Jeg handler kun med Power, fordi jeg fik den bedste behandling, da jeg for et år siden flyttede, og skulle købe alle hårde hvidevarer, og stort tv. Super behandling og betjening, og ikke mindst sto... Leggi di più
Alt der foregik igennem selve butikken, er lidt som "Svend Erik kedeligs Kvartet". Det spiller bare. Men den sidste manglende stjerne, skyldes det klientel, som Power bruger til at levere... Leggi di più
da jeg skulle hente en vare som var bestilt som click-and-collect var vare ikke klar selvom jeg havde fået en besked om at den var klar til afhentning. Når man får en besked om at en vare er klar t... Leggi di più
Vi bliv mødt i butikken af en virkelig sød og venlig ekspedient, som virkelig brugte tid på at forklare og fortælle og råde og vejleder os. Faktisk af 2 omgange- virkelig en hel fantastisk medarbejder... Leggi di più
Guldborgsundcentret 20, 4800, Nykøbing Falster, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Der er så lang ventetid på ekspedition. Mange går igen, og den hjælp man får når man ikke har forstand på elektronik,er mega ringe.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Det var en yderst høflig og tjenstvillig ung mand, jeg blev betjent af😊

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Jeg var ikke fornøjet med varen men kunne ikke returnere den grundet manglende emballage

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Ekspeditionen i butikken var fin. Installation var knap så fin. Jeg forventede at de havde lidt forskellige ting med til at fikse en for kort afløbsslange o.l.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Først bestilte jeg en vare, der på hjemmesiden skulle være på lager en en jysk afdeling. En leveringsdato (4 dage efter ordre) blev angivet og alt så godt ud. Men på dagen, ændrede status sig pludselig blev dato for levering blank. I en anden mail fra kundeservice, blev jeg oplyst vare ikke kunne leveres. Man beklagede og tilbød gavekort på 199kr. Fint. Så bestilte jeg tilsvarende, lidt større model til “click and collect” i NykF. Dagen efter bekræftelse, kørte jeg den timelange tur til butikken. Umiddelbart kunne sælger ikke finde vare - trods bekræftelse på mail og sms. Det lykkedes dog til sidst med hjælp fra kollega. Hele seancen to godt 30min. Det var ikke min forventning når jeg brugte Click&Collect.
Varen er fin - men købsoplevelsen hos Power var noget skuffende.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Ingen ekspedition. Jeg måtte selv finde min reserverede vare og henvende mig til kassen.
Service niveau meget ringe.
Selve butikken roder med emballage, kasser og produkter. Det lignede en butik i ophør.
Jan Henriksen, kvalitetsingeniør M.IDA

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Vi blev mødt at Kasper i butikken, der med det samme bød os velkommen og fik os til af føle os trygge.
Med stor viden fortalte han om andre produkter vi var interesserede i.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
At det gik hurtigere jeg stod og ventede i 10 minutter.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Fik den hjælp jeg skulle bruge og en god pris på produkterne.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Super god betjening og service og god salgsrådgiver viste noget om produktet

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Ualmindelig empatisk, vidende og dygtig sælger.
Chat funktionen er den bedste jeg har prøvet.
Alt personale er så hjælpsomme.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Sælgeren var flink og hjælpsom, men pressede alt for meget på med ekstrasalg.
Manglede at få besked om at pc var klar til afhentning, hvilket er meget utilfredsstillende da den skulle bruges den efterfølgende mandag. Der er stadig ikke givet besked her efter at den er blevet udleveret.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Jeg var med min frue over i Sundby med hendes computer der havde mistet sin lyd. det var da noget af en god oplevelse for vi blev så godt betjent så vi har aldrig fået sådan en betjening noget andet sted i hele vores liv så stor tak til POWER i Sundby..