VIL KØRER OS TRÆTTE MEN DER SKAL MERE TIL NÆSTE SKRIDT LIGGER I STØBESKEEN🫣FORSTÅR SLET INGENTING AT I INTET HAR HØRT INGENGANG FRA MIN NABO SOM OGSÅ HAR DEM.,...GOD WEEKEND

21 febbraio 2026

Hej
Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår godt din frustration.
Udfordringer med skægkræ er desværre noget, der i mange tilfælde kræver en samlet indsats på tværs af hele ejendommen for at blive løst effektivt. Samtidig er det vigtigt at præcisere, at vi alene fungerer som administrator på vegne af ejerforeningen, og at beslutninger om tiltag derfor træffes af ejerforeningen.
Ud fra det, du beskriver, er du ikke lejer direkte hos os, men lejer via en ejer. I sådanne tilfælde er det ejeren, der skal tage sagen videre og rette henvendelse til ejerforeningen, så der kan blive iværksat en fælles indsats, hvis problemet er udbredt i flere boliger.
Vi vil naturligvis gerne følge op på sagen, hvis ejeren retter henvendelse til os med de nødvendige oplysninger, så vi kan sikre den bedst mulige håndtering.

Come on

Skadedyr ved indflytning uden advarsel. Vandskader overalt.
Generelt Skjulte “billige fiks” som var gemt omkring i huset og langsom hjælp.

1 aprile 2026

Generalforsamling Hedemarken afd.4

Hedemarken afd. 4V
Jeg føler mig godt til tilpas med det i gør for os.
Venlig hilsen. Arne Rasmussen.
Hedemarken 139 5450 Otterup.

30 marzo 2026

Kære Arne

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at hører om din oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback.

Uprofessionel udlejer – LEA Ejendomspartner A/S

Jeg kan på det kraftigste fraråde LEA Ejendomspartner A/S. De har en meget uprofessionel tilgang til deres lejere og kræver gentagne gange betalinger, som allerede er blevet betalt.

Efter fraflytning kan man modtage en urimeligt høj regning (op til omkring 40.000 DKK) for maling, rengøring og påståede skader, som ofte virker opdigtede eller stærkt overdrevne. Samtidig forventer de øjeblikkelig betaling, men når de selv skylder penge, er processen med at få dem tilbage langvarig og kræver ofte juridiske skridt.

Området omkring deres ejendomme er ofte dårligt vedligeholdt, og henvendelser om reparationer bliver ignoreret. Derudover fremstår området utrygt og ikke særligt egnet til ordentlig beboelse.

30 marzo 2026

Kære Nikoline

Mange tak for din anmeldelse.

Vi beklager meget at hører, at det er den oplevelse du står tilbage med.

LEA Ejendomspartner A/S ejer ikke selv ejendommene, men administrere den daglige drift for forskellige ejere.
Hvis man som fraflytter er uenig i den fremsendte flytteopgørelse, er vi gerne behjælpelige med at formidle kommunikationen mellem fraflytter og ejer.

Hvis man som lejer finder områderne omkring ejendommen dårligt vedligeholdt formidler vi gerne dette videre til ejeren. Dog kan vi ikke bestemme hvordan området skal vedligeholdes, da vi som sagt ikke selv ejer områderne.

Hvis du har yderligere spørgsmål til din sag, er du meget velkommen til at skrive til os på lea@lea.dk.

Du ønskes en rigtig god dag.

Valutata 5 stelle su 5

Var god til at fortælle om regnskabet…

Var god til at fortælle om regnskabet og andre ting vi spurgte om så man kunne forstå det

25 marzo 2026

Risposta di LEA Ejendomspartner A/S

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede en god og forståelig gennemgang af regnskabet, og at vi kunne besvare jeres spørgsmål.

Valutata 5 stelle su 5

Meget professionel ledelse som dirigent…

Meget professionel ledelse som dirigent af vores årlige generalforsamling.
God motivering af deltagerne og dirigenten var yderst
målrettet og resultat søgende og engageret!

Risposta di LEA Ejendomspartner A/S

Tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os meget at høre, at dirigentrollen blev oplevet som professionel, engageret og målrettet. Vi sætter stor pris på din feedback.

STAY AWAY form this company

I have had a really bad experience with LEA Ejendomspartner A/S. The company is not transparent about consumption such as water and heating, and when we asked for monthly reports, we were told that they do not have them. This makes it impossible to understand what we are actually paying for, and we do not feel safe with their administration.

Communication has also been very unpleasant, especially with one specific employee who treats people as if they do not matter and speaks in a very rude and unprofessional way. We have repeatedly felt disrespected, and our questions were not properly answered.

Based on our experience, we cannot recommend this company and would strongly advise others to STAY AWAY.

3 marzo 2026

Dear Carolina

Thank you for your review.

At LEA Ejendomspartner A/S we strive to always respond our tenants in a nice and professional manner.

If you pay aconto, a consumption statement will be sent once a year stating how much has been used and what has been paid. Such a statement cannot be made monthly.

If you have any further questions about your rental, pleace contact lea@lea.dk with your question and your address.

We wish you a great day.

Best regards

Skifte af ejendomsadministrator.

