Pluukz Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Meerdere brievenbus boeketjes besteld en de geurende bloemen toverden meteen een grote lach op het gezicht van de ontvangers. De kakelverse roosjes werden super vlot bezorgd en staan er nog steed... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Teleurgesteld :( Ik wacht nu al bijna vier dagen op de levering. Normaal gesproken zou ik dat bij een standaardpakket niet erg vinden, maar bij levende producten maakt het me erg ongerust. Omdat het e... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bloemen besteld voor een condoleance om de volgende dag bezorgd te worden. Elke dag contact gehad met Pluukz support per mail over de bezorging, elke dag belofte gekregen dat ze die dag bezorgd zoud... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vergeleken met een standaardbos is dit vooral bedoeld om direct warme herfstsfeer neer te zetten. De rode seizoensbloemen doen dat gewoon goed, en met schoon water blijven ze langer netjes. Geen in... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Consegna fiori

Scritti dall'azienda

Pluukz is de online bloemist voor iedereen die van mooie en plukverse bloemen houdt. Bloemen bezorgen wij zonder omwegen van de kweker naar de vaas. In allerlei kleuren, van een bescheiden bos tot een prachtig veldboeket. Welke bos bloemen is jouw favoriet? Ga je voor een van onze grote bossen bloemen, tulpen of brievenbus cadeau met bloemen? Wij bezorgen jouw verhaal, liefde of emotie!

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

509 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 11% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

236 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Snel bij zonnebloemen

Via categorie en zoeken stond dit kromme bio boeket er meteen tussen. Lekker snel dus

Risposta di Pluukz

Bedankt voor je review! Fijn dat je het biologische boeket snel kon vinden op onze website. We proberen het bestellen graag zo makkelijk mogelijk te maken. Veel plezier van de bloemen!

Prachtige zonnebloemen!

Prachtige zonnebloemen!
Prachtige lange en dikke stelen, grote bloemen en vol in het blad. Heel erg blij mee! 🌻🌻

13 settembre 2026

Risposta di Pluukz

Wat een heerlijke review, bedankt! 🌻 Superfijn om te horen dat de zonnebloemen zo mooi groot, stevig en vol zijn aangekomen. Heel veel plezier ervan!

Valutata 5 stelle su 5

Bestelling en bezorging verliepen heel…

Bestelling en bezorging verliepen heel soepel. Mijn vriendin en man, waren heel verrast door de mooie bloemen en hopen er lang van te genieten!!

10 settembre 2026

Risposta di Pluukz

Wat fijn om te lezen! Heel leuk dat je vriendin en haar man zo verrast waren met de bloemen. We hopen natuurlijk met jullie mee dat ze er lekker lang van kunnen genieten! 🌸 Bedankt voor je mooie review.

Valutata 5 stelle su 5

Ontzettend leuke gifvrije bloemenverrassing!

Ik vind het belangrijk en leuk dat jullie
bloemen van het seizoen die biologisch geteeld zijn, aanbieden in verschillende prijsklassen.
De service is vriendelijk en goed. Ik was op het kaartje mijn naam vergeten en stuurde daar een mail over. Ik kreeg per omgaande antwoord dat zij dit meteen hebben aangepast, super attent. Ik kon gewoon op hun bevestigingsmail antwoorden, wat een zegen!, geen no reply mail.
Het enige wat ik jammer vind, maar dat ligt meer bij de bezorgdienst, is dat de bezorging tot 22.00 uur is. Dit was wel een brievenbuspakketje, dus er hoeft niet te worden aangebeld, maar het boeketje werd n 19.00 bezorgd en de ontvangers vonden het pas de volgende morgen! Hopelijk overleven de bloemen het!
Mijn vrienden vonden het een ontzettend leuke verrassing om zo’n mooi boeketje in de brievenbus te krijgen! En dan ook nog biologisch geteeld dus geen gif, en bloemen van het seizoen! Een absolute aanrader dus!

