POWER.dk - Esbjerg Recensioni 3.144

TrustScore 4 su 5

3,9

Stormgade 155, 6715 Esbjerg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Stor ros til Amalie i Power Esbjerg 🙌 Super sød medarbejder med god energi og virkelig god kundeservice. Hun hjalp mig hurtigt og gjorde hele oplevelsen meget bedre. Håber Power passer godt på hende... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En upåklagelig oplevelse! Jeg købte en telefon her, og alt forløb perfekt. Jeg vil gerne rose konsulenten, der hjalp mig – han er meget dygtig, hurtig og venlig, og han gjorde det hele utroligt nemt.... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bestilte to forskellige varer via click & collect. Først var der meget lang ventetid pga. kun én ekspedient ved kassen, og da jeg kom til kassen havde man lagt to identiske varer i posen, hvilket jeg... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Det var helt fint at bestille varen på nettet og få den leveret i butikken i Esbjerg. Men deres vareudlevering er mega underbemandet, sløv og langsomt.

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

God support

God support, både via chatten og butikken, havde fejl på en Robotstøvsuger, endte ud i jeg fik tilbudt ombytning eller pengene tilbage

Hej hanne,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at både chatten og butikken gav en god oplevelse, og at der blev fundet en løsning på fejlen med robotstøvsugeren.

Det sætter vi stor pris på.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Nemt og hurtigt!

Nemt og hurtigt!

Hej Denizhan,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var nem og hurtig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din anmeldelse.

Valutata 2 stelle su 5

Det var dårlig kundeservice da jeg kom…

Det var dårlig kundeservice da jeg kom for at hente min vare, det tog næsten en time at få den pakke jeg havde lavet afhent på.

8 aprile 2026

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse ved afhentning af din pakke tog næsten en time. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår godt din frustration over, at en simpel afhentning endte med at tage så lang tid, da det netop bør være hurtigt og effektivt. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre i arbejdet med at forbedre vores udleveringsproces og kundeservice i butikken.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Valutata 4 stelle su 5

Man finder et produkt man går til…

Man finder et produkt man går til kassen og betaler man er blevet et produkt rigere (måske flere) men mere økonomisk nedsat som i alle andre butikker totalt normalt !men havde de ved kassen danset salsa...! så havde jeg givet to stjerner. Det da helt sikkert. Men synes der blev gjort en for stor fest på mail ud af en lille ting man lige henter. Så meget power kan jeg ikke overskue. Ro på.

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse! Det lyder som om du havde en god oplevelse med at finde og købe produktet hos os. Vi sætter pris på din feedback om vores kommunikation efter købet. Vi vil gerne sikre, at vores kunder får den rette mængde information uden at det bliver overvældende. Din kommentar om salsa ved kassen fik os til at smile! Vi arbejder konstant på at forbedre vores service og balance.

Valutata 1 stelle su 5

Købte min vare personligt i Power Esbjerg og betalte.

Købte min vare personligt i Power, Esbjerg
Så var der mange trælse ting, varen kunne ikke spores, meget polemik. købt i butikken 19.03.26 kl. 12.22 Leveret i dag den 16.04.26 kl. 14.00
Ingen rosende omtale fra mig. Kommer aldrig i en Power butik mere.

20 marzo 2026

Hej Jutta,

Det er helt forståeligt, at du er utilfreds, når du køber en vare personligt i butikken i Esbjerg den 19.03 og først får den leveret næsten en måned senere – ovenikøbet med bøvl omkring sporing og polemik undervejs. Det er slet ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det vil jeg gerne beklage.

Vi tager din feedback med videre som input til både butikken og vores leveringsproces, så vi kan blive skarpere på overblik, sporing og kommunikation, så ingen andre står med samme oplevelse fremover.

Mange hilsner
POWER / Christian

Hej Vagn,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både den hurtige ekspedition og kvaliteten af varen. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at vi kunne levere en god oplevelse.

Hej Søren,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med den personlige betjening i vores Esbjerg-butik. Vores team arbejder hårdt for at give hver kunde den bedste service, og det betyder meget for os at vide, at det bliver værdsat. Vi glæder os til at se dig igen!

Valutata 5 stelle su 5

Salgsassistenten var rigtig god til at…

Salgsassistenten var rigtig god til at spørge ind til hvad jeg ønskede og finde det rigtige prisleje

15 aprile 2026

Hej Anne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores salgsassistent i Esbjerg var så hjælpsom og god til at finde det rigtige produkt i det ønskede prisleje for dig. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Blandet bolcher

Bredt udvalg

Men langsomt med at få det sendt

8 aprile 2026

Hej Bennie,

Tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med vores brede udvalg af produkter. Vi sætter stor pris på din feedback omkring leveringstiden. Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Valutata 1 stelle su 5

Produktet blev ikke leveret til dato

Produktet blev ikke leveret til dato! Skulde levere 8 dage senere. Den leveringsdag fik vi besked på, at produktet (indbygnigsovn), er blevet leveret til en anden kunde. Vi kunne få en anden ovn (en andet mærket). Det var vi ikke interesseret i.
Ovnen er betalt og vi venter på at få pengene tilbage. Vi betalte ovnen den 8. marts og i dag er det den 15. april!