For et års tid siden skiftede vi ejendomsadministrator til LEA Ejendomspartner A/S, hvilket absolut har været en positiv og rigtig beslutning, set fra min stol i ejerforeningen.

Risposta di LEA Ejendomspartner A/S

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os meget at høre, at skiftet til LEA Ejendomspartner har været en positiv beslutning for jer i ejerforeningen.

Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

God styring af økonomi

God styring af økonomi, årshjul, generalforsamlinger og dermed professionel støtte til bestyrelser.
Hurtig reaktion og betjening af beboerne.

12 marzo 2026

Risposta di LEA Ejendomspartner A/S

Tak for din positive anmeldelse og de pæne ord om vores arbejde.

Valutata 5 stelle su 5

Simon og hans gode kollegaer yder altid…

Simon og hans gode kollegaer yder altid god hjælp og rådgivning.

Risposta di LEA Ejendomspartner A/S

Tak for din fine anmeldelse og de pæne ord om Simon og teamet. Det betyder meget for os at høre, at du oplever god hjælp og rådgivning i samarbejdet.

Valutata 5 stelle su 5

Sektion Team / teamchef forening .

Sektion Team / teamchef forening .
Endnu ingen AI robot 😊.
God kommunikationskultur :
Behagelige telefonsamtaler
Hurtig response på spørgsmål

Bjarne Sunder
Strandbjerg
Rungsted Kyst

Risposta di LEA Ejendomspartner A/S

Tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores team og kommunikation. Det glæder os at høre, at du oplever både behagelige samtaler og hurtige svar på dine spørgsmål.

Stor anbefaling af Anne Månsson og LEA Ejendomspartner

Anne Månsson er vores administrator og en helt central nøgleperson. Hun er serviceminded, behagelig at tale med og god at sparre med – og samtidig hurtig til at følge op på opgaver.

Vi kan derfor varmt anbefale Anne og teamet hos LEA Ejendomspartner.

12 marzo 2026

Kære Maryam

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Det glæder os meget, at I vil dele jeres oplevelse med samarbejdet, og vi sørger naturligvis for, at de rosende ord bliver givet videre til Anne og resten af teamet.

Valutata 5 stelle su 5

Telefonsamtale håndteret meget kompetent og meget tålmodigt

Jeg har i dag, som forholdsvis ny formand for en ejerforening administreret af LEA, haft en lang telefonsamtale med vores kontaktperson - lang fordi jeg havde en lang liste med ting jeg havde brug for at få svar på - og jeg kan roligt sige at jeg lagde røret med stor tilfredshed over samtalens forløb.
Jeg fik svar på alle spørgsmål på en yderst kompetent og behagelig måde, også selvom jeg havde brug for at få forklaret nogle af tingene flere gange, og jeg følte mig i det hele taget bare godt hjulpet til at kunne gå tilbage til min bestyrelse efterfølgende.

6 marzo 2026

Kære Annette

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Vi sørger for at dine pæne ord kommer videre til rette afdeling.

Professionel og pålidelig administration

Grundejerforeningen Vonsild Syd har været særdeles tilfreds med samarbejdet med LEA Ejendomme og især afdelingen i Kolding. Svarene kommer hurtigt og præcist, og kommunikationen er både klar og imødekommende. Foreningen oplever et højt fagligt niveau, hvor LEA fungerer som en værdifuld sparringspartner i den daglige drift. De håndterer desuden kontakten til lokale myndigheder effektivt og professionelt, hvilket gør samarbejdet både trygt og smidigt. Grundejerforeningen kan derfor varmt anbefale LEA Ejendomme som administrator.

25 febbraio 2026

Kære Michael

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Vi sørger for at dine rosende ord kommer videre til rette afdeling.

God hjælp og svar.

Svare også tit på spørgsmål, som ikke i første omgang er specifik deres område som aftalt i vores kontrakt og hvis det kræver ekstra betaling får vi en klar pris’ før vi arbejder videre.
Dette oplevede vi bl. A. I forbindelse med vores generalforsamling i januar 26.

14 gennaio 2026

Kære Michael

Mange tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at hører om din oplevelse og at du vil dele den med os.

Vi sørger for at de rosende ord kommer videre til rette afdeling.

LEA Ejendomspartner

LEA Ejendomspartner, afd. Kolding har i en årerække været administrator for vores andelsboligforening.
LEA er professionelle og kompetente sparringspartnere og har styr på alt vedr. ejendomsadministration, regnskab osv.
Vi har kun positivt at sige om LEA, som gør vores hverdag lettere.

11 febbraio 2026

Hej Danny

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at du vil dele din oplevelse med os og vi sørger for at de rosende ord kommer videre til rette afdeling.

LEA GLEMMER OS IKKE I FARTEN

Vi ved altid at LEA sørger for god service, så vi kan tage det roligt.
LEA kender om nogen til sikker og effektiv sagsbehandling.
Selv når en medarbejder får forfald, så er der straks en anden der tage over.

27 gennaio 2026

Hej Poul

Vi er glade for at hører om din oplevelse med vores afdeling i Kolding.

Din anmeldelse vil blive videregivet til afdelingen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più