10 settembre 2026

Risposta di Pluukz

Wat een ontzettend fijne review, bedankt! Heel leuk om te lezen dat je niet alleen blij bent met onze biologische seizoensbloemen, maar ook met onze service. Fijn dat we je naam nog op tijd aan het kaartje konden toevoegen. En gelukkig zijn onze brievenbusbloemen zo verpakt dat ze wel even zonder water kunnen. Hopelijk hebben je vrienden er nog lang van genoten!

Breekt de wet

Het boeket sneuvelt tijdens vervoer, en dan kan er alleen "bij hoge uitzondering" geld terug. Ga niet hier bestellen, doe dat bij een concurrent die zich wel aan de wet houdt, zonder eerst zes emails te moeten sturen.

Risposta di Pluukz

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Als een boeket tijdens het vervoer beschadigd raakt, willen we dit uiteraard netjes oplossen. We begrijpen dat meerdere mails hierover frustrerend zijn en dat de afhandeling in jouw geval niet soepel is verlopen. Je feedback nemen we dan ook serieus.

Valutata 1 stelle su 5

Ontving een heel treurig en niet vers…

Ontving vandaag een heel treurig en niet vers bos dahilia's.
Het geld niet waard.

9 settembre 2026

Risposta di Pluukz

Wat jammer om te horen dat de dahlia’s niet vers en mooi zijn aangekomen. Zou je ons per e-mail een foto van het volledige boeket willen sturen? Dan kijken we graag met je mee en kunnen we beoordelen wat er aan de hand is.

Valutata 3 stelle su 5

Not super fresh and clumsy experience

Quality of roses were mixed: some fresh and some past their prime. Ordered for someone so had to add their details for the order instead of my own. Should be able to order for someone else (different delivery address). They received a card “thank you for your order”. Took the charm of a surprise bouquet away.

5 settembre 2026

Risposta di Pluukz

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that the quality of the roses was inconsistent and that the surprise didn’t turn out as intended. You can absolutely order flowers for someone else and enter a different delivery address. The “thank you for your order” card should not have taken away from the surprise, so we’ll take your feedback on this on board. We hope the recipient was still able to enjoy the flowers.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben blij dat ik iemand blij kon…

Ik ben blij dat ik iemand blij kon maken met een biologische bos bloemen

8 settembre 2026

Risposta di Pluukz

Wat fijn om te lezen! 🌸 Daar doen we het voor: iemand blij maken met mooie bloemen, maar dan wel biologisch geteeld. Bedankt voor je fijne review!

Valutata 1 stelle su 5

Bloemen voor een huwelijksdag…

Ik krijg vandaag het bloemetje dat ik op 1 september al had moeten ontvangen. Nu zijn het verrotte droogbloemen.
Mag dan biologisch zijn.
Ik ben diep teleurgesteld.
Denk mijn dochter iets goed te doen.
Je begrijpt dat zij er ook klaar mee is en er niet meer zal bestellen.

7 settembre 2026

Risposta di Pluukz

Wat ontzettend vervelend om te lezen. Zo’n lange vertraging en vervolgens bloemen ontvangen die niet meer mooi zijn, is natuurlijk niet hoe het hoort. Zou je ons per e-mail een foto van de ontvangen bloemen willen sturen? Dan kijken we dit graag voor je na en zoeken we naar een passende oplossing.

plankje staat wiebelig

vergeleken met mijn oude vaasje staat dit plankje nogal wiebelig op de vensterbank

31 agosto 2026

Risposta di Pluukz

Bedankt voor je feedback! Jammer dat het plankje wat wiebelig op de vensterbank staat. We nemen je ervaring mee. Hopelijk heb je er verder wel plezier van!

Voor de bloemen 3 sterren, voor de bezorging 0

Voor de bloemen 3 sterren. Ik had een grote bos veldbloemen besteld, maar wat we kregen was een boeket met veel andere bloemen. Lijkt totaal niet op de foto van de website.
Voor de bezorging is zelfs 1 ster te veel. De bezorger - Packs - komt gewoon niet langs op de afgesproken dag. De 1e keer was een zaterdag, Packs niet gezien, maar zelf zeggen ze dat we niet thuis waren. Maar een kaartje in de bus was er ook niet. Kortom, de bezorger is niet geweest. Maandag werd het boeket wel bezorgd. Maar er was niet veel van over; geknakte stengels en bloemen, bruine plekken en verdorde bladeren. Donderdag zou een nieuw boeket komen. Weer niemand van Packs gezien. Vrijdag, een week later dan afgesproken, werd het (tegenvallende) boeket afgeleverd.
Nooit meer Pluukz voor ons.

