POWER.dk - Esbjerg Recensioni 3.144

TrustScore 4 su 5

3,9

Stormgade 155, 6715 Esbjerg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Stor ros til Amalie i Power Esbjerg 🙌 Super sød medarbejder med god energi og virkelig god kundeservice. Hun hjalp mig hurtigt og gjorde hele oplevelsen meget bedre. Håber Power passer godt på hende... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En upåklagelig oplevelse! Jeg købte en telefon her, og alt forløb perfekt. Jeg vil gerne rose konsulenten, der hjalp mig – han er meget dygtig, hurtig og venlig, og han gjorde det hele utroligt nemt.... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bestilte to forskellige varer via click & collect. Først var der meget lang ventetid pga. kun én ekspedient ved kassen, og da jeg kom til kassen havde man lagt to identiske varer i posen, hvilket jeg... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Det var helt fint at bestille varen på nettet og få den leveret i butikken i Esbjerg. Men deres vareudlevering er mega underbemandet, sløv og langsomt.

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Brød emballagen for at prøve

Jeg skulle købe støjreducerende høretelefoner til min søn. Jeg fik lov at tage dem ud af pakken så han kunne prøve dem. Super god service

8 aprile 2026

Hej Susanne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores personale i Esbjerg kunne hjælpe dig med at finde de rigtige støjreducerende høretelefoner til din søn. Vi er glade for, at du oplevede god service, og at I kunne prøve produktet, før I købte det. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.

Alles super

Alles super, Kauf hat gut funktioniert und wir haben uns ein tolles Angebot gesichert. Gerne wieder.

8 aprile 2026

Hallo K.,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at alt gik perfekt med dit køb, og at du fik sikret dig et godt tilbud. Din positive feedback betyder meget for os.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Valutata 5 stelle su 5

God hjælp til forklaring af spørgsmål…

God hjælp til forklaring af spørgsmål og venlig og imødekommende med et smil på læben👍👍👍

Hej Inga,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du oplevede god hjælp og venlig service med et smil på læben. Det er præcis den oplevelse, vi stræber efter at give alle vores kunder.

Det er dejligt at vide, at vores team kunne forklare tingene godt og være imødekommende. Sådan feedback motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Tusind tak for at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse!

Super god service

Super god service samt hjælp med det samme jeg kom ind i butikken

Hej Christian,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede super god service i vores butik i Esbjerg, og at personalet kunne hjælpe dig med det samme, da du kom ind. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Valutata 2 stelle su 5

Den service jeg fik ved butikken i…

Den service jeg fik ved butikken i Esbjerg var ok. dog syntes jeg ikke det er tilfredsstillenden at man bestiller en vare lagt til side. og stadig skal ned i butikken for at hente den. den burde ligge klar i kundeservicen, eller kassen.

og ekspedienterne er alt for svære at komme i kontakt med. men ekspedienten i esbjerg var super god, og høffelig.

i Horsens var det næste umuligt at få kontakt, det virkede som om de var bange for kunderne. og jeg syntes det er provokerende når man ser 2-3 stykker stå og snakke.

kundens tid i butikken skal begrænses specielt når man bestiller vare til udlevering,

7 aprile 2026

Hej Lau,

Det er rigtig værdifuldt, at du deler både det positive og det, der ikke fungerede – og jeg er ked af, at du har oplevet, at det tager for lang tid og kræver for meget af dig at få udleveret en vare, du allerede har bestilt til afhentning. Når man reserverer eller bestiller til udlevering, skal det netop opleves nemt og hurtigt, og varen bør ligge klar, som du også skriver.

Rigtigt godt at høre, at ekspedienten i Esbjerg var både hjælpsom og høflig – det sender vi videre til butikken. Omvendt er det ikke i orden, at du i Horsens næsten ikke kan få kontakt, mens du oplever flere medarbejdere stå og snakke sammen. Kundens tid i butikken skal respekteres, og den del tager vi videre som konkret feedback til butikken.

Meget god service

Meget god service, han vidste hvad han talte om i de produkter vi skal have. Top service.

