POWER.dk - Esbjerg Recensioni

TrustScore 4 su 5

Stormgade 155, 6715 Esbjerg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Hos Power , Esbjerg, blev vi betjent super professionelt og meget venligt og imødekommende af Hassan. Han kunne sit job, gav gode råd og vi gik glade derfra medbringende en fladskærm. Vi ønsker H... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik en utrolig fin og kompetent betjening, da vi var hos jer fredag. Ekspedienten var omhyggelig og vidende om produktet, så vi kommer helt sikkert igen. Mvh Agnethe & Poul Henning

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

33.943 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

At personalet virkelig gjorde hvad de kunne for at hjælpe

21 luglio 2026

Hej Jens,

Tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at personalet i Esbjerg gjorde, hvad de kunne for at hjælpe, og gav en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Hej Jan,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god service og vejledning i Esbjerg.

Power Esbjerg Att medarbejder Hassan

Vi ønsker Hassan lykke til i fremtiden.

20 luglio 2026
Non scritta su invito

Hej Klit,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for de venlige ord om oplevelsen i POWER Esbjerg.

Det er skønt at høre, at I fik professionel, venlig og imødekommende hjælp, og at Hassan kunne guide jer godt på vej med gode råd.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele oplevelsen, og vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med jeres nye fladskærm.

21 luglio 2026

Hej Vagn,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god service i Esbjerg.

Valutata 5 stelle su 5

Fik god hjælp til at finde de varer jeg…

Fik god hjælp til at finde de varer jeg manglede

20 luglio 2026

Hej Ursula,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik god hjælp til at finde det, du manglede i Esbjerg.

Valutata 4 stelle su 5

Der var en meget god betjening ved…

Der var en meget god betjening ved aflevering af et tv der var defekt men utrolig lang ventetid på en ekspedient for til udlevering af et over 1/2 time

Hej Ketty,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om betjeningen ved indleveringen af dit TV.

Det er godt at høre, at du fik en god oplevelse dér, men en ventetid på over en halv time ved udlevering er naturligvis for længe. Det tager vi med videre i den måde, vi ser på oplevelsen i butikken.

Vi sætter pris på, at du deler både det positive og det, der kan gøres bedre.

Valutata 3 stelle su 5

Det jeg ikke synes om er når jeg har…

Det jeg ikke synes om er når jeg har bestilt et produkt så det første sælger siger den skal jeg ikke købe den dur ikke
Det er ikke en god politik udlevering var ok

17 luglio 2026

Hej Svend,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen.

Det er ikke den oplevelse, man skal have, når man allerede har bestilt et produkt. Det er godt at høre, at udleveringen ellers var ok, men kommentaren om produktet lyder ikke som en god måde at møde dig på.

Vi tager den slags feedback alvorligt, og den er vigtig i forhold til, hvordan oplevelsen i butikken skal være.

Venlig og kompetent ekspedient

Mvh Agnethe & Poul Henning

17 luglio 2026

Hej Agnethe,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at I fik en venlig, grundig og kompetent betjening i Esbjerg, og at oplevelsen gav jer lyst til at komme igen.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Meget tilfreds

Godt produkt, nemt at bestille, hurtig levering.

Hej christina,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at det hele har været nemt fra bestilling til hurtig levering, og at du er meget tilfreds med produktet.

Valutata 1 stelle su 5

synes det er gentagende gang man komme…

synes det er gentagende gang man komme forgæves i butikker efter deres avis vare og så er det ikke på lager eller komme igen selv om at det er først dag avisen komme ud,men det er kun for at tage r....n på folk og sælge op af så de kan tjene flere penge men sådan har et altid være ved power

Non scritta su invito
Valutata 2 stelle su 5

Vi skulle købe ny vaskemaskine

Vi skulle købe ny vaskemaskine, men der var kun en medarbejder i afdeling og han havde travlt, vi ventede i meget lang tid og var lige ved at gå igen

Hej pia,

Tak for din anmeldelse, Pia. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have, når man kommer ind for at købe en ny vaskemaskine, og jeg forstår godt, at den lange ventetid var frustrerende. 😊

Vi tager din feedback om bemandingen og ventetiden i Esbjerg videre internt, så butikken kan gennemgå servicen i afdelingen og forbedre oplevelsen fremover. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang. 🤗

Valutata 5 stelle su 5

Min iPad gik i sort og jeg var på herrens mark.

