Sælger tilføjede et POWER Netbeskyttelse Familie & Support mobil abbonoment til 139kr uden mit samtykke eller viden ved køb af en telefon. Opdager det først da første betaling trækkes på mit kort. Kun... Leggi di più
Hej.Ja. Jeg syntes. Power er bare bedst og er en god forretning med mange forskellige god mulighed feks bonus.god pris og god tilbudt på mange forskellige ting og varer. Power har mange god og flinke... Leggi di più
Har alle de rosende ord der findes i ordbogen til Oliver i Power Viby J. Hold nu op… Han er en ener (og jeg bryder mig generelt ikke om sælgere i elektronik branchen). Sikke en service, s... Leggi di più
Ringvej Syd 82, 8260, Viby, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Fin og venlig betjening ,havde været i pover i tilst først ikke mindre end tre gange samme dag uden at kunne finde en til betjening ,der flød med affald udenfor indgangen samt for enden af bygningen dette påtalte jeg ved første besøg,vedkommende sagde det ville hun gå videre med ,men da jeg var der sidst på dagen var det det samme .mvh.

Risposta di POWER.dk - Viby J
Jeg afleverede min dreame x40 ultra, da den ikke virkede mere. Vi afleverede den til Power d. 2. Juli. Vi fik fortalt at det vil tage 14 dage (og ikke noget med arbejdsdage). Den ankom til Square Trade ret tidligt, men vi fik ingen information om dette, så det skulle jeg selv tjekke, ved at ringe flere gange til Power eller skrive til dem. Vi fik heller ingen information hvad der var galt eller hvad der skulle laves.
Vi modtog robotstøvsugeren d. 19 august. Her manglede der så en oplader, så vi skulle ned og igen i Power og få det løst.
Da vi så endelig fik den tændt, lød den som en helikopter og den samlede ikke støv/snavs op.
Nu har jeg været nede i power igen d. 30 august, for at aflevere den igen til reparation. Jeg fik fortalt, at dreame har 2 dage tidligere lavet en ny aftale, hvis reparation tager over 10 arbejdsdage, så får man en ny. Rigtig fedt at få at vide, når man er træt af situationen.
Nu er jeg spændt på, om jeg skal vente 5-6 uger igen?
Jeg generelt ret træt af denne situation og
jeg kan i hvert fald ikke anbefale Power i Viby.
Vi fik en rigtig fin betjening af William
Han er virkelig en gevinst for jeres forretning. Dbh Joan og Ole

Risposta di POWER.dk - Viby J
Jeg købte en PC, en udstillingsmodel. Jeg købte den via nettet, og fik en mail, nu er den pakket og klar... Da jeg ankommer til butikken kan de ikke finde den, intet er pakket og den bliver fundet - stadig stående i udstillingen. Da jeg kom hjem, var PCen løbet tør for strøm - den var afladt... Så nu har jeg købt en bærbar PC, som altid skal stå til strøm... Må sige, at den dårlige service ikke overrasker mig, men at de sælger uduelige produkter... ALDRIG MERE POWER

Jeg handlede ved Loc.
Jeg havde en utrolig god oplevelse, rar kundekontakt. Handler gerne ved ham igen

Risposta di POWER.dk - Viby J
Vildt god oplevelse med Loc, han var virkelig venlig og mega god til at give os den bedste køboplevelse hos Power! TAK!!!!

Risposta di POWER.dk - Viby J
Det jeg skulle købe havde jeg set billigere hos konkurrenten.
Da jeg fortalte det, fik jeg det til den pris konkurrenten solgte det til.
Fin service

Risposta di POWER.dk - Viby J
Jeg fik en 10/10 oplevelse fra jeres medarbejder Zine. Hun var hjælpsom og sød. Jeg blev hjulpet med mit abonnement samt køb af ipad osv.