31 marzo 2026

Hej Mette,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores service i Esbjerg. Det betyder meget for os, at vores medarbejder kunne hjælpe dig med at finde de rigtige produkter og give dig den ekspertise, du havde brug for. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du følte dig godt hjulpet.

Der var lang ventetid på afhentning

Der var lang ventetid på afhentning

2 aprile 2026

Hej Sabine,

Tak for din feedback om din oplevelse i vores butik i Esbjerg. Vi beklager, at der var lang ventetid ved afhentning af din ordre. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende at vente længere end forventet.

Vi arbejder konstant på at forbedre vores service og reducere ventetider, så alle kunder kan få en hurtig og smidig oplevelse. Din feedback hjælper os med at blive bedre.

Tak fordi du valgte POWER, og vi håber på at se dig igen snart!

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

God betjening

God betjening, søde medarbejdere

Hej Hanne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores søde medarbejdere i Esbjerg. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vores team har givet dig god betjening. Din anmeldelse motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Rigtig god service

Rigtig god service, bestilte en telefon på nettet, kunne hente den en time senere i butikken. Rigtig god betjening i butikken, smilende og imødekommende.

Hej Lars,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med både online bestilling og afhentning i butikken i Esbjerg. Dejligt at vores personale kunne give dig god service med smil og imødekommenhed!

Hurtig levering iflg

Hurtig levering iflg. aftale,
godt arbejde.

28 marzo 2026

Hej Per,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at leveringen gik som aftalt. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Kort vendte tid og dejlig betjening

Kort vendte tid og dejlig betjening

Hej Esben,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede kort ventetid og dejlig betjening i vores butik i Esbjerg. Vores team arbejder hårdt for at give alle kunder den bedste service, og det betyder meget for os at vide, at vi lykkedes med det hos dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os!

God betjening

Varen var for en gangs skyld

Hej Allan,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede god betjening i vores Esbjerg-butik. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du var tilfreds med både servicen og varen denne gang.

Valutata 2 stelle su 5

Alt for meget spam efterfølgende efter…

Alt for meget spam efterfølgende efter et køb. Både på mail og sms

28 marzo 2026

Hej Stine,

Det er træls at opleve for meget mail- og SMS-kommunikation efter et køb, og det vil jeg gerne beklage. Det er på ingen måde meningen, at det skal føles som spam, når du bare har handlet hos os én gang.

Vi arbejder løbende på at finde den rigtige balance i vores kommunikation, så den opleves relevant og ikke for påtrængende. Du kan altid justere dine præferencer eller afmelde nyhedsbreve via linket i bunden af vores mails, og SMS’er kan typisk afmeldes via det “stop”-link, der står i beskeden.

Bedste hilsner

Valutata 1 stelle su 5

Uvelkommen atmosfære, uprofessionelle ansatte, og dårlig håndtering af produkter

Vi var der for at købe en computer vi havde reserveret på outlet. Vi blev oprindeligt peget over til TV afdelingen hvor vi stod i kø i cirka en halv time, bare for at blive fortalt at medarbejderen ikke vidste noget om computere, og peget os over til PC afdelingen (som også var telefon afdelingen). Vi stod i kø i endnu 40 minutter, hvor de eneste to medarbejdere vandrede frem og tilbage og kunne ikke enes om hvor computeren var, bare for at vise sig at den stod på display uden en kasse. Det tog næsten en halvanden time for at finde og sælge os en computer der bare stod på et bord. Og imens gik der konstant tyverialarmer af på deres inventar, fordi de bimlede hver gang der var nogen der samlede dem op. Super uimødekommende, og de ansatte var generelt ligeglad og usympatiske.

Men det værste var da vi kom hjem, og indså at computeren vi havde købt (som dog var en udstillingsmodel men ellers stadig helt ny) ikke var fabriks nulstillet, og var logget ind med en Windows bruger der formentligt tilhørte en af de ansatte. Der var fuldt navn og email adresse på dem. Vi brugte cirka 4 timer på at helt nulstille computeren og geninstallere Windows.

Computeren virker fint, men behandlingen af os, og at computeren ikke var nulstillet, er helt uacceptabelt.

