Genoeg keuze en snel geleverd door eigen vervoerder. Dus de bestelling komt ook daadwerkelijk op de afgesproken dag aan. De High Tac lijm werkt fantastisch
L'azienda ha risposto
Er waren 2 plinten niet goed en we hadden nog 2 plinten extra nodig. Als we deze 2 opnieuw zouden bestellen zouden we 25 euro verzendkosten moeten betalen. De dame aan de telefoon heeft geregeld dat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bezorging en levering ging goed, netjes op tijd en nette bezorger. Helaas waren diverse plinten beschadigd, kan natuurlijk gebeuren. Diverse mailen contact proberen op te nemen, telefonisch onb... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hadden zelf verkeerde afmeting besteld. Werd keurig retour gehaald. Nieuwe besteld, moesten gemaakt worden, maar 4 dagen later al bezorgd. Chauffeur belde uur van te voren voor aflevering. Werk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een luxe afwerking hoeft niet duur te zijn! Plintenstunter biedt een ruim assortiment betaalbare plinten, sierlijsten en wandplanken voor iedere interieurstijl. Bestel eenvoudig online en geef jouw interieur snel de perfecte finishing touch.
Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
2 weken geleden plinten en architraven besteld , levering zou vrijdag 7 november zijn !
Maar niks geleverd , gebeld en gemaild geen reactie
Benieuwd of ik nog een reactie krijg of mijn bestelde matriaal

Risposta di Plintenstunter
Helaas vorige week vrijdag zitten wachten op plinten die nooit gekomen zijn. Contact proberen op te nemen via mail, contactformulier en gebeld. Tot nu toe niet gelukt om contact te krijgen. Jammer, want in het verleden positieve ervaringen. We hopen dat er snel nog contact komt!

Risposta di Plintenstunter
Krijgen geen contact, we hebben een vraag over een bestelling.
4x ruim 30 minuten in de wacht.
2 emails verstuurd wordt nergens op gereageerd. €380 net zo goed door de plee kunnen spoelen

Risposta di Plintenstunter
Nooit iets ontvangen. Geen reactie van het bedrijf op mails en ze nemen de telefoon niet op.

Risposta di Plintenstunter
19 plinten besteld 18 x 70 mm. Verkeerd besteld, we hadden maar 3 stuks van deze maat nodig. De rest retour gestuurd. Nieuwe besteld van de goede maat 9 x 70 mm.
Het teveel betaalde bedrag van de eerste order moet nog steeds retour worden gestort.
Een aantal keer gebeld (minimaal 30 minuten in de wacht, daarna heb ik de verbinding verbroken)
Twee dagen na plaatsing van de review hebben we het bedrag op onze rekening. Is het toch nog goed gekomen .

Risposta di Plintenstunter
Amazing quality of the product at a very reasonable price. Fast delivery and good customer service. I got my delivery telephone number wrong but managed to change it and it was communicated to the driver on delivery day. Product is robust and easy to cut with out fear of breaking as you may get with large chain brico superstores.

Risposta di Plintenstunter
Ik heb een bestelling geplaatst maar krijg daar geen enkele informatie over en heb ze al meerdere keren gebeld uur aan de lijn gebleven niemand neemt op

Risposta di Plintenstunter
Prachtige plinten! Mooi afgelakt voor een geweldige prijs. Ik ga nooit meer zelf staan tobben met een verfkwast. Ook duidelijk communicatie over de levering. Super.

Risposta di Plintenstunter
Alles is netjes op tijd bezorgd en de chauffeur heeft ook van te voren gebeld dat hij er bijna was. De ongelakte latjes waren wel een beetje beschadigd helaas.
De klantenservice is alleen wel enkel per mail bereikbaar en heeft een paar dagen nodig voor een reactie, dit is wel wat aan de lange kant. Helaas kon de bestelling niet achteraf op gesplitst worden in 2 leveringen zodat ik het grootste gedeelte eerder zou ontvangen. Misschien zijn er op dit soort punten nog verbeteringen te treffen.

Risposta di Plintenstunter
Nette plinten, nette prijs. Goed verpakt en geleverd volgens afspraak

Risposta di Plintenstunter
Al vaker bij de plintenstunter besteld. Netjes op afspraak afgeleverd. Mooie plinten. Erg blij mee weer

