POWER.dk - Viby J Recensioni

TrustScore 4 su 5

Ringvej Syd 82, 8260 Viby, DK

Fin og venlig betjening ,havde været i pover i tilst først ikke mindre end tre gange samme dag uden at kunne finde en til betjening ,der flød med affald udenfor indgangen samt for enden af bygningen d... Leggi di più

Sælger tilføjede et POWER Netbeskyttelse Familie & Support mobil abbonoment til 139kr uden mit samtykke eller viden ved køb af en telefon. Opdager det først da første betaling trækkes på mit kort. Kun... Leggi di più

Hej.Ja. Jeg syntes. Power er bare bedst og er en god forretning med mange forskellige god mulighed feks bonus.god pris og god tilbudt på mange forskellige ting og varer. Power har mange god og flinke... Leggi di più

Har alle de rosende ord der findes i ordbogen til Oliver i Power Viby J. Hold nu op… Han er en ener (og jeg bryder mig generelt ikke om sælgere i elektronik branchen). Sikke en service, s... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• 70338080

Molto buono

TrustScore 4 su 5

3K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

32.746 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fik en virkelig god oplevelse i power i…

Fik en virkelig god oplevelse i power i Viby i går i forbindelse med et køb af en ny computer. Sælgeren som hed Daniel var super god i forhold til at lytte og finde frem til mit behov. Han var nærværende, fagligt dygtig og behagelig at tale med.
G. Evers

23 agosto 2026

Hej Gitte,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du havde en så god oplevelse i vores butik i Viby. Det lyder som om Daniel virkelig tog sig tid til at lytte og finde den rigtige løsning til dig, og vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os. Vi håber, at du får stor glæde af din nye computer, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Viby⚡

Hej John,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede en god og hurtig ekspedition hos os i Viby. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det motiverer os altid at levere en endnu bedre service. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden dag.

Produktet var på lager

Hurtigt og effektivt ekspedition betalt ved ekspedienten- Ingen ventetid ved kassen

23 agosto 2026

Hej L.,

Mange tak for din fine anmeldelse og de fire stjerner! Det er fantastisk at høre, at du fik en hurtig og effektiv ekspedition i vores butik i Viby J, og at du slap for ventetid ved kassen. Det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at tilbyde. Vi håber, at du får glæde af dit nye produkt, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Sælger minsinformerede mig

Sælgerne siger 1 ting, men deres support/dem der står for returnering siger noget andet.

Købte et headset, fik at vide det var en returvare, men det er blevet inspiceret og er 100% som nyt, og kostede samme pris som ny.
Da jeg havde købt og kiggede nærmere kunne jeg se der var buler i det.

Kørte tilbage for at returnere og en af sælgerne /support fandt endnu en skade jeg ikke havde set og ville give mig pengene tilbage.
Så kom en anden over, spørger ikke hvad der er sket eller hvad vi har snakket om.
Og fortæller mig det er mit problem da det er en returvare skulle jeg have vidst bedre, at der kunne være skader og jeg fik en rabat.

Udover at det er løgn, ham der solgte det til mig sagde intet om det, så fik jeg heller ingen rabat.

Fik heldigvis mine penge tilbage, men bryder mig ikke om at spilde min tid, blive misinformeret af sælger i headset afdelingen eller at ledelsen i support prøver på at sige bordet fanger, på betingelser der aldrig blev nævnt for mig og en ikke eksisterende rabat jeg skulle have fået.

21 agosto 2026

Hej Cc,

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os 😊 Det er rigtig ærgerligt at høre, at du oplevede modstridende information fra vores medarbejdere omkring dit headset og de vilkår, der skulle være gældende for returvaren. Vi kan godt forstå, at det er frustrerende at bruge tid på en retur, hvor man får at vide forskellige ting af forskellige medarbejdere, og hvor en påstået rabat aldrig blev nævnt ved købet.

Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på både kommunikationen i headsetafdelingen og håndteringen af returvarebetingelser i butikken 💬 Det er ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have hos os, og vi håber på at få mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Vi fik en meget kompetent vejledning.

Vi fik en meget kompetent vejledning.
Det er ikke sidste gang vi handler i Mega Syd i Viby.

22 agosto 2026

Hej Bente,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at I fik en meget kompetent vejledning hos os. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give hver gang. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen i POWER Mega Syd i Viby.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Mega Syd i Viby⚡

Køb af ny bærbar

I forbindelse med køb af ny pc skulle alle programmer og data fra den gamle flyttes til den nye Pc. Efter 10 dage og 6 køreture af 60km var det endnu ikke sket. Købet blev annulleret.
Manglende kommunikation /bortforklaringer/ håndvask fra support afdelingen.
Aldrig mere Power.
Max Jensen

11 agosto 2026

Hej Tove Jensen,

Hej Max,

Det er virkelig ærgerligt at høre om din oplevelse med købet af den nye bærbar og den manglende dataoverførsel fra din gamle pc. 😊 At skulle afvente i 10 dage og tilbagelægge flere lange køreture uden at få løst problemet er slet ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi forstår godt din frustration over situationen.

