Stor ros til Amalie i Power Esbjerg 🙌 Super sød medarbejder med god energi og virkelig god kundeservice. Hun hjalp mig hurtigt og gjorde hele oplevelsen meget bedre. Håber Power passer godt på hende... Leggi di più
L'azienda ha risposto
En upåklagelig oplevelse! Jeg købte en telefon her, og alt forløb perfekt. Jeg vil gerne rose konsulenten, der hjalp mig – han er meget dygtig, hurtig og venlig, og han gjorde det hele utroligt nemt.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestilte to forskellige varer via click & collect. Først var der meget lang ventetid pga. kun én ekspedient ved kassen, og da jeg kom til kassen havde man lagt to identiske varer i posen, hvilket jeg... Leggi di più
Det var en kompetent sælger. Vidste rigtig meget om sit område, og kunne guide og vejlede på højt plan. Hassan R. er en rigtig dygtig og kompetent person.
Stormgade 155, 6715, Esbjerg, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Super service, ved køb af TV!
Hva Elgiganten ikke ville gøre, det gjorde Power bare!
5 stjerner herfra

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Der var alt for lang ventetid ved kassen da der kun stod 1, tror jeg ventede i 15-15 min på at der kom nr 2

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Nemt at bestille på nettet og henter i butikken

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Fik en positiv og spændende oplevelse! bl.a! Hjalp ekspedienten mig med til at oprette mig hos OK! Strømforsyning! som er billigere end hos det andet strømforsyningsfirma som jeg var kunde hos! og desuden! fik jeg extra rabat ved køb af en vare!

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Nem hjemmeside og super god betjening i butikken ved afhentning

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
havde bestilt en vare som skulle afhentes i Telefon afd. I Power Esbjerg, var næsten helt alene i afd. og stod 8-10 min. uden personalet gad hjælpe, 2 ansatte havde travl med enten samtale, så skide være med kunder ( den ene med armen i slynge ) selv om de så mig, skete der intet fra deres side, rigtig god kunde service..... da jeg så var på vej væk fra afd. kontaktede jeg kunde service, hvor sød "lille " ung dame, kunne fortælle at på dette tids punkt var alle pist væk, men hun ville da gerne hjælp og tusind tak for det. Så var der da en som kunne ude en rigtig god service

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Priserne er som udgangspunkt ok men alle kan forhandles ned
Ekspedienten forsøger ihærdigt mersalg men desværre med påstande der ikke er korrekte
Forsøger at sælge os en anden vare end den vi beder om selvom den koster 3 gange så meget
Det er bestemt ikke i orden

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Min nye computer jeg nu har købt er helt fantastisk, jeg er rigtig glad for den, den var på tilbud med 4500 tusind kr
Så fik ekstremt meget for pengene
Afhentningen gik også meget fint medarbejderne var meget venlige og hjalp med det samme

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
havde bestildt varen hjemmefra, vendtid på betjening i butikken, ingen medarbejder til at betjene, efter en halv time kom der endelig en medarbejder drysende hen af gulve som om han ikke gad være på arbejde
ikke første gang jeg havde denne oplevelse.
mange mulige kunder gik fra butikken med en bemærkning " vi går ind ved siden af og hndler"

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Super fint service, men det er sidste gang der bliver købt Hisense amerikanerskab.
Aldrig har vi prøvet noget der er så skæv i mål i forhold til data. 908 i top og 918 i bund. Plus kæmpe pukkel midt på.

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Det er lidt en skam, fordi jeg købt et produkt, jeg har lavet min research og er nu glad og tilfreds. Men, power, og andre forhandlere, bliver ved at spamme mig med “fortæl os om din oplevelse”
Power, og andre, I kan nøjes med at sende 1, en eneste, og ikke flere, mails. Eller endnu bedre, lave et link i bunden af jeres e-mail faktura og så lad den blive ved det.
Men nej, efter 3 mails, får i nu 1 stjerne, lige så mange stjerner som Max antal mails I skal sende, for mit køb.

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
God support, både via chatten og butikken, havde fejl på en Robotstøvsuger, endte ud i jeg fik tilbudt ombytning eller pengene tilbage

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Det var dårlig kundeservice da jeg kom for at hente min vare, det tog næsten en time at få den pakke jeg havde lavet afhent på.

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.