Jeg handler kun med Power, fordi jeg fik den bedste behandling, da jeg for et år siden flyttede, og skulle købe alle hårde hvidevarer, og stort tv. Super behandling og betjening, og ikke mindst sto... Leggi di più
Startede som en dårlig oplevelse da den outlet kaffemaskine vi skulle købe allerede var solgt. Men da chefen så kom til, tilbød han os en hel ny til samme pris. Virkelig topklasse kundeservice.
Jeg købte en bosh støvsuger. Der var ikke en model fremme, lige af den model. Spurgte til hvad udstyr der fulgte med, men sælger der kun var de 2 på billedet ad kassen. Ingen børste eller andet tilbeh... Leggi di più
Først bestilte jeg en vare, der på hjemmesiden skulle være på lager en en jysk afdeling. En leveringsdato (4 dage efter ordre) blev angivet og alt så godt ud. Men på dagen, ændrede status sig pludse... Leggi di più
Guldborgsundcentret 20, 4800, Nykøbing Falster, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ualmindelig god og kompetent personlig betjening

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Det var en super sød medhjælper der gav mig en god service og jeg fik mit nye smart tv samt PlayStation 5 til en kanon god pris 😀...
Fik faktisk 1/2 pris på tv'et

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Kørte fra Slagelse til Nykøbing Falster for at hente en robot plæneklipper som jeg fik af vide var på lager. Da jeg kom dernede og betalte for den, kunne de ikke finde den, så måtte køre hjem uden noget.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Ville købe en soundbar, som jeg havde set på hjemmesiden, men den kunne de ikke få til at virke, så jeg kunne høre hvordan den lød. I stedet viste de mig en del andre i samme prisklasse, og de lød selvfølgelig alle okay. Det endte bare med, at jeg blev mere og mere forvirret, og ikke kunne beslutte mig. Til sidst købte jeg en hel anden end påtænkt. Ville ønske, at personalet gik mere op i, at få tingene til at virke. Ved godt jeg har 14 dags returret, så nu må vi se, hvad det ender med.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
De sender folk man ikke forstår hvad de siger.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Der er så lang ventetid på ekspedition. Mange går igen, og den hjælp man får når man ikke har forstand på elektronik,er mega ringe.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Det var en yderst høflig og tjenstvillig ung mand, jeg blev betjent af😊