Meerdere brievenbus boeketjes besteld en de geurende bloemen toverden meteen een grote lach op het gezicht van de ontvangers. De kakelverse roosjes werden super vlot bezorgd en staan er nog steed... Leggi di più
Teleurgesteld :( Ik wacht nu al bijna vier dagen op de levering. Normaal gesproken zou ik dat bij een standaardpakket niet erg vinden, maar bij levende producten maakt het me erg ongerust. Omdat het e... Leggi di più
Bloemen besteld voor een condoleance om de volgende dag bezorgd te worden. Elke dag contact gehad met Pluukz support per mail over de bezorging, elke dag belofte gekregen dat ze die dag bezorgd zoud... Leggi di più
Vergeleken met een standaardbos is dit vooral bedoeld om direct warme herfstsfeer neer te zetten. De rode seizoensbloemen doen dat gewoon goed, en met schoon water blijven ze langer netjes. Geen in... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Pluukz is de online bloemist voor iedereen die van mooie en plukverse bloemen houdt. Bloemen bezorgen wij zonder omwegen van de kweker naar de vaas. In allerlei kleuren, van een bescheiden bos tot een prachtig veldboeket. Welke bos bloemen is jouw favoriet? Ga je voor een van onze grote bossen bloemen, tulpen of brievenbus cadeau met bloemen? Wij bezorgen jouw verhaal, liefde of emotie!
Prunus 42, 1424 LD, De Kwakel, Paesi Bassi
- support@pluukz.nl
- pluukz.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 11% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Snelle service!
Snelle service!
Prettige communicatie.
En bovenal gifvrije bloemen!

Prachtig boeket zonder gif
Prachtig boeket zonder gif, snel en op tijd bezorgd, en zelfs de volgende dag per ongeluk nog een keer bezorgd! Misschien een idee een eetbaar boeket aan te bieden?

Dikke vette klacht over Pluukz-bloemen
Alles. In de brievenbus gepropt, enkele verdorde grassen, een boeket om te huilen. Maar dan: toen de jubilaris durfde op te biechten naar ons, hoe teleurstellend het e.e.a. was, nam ik contact op. "Wat jammer. Stuurt u een foto van de bloemen (?) en de verpakking, anders kunnen wij niets doen." Denkt men nu echt dat iedere ontvanger foto's staat te maken bij de brievenbus, of dat gever (als verrassing meestal) gaat navragen of de bloemen in goede staat zijn aangekomen? Ik heb nu al een paar dagen contact met de "plukbloemen", maar voor deze mensen is het slechts een "jammer-dan-gevalletje". En ik? Ik schaam me dood. Gelukkig heeft de ontvanger een ruim hart. Dit bedrijf is/was klaar voor het programma "Kassa".

Heel teleurstellend
Heel teleurstellend. Ik kreeg voor mijn verjaardag een mooie bos zonnebloemen van Pluukz, maar na twee dagen hingen de bloemen al volledig slap en kon ik ze weggooien. Voor een bos bloemen waar behoorlijk wat geld voor is betaald, vind ik dat echt niet acceptabel. Het is bovendien ontzettend zonde en eerlijk gezegd best verdrietig om een verjaardagscadeau na twee dagen al weg te moeten gooien.
Ik heb inmiddels 7 dagen geleden contact opgenomen met de klantenservice en daarbij later ook een foto meegestuurd, maar ik heb tot op heden helemaal geen reactie ontvangen.
Dat vind ik echt vervelend. Als er iets mis is met een bestelling, verwacht ik op z’n minst dat een klantenservice reageert en meedenkt over een oplossing. Zeker bij bloemen, die je koopt met het idee dat je er een tijdje van kunt genieten.
Zowel de kwaliteit van de bloemen als de klantenservice vind ik enorm teleurstellend :( :(

Risposta di Pluukz
Prachtige mooie bos bloemen.
Prachtige mooie bos bloemen.
En gaan lang mee en natuurlijk gifvrij.

Risposta di Pluukz
Blij met een biologische optie voor…
Blij met een biologische optie voor bezorgen. En zeer tevreden over de kwaliteit en geleverde service.

Prachtig boeket
Prachtig, vol en gemengd boeket gekregen met duidelijk verse bloemen. En dat helemaal gifvrij. Het boeket werd op de gewenste dag bezorgd

Risposta di Pluukz
Fotos op website slechts marketing
Volgens de site verkopen ze boeketten maar leveren onverpakte bloemen van diverse afmetingen en versheid, in niets lijkend op wat je besteld. Dit neigt naar misleiding.

Risposta di Pluukz
Een geweldig mooie blauwe korenbloemen…
Een geweldig mooie blauwe korenbloemen bos ontvangen! Vers en netjes op tijd aangekomen en verdeeld ook weggegeven. Iedereen blij! 💙

