POWER.dk - Nykøbing Falster Recensioni

TrustScore 4 su 5

Guldborgsundcentret 20, 4800 Nykøbing Falster, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg handler kun med Power, fordi jeg fik den bedste behandling, da jeg for et år siden flyttede, og skulle købe alle hårde hvidevarer, og stort tv. Super behandling og betjening, og ikke mindst sto... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Alt der foregik igennem selve butikken, er lidt som "Svend Erik kedeligs Kvartet". Det spiller bare. Men den sidste manglende stjerne, skyldes det klientel, som Power bruger til at levere... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

da jeg skulle hente en vare som var bestilt som click-and-collect var vare ikke klar selvom jeg havde fået en besked om at den var klar til afhentning. Når man får en besked om at en vare er klar t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi bliv mødt i butikken af en virkelig sød og venlig ekspedient, som virkelig brugte tid på at forklare og fortælle og råde og vejleder os. Faktisk af 2 omgange- virkelig en hel fantastisk medarbejder... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

32.254 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Der er så lang ventetid på ekspedition

Der er så lang ventetid på ekspedition. Mange går igen, og den hjælp man får når man ikke har forstand på elektronik,er mega ringe.

14 agosto 2026

Hej Steffen,

Hej Steffen 😊

Det er ærgerligt at høre om din oplevelse i vores butik i Nykøbing Falster. Lang ventetid og manglende hjælp, når man har brug for vejledning, er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker at give. Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på både ekspeditionstider og den vejledning, der tilbydes i butikken, så vi kan forbedre oplevelsen for fremtiden 🤗

Din anmeldelse er blevet sendt videre til butikken, så de kan tage stilling til din henvendelse. Vi håber, at vi næste gang kan give dig en langt bedre oplevelse ✨

Høflig service og god forklaring

Høflig service og god forklaring

15 agosto 2026

Hej Mirjana,

Mange tak for din anmeldelse og de fire stjerner! Det er dejligt at høre, at du oplevede høflig service og en god forklaring hos os i Nykøbing Falster. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det er altid vores mål at levere en service, der mærkes professionel og personlig. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Nykøbing Falster⚡

God vejledning

God vejledning

11 agosto 2026

Hej Jan,

Mange tak for den flotte vurdering og de gode ord om vejledningen hos os i Nykøbing Falster. Det glæder os virkelig at høre, at du fik en god oplevelse og følte dig veltilpas med den hjælp, du modtog. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Det var en yderst høflig og…

Det var en yderst høflig og tjenstvillig ung mand, jeg blev betjent af😊

12 agosto 2026

Hej Anette,

Mange tak for din vidunderlige 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du havde en så god oplevelse i vores butik i Nykøbing Falster. Det lyder til, at du blev godt modtaget af en venlig og hjælpsom medarbejder, og det er netop den type oplevelse, vi altid stræber efter at levere. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre.

Den er god nok

Den er god nok

12 agosto 2026

Hej Yvonne,

Mange tak for din fantastiske vurdering og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os! Det glæder os altid at høre, at du er tilfreds. Vi håber, at du får glæde af dit produkt i lang tid frem.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg var ikke fornøjet med varen men…

Jeg var ikke fornøjet med varen men kunne ikke returnere den grundet manglende emballage

Hej Maj,

Hej Maj 👋

Det er ærgerligt at høre, at du ikke var tilfreds med dit produkt, og at det ikke var muligt at returnere det på grund af manglende emballage. Vi forstår godt, at det er en frustrerende oplevelse, når man gerne vil af med en vare, som ikke lever op til forventningerne 😊

Vi har sendt din henvendelse videre til butikken i Nykøbing Falster, så de kan tage stilling til situationen og se, hvad der kan gøres. De vil kunne vurdere sagen og komme tilbage til dig med en løsning 💬

Vi tager din feedback med ind og vil se på vores retur- og emballage-rutiner, så vi kan blive bedre til at hjælpe i situationer som din. Vi håber, at butikken kan finde en god løsning for dig 🤗

Valutata 4 stelle su 5

Ekspeditionen i butikken var fin, men

Ekspeditionen i butikken var fin. Installation var knap så fin. Jeg forventede at de havde lidt forskellige ting med til at fikse en for kort afløbsslange o.l.

Hej Finn,

Mange tak for din anmeldelse og de fire stjerner! Det er dejligt at høre, at ekspeditionen i butikken var fin. Vi forstår godt, at installationen ikke helt levede op til dine forventninger, og vi tager din feedback til os. Hvis du oplever udfordringer med installationen eller manglende dele, kan du kontakte vores kundeservice direkte, hvor en specialist kan hjælpe dig videre. Vi håber, at du får glæde af dit produkt fremover.

Valutata 3 stelle su 5

Tidskrævende og Bøvlet

Først bestilte jeg en vare, der på hjemmesiden skulle være på lager en en jysk afdeling. En leveringsdato (4 dage efter ordre) blev angivet og alt så godt ud. Men på dagen, ændrede status sig pludselig blev dato for levering blank. I en anden mail fra kundeservice, blev jeg oplyst vare ikke kunne leveres. Man beklagede og tilbød gavekort på 199kr. Fint. Så bestilte jeg tilsvarende, lidt større model til “click and collect” i NykF. Dagen efter bekræftelse, kørte jeg den timelange tur til butikken. Umiddelbart kunne sælger ikke finde vare - trods bekræftelse på mail og sms. Det lykkedes dog til sidst med hjælp fra kollega. Hele seancen to godt 30min. Det var ikke min forventning når jeg brugte Click&Collect.
Varen er fin - men købsoplevelsen hos Power var noget skuffende.

