POWER.dk - Nykøbing Falster Recensioni

TrustScore 4 su 5

Guldborgsundcentret 20, 4800 Nykøbing Falster, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg handler kun med Power, fordi jeg fik den bedste behandling, da jeg for et år siden flyttede, og skulle købe alle hårde hvidevarer, og stort tv. Super behandling og betjening, og ikke mindst sto... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Powers måde at henvende sig til en kunde på per mail er ekstrem kritisabel. Jeg får en konkret rykkermail om, at jeg på ingen måde er vendt retur på hverken opkald, sms eller mail, og at min va... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Alt der foregik igennem selve butikken, er lidt som "Svend Erik kedeligs Kvartet". Det spiller bare. Men den sidste manglende stjerne, skyldes det klientel, som Power bruger til at levere... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Startede som en dårlig oplevelse da den outlet kaffemaskine vi skulle købe allerede var solgt. Men da chefen så kom til, tilbød han os en hel ny til samme pris. Virkelig topklasse kundeservice.

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

32.367 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

8 agosto 2026

Hej Bjarne,

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god service i Nykøbing Falster.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Nykøbing Falster⚡

Valutata 3 stelle su 5

Langsom

Ekspident nog langsom med at henvende sig

8 agosto 2026

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse i Nykøbing Falster.

Det er ikke den oplevelse, man skal have, når man besøger butikken, og vi forstår godt, at det trækker ned, når betjeningen føles langsom.

Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det, og din feedback er vigtig.

God service, flink medarbejder

Hej Heidi,

Tak for de flotte ord og de fem stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fik god service og en god oplevelse i Nykøbing Falster. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Sød og hjælpsom ung mand vi handlede…

Sød og hjælpsom ung mand vi handlede med.

Hej Karina,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at I havde en god oplevelse i Nykøbing Falster, og at I blev mødt på en sød og hjælpsom måde. Det sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Hvor hurtigt det kan gøres

Hvor hurtige De er hos POWER

Hej Per,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtig og effektiv hjælp hos POWER i Nykøbing Falster.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik en særlig god oplevelse ved at…

Jeg fik en særlig god oplevelse ved at blive betjent af Mathias F

Non scritta su invito

Hej Jette,

Tak for de flotte ord og for de fem stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fik en særlig god oplevelse i Nykøbing Falster, og at betjeningen gjorde en positiv forskel for dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Valutata 5 stelle su 5

Nemt at bestille mobilen og rigtig god…

Nemt at bestille mobilen og rigtig god service ved afhentning

Hej Bøje,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at det var nemt at bestille mobilen, og at du fik en rigtig god oplevelse ved afhentning.

Perfekt

Perfekt fuldt ud tilfreds

Hej Johnny,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at alt var perfekt, og at du er fuldt ud tilfreds.

Valutata 4 stelle su 5

De giver sig god tid til at vejlede

De giver sig tid til at vejlede og gennemgå produktet. Jeg var først meget usikker på hvad jeg skulle vælge.

3 agosto 2026

Hej Maja,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik god og grundig vejledning, og at gennemgangen af produktet gjorde valget lettere.

2 medarbejderne på job

2 medarbejderne på job, 12 kunder der står i kø, Go betjening men 1,89 tiime i kø for at købe en bærbar computer fadme ikke i orden

Hej John,

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke i orden at skulle vente så længe i kø for at købe en bærbar computer, selv om betjeningen ellers var god. 😊

Vi har taget din feedback videre til den relevante butik, så de kan gennemgå bemandingen og oplevelsen med den lange ventetid nærmere. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang. 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI assistant

Valutata 5 stelle su 5

Det var en god oplevelse at købe en…

Det var en god oplevelse at købe en bærbar pc
Ekspeditionen gik bare til ug

Hej Bjarne,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at købet af den bærbare pc var en god oplevelse, og at ekspeditionen gik helt som den skulle.

Valutata 5 stelle su 5

Skulle købe fjernsyn og fik super fin…

Skulle købe fjernsyn og fik super fin vejledning og god pris. Kunne ikke forlange mere

Hej Karna,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik super fin vejledning og en god pris på dit nye fjernsyn.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Nykøbing Falster. Det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Skøn ung fyr som betjente os

Hurtig betjening og frisk ung mand som betjente os

Hej Solveig,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I fik hurtig betjening og en god oplevelse i Nykøbing Falster. Den slags feedback betyder meget og er skønt at få med på vejen.

God og kompetent betjening

God, kompetent og behagelig betjening og service i afdelingen for små husholdningsartikler.

Hej C,

Tusind tak for de flotte ord og for din femstjernede anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik god, kompetent og behagelig betjening i afdelingen for små husholdningsartikler i Nykøbing Falster. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Flot

Hurtig, venlig og effektiv behandling.

