5/10 2 laptophoezen besteld 8/10 bericht dat het pakket ontvangen is door PostNL maar dat het adres fout is en het pakket retour gaat ????? Opmerking: PostNL kiest zelf het afhaalpunt (in België... Leggi di più
Ik heb 2 keer een foute bestelling geplaatst. 1x het foute model en 1x de foute maat. Gelukkig werd dit door de klantenservice heel snel en professioneel opgelost. Binnen een dag werden de juiste... Leggi di più
Redelijk veel keuze. Redelijk goede prijs. Productomshrijving kan wel gedetailleerder. Retourprocedure via Returnless sucks. Je betaalt voor het retourneren, maar wat je krijgt is een 'retour afzender... Leggi di più
Eind oktober bestelde ik een oplaadkabeltje voor mijn Apple watch. Half januari werkte dit kabeltje niet meer, de kop en het kabeltje lieten los. Ik mailde Phone-Factory.nl hierover. Zonder enige disc... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Phone-Factory.nl
Scritti dall'azienda
Daarnaast kun je op een uitstekende service rekenen, bijvoorbeeld doordat bestelingen die voor 22.00 op werkdagen geplaatst worden, de volgende dag nog worden bezorgd. Ook zijn zij iedere werkdag telefonisch bereikbaar en beantwoorden zij mails binnen één werkdag, doordat zij een hoofdkantoor hebben waar 50+ medewerkers rondlopen.
Limpergstraat 6, 2288AD, Rijswijk, Paesi Bassi
- +31853038680
- service@phone-factory.nl
- phone-factory.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Top website
Makkelijk te bestellen, snel geleverd en goede producten.

Risposta di Phone-Factory.nl
Heb het pakketje nog niet ontvangen
Heb het pakketje nog niet ontvangen. Vorige week een laptophoes besteld. Deze tot nu toe nog steeds niet ontvangen .

Goeie service
Heb een paar weken geleden een oplader gekocht bij phone factory, alleen deed hij het sinds eergisteren opeens niet meer… maar gelukkig na een mailtje heb ik een nieuwe oplader vandaag in de brievenbus gekregen. Top service!

Risposta di Phone-Factory.nl
Betrouwbaar en een fijne klantenservice
Top bedrijf Post NL had mijn eerste bestelling kwijtgeraakt en heel snel, zonder problemen binnen een week een nieuwe opgestuurd gekregen!
De hoes die ik dus voor mijn laptop had besteld, heeft een enorm leuk kleurtje, goede kwaliteit en een goede prijs

Risposta di Phone-Factory.nl
Goede informatie en snelle levering
Goede informatie over product

Top service
Mijn retourpakket is nooit aangekomen. Balen maar daar kunnen zij ook niks aan doen. Toch gaven ze me een coupon bon voor het bedrag van de retour zodat ik iets anders uit kon zoeken. Top service! 👍🏻

Telefoonhoesje besteld
Telefoonhoesje besteld, was een actie 1+1 gratis. Had er echter maar 1 besteld .
Mailtje gestuurd, snelle reactie en er werd kosteloos nog een hoesje opgestuurd!
Topservice!!!

Risposta di Phone-Factory.nl
Goede kwaliteit producten en snelle…
Goede kwaliteit producten en snelle levering

Snel leverbaar
Goed product.
Geen probleem met ruilen, ongeacht de prijs van het product.
Vaker iets besteld alles TOP
Dankjewel voor de goede sevice.
R.L Eindhoven

Risposta di Phone-Factory.nl
Volgende dag gelijk de bestelling…
Volgende dag gelijk de bestelling ontvangen.
(Voor 22:00 uur geplaatst? Dan versturen wij jouw bestelling GRATIS dezelfde dag.)

Risposta di Phone-Factory.nl
Telefoonhoesje snel kunnen bestellen…
Telefoonhoesje snel kunnen bestellen tegen een zeer billijke prijs.
Daarna goed op de hoogte gehouden van verzending en levering.

Risposta di Phone-Factory.nl
Hoesje is helemaal af gegaan binnen 2…
Hoesje is helemaal af gegaan binnen 2 dagen spijtig genoeg

Risposta di Phone-Factory.nl
Was er snel en een mooie kwaliteit
Was er snel en een mooie kwaliteit, erg blij mee!

Risposta di Phone-Factory.nl
Pakket ‘bleef steken’ tijdens…
Pakket ‘bleef steken’ tijdens transport. Na contact met Phone-Factory moest ik zelf contact opnemen met de eigenlijke verkoper. Vreemd.
Is uiteindelijk wel geleverd.

Risposta di Phone-Factory.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.