POWER.se - Kungsgatan Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Kungsgatan 27, 111 56 Stockholm, Stockholm, SE

Valutata 4 stelle su 5

Jag vara med invingning på Kungsholmen sist. Jag tror att det ska bli perfekt om du företag räknar 200 produkter som IPhone eller Apple Watch och man kan köpa bara 1 stycken per person. Jag står... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Köpte nya telefoner till familjen och skulle lämna in gamla telefoner i utbyte. Krånglade till det genom att köpa telefonerna online och gick in med inbytesenheterna en vecka senare. Superproffset Jes... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

En av era manliga försäljare är både misogyna och har svårt att lyssna på vad man säger. Ni behöver förbättra er utbildning av en del av era försäljare. 3 av fyra försäljare var utmärkta men den först... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Lämnade in en 1,5 år gammal MacBook Air. Enl Apple skulle garantin gått ut men Power löste det på garantin. Super service av Mariana. 5 guldstjärnor.

1. Azienda di elettronica
  6. Negozio di televisioni

Scritti dall'azienda

Promotion box for POWER.se - Kungsgatan

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

178 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.629 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Snabbt

Snabbt, enkelt och bra köp samt i det här fallet till reducerat pris också. Produkten är helt okej, bra samtalsljud för båfa, men inte bästa ljudet för musik som får dock lite mer än godkänt ändå. En får ställa in lite i equalizern i appen.

Hej ANTS NEO,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Vad roligt att höra att köpet upplevdes som snabbt, enkelt och smidigt, och att produkten fungerar bra för samtal. Det är också värdefullt att du delar din upplevelse av ljudet för musik och att justeringar i equalizern kan göra skillnad.

Vi uppskattar din recension och hoppas att du får fortsatt glädje av produkten.

Valutata 1 stelle su 5

Mycket dålig kundservice och brist på…

Mycket dålig kundservice och brist på flexibilitet hos Power Kungsgatan
​Jag vill dela med mig av min extremt besvikna upplevelse som kund hos Power. I april 2026 köpte jag ett par premiumhörlurar (Samsung Galaxy Buds4 Pro) för 2 990 kr. Redan efter mindre än tre månader drabbades produkten av ett allvarligt fabrikationsfel där laddningsetuiet slutade fungera.

​När jag vände mig till butiken vid Kungsgatan för att reklamera produkten, möttes jag av en total brist på flexibilitet. Trots att felet är uppenbart och produkten är nästan ny, vägrade butiken att göra ett direkt utbyte eller häva köpet. Istället tvingas jag nu vänta i två veckor på en reparation och slösa min tid på att åka fram och tillbaka till butiken för en produkt som jag betalat fullt pris för och knappt hunnit använda.

​Jag förstår att butiken följer sina interna policyer, mätt i juridiska termer, men som konsument känner jag mich extremt åsidosatt. Att tvingas ta emot en reparerad och öppnad produkt efter så kort tid är oacceptabelt för denna prisklass.

​Jag rekommenderar starkt att man tänker sig för innan man handlar dyrare elektronik här, då kundservicen inte lever upp till förväntningarna när problem väl uppstår.

24 giugno 2026
Non scritta su invito

Risposta di POWER.se - Kungsgatan

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss och dela med dig av dina synpunkter! Vi förstår att det känns frustrerande när en produkt får ett fel efter så kort tid. Det är förståeligt att man gärna vill få situationen löst så snabbt och smidigt som möjligt. När en reklamation görs behöver vi dock följa den process som gäller för att felet ska kunna bedömas korrekt. I vissa fall innebär det att produkten behöver skickas vidare innan man vet vilket nästa steg blir.

Vi förstår också att väntan kan kännas seg och att det inte är särskilt lockande att behöva göra fler besök än man tänkt sig. Samtidigt uppskattar vi verkligen att du delar med dig av hur du upplevde ärendet. Den typen av återkoppling ger oss möjlighet att se över hur kundupplevelsen kan bli ännu bättre framöver!

Vi hoppas att hanteringen går så smidigt som möjligt och att du snart kan använda dina hörlurar igen utan bekymmer.

Tack igen för att du hörde av dig och berättade hur du upplevde situationen!

Valutata 2 stelle su 5

I had a contract for the removal of my…

I had a contract for the removal of my old washing machine and the delivery of the new one. But the people from Bring could not fulfill the contract: the old washing machine is not connected to electricity via a normal plug, but to some box in the bathroom wall (this is not uncommon in Sweden, but I don't know how to handle it). Now I have the new machine standing in my small apartment, and the old machine still standing where the new machine should go.

Why was I not informed that the people from Bring cannot handle the disconnection of a washing machine from electricity? People who work for moving companies can do that (that's how my old washingt machine came into my bathroom).

