Pluukz Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Meerdere brievenbus boeketjes besteld en de geurende bloemen toverden meteen een grote lach op het gezicht van de ontvangers. De kakelverse roosjes werden super vlot bezorgd en staan er nog steed... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Teleurgesteld :( Ik wacht nu al bijna vier dagen op de levering. Normaal gesproken zou ik dat bij een standaardpakket niet erg vinden, maar bij levende producten maakt het me erg ongerust. Omdat het e... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bloemen besteld voor een condoleance om de volgende dag bezorgd te worden. Elke dag contact gehad met Pluukz support per mail over de bezorging, elke dag belofte gekregen dat ze die dag bezorgd zoud... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vergeleken met een standaardbos is dit vooral bedoeld om direct warme herfstsfeer neer te zetten. De rode seizoensbloemen doen dat gewoon goed, en met schoon water blijven ze langer netjes. Geen in... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Consegna fiori

Scritti dall'azienda

Pluukz is de online bloemist voor iedereen die van mooie en plukverse bloemen houdt. Bloemen bezorgen wij zonder omwegen van de kweker naar de vaas. In allerlei kleuren, van een bescheiden bos tot een prachtig veldboeket. Welke bos bloemen is jouw favoriet? Ga je voor een van onze grote bossen bloemen, tulpen of brievenbus cadeau met bloemen? Wij bezorgen jouw verhaal, liefde of emotie!

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

509 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 11% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

237 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Made my day special!

They sold me some amazing flowers for our anniversary. Beautiful and quality!

Risposta di Pluukz

Thank you so much! 🌸 We’re delighted the flowers made your anniversary extra special. Enjoy!

Brievenbus rozen besteld

Brievenbus rozen besteld, dag later al in huis... waren beetje slap aangekomen maar eenmaal in de vaas met water stonden ze snel recht op, je wordt goed op de hoogte gehouden waneer en of de rozen bezorgd zijn erg fijn

30 luglio 2026

Risposta di Pluukz

Wat fijn om te horen! 🌹 Bloemen kunnen door de reis soms wat slap aankomen, maar gelukkig trekken ze op vers water snel weer mooi bij. Bedankt voor je mooie review en veel plezier van de rozen!

Super fresh flowers

Super fresh flowers, gorgeous arrangement, and arrived right on time. Couldn't be more happier.

21 luglio 2026

Risposta di Pluukz

Thank you so much! 🌸 We're delighted to hear the flowers arrived fresh, beautiful and right on time. Enjoy them!

Ik kreeg voor het uitlopen van de 4 daagse zeer slechte gladiolen. S

Ik kreeg voor het uitlopen van de 4 daagse van mijn kinderen een flinke bos gladiolen. Ze kwamen al een dag te laat. En toen ik ze uitpakten zagen ze er al niet mooi uit .Gelijk verzorgd en in de vaas gezet. Maar binnen 24 uur waren ze eigenlijk al niet meer om aan te zien. Mail gestuurd met foto's erbij. Maar totaal geen reactie. Vorig jaar kreeg ik ook gladiolen waar ik heel veel van heb kunnen genieten. Ik zou dus nooit meer iets bestellen bij dit bedrijf.

Risposta di Pluukz

Wat jammer om te lezen dat de gladiolen dit keer niet mooi zijn aangekomen. Onze oprechte excuses voor deze ervaring. We kijken graag alsnog per e-mail met je mee naar een passende oplossing.

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb deze week op de warmste dag 20…

Ik heb deze week op de warmste dag 20 gladiolen ontvangen. Gelukkig kwamen ze begin van de middag binnen. Ze staan al mooi te bloeien, de rose iets meer dan de dieppaarse! Maar dat geeft niet. Ik ga ze zaterdag uitdelen aan 20 mooie vrouwen na een heerlijke vrouwendag!
Fleurige groet,
Jeanette

29 luglio 2026

Risposta di Pluukz

Wat een prachtig idee om de gladiolen uit te delen! 🌸 Fijn dat ze ondanks de warmte mooi zijn gaan bloeien. We wensen jullie zaterdag een hele mooie vrouwendag toe!

Valutata 5 stelle su 5

Beautiful flowers and excellent…

Beautiful flowers and excellent service! The bouquet arrived fresh, beautifully presented, and right on time. I was really happy with the quality and overall experience. I would definitely order from Pluukz again. Highly recommended!

28 luglio 2026

Risposta di Pluukz

Thank you so much for your wonderful review! 🌸 We’re delighted to hear the flowers arrived fresh, beautiful and right on time. We look forward to your next order!

Helaas erg teleurgesteld.