31 marzo 2026

Hej Atlas,

Det er en virkelig dårlig oplevelse, du beskriver – både den lange ventetid og forvirringen omkring jeres outlet-reservation, og især at computeren ikke var fabriksnulstillet og stadig var logget ind med en personlig Windows-bruger. Det er langt fra den kundeoplevelse og håndtering, vi ønsker at stå for, og det vil jeg gerne beklage.

Vi tager din feedback videre internt som et meget konkret eksempel – både ift. håndtering af outlet-varer, organisering i butikken og ikke mindst procedurer omkring nulstilling af udstillingsmodeller, så den slags ikke sker igen.

Valutata 5 stelle su 5

Den bestilte var klar til afhentning

Det virker bare

3 aprile 2026

Hej Poul,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at din bestilling var klar til afhentning som forventet, og at alt fungerer perfekt. Vi sætter stor pris på, at du valgte POWER Esbjerg, og at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Valutata 5 stelle su 5

Super god behandling godt humør hos de…

Super god behandling godt humør hos de unge mennesker der arbejder der ,
det er altid en fornøjelse at komme der

Hej Dyveke,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har haft så positive oplevelser med vores team i Esbjerg. Det er dejligt at vide, at vores medarbejdere formår at skabe en god stemning og give dig den behandling, du fortjener. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele dine gode oplevelser med os!

Godt køb

Udmærket oplevelse med køb af IPad, men for mange spørgsmål vedr. køb af ekstra ting til IPad’en.

Hej Gunnar,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du havde en udmærket oplevelse med købet af din iPad. Vi sætter stor pris på din feedback omkring de mange spørgsmål vedrørende ekstra tilbehør. Vi arbejder konstant på at forbedre vores kundeservice og gøre købsoplevelsen så smidig som muligt.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Valutata 2 stelle su 5

Bestilte emhætte og tørretumbler incl

Bestilte emhætte og tørretumbler incl. levering d. 30/1. Emhætten skal monteres i et lavloftet køkken, hvilke giver nogle udfordringer. Det er ikke noget problem, siger ekspedienten. Vi får besked om, at varerne er ankommet efter 8 dage, og så intet. Bliver ringet op i starten af marts om, at de har vores varer stående. Jeg fortæller at de er bestilt med levering, og nåh ja, det står da også på den ene af de fakturaer, han sidder med.
Vi får endelig varerne hjem, men emhætten er 60 og ikke 80 cm, som vi havde bestilt. Da jeg ringer, får jeg at vide, at deres chauffør ikke kan tage varer med tilbage, så vi er selv nødt til, at komme med den.
Vi kommer hjem med den rigtige, og vores elektriker skal installere den. MEN den nye er 2 cm højere end den gamle, som kun LIGE kunne være der, så det er umuligt, at sætte den op.
Ekspedienten var meget uforstående overfor vores problematik, da vi afleverede den igen. Det var tydeligt, at han aldrig ville indrømme, at det var ham, der havde solgt os noget, UDEN at tænke på de udfordringer, vi informerede ham om, da vi skulle købe emhætten. OG vi har betalt for levering, og kom alligevel til at køre selv ikke mindre end TO gange.

Non scritta su invito

Hej Sanne,

Det er en rigtig ærgerlig oplevelse, du beskriver – både med levering, forkert emhætte, udfordringerne med højden og at du ender med selv at køre frem og tilbage, selvom der er betalt for levering. Det er slet ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det vil jeg gerne beklage.

Vi tager din feedback videre internt til butikken, så vi kan stramme op på både rådgivningen omkring særlige forhold (som lavloftede køkkener), kontrol af de rigtige mål, samt håndtering af leveringsaftaler, så andre ikke står i samme situation fremover.

Hej Jørgen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du var tilfreds med den hurtige og fine ekspedition.

Din positive feedback betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig godt fjernsyn til en rigtig god…

Rigtig godt fjernsyn til en rigtig god pris. Fin service i butikken også.

29 marzo 2026

Hej Mads,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er så tilfreds med dit nye fjernsyn og den gode pris. Vi er også glade for, at du oplevede fin service i vores butik i Esbjerg. Det betyder meget for os, når vores kunder er tilfredse med både produktet og servicen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più