Plintenstunter Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Bezorging en levering ging goed, netjes op tijd en nette bezorger. Helaas waren diverse plinten beschadigd, kan natuurlijk gebeuren. Diverse mailen contact proberen op te nemen, telefonisch onb... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Er waren 2 plinten niet goed en we hadden nog 2 plinten extra nodig. Als we deze 2 opnieuw zouden bestellen zouden we 25 euro verzendkosten moeten betalen. De dame aan de telefoon heeft geregeld dat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Genoeg keuze en snel geleverd door eigen vervoerder. Dus de bestelling komt ook daadwerkelijk op de afgesproken dag aan. De High Tac lijm werkt fantastisch

Valutata 5 stelle su 5

Wij hadden zelf verkeerde afmeting besteld. Werd keurig retour gehaald. Nieuwe besteld, moesten gemaakt worden, maar 4 dagen later al bezorgd. Chauffeur belde uur van te voren voor aflevering. Werk... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di materiali edili
  2. anche in
  3. Fornitore di materiali edili
  4. Rivenditore di macchinari da costruzione

Scritti dall'azienda

Een luxe afwerking hoeft niet duur te zijn! Plintenstunter biedt een ruim assortiment betaalbare plinten, sierlijsten en wandplanken voor iedere interieurstijl. Bestel eenvoudig online en geef jouw interieur snel de perfecte finishing touch.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

200 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

46 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Moderne plafond lijst:

Moderne plafond lijst:
2x verkeerde plinten geleverd. 3e keer, net op tijd toch de juiste plinten leek het. Op de site zijn de plinten anders dan die ik heb gekregen. Nu moest ik van de achterkant van elke plint een schuin hoekje schaven.
jammer! Koste veel tijd 73 mtr schaven.

26 ottobre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Na mijn bestelling zag ik veel…

Na mijn bestelling zag ik veel negatieve reacties op internet. Ik heb die ervaring gelukkig niet gehad. Bestelling is juist en geheel volgens afspraak geleverd. Chauffeur belde netjes 20 minuten voor aankomst. Of ik had geluk, of de meesten reageren enkel als ze een slechte ervaring hebben. Ik heb een prima ervaring met Plintenstunter gehad.

23 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Geen levering ontvangen, bedrijf zelf is compleet onbereikbaar

Er zou vandaag in de voormiddag geleverd worden, dus ik heb verlof genomen. Om 15u nog steeds niets gehoord, dus ik probeer te bellen. Na een uur in de wachtrij wordt er afgelegd. Ik bel opnieuw: "Onze klantendienst is momenteel gesloten". Vorige week ook al een vraag gesteld via mail, nooit reactie op gekregen. Dus ik heb momenteel geen plinten, verlof genomen voor niets en het bedrijf zelf is compleet onbereikbaar.

30 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Bij bestellen staat 2/4 werkdagen…

Bij bestellen staat 2/4 werkdagen leveren. Inmiddels zijn we 8 werkdagen verder en tot op heden nog steeds niks binnen. Telefonisch zeer slecht te bereiken, op sommige momenten anderhalf uur in de wacht en geeft het bandje aan: “ er zijn twee wachtende voor u”
Dan krijg je na anderhalf uur iemand aan de lijn, die aangeeft dat je binnen 15 minuten terug wordt gebeld met een oplossing. Inmiddels al 24 uur verder en nog steeds geen oplossing!
Mails worden niet beantwoord of pas om 21:00 uur in de avond, waar je vervolgens ook niks aan hebt!
Al met al klantenservice zeer en zeer slecht.

Wordt eerder gestunt met die achterlijk lange wachttijden dan met de plinten zelf.

Nooit bestellen !

12 settembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Wij hadden een lambrisering besteld

Wij hadden een lambrisering besteld, echt
super product, voldoet meer dan aan alle verwachtingen. Door drukte op de weg was de levering later dan gepland. De chauffeur heeft ons de hele tijd op de hoogte gehouden en wat een aardige man! Zo vriendelijk en zo behulpzaam!