Min iPad gik i sort og jeg var på herrens mark. Henvendte mig til “support” og fik en fantastisk behandling/hjælp af Søren.
Spurgte hvad jeg skyldte og fik svaret “ingenting”.
Er ikke i tvivl om, at Power fortsat er min foretrukne forhandler.

Hej henrik,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god hjælp, da din iPad drillede, og at oplevelsen gjorde en forskel for dig.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os over, at POWER fortsat er din foretrukne forhandler.

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde købt et fjernsyn hos Power i…

Vi havde købt et fjernsyn hos Power i februar 2026 til vores fortelt og 1 til campingvognen den i forteltet skulle man skrue op på 100 bare for at kunne høre noget, vi har så lige været inde i Power i Esbjerg i den her uge med TVet og vi opgraderer så til et bedre model istedet for og vi har simpelthen fået den bedste service vi kunne tænke os 😃🙏

15 luglio 2026

Hej Pia Reinholdt,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik så god hjælp i POWER Esbjerg, og at I endte med en model, der passede bedre til jeres behov.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at skrive det.

Fin service og tilgængelig

Fin service og tilgængelig, lidt sløvt men der var også mange andre

Hej Danny,

Tak for din flotte anmeldelse og for at du delte din oplevelse fra Esbjerg.

Det er dejligt at høre, at du oplevede fin service og god tilgængelighed. Vi sætter også pris på din ærlige bemærkning om ventetiden, især når der er travlt i butikken.

Valutata 5 stelle su 5

Good service, good price, long wait time.

Very good service and good price, had to wait a little long.
The staff was nice and helpful and did a great job. Despite there being only two people before me and two staff members in the department I had to wait quite a long time for service.
Nevertheless, I am happy with it all.

Hi Kari,

Tak for din flotte anmeldelse og for at du deler både det gode og det, der kunne være lidt bedre.

Det er dejligt at høre, at du oplevede god service, gode priser og hjælpsomme medarbejdere i Esbjerg. Samtidig tager vi også med, at ventetiden føltes for lang, selv om der ikke var mange foran dig.

Vi sætter pris på den nuancerede feedback, og det er godt at høre, at du samlet set er glad for oplevelsen.

God service jeg fik

God service jeg fik, flink fyr der hjalp

Hej Jane,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik god service i Esbjerg, og at du blev hjulpet godt på vej.

Super god service

Super god service

3 luglio 2026

Hej Benny,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en super god oplevelse i POWER Esbjerg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

En ekstrem skuffende oplevelse

En ekstrem skuffende oplevelse. Reserverer et LG OLED TV på outlet, får bekræftelser (flere!) på reservationen. Kører fra Thy til Esbjerg. Betaler, men i afhentnings-afd. får jeg at vide at det ikke er der. Bruger det meste af en dag + over 300km på at køre forgæves - på trods af gentagne bekræftelser på at tv’et er reserveret til mig. Bliver ikke tilbudt et lignende TV til samme pris. Kører forgæves tilbage. Ekstremt skuffende og frustrerende oplevelse og en mistet kunde for al fremtid.

Hej Jens,

Tak for at dele din oplevelse. Det er helt forståeligt, at det føles både frustrerende og spild af tid at køre hele vejen til Esbjerg efter flere bekræftelser på reservationen, for så at få at vide ved afhentning, at TV’et alligevel ikke var der. 😕💬

Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og især ikke når både reservation, betaling og afhentning ikke hænger sammen. Vi tager din feedback alvorligt, og butikken i Esbjerg er allerede blevet gjort opmærksom på forløbet, så de kan gennemgå både reservations- og afhentningsrutinerne nærmere. 🙏

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Den slags tilbagemeldinger er vigtige for at forbedre både lagerstyring, kommunikation og håndteringen i butikken. 🤗

venlig og sød betjening

venlig og sød betjening, god information og hjæpsomhed.

Hej Lisbeth,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik venlig og hjælpsom betjening samt god information i POWER Esbjerg. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Rar ekspedient

Rar ekspedient, hjælpsom og forsøgte ikke at sælge mig andet end det jeg kom efter.

Hej Ulla,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en hjælpsom og behagelig oplevelse i Esbjerg, og at du følte dig godt vejledt uden unødigt mersalg. Det sætter vi stor pris på.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più