Helaas erg teleurgesteld.
Een grote bos gladiolen besteld van €49,95 en helaas hingen de bloemen al bij aankomst. Het was een cadeau, nou mooi cadeau… Een mail gestuurd maar de reactie was erg teleurstellend. Ze zagen geen bijzonderheden en de bloemen moesten gewoon even staan om bij te trekken. Helaas zijn ze na een aantal dagen niet bijgetrokken. Dit nogmaals gestuurd maar ik krijg gewoon geen reactie meer. Vorig jaar dezelfde bos besteld en deze was echt prachtig (dus er zat wel degelijk verschil in) maar helaas gaat de kwaliteit van Pluukz achteruit en komen ze nergens in tegemoet. Valt me ontzettend van ze tegen en ik schaam me voor degene waar we de bos voor gekocht hebben.
Mijn advies zou zijn niet bestellen, zeker als je de afgelopen andere reviews leest, ik ben helaas niet de enige de afgelopen tijd.

Risposta di Pluukz

Wat jammer om te lezen dat de gladiolen dit keer niet aan je verwachtingen voldeden, zeker omdat je vorig jaar zo tevreden was. Onze excuses dat je na je laatste bericht geen reactie meer hebt ontvangen. Dat is niet de bedoeling. Neem gerust opnieuw contact met ons op per e-mail, dan kijken we graag alsnog met je mee.

Valutata 5 stelle su 5

Ordered a field bouquet for a friend's…

Ordered a field bouquet for a friend's birthday and it arrived right on time. The flowers were super fresh, packed really well, and they lasted almost two week.

22 luglio 2026

Risposta di Pluukz

Thank you for your lovely review! 🌸 Great to hear the bouquet arrived fresh and right on time, and that you enjoyed the flowers for almost two weeks!

Valutata 5 stelle su 5

Bouquet still looked fresh a week after arriving

Ordered a bouquet of tulips and peonies for my mother's birthday last minute and picked this place since they're pesticide free which mattered to her. Delivered the next morning like the site promised, no wilted petals or bent stems from transit which happens more than people admit with flower delivery. Colors were richer in person than the website photos even showed. She texted me a week later saying they were still holding up which is more than I can say for supermarket bouquets. Small touch but the card explaining where the flowers were grown was a nice detail too.

Risposta di Pluukz

Thank you for your wonderful review! 🌷🌸 We’re so happy the flowers arrived fresh and on time, and even lasted beautifully for over a week. Lovely to hear your mother enjoyed them!

Valutata 4 stelle su 5

the arrangement turned out absolutely…

the arrangement turned out absolutely stunning and the flower were super fresh, lasted well over a week! knocked of a star because they arrived a couple of hours past requested delivery window, but the quality made up for it.

18 luglio 2026

Risposta di Pluukz

Thank you for your lovely review! 🌸 We’re so happy to hear the flowers were fresh and lasted well over a week. Sorry about the slight delivery delay, and we’re glad the quality made up for it!

Valutata 5 stelle su 5

Het was een prachtige bos

Het was een prachtige bos, onbespoten biologische bloemen . En vers ondanks dat de hitte.
Heel blij mee

22 luglio 2026

Risposta di Pluukz

Wat fijn om te horen! 🌸 Geweldig dat de biologische bloemen ondanks de warmte zo mooi en vers zijn aangekomen. Heel veel plezier ervan!

Kleurrijke verrassing.

Ik kreeg dit boeket cadeau. Wat een mooie verrassing! Al die kleuren en zoveel vertrouwde (verse!)bloemen die ik sinds mijn jeugd al ken. Gladiolen erbij wat precies past bij dit moment. Ook zie ik dat je puur de bloemen krijgt en niet allemaal groen vulmateriaal. En dan nog het fijne idee dat ze zonder gif zijn gekweekt en ik er daardoor voor 100% van kan genieten!

Risposta di Pluukz

Wat ontzettend leuk om te lezen! 🌸 Wat fijn dat het boeket zo goed in de smaak valt en zelfs mooie herinneringen oproept. Geniet volop van de verse, gifvrije bloemen!

Valutata 1 stelle su 5

Het veldboeket kan zo mooi zijn als je…

Het veldboeket kan zo mooi zijn als je maar wil, maar als het dan door een fluttransportbedrijf wordt vervoerd
heb je er niets aan. 1 dag na de begrafenis.

Risposta di Pluukz

Wat ontzettend verdrietig en teleurstellend dat het boeket pas ná de begrafenis is bezorgd. Juist bij zo’n bijzonder en emotioneel moment is het belangrijk dat de bloemen op tijd aankomen. Onze oprechte excuses dat dit niet goed is gegaan.

Wil je ons hierover een e-mail sturen met je ordernummer? Dan kunnen we de bestelling en bezorging erbij pakken en met je meekijken naar wat er precies is misgegaan.

