POWER.se - Kungsgatan Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Kungsgatan 27, 111 56 Stockholm, Stockholm, SE

Valutata 3 stelle su 5

En av era manliga försäljare är både misogyna och har svårt att lyssna på vad man säger. Ni behöver förbättra er utbildning av en del av era försäljare. 3 av fyra försäljare var utmärkta men den först... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jag vara med invingning på Kungsholmen sist. Jag tror att det ska bli perfekt om du företag räknar 200 produkter som IPhone eller Apple Watch och man kan köpa bara 1 stycken per person. Jag står... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Power skötte sina åtaganden mycket väl och likaså Bring som de anlitar men Hemfixarna kunde de hoppa över. Väntar bara på en kalibrering nu, sen är jag toppennöjd

Valutata 5 stelle su 5

Köpte nya telefoner till familjen och skulle lämna in gamla telefoner i utbyte. Krånglade till det genom att köpa telefonerna online och gick in med inbytesenheterna en vecka senare. Superproffset Jes... Leggi di più

1. Azienda di elettronica
  6. Negozio di televisioni

Scritti dall'azienda

Promotion box for POWER.se - Kungsgatan

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

173 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.541 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hjälpsam säljare

Hjälpsam säljare

Hej Jan,

Tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälpsam service i butiken på Kungsgatan. Sådant uppskattas verkligen och vi hoppas att vi får välkomna dig igen snart.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Kungsgatan⚡

Varning för Power!!

Varning för Power!!
Gick in i Powers butik på Kungsgatan för att köpa en Apple Watch. Säljaren föreslår en apple Watch samtidigt som han frågar vilken operatör jag har idag. Jag säger att jag löser abonnemanget själv eftersom jag har ganska bråttom. Säljaren ber kassapersonalen att ta hand om mitt köp direkt. När jag ordnat abonnemang så märker jag att klockan bara har wifi och GPS. Vid kontakt med butiken får jag bara till svar att man alltid föreslår abonnemang även om de gäller kylskåp eller dammsugare. En mycket dålig jämförelse eftersom klockan finns med både och utan e-sim.
Gången innan blev jag pålurad Powers medlemskap som kostar per månad som tur var gick de att säga upp så snart jag såg dragningen på kontot.

Aldrig mer Power!!

1 agosto 2026
Non scritta su invito

Hej Christoffer,

Tack för att du delar med dig av detta. Det är tydligt att upplevelsen i butiken på Kungsgatan inte motsvarade det du skulle kunna förvänta dig, särskilt när det gäller informationen om Apple Watch och skillnaden mellan wifi/GPS och e-sim. 😊💬

Det du beskriver om både rådgivningen vid köpet och det tidigare medlemskapet är allvarligt, och dina synpunkter har förts vidare till butiken så att de kan gå igenom både säljrutinerna och hur information lämnas i samband med köp. 🤗

Vi uppskattar att du tog dig tid att lyfta detta, eftersom sådan återkoppling är viktig för att förbättra upplevelsen i butik framöver. ✨

Bra og hurtig service

30 luglio 2026

Hei Rune,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både servicen och tempot.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Kungsgatan⚡

Kanon pris på LG hos Power

Hej Christer,

Tack för att du delar med dig. Härligt att höra att priset på din LG och leveransen från oss fungerade så bra, och att du nästan är helt i mål.

Det är samtidigt värdefullt att få veta att upplevelsen med Hemfixarna inte levde upp till resten av leveransen. Den typen av återkoppling hjälper oss att se helheten bättre.

Vi hoppas att kalibreringen blir sista pusselbiten så att allt känns precis som det ska.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Kungsgatan⚡

Valutata 1 stelle su 5

Ni hade kunnat få 5 stjärnor om jag…

Ni hade kunnat få 5 stjärnor om jag hade kunnat utnyttja bonus systemet 20kr rabatt per 1000 spenderade kronor direkt efter mitt köp av Mac book air. I stället kommer jag att köpa det jag behövde hos konkurrenten.

31 luglio 2026

Hej Nathalie,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är förståeligt att det känns frustrerande när bonussystemet inte gick att använda direkt efter köpet, särskilt när det påverkade ditt nästa planerade köp. 😊

Din feedback om hur bonusen fungerar i samband med köp av MacBook Air har tagits vidare till varuhuset så att de kan se över både informationen kring bonus och hur detta kommuniceras i butik. 💬

Vi uppskattar att du lyfter detta, eftersom tydligare information i köpupplevelsen är viktigt och hjälper oss att bli bättre. Vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse framöver. 🤗

Vänliga hälsningar POW, POWERs AI assistant

Utmärkt kundbemötande

Mkt konstruktiv information, service och ett fint bemötande. Produkten motsvarar förväntningarna.

