Stor ros til Amalie i Power Esbjerg 🙌 Super sød medarbejder med god energi og virkelig god kundeservice. Hun hjalp mig hurtigt og gjorde hele oplevelsen meget bedre. Håber Power passer godt på hende... Leggi di più
L'azienda ha risposto
En upåklagelig oplevelse! Jeg købte en telefon her, og alt forløb perfekt. Jeg vil gerne rose konsulenten, der hjalp mig – han er meget dygtig, hurtig og venlig, og han gjorde det hele utroligt nemt.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestilte to forskellige varer via click & collect. Først var der meget lang ventetid pga. kun én ekspedient ved kassen, og da jeg kom til kassen havde man lagt to identiske varer i posen, hvilket jeg... Leggi di più
Det var helt fint at bestille varen på nettet og få den leveret i butikken i Esbjerg. Men deres vareudlevering er mega underbemandet, sløv og langsomt.
Stormgade 155, 6715, Esbjerg, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg skulle købe støjreducerende høretelefoner til min søn. Jeg fik lov at tage dem ud af pakken så han kunne prøve dem. Super god service

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Alles super, Kauf hat gut funktioniert und wir haben uns ein tolles Angebot gesichert. Gerne wieder.

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
God hjælp til forklaring af spørgsmål og venlig og imødekommende med et smil på læben👍👍👍

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Den service jeg fik ved butikken i Esbjerg var ok. dog syntes jeg ikke det er tilfredsstillenden at man bestiller en vare lagt til side. og stadig skal ned i butikken for at hente den. den burde ligge klar i kundeservicen, eller kassen.
og ekspedienterne er alt for svære at komme i kontakt med. men ekspedienten i esbjerg var super god, og høffelig.
i Horsens var det næste umuligt at få kontakt, det virkede som om de var bange for kunderne. og jeg syntes det er provokerende når man ser 2-3 stykker stå og snakke.
kundens tid i butikken skal begrænses specielt når man bestiller vare til udlevering,

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Meget god service, han vidste hvad han talte om i de produkter vi skal have. Top service.

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Rigtig god service, bestilte en telefon på nettet, kunne hente den en time senere i butikken. Rigtig god betjening i butikken, smilende og imødekommende.

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Alt for meget spam efterfølgende efter et køb. Både på mail og sms

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Vi var der for at købe en computer vi havde reserveret på outlet. Vi blev oprindeligt peget over til TV afdelingen hvor vi stod i kø i cirka en halv time, bare for at blive fortalt at medarbejderen ikke vidste noget om computere, og peget os over til PC afdelingen (som også var telefon afdelingen). Vi stod i kø i endnu 40 minutter, hvor de eneste to medarbejdere vandrede frem og tilbage og kunne ikke enes om hvor computeren var, bare for at vise sig at den stod på display uden en kasse. Det tog næsten en halvanden time for at finde og sælge os en computer der bare stod på et bord. Og imens gik der konstant tyverialarmer af på deres inventar, fordi de bimlede hver gang der var nogen der samlede dem op. Super uimødekommende, og de ansatte var generelt ligeglad og usympatiske.
Men det værste var da vi kom hjem, og indså at computeren vi havde købt (som dog var en udstillingsmodel men ellers stadig helt ny) ikke var fabriks nulstillet, og var logget ind med en Windows bruger der formentligt tilhørte en af de ansatte. Der var fuldt navn og email adresse på dem. Vi brugte cirka 4 timer på at helt nulstille computeren og geninstallere Windows.
Computeren virker fint, men behandlingen af os, og at computeren ikke var nulstillet, er helt uacceptabelt.

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Super god behandling godt humør hos de unge mennesker der arbejder der ,
det er altid en fornøjelse at komme der

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Udmærket oplevelse med køb af IPad, men for mange spørgsmål vedr. køb af ekstra ting til IPad’en.

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Bestilte emhætte og tørretumbler incl. levering d. 30/1. Emhætten skal monteres i et lavloftet køkken, hvilke giver nogle udfordringer. Det er ikke noget problem, siger ekspedienten. Vi får besked om, at varerne er ankommet efter 8 dage, og så intet. Bliver ringet op i starten af marts om, at de har vores varer stående. Jeg fortæller at de er bestilt med levering, og nåh ja, det står da også på den ene af de fakturaer, han sidder med.
Vi får endelig varerne hjem, men emhætten er 60 og ikke 80 cm, som vi havde bestilt. Da jeg ringer, får jeg at vide, at deres chauffør ikke kan tage varer med tilbage, så vi er selv nødt til, at komme med den.
Vi kommer hjem med den rigtige, og vores elektriker skal installere den. MEN den nye er 2 cm højere end den gamle, som kun LIGE kunne være der, så det er umuligt, at sætte den op.
Ekspedienten var meget uforstående overfor vores problematik, da vi afleverede den igen. Det var tydeligt, at han aldrig ville indrømme, at det var ham, der havde solgt os noget, UDEN at tænke på de udfordringer, vi informerede ham om, da vi skulle købe emhætten. OG vi har betalt for levering, og kom alligevel til at køre selv ikke mindre end TO gange.

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Rigtig godt fjernsyn til en rigtig god pris. Fin service i butikken også.

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.