Det er heller ikke acceptabelt, at kommunikationen fra supportafdelingen ikke levede op til de forventninger, du havde ret til at have. Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på både håndteringen af dataoverførslen og kommunikationsrutinerne i vores supportafdeling. 💬

Vi håber, at du på et tidspunkt vil give os muligheden for at vise, at vi kan gøre det bedre. 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Nemt køb og hurtig betjening

Nemt køb og hurtig betjening i forretningen ved afhetning.

16 agosto 2026

Hej Jakob,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det er fantastisk at høre, at du oplevede købet som nemt og betjeningen som hurtig ved afhentning i vores butik i Viby J. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Viby J⚡

Brugt varer solgt som ny

Reserverede en Philips Bridge Pro, møder op for at hente varen og modtager en æske er holdt sammen af tape. Ikke imponeret!

19 agosto 2026

Hej Bjørn,

Hej Bjørn, mange tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os 😊

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have, når du reserverer en vare og møder op for at hente den. Det er frustrerende at modtage en æske, der er holdt sammen af tape, når man forventer at få et nyt produkt 🤗

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil se nærmere på vores afhentningsrutiner og hvordan varerne præsenteres ved afhentning i vores butik i Viby. Det er vigtigt for os, at produkterne leveres i den stand, man som køber har ret til at forvente 💬

Din henvendelse er blevet sendt videre til butikken, som vil kigge på sagen. Vi håber, at du vil give os muligheden for at give dig en bedre oplevelse en anden gang ✨

God oplevelse

Hurtig levering

Hej Lina,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at leveringen gik hurtigt. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Viby J⚡

Det var en god oplevelse fordi det gik…

Det var en god oplevelse fordi det gik hurtigt.

15 agosto 2026

Hej Kumaran,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og fem stjerner! Det glæder os at høre, at du havde en god og hurtig oplevelse hos os i Viby. Netop hurtig og effektiv betjening er noget, vi altid stræber efter at levere, så det er vidunderligt at høre, at det ramte plet hos dig. Vi håber at byde velkommen igen en anden dag.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Viby J⚡

Dejlig at møde nogle hjælpsomme…

Dejlig at møde nogle hjælpsomme mennesker og yderst kompetente.

18 agosto 2026

Hej Torkil,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord! Det er fantastisk at høre, at du oplevede mødet med vores medarbejdere som både hjælpsomt og kompetent. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre.

Søde medarbejdere

Søde medarbejdere, men kom for at hente en genstand som var på lager…det viste sig at være en dummie. Da de checkede en dame utilfreds var det samme problem. Det er ikke blevet rettet her 1 uge senere så andre kan også køre forgæves!

14 agosto 2026

Hej EZ-Tiger,

EZ-Tiger, tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os 😊

Det er rigtig ærgerligt at høre, at du kørte til vores butik i Viby for at hente en vare, der viste sig at være en udstillingsmodel, og at problemet stadig ikke er løst en uge senere. Vi forstår godt, hvor frustrerende det er at bruge tid forgæves, især når det også rammer andre kunder. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi har sendt din feedback videre til butikken i Viby, så de kan se på lageroplysningerne og sikre, at varen vises korrekt i systemet. Det er vigtigt for os, at vores lagerstatus er præcis, så ingen andre oplever det samme. Vi tager dette alvorligt og vil følge op på rutinerne omkring lagerstyring og afhentning 💬

Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en meget bedre oplevelse en anden gang 🤗

Flinke medarbejdere

Flinke medarbejdere - god rådgivning, kommer gerne igen

Hej Peter,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du oplevede flinke medarbejdere og god rådgivning hos os i Viby. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse, og det er altid dejligt at høre, at vi rammer plet. Du er altid hjertelig velkommen tilbage til os en anden gang. Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Viby⚡

Pas på de ældre når de handler i Power Viby J

Pas på de ældre, når de handler i POWER Viby J

Min bedstefar var forbi butikken for at købe en helt almindelig iPad. Da han kom hjem, opdagede vi på kvitteringen, at han var blevet prakket en "Power PC Support Premium (60 måneder)" på. Han var blevet bildt ind af sælgeren, at det var en absolut nødvendighed for at beskytte iPaden mod virus – så han følte sig presset og bukkede til sidst under.