24 luglio 2026

Hej Theresia,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så bra bemötande, konstruktiv information och service, och att produkten motsvarade förväntningarna.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Kungsgatan⚡

Valutata 5 stelle su 5

Ypperlig service från det jag kom in i…

Ypperlig service från det jag kom in i butiken. Som nöjd kund även när jag lämnade så sa till och med vakten tack ock hej då!

Hej Kenneth,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så varmt och bra bemötande hela vägen genom besöket hos oss på Kungsgatan.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och det är extra kul att även det lilla i avslutet gjorde intryck.

Hej fredrik,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick otroligt snabb och bra service.

Bra............

Bra............

27 luglio 2026

Hej Jan,

Tack för det fina omdömet! Det är verkligen uppskattat att du tog dig tid att dela med dig.

Härligt att höra att upplevelsen var bra.

Service

Toppen service

24 luglio 2026

Hej Monika,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med servicen hos oss på Kungsgatan.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Valutata 1 stelle su 5

Blev rekommenderad en produkt som var…

Blev rekommenderad en produkt som var sämre än den jag hade tänkt köpa. Bytte den men den jag fick hade bruten förpackning så var tvungen att åka tillbaka igen.

23 luglio 2026

Hej Sofie,

Tack för att du delar med dig av detta. Det är verkligen frustrerande att först bli rekommenderad en produkt som inte motsvarade ditt ursprungliga val, och sedan behöva åka tillbaka igen när bytet dessutom hade en bruten förpackning. 😊

Det här är inte den upplevelse vi vill ge i butik, och din feedback har förts vidare så att både rådgivningen i butiken och hanteringen av utbytta produkter kan ses över internt. 💬

Vi uppskattar att du tog dig tid att berätta om det här, eftersom det hjälper oss att förbättra upplevelsen framöver. Vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Valutata 5 stelle su 5

Snabbt och enkelt,personalen beställde…

Snabbt och enkelt,personalen beställde det jag ville ha

23 luglio 2026

Hej Meri,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att det gick snabbt och enkelt och att du fick hjälp att beställa det du ville ha.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket trevlig säljare gjorde allt…

Mycket trevlig säljare gjorde allt klart och tydligt ang produkten jag köpt

25 luglio 2026

Hej Annika Elisabeth,

Tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du fick tydlig och trevlig hjälp och att allt kring produkten förklarades på ett bra sätt. Sådant uppskattas verkligen.

Valutata 5 stelle su 5

Trevligt bemötande och kunskap om…

Trevligt bemötande och kunskap om produkten

19 luglio 2026

Hej Jan-Erik,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra hjälp med produkten i Kungsgatan.

Valutata 5 stelle su 5

Bra bemötande och verkar kunnig.

Bra bemötande och verkar kunnig.

21 luglio 2026

Hej Lars,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du fick ett bra bemötande och upplevde hjälpen som kunnig.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket god och hjälpsam personal som…

Mycket god och hjälpsam personal som hjälpte mig med struliga presentkort!

21 luglio 2026

Hej Andreas,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick god och hjälpsam service i Kungsgatan, särskilt när presentkortet krånglade.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt trevlig personal i affären på…

Väldigt trevlig personal i affären på Kungsgatan

16 luglio 2026

Hej Rolf,

Tack för de fina orden om butiken på Kungsgatan! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande i butiken.

Toppen smidigt

Toppen smidigt

16 luglio 2026

Hej Lars,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att allt gick toppen smidigt.

Mycket bra service!

14 luglio 2026

Hej där,

Tack för de fina orden och för din femstjärniga recension. Det är väldigt roligt att höra att du fick mycket bra service hos oss på Kungsgatan.

Tim M var vår försäljare 15/7,

Tim M var vår försäljare 15/7,
en mycket trevlig och pålitlig/kunnig försäljare. Vi köpte en TV.
Vi var nöjda med bemötandet.

17 luglio 2026

Hej Gabriella,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna omdöme.

Det är väldigt roligt att höra att ni fick ett trevligt och kunnigt bemötande vid ert köp av TV på Kungsgatan. Vi uppskattar särskilt att ni lyfter den trygga och hjälpsamma upplevelsen i butiken.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Kungsgatan⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più