Prachtige verse biologische bloemen

Jarenlang kocht ik, vanwege gifstoffen, geen bloemen meer. Nu verwen ik mezelf en anderen af en toe weer op de prachtige biologische bloemen van Pluukz. Uitstekende service, want ze worden op afspraak bezorgd en plukvers aangeleverd. Geen wonder dat ze zo lang mooi blijven.

14 luglio 2026

Risposta di Pluukz

Wat ontzettend fijn om te lezen! 🌸 Mooi dat je dankzij onze biologische, gifvrije bloemen weer met een gerust gevoel van bloemen kunt genieten. Bedankt voor je prachtige review en veel plezier van alle toekomstige boeketten!

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Grote bos bloemen (incl bezorging bijna 50 euro) besteld voor vrienden die hun vader hadden verloren op vrijdag. Zou op zaterdag bezorgd worden. Vanaf toen dagelijks berichten van het tussenbedrijf Packs gekregen dat het toch later werd. Uiteindelijk Packs en Pluukz gemaild. Packs reageerde niet. Pluukz wel maar gaf aan dat bezorging niet lukte ivm kermis. Adres was perfect bereikbaar. Bloemen hebben 6 dagen droog gelegen in de loods en werden uiteindelijk op de dag van de uitvaart verdord bezorgd en de tekst op het kaartje was verouderd. Ik heb hier nog twee mails over gestuurd en om compensatie gevraagd maar hier kwam geen enkele reactie op. Ik vind het echt heel pijnlijk dat er zo'n verdorde bos op de dag van de uitvaart is bezorgd en dat Pluukz geen enkele verantwoordelijkheid hiervoor neemt. Zeer klantonvriendelijk. Ik bestel hier nooit meer en raad het ten zeerste af.

17 luglio 2026

Risposta di Pluukz

Wat ontzettend jammer dat de bezorging zo is verlopen, zeker gezien de verdrietige aanleiding waarvoor de bloemen waren bedoeld. Dit is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. Onze excuses voor de vertraging en de teleurstelling die hierdoor is ontstaan. We nemen je feedback over zowel de bezorging als onze communicatie serieus en bespreken dit intern en met onze bezorgpartner.

Slecht!

Wij kregen een bos bloemen van mijn zwager en schoonzus door Pluukz uitgevoerd. Zij vertelden ons dat de bos niet afgeleverd kon worden en dat er een kaartje in de bus zat. Wij waren die dag thuis geweest en er lag geen kaartje in de bus. De volgende dag zagen wij bij thuiskomt de doos bloemen in de hal staan. Enfin, niet goed geleverd door de bezorger. Dat bleek ook wel was de bos zag er heel slecht uit en was verdroogd. Meteen schuin afgesneden, besproeid en buiten gezet. Dat hiep iets maar niet veel. Meteen gereclameerd met foto’s erbij. Uiteindelijk het aanbod van 30% korting bij een volgende bestelling. Geen onderzoek / overleg naar wat er nu mis is gegaan en geen nieuwe bos. ( wat ik wel had verwacht!) . Ik ben teleurgesteld!

8 giugno 2026

Risposta di Pluukz

Wat jammer om te lezen dat zowel de bezorging als de bloemen niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We begrijpen dat dit extra teleurstellend is wanneer je een boeket cadeau krijgt. We hebben je klacht destijds beoordeeld en hierop een tegemoetkoming aangeboden. Jammer dat deze oplossing voor jou niet passend voelde. We nemen je feedback over de bezorging en communicatie uiteraard mee.

Verkeerd bezorgadres

Ik had bij mijn bestelling een verkeerd bezorgadres doorgegeven. En heb toen alsnog een mail met het juiste adres gestuurd. Ik kreeg vrij snel een bericht terug, “ maak je geen zorgen Wilhelmien, wij passen het adres aan “..
En het is ook nog op de juiste datum bezorgd!!
Echt fantastisch, dankjewel!

17 luglio 2026

Risposta di Pluukz

Wat ontzettend fijn om te lezen! 🌸 Super dat we het adres nog op tijd voor je konden aanpassen en de bloemen ook op de juiste dag zijn bezorgd. Bedankt voor je mooie review, Wilhelmien!

spam

nooit iets besteld, maar iedere dag spam van dit bedrijf. Niet te stoppen.
Aanvulling: na geklaagd te hebben bij Pluukz stopten de mails na enige tijd. Ze gaven overigens aan dat ik me kon afmelden via de link in de ongevraagde mail. Maar de minst slechte optie die je daar kon aanvinken was: 1 keer per week nog een mail.

13 luglio 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più