Den gode oplevelse var at tilbuddet rent faktisk var på lager og til den rigtige pris. Den dårlige var uacceptabelt ventetid, een mand til hele telefon og computerafdelingen i Nykøbing F. Måske lid... Leggi di più
Alt var superfint. Jeg fik prismatch uden problemer. Virkelig god betjening af en ung kvinde - ærgerligt jeg ikke kan se navnet på kvitteringen, for jeg ville gerne rose hende for god service. Genere... Leggi di più
Jeg har handlet hos Power, det er første og det bliver nok ikke sidste gang, der var lidt tomt i forretningen, men nu var det lørdag og først på dagen og det er sommer, det var lidt svært at finde... Leggi di più
Snydt af POWER. To ansatte i Fa. POWER` web butik, sælger Hr. Simon P og lederen af elektronisk afdeling undlod at følge Statens anvisninger i naevneneshus og Forbrugerombudsmandens paragraf... Leggi di più
Guldborgsundcentret 20, 4800, Nykøbing Falster, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
God service, god rådgivning og ok rabat.
Dejligt med opstart af pc og en kildevand, mens jeg ventede

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
God service vi handler kun i power
Servicen i Elgiganten er elendig

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Måske lidt viden om produkterne også kunne hjælpe jeres medarbejdere. Her var der ved farvevalg på bærbar 1600kr i forskel mellem blå og grå på to ens computere.
Til gengæld vil jeg godt rose service og høflighed under købet fra vedkommende den var til fem stjerner!!!🌟

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Nem bestilling online til click og collect. Dejlig kundebetjening ved afhentning i Nykøbing F.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
God og grundig vejledning og hjælpsom medarbejder

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Nemt og hurtigt at bestille på nettet. Afhentning i varehus som lovet. Fin betjening ved afhentning.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Bestilte på nettet,leverede til tiden.
Super god betjening ved afhentning i butik🌺

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
God og direkte kundeservice…
Er dit fjernsyn itu og smidt på de vilde vover, så tag ned og køb et nyt i Power!

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
det var lidt svært at finde en sælger, men jeg have gjort lidt hjemmearbejde og viste hvad skulle købe,
via POWER´S hjemmeside.
Produktet er nu installeret uden problemer