Please get back to me about fulfilling the rest of the service I paid for.

Mvh
Katharina Pawlowski

21 giugno 2026

Hi Katharina!

Thank you for taking the time to share your experience with us! We completely understand that this situation is frustrating, especially when you had arranged both the delivery of your new washing machine and the removal of the old one as part of the service.

In some cases, washing machines are connected through a fixed electrical installation rather than a standard power plug. When that is the case, the delivery team may not be permitted to disconnect the appliance due to safety regulations and the scope of the service they are authorized to perform. We understand that this may not have been clear beforehand and that this has left you in an inconvenient situation.

If you have not already contacted our customer service team, we would encourage you to do so. We would be happy to review your case, look into what happened, and help clarify the available options moving forward.

Thank you again for bringing this to our attention. We appreciate your feedback and look forward to helping you sort this out!

All the best,
Ebba at POWER!⚡

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt bra hjälp & service från…

Väldigt bra hjälp & service från butikspersonal

21 giugno 2026

Hej Malojkan,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick väldigt bra hjälp och service av butikspersonalen på Kungsgatan.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Valutata 3 stelle su 5

Trevlig personal

Trevlig personal, men långa köer i kassan.

19 giugno 2026

Hej Adam,

Tack för din feedback. Vad roligt att höra att du upplevde personalen som trevlig.

Vi tar också med oss att köerna i kassan på Kungsgatan upplevdes som långa. Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Valutata 2 stelle su 5

Första butiken i Täby sa att varan inte…

Första butiken i Täby sa att varan inte fanns. Den andra butiken på Kungsgatan i city, hittade den först när jag visat den i min mobil från Powers hemsida. Det mesta var/blev krångligt, 3 stycken personal behövdes för att beställa varan alltså mindre kaos, få visste någonting och alla frågade alla. Undrar vem som anställer personalen.

23 giugno 2026

Risposta di POWER.se - Kungsgatan

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Det låter som att besöket bjöd på lite fler frågetecken än vad någon önskar när man bara vill hitta en produkt och komma vidare med dagen. Vi förstår att det kan kännas rörigt när flera personer behöver hjälpas åt för att hitta information eller lägga en beställning.

Samtidigt är det faktiskt positivt att teamet fortsatte leta efter en lösning i stället för att ge upp, även om vägen dit inte blev helt smidig. Vi tar med oss dina synpunkter och ser dem som en bra påminnelse om hur viktigt det är att information är lättillgänglig och att rutinerna fungerar i praktiken.

Vi hoppas att själva beställningen till slut blev löst och att produkten lever upp till förväntningarna. Tack igen för att du berättade hur du upplevde besöket!

Valutata 1 stelle su 5

Jobbigt att era säljare är hjälpsamma i…

Jobbigt att era säljare är hjälpsamma i början och sen när man visar intresse för att köpa något så börjar de pracka på en att lägga till ett antivirusprogram från F-Secure. Riktigt irriterande och får mig att vilja undvika kontakt med personalen framöver.

Risposta di POWER.se - Kungsgatan

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi vill såklart att ett besök hos oss ska kännas enkelt och trevligt från början till slut. Det ska vara lätt att ställa frågor, fundera i lugn och ro och få hjälp att hitta det som faktiskt passar bäst.

Vi erbjuder gärna olika tillval eftersom de kan vara användbara för många, men vi vill också att det ska kännas som ett erbjudande och inte som något man känner sig pressad till. Därför uppskattar vi verkligen att du berättar hur du upplevde situationen.

Det är roligt att läsa att du tyckte att hjälpen var bra i början, för det är precis den känslan vi vill att alla ska få med sig. Samtidigt tar vi med oss din synpunkt kring hur samtalet utvecklades.

Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans nästa gång du behöver hjälp!

Great in-store service

Great in-store service! Product is good quality for the price, took a little time to set it up but works okay, bought with a good discount so I am happy.

17 giugno 2026

Hi Noosh,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du fick bra hjälp i varuhuset och att du är nöjd med både produkten och priset.

Yasmin var hjälpsam

Yasmin var hjälpsam, men det tog lång tid

Hej Stefan,

Tack för att du delar med dig. Vad fint att höra att Yasmin var hjälpsam.

Samtidigt tar vi med oss att det tog längre tid än väntat. Tack för en uppskattad recension och för att du hjälper oss att bli bättre.

Valutata 1 stelle su 5

No bags to fit what I bought

Picked up a parcel and they didn't have a bag to fit it. Not offered, not for free. I wanted to buy a bag to carry my purchase home and they didn't have any. Terrible customer experience.