Risposta di Plintenstunter
Ik krijg mijn geld niet terug.
Onze eerste indruk was erg positief, maar dit veranderde snel…
We hadden plinten besteld bij plintenstunter, bleek niet helemaal onze smaak dus hebben nieuwe plinten besteld bij plintenstunter en ze hebben de oude meegenomen. Super fijn. Ze beloven je een terug betalingstermijn van 2 weken… dit is al ruim overschreden. De klantenservice was eerst heel vriendelijk, en stelde zelfs voor dat ze ons bovenaan op de lijst van de administratie konden zetten zodat we het geld zo snel mogelijk zouden krijgen. Ik gaf aan dit te willen, heb daarna nooit meer iets vernomen. Is inmiddels alweer 2 weken geleden. Ze zijn dus al 2 weken te laat met terugbetalen. Dit gaat ook tegen de wet in. Als het nog een week duurt, ga ik een klacht indienen bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM). en mogelijk een incassobureau inschakelen. Vind dit echt heel slecht van ze. Zou het niemand aanraden en er ook niet opnieuw bestellen. Hoop dat ik mijn geld nog ooit mag ontvangen.
Leuk die reactie van plintenstunter dat ik inmiddels mijn geld terug heb: dit is niet zo!

Risposta di Plintenstunter
Op de foto zit er meer grondverf op de foto's en de oppervlakte is lang niet vlak.
De plinten voor boven zijn anders dan besteld.

Risposta di Plintenstunter
Plinten besteld. Heb gemaild om te annuleren maar dit wordt genegeerd. Tot op heden nog geen reactie. Ook drie x geprobeerd te bellen, na heel lang in de wacht te hebben gestaan het maar weer opgegeven. Geven niet thuis. Na ontvangst bestelling gelijk gemaild om bestelling te retourneren, maar okk hier geen reactie op. Voelt niet fijn en zit nu voor veel geld met plinten die ik niet wil!! Terwijl er een retourneringsrecht is. Bestel hier niet als je goede service verwacht!

Risposta di Plintenstunter
Gunstig geprijsd, snelle levering en de plinten netjes verpakt waardoor er geen (verf)beschadigingen zijn opgetreden.
Zeker een aanrader!!!

Wat een slecht bedrijf.
Plinten zouden vandaag geleverd worden. Ik word om 10.00 gebeld dat ze er over 40 minuten zouden zijn. Het is nu bijna 15.00 en er is nog niemand geweest.
Chauffeur neemt niet op en na 45 minuten in de wacht te hebben gestaan word de verbinding verbroken.
Ik denk dat ik kan fluiten naar m’n plinten en m’n geld.
Edit:
De volgende fouten zijn gemaakt door plintenstunter:
Levering te laat, niet de beloofde 4-6 werkdagen maar 8 werkdagen.
Chauffeur belt dat hij eraan komt, ik geef aan dat ik er ben, maar er gaat blijkbaar geen lampje branden als er niemand open doet.
Ik bel de chauffeur terug om te vragen waar hij blijft maar hij neemt niet op.
Ik bel het nummer op de website, sta 3 kwartier in de wacht en dan word de verbinding verbroken.
Levering is geleverd op een compleet ander adres, ik heb toevallig een vriend in die straat wonen die aangaf dat er daar een bericht in de buurtapp voorbij kwam waardoor ik hier achter ben gekomen (ze hebben hierdoor 2 dagen in de regen gestaan).
Ik kan zelf vervoer gaan regelen en zorgen dat de plinten alsnog op het goede adres terecht komen.
4 plinten hebben schade of zijn niet goed afgewerkt.
Ik word gebeld door een vriendelijke dame maar de geboden oplossing (een busje kit en de beschadigde plinten opnieuw leveren) vind ik onvoldoende. Ik ga niet opnieuw een dag vrij nemen voor 4 plinten en kit heb ik al.
Als ik voorstel om een financiële compensatie toe te passen (in ieder geval de bezorgkosten terug omdat ik ze alsnog zelf op heb moeten halen) word er aangegeven dat de eigenaren hier absoluut niet aan mee willen werken.
Na 10x dezelfde uitleg te hebben gehoord heb ik zelf de verbinding maar verbroken want het is duidelijk dat je er met deze mensen niet uit gaat komen.
Echt een belachelijke bedrijfsvoering en service van niks.

Risposta di Plintenstunter
Order is geleverd volgens afspraak. goede prijs/kwaliteit verhouding. mooie strakke plinten

Risposta di Plintenstunter
Wat een ellendig bedrijf! wij hebben de verkeerde plinten gekozen, maar kwamen hier bij de orderbevestiging gelijk achter. binnen 5 minuten een mail gestuurd op zondag 07-09. Vanmorgen 08-09 weer een mail gestuurd en vandaag 3x 20+ minuten in de wacht gestaan om alles netjes bijtijds te annuleren, maar geen reactie op de mail gekregen en telefonisch ook nog niemand te pakken gekregen. BESTEL HIER NIET ALS JE EEN GOEDE SERVICE VERWACHT.

Risposta di Plintenstunter
Zeer goede prijs-kwaliteit en adequate levering!