Risposta di Pluukz

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Nadat we hoorden dat het eerste boeket beschadigd was aangekomen, hebben we direct geprobeerd dit goed te maken door kosteloos een nieuw en vers boeket te versturen. Extra vervelend dat ook deze zending vervolgens vertraging heeft opgelopen bij de bezorgdienst.

Heb je na de laatste levering nogmaals contact met ons opgenomen over het boeket? Zo niet, stuur ons dan gerust even een mail. Ik kijk graag met je mee naar wat er precies is gebeurd.

stelen hangen scheef

na vier dagen hangen mijn ranonkels scheef maar sommige knoppen blijven nog dicht

3 settembre 2026

Risposta di Pluukz

Wat jammer dat de ranonkels na vier dagen al scheef gaan hangen en sommige knoppen nog dicht blijven. Zou je ons per e-mail een foto van het volledige boeket willen sturen? Dan kijken we graag even met je mee.

vrolijk maar vol

narciskopjes staan vrolijk maar mijn kleine vaas werd meteen te vol

30 agosto 2026

Risposta di Pluukz

Wat leuk dat de narcissen zo vrolijk staan! 🌼 Jammer dat je kleine vaas daardoor meteen wat vol werd. Met een iets ruimere vaas komen de bloemen waarschijnlijk nog mooier tot hun recht. Bedankt voor je review!

Valutata 1 stelle su 5

Wat een mooie verrassing moest worden…

Wat een mooie verrassing moest worden werd een 3 dagen te laat geleverde (uitgedroogde)veldboeket.
Argument was dat de weg naar mijn huis opengebroken was. Waarom geen kaartje in de brievenbus gedaan?
Ik had nog een emmer met water bij de voordeur gezet en geschreven …dankjewel zet maar neer. Niet wetende dat de bloemen in een langwerpige doos van 1.20 m zaten.
Veldboeket waar rozen en Anjers inzitten heb ik ook mijn vraagtekens bij maar als Pluukz dat een veldboeket vindt wil ik daar nog wel in mee gaan.

Tweede poging ( een week later) nu een bericht dat ik niet thuis was. Ik was thuis en had ook weer een briefje op de deur geplakt met de woorden zet maar neer dankjewel.

Ongelooflijk slecht bedrijf. Ben er wel klaar mee. Nooit meer.
Gr Pzia

3 settembre 2026

Risposta di Pluukz

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat het tot twee keer toe mis is gegaan met de bezorging. We begrijpen dat je daar na twee pogingen helemaal klaar mee bent.

We hebben geprobeerd het na de eerste levering goed te maken door kosteloos een nieuw en vers boeket te versturen, maar lezen dat ook deze bezorging niet goed is verlopen.

Is het uiteindelijk nog goed opgelost? Zo niet, neem dan gerust nog even contact met ons op. We kijken graag mee naar wat we hierin nog voor je kunnen betekenen.

Valutata 4 stelle su 5

Supermooi boeket biologisch en gifvrij

Supermooi boeket biologisch en gifvrij. Erg blij mee!

Risposta di Pluukz

Wat ontzettend fijn om te lezen! 🌸 Super dat je zo blij bent met het boeket én onze biologische en gifvrije bloemen. Heel veel plezier ervan!

Valutata 1 stelle su 5

De belofte is volgende dag bezorgd maar…

De belofte is volgende dag bezorgd maar de bloemen die ik wilde laten bezorgen bij mijn jarige moeder werden uiteindelijk 10 dagen na de bestelling uitgedroogd geleverd.

De reviews op de eigen website stroken totaal niet met die op onafhankelijke platforms.