På iPadOS fungerer traditionelle antivirusprogrammer overhovedet ikke. Apple tillader slet ikke den type software, fordi hver app kører isoleret i en lukket sandbox, så virus slet ikke kan sprede sig på styresystemet. Man skulle jo tro, at personalet i et stort elektronikvarehus havde styr på den slags helt basale ting – det er jo ikke ligefrem fordi, det er deres arbejde eller noget...

Da vi så rakte ud til supporten (som i øvrigt tog markant længere end de 48 timer, de selv lovede), blev vi viderestillet til en medarbejder i POWER Viby J. Her fastholdt man skråsikkert, at PC-supporten og F-Secure skam virkede glimrende, og at der absolut ingen returret var. Herfra var der lidt klassisk ping pong, hvor vi blev sendt frem og tilbage mellem kundeservice og medarbejderne i Viby J.

Vi skrev så til supporten igen, hvorefter deres egen AI-assistent pludselig oplyste, at der faktisk ER 60 dages returret. (Og som virksomhed hæfter man altså for sine skriftlige svar, uanset om det er en bot eller et rigtigt menneske bag tasterne). Men da vi så bad om at få indfriet denne 60 dages returret? Fuldstændig tavshed. Der er nu gået over 14 dage uden så meget som et pip fra POWER.

Det er åbenbart lettere at ghoste kunden end at rydde op efter deres fejl og teknisk værdiløst mersalg til en pensionist. Tjek kvitteringerne grundigt, hvis dine ældre familiemedlemmer handler herinde alene.

Opdatering: Pengene er blevet refunderet nu

8 luglio 2026

Hej Jonas,

Kære Jonas, tak for at du tager dig tid til at dele denne oplevelse 😊

Det er rigtig ærgerligt at høre, at din bedstefar følte sig presset til at købe en PC Support Premium til sin iPad, og at I derefter har oplevet udfordringer med både kommunikation og opfølgning på sagen. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når man føler, at man bliver sendt frem og tilbage, og derefter oplever tavshed i over 14 dage. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Vi vil tage dette feedback videre internt og se nærmere på både rådgivningsrutiner i butikken og vores håndtering af henvendelser omkring reklamation og returret 💬

Din sag er nu blevet sendt direkte til POWER Viby J, så butikken kan gennemgå den og komme tilbage til jer med en løsning 🤗

Vi håber, at I får en ordentlig og hurtig afslutning på sagen.

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Tilfreds med købsforløb af vaskemaskine.

Vi bestilte vaskemaskinen på nettet, men fik alligevel en god introduktion til den i Viby J afdelingen, inden vi tog den med hjem.
Maskinen lever op til vores forventninger. Tak.

Hej Flemming,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er vidunderligt at høre, at I fik en god introduktion til vaskemaskinen i vores Viby J afdeling, selvom I bestilte den online. Det er netop den personlige service, vi altid stræber efter at tilbyde. Vi sætter stor pris på, at maskinen lever op til jeres forventninger, og at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Viby J⚡

Afbestillingen gik fint, men….

Afbestillingen gik fint - men blev aktuel fordi vi ikke kunne få vort køleskab leveret på vor adresse på Samsø - dette på trods af at konkurrerende firmaer leverer på øen.
Mvh
Kim Palmann

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det er ærgerligt at høre, at I blev nødt til at afbestille jeres bestilling af et køleskab, fordi vi ikke kunne levere til jeres adresse på Samsø. Vi leverer desværre kun til brofaste øer og Bornholm, hvilket betyder, at Samsø ikke indgår i vores leveringsområde. Vi forstår godt, at det er frustrerende, især når andre firmaer kan levere til øen. Vi sætter pris på, at afbestillingen selv forløb gnidningsfrit for jer. Vi vil tage din feedback med i vores videre arbejde med at forbedre vores leveringsmuligheder.

Service

Rigtig god service

17 agosto 2026

Hej Søren,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har oplevet rigtig god service hos os i Viby J. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service hver dag. Vi håber at se dig igen snart!

Dårlig levering og montering

Vejledningen i butikken var fin men levering og monteringen var under al kritik.
Først efter 2 aflyste aftaler som kom efter tidsrammen, kom de endelig. Monteringen af vaskemaskine og tørretumbler skulle være en simple opgave, men det kan man jo heldigvis selv rette. Den lovede vejledning og klargøring manglede.
Så nu tænker man, hvorfor ikke bare gør det selv...

18 agosto 2026

Super duper godt

Super duper godt

16 agosto 2026

Hej Selina,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en super god oplevelse hos os i Viby. Sådan en toprating betyder utrolig meget for os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Viby⚡