28 marzo 2026

Hej Volker,

Det er virkelig en ærgerlig oplevelse, både at ovnen ikke blev leveret som aftalt, at den blev sendt til en anden kunde, og at du så efterfølgende har skullet vente så længe på at få pengene retur. Det er slet ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det vil jeg gerne beklage.

Pengene skulle meget gerne være gået ind på din bankkonto nu. Hvis det stadig ikke er tilfældet, må du meget gerne kontakte os på review@power.dk med dit ordrenummer og telefonnummer, så vi kan få tjekket op på din refundering med det samme.

Mange hilsner
POWER / Christian

Jeg fik hvad jeg ville have

Jeg fik hvad jeg ville have

Hej Poul Erik,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fik præcis det, du ville have. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at din oplevelse med os var tilfredsstillende.

Hurtig og professionel kundeservice

Hurtig og professionel kundeservice.

Jeg havde et par trådløse jbl in ear buds som stoppede med at virke i venstre øre.
De var købt i januar 2026.
Ekspedienten var hurtig til at ombytte til et nyt sæt.
Og tog de gamle retur.

Hej Glenn,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice i Esbjerg. Vi er glade for, at vores ekspedient kunne hjælpe dig hurtigt og professionelt med at ombytte dine JBL in-ear buds. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig ekspedition og udlevering af…

Hurtig ekspedition og udlevering af varen

Hej Carsten,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med hurtig ekspedition og udlevering af din vare i vores Esbjerg butik. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores service lever op til dine forventninger. Vi arbejder hårdt for at sikre, at alle vores kunder får den bedste oplevelse muligt.

Tak fordi du valgte POWER!

God oplevelse.

God oplevelse.
Papir sad fast i printer.

Hej Kirsten,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Esbjerg.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Valutata 5 stelle su 5

Tip Top service og søde og venlige…

Tip Top service og søde og venlige medarbejdere.

mvh
Poul Verner

Hej Poul,

Tak for din fantastiske anmeldelse, Poul Verner! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores team i Esbjerg. Vi er stolte af vores medarbejdere og deres dedikation til at levere den bedste service. Din ros betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice. Tak fordi du valgte POWER!

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

God service venligt personale

God service venligt personale

Hej Jonna,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse med vores venlige personale i Esbjerg. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at servicen levede op til dine forventninger. Din anmeldelse betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Valutata 5 stelle su 5

Venlig betjening og god til at hjælpe…

Venlig betjening og god til at hjælpe med at finde den bedste vare til en go pris.

Hej Birgit,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at vores team i Esbjerg har givet dig en så positiv oplevelse med venlig betjening og god hjælp til at finde den bedste vare til en god pris. Det er præcis den service, vi stræber efter at levere til alle vores kunder.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os!

Valutata 5 stelle su 5

Købte et sæt mobil mikrofoner Dacota…

Købte et sæt mobil mikrofoner Dacota PWL MIC.
Fint til både C/Lightning tilkobling.
2 mic's + sender 👍..

5 aprile 2026

Hej Søren,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er så tilfreds med dit køb af Dacota PWL MIC mikrofonerne. Det lyder som om de fungerer perfekt til dine behov med både C/Lightning tilkobling, og at du er glad for at få 2 mikrofoner plus sender med i pakken.

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vores produkter lever op til dine forventninger.

Valutata 5 stelle su 5

Super oplevelse ved køb at nyt fjernsyn…

Super oplevelse ved køb at nyt fjernsyn i Power Esbjerg.
Vi fik gode informationer og fantastik service og hjælpsomhed i alle henseende fra en god medarbejder - kan varmt anbefales

Non scritta su invito

Hej Laurids,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Esbjerg. Vi er glade for, at vores medarbejder kunne give dig gode informationer og fantastisk service under dit køb af det nye fjernsyn. Din anbefaling betyder meget for os!

Valutata 3 stelle su 5

I HAR FOR TRAVL FOR FÅ FOLK KØBTE EN…

I HAR FOR TRAVL FOR FÅ FOLK KØBTE EN COMPUTER KOM HJEM VAR DER IKKE WINDOWS PÅ.. DESV..

10 aprile 2026

Hej kunde,

Tak for din anmeldelse! Det lyder som om du har haft en frustrerende oplevelse med din computer, der ikke havde Windows installeret som forventet. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere.

Når du ikke får det, der var lovet med din computer, så kontakt vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più