Risposta di Pluukz
Snel vergeten deze firma en nooit meer iets bestellen!
Update dd. 21-08-2026:
M.u.v. de zonnebloemen, die nog fier overeind staan, is het boeket dat de 18e werd bezorgd vandaag al rijp voor de kliko. Dat vind ik wel erg kort voor zo'n boeket. De prijs-/kwaliteitverhouding krijgt hierdoor een dikke onvoldoende!
Terug naar 2 sterren!
Update dd. 18-08-2026:
Na klachten van de verzender en mijn onderstaande review als ontvanger ontvingen wij vandaag een nieuw boeket. Ik ben blij dat er daadwerkelijk iets is gedaan met de ontvangen feedback en waardeer het dat de firma heeft geprobeerd het op deze manier goed te maken. Helaas is ook het vandaag ontvangen boeket niet helemaal goed aangekomen. Er waren toch een paar bloemen bij die er al slapjes bij hingen en waarvan de bloemblaadjes al uitgevallen onderin de doos lagen. Een goede poging dus, maar als ik dit boeket in een winkel had zien staan, had ik het niet meegenomen.
Het idee van biologisch gekweekte bloemen is prima, maar het bedrijfsvoeringsconcept van Pluukz is nog voor verbetering vatbaar!
Ik ga daarom van 1 naar 3 sterren.
Oorspronkelijke review:
Snel vergeten deze firma en nooit meer iets bestellen!
Vrienden van ons stuurden ons een bos bloemen om ons een hart onder de riem te steken.
Zij kregen vervolgens te horen dat het boeket niet kon worden afgeleverd, omdat wij niet zouden hebben opengedaan. Wij waren echter gewoon thuis en er zijn die ochtend wel andere bezorgers aan de deur geweest, dus de bel werkte ook. De bezorgdienst van Pluukz (Packs) is waarschijnlijk helemaal niet geweest!
Via een link kon een afspraak worden gemaakt voor een nieuwe bezorgpoging. Omdat we de dag erna niet thuis zouden zijn een afspraak ingepland voor de dag erop. Vandaag belde de bezorger wel aan, maar liet hij het boeket vervolgens onbeheerd achter in de lift.
Omdat het twee dagen later is, verwacht je dan een vers boeket te krijgen, maar niets was minder waar. Het boeket had gewoon twee dagen in zijn doos gestaan. Het potje met papier waarin de stelen stonden was inmiddels kurkdroog en het gros van de bloemen was verlept. Zelfs het groen was totaal verlept.
De boeketten van Pluukz zijn niet goedkoop en volgens de overload aan reclamemateriaal in de doos, zou het allemaal "duurzaam, eerlijk en puur" moeten zijn. Nou, deze ervaring was dat allemaal niet!

Risposta di Pluukz
Super en dat alles vanuit Zwitserland
Super en dat alles vanuit Zwitserland,
Ga zo verder
Thx R aymonde

Risposta di Pluukz
Mooie onbespoten bloemen voor thuis
Ik wilde voor de verjaardag van mijn moeder afgelopen zaterdag een keer bloemen zonder gif proberen. De bos werd in een stevige doos bezorgd en rook veel natuurlijker dan die strakke standaard boeketten uit de supermarkt. Je ziet echt dat ze direct van het land komen. Ik moest wel nog best veel blaadjes van de onderste stelen afknippen voordat ze goed in haar vaas pasten. Dat was even een werkje. Maar ze staan nu al bijna een week heel mooi te bloeien op tafel.

★☆☆☆☆
★☆☆☆☆
Helaas ben ik erg teleurgesteld in het boeket “Gifvrij Boeket | Pure Vibes” dat ik heb ontvangen. De foto op de website toont een rijk gevuld, kleurrijk en volumineus boeket met een luxe uitstraling. Het daadwerkelijk geleverde boeket bestond voornamelijk uit gras- en groenmateriaal met slechts enkele bloemen en oogde daardoor erg karig.
Ik begrijp dat bloemen natuurproducten zijn en dat een boeket kan afwijken van de foto, maar in dit geval was het verschil naar mijn mening veel te groot. Omdat het een cadeau was, was de teleurstelling extra groot voor zowel mij als de ontvanger.
Ook de reactie van de klantenservice vond ik weinig klantgericht; er werd aangegeven dat afwijkingen mogelijk zijn en dat er geen compensatie wordt geboden. Dat vind ik jammer, zeker gezien het grote verschil tussen de presentatie op de website en het geleverde product.
Op basis van deze ervaring zou ik hier niet snel opnieuw bestellen.

Risposta di Pluukz
Prachtig boeket dat lang mooi blijft
Ik wilde mijn vriendin verrassen en besloot dit botanische boeket te bestellen omdat het gifvrij gekweekt is. De bloemen werden netjes op tijd bezorgd en zagen er vers uit. Wat me wel opviel, is dat de stelen wat aan de lange kant waren voor een standaard vaas, dus ik heb ze flink moeten bijknippen. Verder is de variatie in bloemen erg mooi en ze stonden ruim een week vrolijk op tafel. Het voelt goed om te weten dat ze rechtstreeks van een lokale kweker komen.

Fresh and beautiful flowers 💐
Bought flowers for my living room and it really brightens my day. So fresh and beautiful. It arrived on time and definitely will order again. 💯

Fresh beautiful flower
I love thier service and freshness of the flowers.

Bloemen besteld nooit bezorgd
Bloemen besteld, een dag later krijg ik een bericht dat er niet bezorgd kon worden vanwege een externe vertraging,??? Ik zou bericht krijgen wanneer de bloemen wel bezorgd konden worden een dag later krijg ik een bericht dat er niemand thuis was en een kaartje is achtergelaten voor een nieuw bezorgmoment. Er is dus geen kaartje achtergelaten. Geen bloemen, wel betaald, telefonisch onbereikbaar, ik heb een mail gestuurd, geen reactie. Slechte zaak, eens maar nooit meet