Bezorging en levering ging goed, netjes op tijd en nette bezorger. Helaas waren diverse plinten beschadigd, kan natuurlijk gebeuren. Diverse mailen contact proberen op te nemen, telefonisch onb... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Er waren 2 plinten niet goed en we hadden nog 2 plinten extra nodig. Als we deze 2 opnieuw zouden bestellen zouden we 25 euro verzendkosten moeten betalen. De dame aan de telefoon heeft geregeld dat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Genoeg keuze en snel geleverd door eigen vervoerder. Dus de bestelling komt ook daadwerkelijk op de afgesproken dag aan. De High Tac lijm werkt fantastisch
L'azienda ha risposto
Wij hadden zelf verkeerde afmeting besteld. Werd keurig retour gehaald. Nieuwe besteld, moesten gemaakt worden, maar 4 dagen later al bezorgd. Chauffeur belde uur van te voren voor aflevering. Werk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een luxe afwerking hoeft niet duur te zijn! Plintenstunter biedt een ruim assortiment betaalbare plinten, sierlijsten en wandplanken voor iedere interieurstijl. Bestel eenvoudig online en geef jouw interieur snel de perfecte finishing touch.
Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Zeer goede prijs-kwaliteit en adequate levering!

Risposta di Plintenstunter
Materiaal was in orde ,alleen de grondverf was op een paar plinten niet netjes,stof of zaagsel,maarja moet toch geschuurd worden dus nu super netjes.

Risposta di Plintenstunter
Super vriendelijke en behulpzame bezorger die rustig de tijd nam toen bleek dat er iets in de bestelling niet was zoals ik het bedoeld had. Vervolgens door de klantenservice teruggebeld en meteen opgelost.

Risposta di Plintenstunter
Super vriendelijke bezorger. Plinten zien er fantastisch uit!

Risposta di Plintenstunter
Onvolledige bestelling geleverd, bezorger gebeld welke aangeeft het niet bij te hebben en maar moet mailen. Vervolgens geen enkele reactie op mails. Top bedrijf.

Risposta di Plintenstunter
Levering volgens afspraak door een zeer vriendelijke chauffeur. Prima kwaliteit plinten voor een goede prijs. Erg tevreden!

Risposta di Plintenstunter
Afgelakte plinten besteld maar had net zo goed gegronde plinten kunnen bestellen. Merendeel was dusdanig beschadigd dat nog een keer overschilderen nodig was om het mooi te krijgen. Bestelling werd wel prima geleverd met duidelijke communicatie. Klacht neergelegd bij de klantenservice maar tot dusver geen reactie ontvangen.
Na telefonisch contact is de klacht opgelost en naar tevredenheid afgehandeld.

Risposta di Plintenstunter
Keurig verpakt werdt de plint bezorgd.
De plint in verstek gezaagd en gemonteerd met kit. Super resultaat

Risposta di Plintenstunter
Makkelijk te bestellen, gunstige prijzen en keurig op tijd geleverd. Zelfs de montage
Kit werd bijgeleverd.

Risposta di Plintenstunter
Keurige voorgelakte plinten, goede levering!

Risposta di Plintenstunter
Netjes en snel geleverd overeenkomstig onze bestelling. Mooie kwaliteit plint.

Risposta di Plintenstunter
Heel fijn bedrijf , alles netjes geregeld , levering waar post nl nog een puntje aan kan zuigen , en top kwaliteit plinten.
Ik kan het iedereen aanraden om hier je plinten te kopen.

Risposta di Plintenstunter
Wij hadden voorgelakte plinten besteld. Helaas had elk pakket plekjes waar ze plinten niet helemaal droog op elkaar gestapeld water.
Gezien de timing besloten alsnog te leggen en later te lakken.
Plinten zijn mooi, goed afgewerkt en goed verpakt. Werden op de aangegeven datum geleverd.

Risposta di Plintenstunter
Hele goede levering en heel netjes binnen afgeleverd zonder schade aan de plinten super blij mee

Goed en betaalbaar
Ruime keuze
Keurig afgeleverd op de afgesproken datum en tijd

Risposta di Plintenstunter
Makkelijk bestellen goede prijs mooi op tijd geleverd en alle plinten waren netjes! We zijn heel tevreden!