3 agosto 2026

Hej John,

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner. Det er dejligt at høre, at du havde en hurtig, venlig og effektiv oplevelse i Nykøbing Falster.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 1 stelle su 5

Lang leveringstids plus endte med at…

Lang leveringstids plus endte med at tage imod den forkerte farve

30 luglio 2026

Hej Freja,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du oplevede lang leveringstid, og at det endte med, at du modtog en anden farve end den, du havde bestilt. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, når man har ventet på sin ordre og derefter ikke får det ønskede produkt.

Da anmeldelsen er fra den 4. august, håber vi, at sagen sidenhen er blevet afklaret, og at du har fået den rigtige vare eller fundet en løsning, du er tilfreds med. Hvis ikke dette er sket, må du meget gerne kontakte os på 70338080.

Vi beklager både ventetiden og fejlen med farven. Din feedback tager vi med videre til intern efterretning, så vi kan arbejde på at gøre ordre- og leveringsforløbet bedre fremover.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Valutata 2 stelle su 5

De burde lære deres ekspedienter lidt…

De burde lære deres ekspedienter lidt mere om deres varesortiment så man skal stå og vente tre kvarter på at få en vare. Eller de skal finde en anden fordi de ikke aner noget som helst

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have i butikken, og det er forståeligt, at det er frustrerende at vente så længe på hjælp til en vare 😊

Det er især ikke godt nok, når vejledningen om varesortimentet ikke er klar, og man ender med at vente i tre kvarter uden en ordentlig afklaring. Din feedback om både ventetiden og produktkendskabet er taget videre til den relevante butik, så de kan gennemgå deres serviceniveau og opfølgning 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på oplevelsen, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Valutata 1 stelle su 5

Magen til dårlig kundeservice skal man…

Magen til dårlig kundeservice skal man lede længe efter
Vi køber et fjernsyn og for besked på at at det kommer mandag eller tirsdag og da vi ikke høre noget fra dem tirsdag tager vi kontakt til kundeservice og får besked på at der var sket en fejl siden vi ikke havde fået en sms fra dem for fjernsynet var kommet hjem så vi kunne bare køre over og hente det. Da vi kommer over i butikken er der ikke noget fjernsyn og Magnus der er salgsleder siger så at man kan ikke regne med hvad deres kundeservice siger, så vi kunne bare køre hjem igen og da vi spørger til om han har noget tilsvarende så er hans kommentar ja de har et som er dårligere kvalitet men til samme pris. Ikke noget med at hvis man giver noget ekstra så kan man få en bedre kvalitet
Magen til arrogant sælger skal man lede længe efter
Det var sidste gang jeg har handlet i den rodebutik i Nykøbing F

Non scritta su invito

Hej Ronnie,

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke en oplevelse, der lever op til forventningerne, når man først får besked om, at fjernsynet er klar til afhentning, og derefter kører forgæves til butikken, samtidig med at dialogen i butikken opleves som afvisende. 😊

Din feedback er allerede sendt videre til varehuset i Nykøbing Falster, så forløbet omkring både informationen fra Kundeservice, afhentningen og oplevelsen i butikken kan blive gennemgået nærmere. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, selv om oplevelsen var meget skuffende, og vi tager den slags henvendelser alvorligt. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse en anden gang. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Valutata 5 stelle su 5

Super service, varerene blev kørt ud til bilen, fik god vejledning af en glad mand

Hej Poul,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik super service, god vejledning og hjælp helt ud til bilen.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse fra Nykøbing Falster, og vi giver meget gerne de pæne ord videre.

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig bøvlet med click and…

Virkelig bøvlet med click and college... blev vist flere steder hen og fik af vide at varen ikke var betalt trods kvittering fra nettet... man bliver overfaldet af sælgere der prøver at bondefange en til skod abonnementer...

31 luglio 2026

Hej Liane,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om den besværlige oplevelse med din Click & Collect-afhentning. Det skal naturligvis ikke være nødvendigt at blive sendt rundt mellem flere afdelinger eller få at vide, at en ordre ikke er betalt, når du står med en kvittering fra dit onlinekøb.

Vi beklager også, hvis du har oplevet vores salg af abonnementer som påtrængende eller følt dig presset til at købe noget, du ikke havde bedt om. Vi ønsker selvfølgelig, at man skal kunne hente sin bestilling på en enkel måde uden at føle sig presset til ekstra køb.

Vi tager din feedback med videre til intern efterretning, så vi kan arbejde på at gøre både Click & Collect-forløbet og kundeoplevelsen i varehuset bedre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più