Risposta di POWER.se - Kungsgatan

Thank you for your review.

We can absolutely understand why this felt frustrating. When you're picking up a parcel, it's reasonable to expect there to be a practical way to carry it home, especially if you're prepared to buy a bag and none are available.

We're sorry that the visit left you with that impression. Even small details can make a big difference to the overall experience, and we appreciate you taking the time to highlight this.

All the best, Jinda at POWER!⚡

Valutata 4 stelle su 5

Ingen nummerlapp vad jag kunde se.

Ingen nummerlapp vad jag kunde se.

18 giugno 2026

Hej Lena,

Tack för att du delar med dig. Det låter som att besöket fungerade ganska bra i stort, men att det blev otydligt när du inte såg någon nummerlapp.

Den typen av detaljer gör stor skillnad för upplevelsen, och vi uppskattar verkligen att du uppmärksammar det.

Vi tar med oss din synpunkt vidare. Tack för ditt omdöme.

Superlätt att beställa

Superlätt att beställa, lätt att hämta.
Kanon trevlig personal.

15 giugno 2026

Hej Roger,

Tack för den fina återkopplingen.

Det är väldigt roligt att höra att det var smidigt både att beställa och att hämta ut, och att du fick ett så trevligt bemötande i varuhuset.

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig personal och varm och skön…

Trevlig personal och varm och skön inredning.

15 giugno 2026

Hej tom,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse hos oss på Kungsgatan och att både personalen och miljön gjorde ett gott intryck.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Valutata 1 stelle su 5

Köpte en vara men,larmet var…

Köpte en vara men,larmet var fortfarande på, mot utgången den började pipa, jag hörde inte, seckehert vackt stoppade mej på trottoaren, alla tittade, det var inte roligt och det var inte mitt fel.

Hej Cristóbal,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, även om det är mycket tråkigt att höra vad som hände. Vi ber hemskt mycket om ursäkt för situationen som uppstod utanför butiken. Det är absolut inte den bilden vi vill att våra kunder ska få av oss, och vi förstår att det inte var en rolig händelse.

Vi hoppas att du trots denna tråkiga start blir nöjd med din nya vara.

Felix på POWER! ⚡️

Valutata 5 stelle su 5

Var bra service från säljaren. Trevlig. Gav ett bra intryck.

Var bra service från säljaren.

9 giugno 2026

Hej Otto,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och ett så gott intryck i varuhuset.

Valutata 1 stelle su 5

TV arrived and looked in good condition…but it wasn't

TV arrived and looked in good condition but back of TV has a large dent in the back upper frame. Shipping box and strayfoam was in good condition so I believe it was damaged at the factory?

10 giugno 2026

Hello Jones,

Thank you for your review.
We're glad to hear that the TV arrived and that everything looked good upon delivery. At the same time, it's obviously disappointing to discover damage to the product itself when the packaging appears to be in great condition. It certainly sounds like something that may not have occurred during transit.

We'd be happy to take a closer look into this with you if you'd like. Please feel free to contact us at kundservice@power.se, and we'll be happy to investigate the matter further.

All the best,
Sara at POWER!⚡

Hej allihopa på Kungsgatan

Hej
Tack till alla på Power Kungsgatan för hjälpen.
Professionellt arbete av butikspersonalen.
Med vänliga hälsningar, AD

10 giugno 2026

Hej Andrzej,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick professionell hjälp av teamet på Kungsgatan.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Jag köpt en fin Samsung telefon men det…

Jag köpt en fin Samsung telefon men det var ganska svårt för mig att starta i gång direkt, fick otrolig hjälp av personalen, två tjejer och en kille satsat mycket tid på mig så tacksam till dem! Rekommenderar varmt denna butik ligger på Kungsgatan

Hej Elen,

Tack för att du delar med dig av din fina upplevelse! Det är verkligen roligt att höra att du fick så mycket hjälp med att komma igång med din Samsung-telefon och att teamet i butiken tog sig tid att hjälpa dig ordentligt.

Det uppskattas mycket att du rekommenderar butiken på Kungsgatan, och det låter som att du fick ett varmt och engagerat bemötande.

Jätte bra service

Jätte bra service

9 giugno 2026

Hej Her Ayad,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick jättebra service hos oss på Kungsgatan.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får hjälpa dig igen snart.

Tack!

Att få bra information för att bestämma mig att ha en abonnemang enlig mina behov.

Hej Margarita,

Tack för de fina orden! Det är verkligen uppskattat att höra att du fick bra information och kunde hitta ett abonnemang som passar dina behov.

Vad roligt att besöket på Kungsgatan hjälpte dig att känna dig trygg i ditt val.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Kungsgatan⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più