De klantenservice is vreselijk. Ik heb meermaals aangegeven dat ik geen nieuw boeket wil sturen maar er wordt geweigerd om geld terug te geven en zonder overleg wordt er nog een bos opgestuurd. Dat staat nogal haaks op de bedoeling van een cadeau op een specifieke datum en ook op de gedachte van een duurzaam, verantwoord boeket bloemen.

2 settembre 2026

Risposta di Pluukz

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt gehad. Wanneer een levering misgaat, werken wij volgens onze vaste klachtenprocedure. Daarbij doen we altijd ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de ontvanger alsnog mooie, verse bloemen ontvangt. Daarom hebben we in dit geval een nieuw boeket verstuurd. We begrijpen dat dit bij een cadeau voor een specifieke datum niet hetzelfde is als wanneer het boeket direct op het juiste moment aankomt.

Valutata 5 stelle su 5

De bloemen zijn zoals op de website…

De bloemen zijn zoals op de website werd beloofd.
Ze kwamen op tijd in een grote doos waardoor ze onbeschadigd waren.
Verschillende bloemen en verschillende kleuren, erg fijn.

Risposta di Pluukz

Wat fijn om te lezen! 🌸 Super dat de bloemen mooi op tijd én onbeschadigd zijn aangekomen. Heel veel plezier van alle verschillende kleuren en bloemen en bedankt voor je mooie review!

Valutata 1 stelle su 5

Wat een teleurstellende ervaring met…

Wat een teleurstellende ervaring met Pluukz. Ik had bloemen besteld voor de 60e verjaardag van een vriendin en deze zouden op haar werk worden bezorgd. Haar werkdag eindigt om 17.00 uur.
In de track & trace stond zelfs een bezorgtijd tussen 14.30 en 16.30 uur. Je gaat er dan vanuit dat de bloemen gewoon op tijd worden geleverd. Vervolgens kwam er ineens een bericht dat de bloemen niet konden worden bezorgd omdat het pand gesloten was. Uiteindelijk werden de bloemen pas na 17.00 uur bezorgd.
Daarna zou er volgens de bezorginformatie een briefje in de brievenbus zijn achtergelaten met een telefoonnummer om contact op te nemen. Dat briefje was er helemaal niet. Telefonisch was Pluukz niet bereikbaar. Ik heb vervolgens een e-mail gestuurd.zij conformeren zich op de voorwaarden van bezorging
en op het feit dat bezorging tot 20.00 uur kan plaatsvinden en je extra moet betalen als je de bloemen in de ochtend wilt laten bezorgen. Maar als je via de track & trace vervolgens een tijdvak van 14.30 tot 16.30 uur krijgt, mag je toch verwachten dat daar rekening mee wordt gehouden, zeker wanneer het afleveradres om 17.00 uur sluit.
Voor een verjaardagscadeau vind ik dit echt een enorme tegenvaller. Slechte communicatie engeen enkele compensatie voor de niet ontvangen bloemen. Voor mij absoluut geen Pluukz meer.

Risposta di Pluukz

Wat jammer om te lezen dat de bezorging zo is verlopen, zeker omdat de bloemen bedoeld waren voor een 60e verjaardag. Het tijdvak in de track & trace is helaas een verwachte bezorgtijd en geen gegarandeerd tijdvak; de koerier kan gedurende de dag nog van de planning afwijken. Onze reguliere bezorging kan tot in de avond plaatsvinden. Voor een gegarandeerde levering vóór 12.00 uur bieden we daarom een aparte bezorgoptie tegen meerprijs aan.

We begrijpen dat dit extra vervelend is wanneer het afleveradres een bedrijf is dat om 17.00 uur sluit. Bedankt voor je feedback; we nemen dit mee.

valt soepel langs buik

mijn nette shirts zitten vaak stijf, deze polo valt soepel langs mijn buik

30 agosto 2026

Risposta di Pluukz

Bedankt voor je review! 😊 We verkopen zelf geen shirts of polo’s, maar verse bloemen. 🌸 Waarschijnlijk is deze review per ongeluk bij ons terechtgekomen.

Maar fijn om te horen dat de polo in ieder geval goed zit! 😉

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più