5 settembre 2024

Makkelijk en snel

Er is veel keus en makkelijk om te bestellen. Als je besteld hebt kun je aangeven wat de afleverdatum moet zijn. Je wordt een half uur van te voren gebeld, dat de bezorger onderweg is. Dit is bij ons niet gebeurd. We waren gelukkig thuis.

2 settembre 2024
Valutata 3 stelle su 5

De meranti plinten 9x45 gegrond zijn…

De meranti plinten 9x45 gegrond zijn van prima kwaliteit.
De 1tot3 dagen levertijd is misleidend omdat er geen rekening wordt gehouden met de beschikbaarheid van de vervoerder waardoor de levering uiteindelijk totaal 10 dagen nabestelling werdt bezorgt. Als je dagelijks pakketten verstuurt dan weet je waar je knelpunten zitten. Wees dan ook open en gemoedelijk naar de klant toe en zeg dit dan ook zodat je niet hopeloos zit te wachten op je (snelle) bestelling.
Het gaf mij dagen vertraging op mijn schema.

Er werd wel netjes gebeld om te zeggen dat ze een dag later kwamen invb ziekte.

Maar goed ik ben tevreden over het materiaal maar er zijn verbeter punten.

Groet fernand.

15 agosto 2024

Prima bedrijf

Plinten werden netjes op afgesproken tijd geleverd incl. gratis montagekit. Ik had afgelakte plinten besteld welke ook netjes in de gevraagde kleur zijn aangekomen. Bij het zagen wel voorzichtig zijn want de lak gaat er wel snel af maar dat is prima bij te werken met verf. Prijs/kwaliteitverhouding is dus hartstikke prima!

23 agosto 2024

Eén ster is al te veel

Eén ster is al te veel. Als je opgelicht wilt worden en van je geld afwil moet je hier zeker bestellen.

Dacht eerst schrijf geen review probeer er netjes uit te komen. Maar helaas dit bedrijf licht liever mensen op dan dat ze hun afspraken na komen.

Op 2 mei plinten besteld en nog steeds niks ontvangen!!! Bellen heeft geen zin en mailen ook al haast niet. Uiteindelijk reageren ze wel op mails maar terugbetalen doen ze niet. Althans dat wordt wel beloofd maar het gebeurd alleen niet. Al weken bezig om mijn geld terug te krijgen en nog steeds niks mogen ontvangen. Op de mails wordt gereageerd met je verzoek ligt bij de financiële afdeling, maar deze ligt daar nu al sinds 7 juli.

Wees gewaarschuwd en koop ze lekker ergens waar je wel iets meer betaald, maar wel netjes met je wordt omgegaan als klant.

2 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Op tijd en prima kwaliteit

Vlot en gemakkelijk kunnen bestellen. Plinten werden geleverd binnen de aangegeven periode.

We hadden simpele plinten besteld en deze waren van uitstekende kwaliteit. Geen afbrekende stukjes bij het zagen of zo. Helemaal top!

31 luglio 2024

Levert niet

Na diverse mails nog steeds geen levering gehad. Wacht inmiddels al een maand. Op mails zelf wordt traag en onduidelijk gereageerd. Bereikbaarheid zeer matig. Hoop dat het product nog komt…

31 luglio 2024
Valutata 4 stelle su 5

Communicatie kan wat beter en…

Communicatie kan wat beter en duidelijker, duurde iets langer dan verwacht. Wegens gegronde en afgelakte artikelen, kwam er later achter dat dit de bestelling zou vertragen. Maar plinten keurig ontvangen zeker nog een keer bestellen 👍

10 maggio 2024

Prijs/Kwaliteit …

De prijs voor de plinten ligt zeer gunstig t.o.v. andere leveranciers.
Product is goed en levering gaat ook gesmeerd.

11 luglio 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più