Hej Kasper,

Mange tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Det lyder som en rigtig frustrerende oplevelse, og vi forstår godt, at det har været tidskrævende og bøvlet. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, når man bruger Click & Collect, som netop skal gøre det nemt og hurtigt at hente sine varer. Vi tager gerne dine kommentarer til os om både lagerstatus og afhentningsprocessen til os for at forbedre vores rutiner. Det er dejligt at høre, at du endte med at få en vare, du er tilfreds med. Hvis du oplever udfordringer med dit gavekort eller har andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte, hvor en specialist kan hjælpe dig videre.

Ingen ekspedition

Ingen ekspedition. Jeg måtte selv finde min reserverede vare og henvende mig til kassen.
Service niveau meget ringe.
Selve butikken roder med emballage, kasser og produkter. Det lignede en butik i ophør.
Jan Henriksen, kvalitetsingeniør M.IDA

Hej Jan,

Det er ærgerligt at høre, at du ikke fik den hjælp, du forventede, da du hentede din reserverede vare i vores butik i Nykøbing Falster 😊 Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at man skal have, og jeg forstår godt frustrationen over selv at skulle finde varen og gå til kassen.

Vi tager din feedback om serviceniveauet og butikkens stand alvorligt og vil se nærmere på både ekspeditionsrutiner og butikkens generelle tilstand internt 💬

Din henvendelse er allerede sendt videre til butikken, så de har mulighed for at tage stilling til oplevelsen direkte.

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en langt bedre oplevelse en anden gang 🤗

Valutata 5 stelle su 5

Vi blev mødt at Kasper i butikken, der med det samme bød os velkommen og fik os til af føle os trygge.
Med stor viden fortalte han om andre produkter vi var interesserede i.

10 agosto 2026

Hej Morten,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse fra POWER Nykøbing Falster.

Det er dejligt at høre, at I blev taget godt imod i butikken, og at I følte jer trygge hele vejen. Det betyder meget, når god service og faglig viden går hånd i hånd.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den gode oplevelse og den hjælp, I fik med de produkter, I var interesserede i.

Valutata 4 stelle su 5

At det gik hurtigere jeg stod og…

At det gik hurtigere jeg stod og ventede i 10 minutter.

10 agosto 2026

Hej Elias,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er godt at høre, at du blev hjulpet, men ventetiden på omkring 10 minutter var naturligvis ikke ideel. Vi sætter pris på den ærlige feedback, og den tager vi med videre.

Valutata 4 stelle su 5

Fik den hjælp jeg skulle bruge og en…

Fik den hjælp jeg skulle bruge og en god pris på produkterne.

Hej Kim,

Tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for, og at du også fandt en god pris på produkterne. Det sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Super god betjening og service og god…

Super god betjening og service og god salgsrådgiver viste noget om produktet

Hej Lisbeth,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik super god betjening, god service og god rådgivning om produktet i Nykøbing Falster.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Steamer

Rigtig god kundeservice

Hej Christa,

Tak for de flotte ord og de fem stjerner.

Det glæder os at høre, at du havde en rigtig god oplevelse med både din steamer og kundeservicen i Nykøbing Falster.

Ualmindelig empatisk

Ualmindelig empatisk, vidende og dygtig sælger.
Chat funktionen er den bedste jeg har prøvet.
Alt personale er så hjælpsomme.

6 agosto 2026

Hej Nellie,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er en fornøjelse at læse, at du har haft en så god oplevelse, og at både chatten og personalet gjorde en positiv forskel for dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Fin betjening

28 luglio 2026

Hej Tommy,

Tak for de fine ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med betjeningen i Nykøbing Falster. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Manglende besked

Sælgeren var flink og hjælpsom, men pressede alt for meget på med ekstrasalg.
Manglede at få besked om at pc var klar til afhentning, hvilket er meget utilfredsstillende da den skulle bruges den efterfølgende mandag. Der er stadig ikke givet besked her efter at den er blevet udleveret.

Hej Camilla,

Tak for din anmeldelse, Camilla. Det er godt at høre, at sælgeren var flink og hjælpsom, men det er ikke i orden, at du ikke fik besked om, at din pc var klar til afhentning, især når den skulle bruges allerede mandagen efter. 😊

Tydelig kommunikation omkring afhentning er vigtig, og din oplevelse med både den manglende besked og det oplevede pres omkring ekstrasalg giver et utilfredsstillende samlet forløb. Vi har derfor sendt din feedback videre til varehuset i Nykøbing Falster, så de kan gennemgå både deres rutiner for afhentningsbeskeder og oplevelsen i butikken. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Den slags tilbagemeldinger er vigtige og hjælper os med at forbedre oplevelsen fremover. 🤗

Valutata 5 stelle su 5

Den bedste betjening man kan fåvar med min frue over i Sundby med…

Jeg var med min frue over i Sundby med hendes computer der havde mistet sin lyd. det var da noget af en god oplevelse for vi blev så godt betjent så vi har aldrig fået sådan en betjening noget andet sted i hele vores liv så stor tak til POWER i Sundby..

6 agosto 2026

Hej Jørgen,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele jeres oplevelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik så god hjælp med computeren, og at besøget i Sundby gjorde så positivt et indtryk.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at skrive det.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af din lokale POWER-butik

Hej Bjarne,

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god service i Nykøbing Falster.

Valutata 3 stelle su 5

Langsom

Ekspident nog langsom med at henvende sig

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse i Nykøbing Falster.

Det er ikke den oplevelse, man skal have, når man besøger butikken, og vi forstår godt, at det trækker ned, når betjeningen føles langsom.

Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det, og din feedback er vigtig.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più