Risposta di POWER.dk - Viby J
Forfærdelig oplevelse. Jeg skulle købe en telefon og fik at vide, at jeg kunne få rabat, hvis jeg til gengæld skiftede strømpakke. Dagen efter kommer jeg så for at gennemføre købet, og sælgeren — som i øvrigt er ekstremt irriterende — fortæller pludselig, at deres Big Power-tilbud ikke gælder længere. Nu kunne jeg kun få 500 kr. i rabat i stedet for de aftalte 800 kr., mens han står og smiler til sin kollega.
Jeg er selv sælger, så jeg falder ikke for sådan noget. Jeg siger klart, at enten får jeg den rabat, vi har aftalt, eller også dropper vi handlen. Først dér ændrer tonen sig, og de begynder at komme med søforklaringer om, hvorfor tilbuddet “egentlig” var sådan og sådan — men at de alligevel godt kan gøre det.
Generelt en virkelig dårlig oplevelse med inkompetente sælgere, der ikke kan svare på noget som helst og samtidig er alt for påtrængende. Det er simpelthen ikke godt nok.

Risposta di POWER.dk - Viby J
Jeg er faktisk virkelig chokeret over Power Viby j ‘s kundeservice. Unge små mænd , store drenge der ikke aner hvad kundeservice handler om .
Jeg er en 70 årig kvinde , uden kompetencer indenfor IT .
Min ekspedition fik øje på en kammerat der var kommet i butikken og al opmærksomhed og øjenkontakt forsvandt. Han spurgte om noget …..jeg begyndte at svare , stoppede fordi han så den anden vej .
Jeg skulle have to kabler til iPad og iPhone . Det vidste han godt nok ikke meget om . Han bad om min telefon da jeg skulle betale og vups har han gjort noget så min skærm er låst på Power , så jeg , da jeg var kommet hjem med to forkerte kabler .
Tog dertil 3-4 dage senere, og ekspedienten var der men gik hurtigt væk med det samme .
En anden kom og var venlig men de drenge er jo usikre og umodne og ved ikke så meget.
Det endte med at 4 ekspedienter stod om mig .jeg følte mig helt til grin . Jeg sagde at ekspedienten fra sidst var inkompetent og så blev armene hos drengene lagt over kors .Jeg fik at vide af en af dem , der var fremme i skoene at jeg skulle tale ordentlig til folk , og at ekspedienten fra sidst , var helt ny . Det skal da ikke gå ud over mig , sagde jeg og så tog vreden fat i drengen . Jeg blev smidt ud , og da det ikke gik hurtigt nok råbte han efter securitas.
Jeg forlod butikken og så ud af øjenkrogen at den aggressive dreng var fulgt med , men da jeg stødte på en anden utilfreds kunde , vendte han om i indgangen .
Jeg kommer ALDRIG i Power igen og det er jeg jo ikke ene om .
Vi fik en super god service af den søde skønne unge fyr Loc.
Tak for hjælpen og vand

Risposta di POWER.dk - Viby J
Har alle de rosende ord der findes i ordbogen til Oliver i Power Viby J.
Sikke en service, sikke en tålmodighed, sikke pli og sikke en god portion ordentlighed den unge mand besidder.
Havde i næsten en måned store problemer med at blive overført fra Oister til Telmore, efter køb af to nye iPhones.
Gennem - op til flere besøg - i butikken (det ene varede faktisk tre en halv time), og en del skriftlig kommunikation, så bevarede Oliver både den gode tone, ordentlighed, professionel hjælp og altid med et glimt i øjet.
Fuldstændig fantastisk oplevelse, at blive “holdt i hånden”, når der er problemer, og “blive hørt”.
Kunne jeg give ti stjerner, ville jeg give det.
Han er i den grad en “keeper” hos Power.

Risposta di POWER.dk - Viby J
Fin produkt og pris. Bestilte click and collect. Sælgers fokus på mersalg ødelagde oplevelsen - høflig nok, men jeg kom hverken for at købe strøm eller telefon. Resultatet var en sælger, jeg ikke stolte på og ikke kan bruge til noget andet end at hente mit produkt på hylden. Ærgerligt.

Risposta di POWER.dk - Viby J
Købte en ny ipad og panserglas.
Fik en super god service og sød hjælp af Loc. Tak.
Kan varmt anbefale Power i Viby. Altid god service og hjælpsomt personale.

Risposta di POWER.dk - Viby J
Rigtig god oplevelse, da Oliver kunne svare på alle vores spørgsmål, og vi købte 1 Miele indbygningsovn med rabat.

Risposta di POWER.dk - Viby J
vi følte os mistænkeliggjort af betjeningen og vanskeligt at finde click og collect

Risposta di POWER.dk - Viby J
Alt i alt en rar oplevelse, dog var ekspedienten ikke nok vidende om produtet