Valutata 4 stelle su 5

Foto maken ging heel makkelijk, 1 of 2 pogingen werden afgekeurd door het systeem, waarna je een nieuwe kon maken. Bestelt, 2 dagen later ontvangen. Daarna pas reviews gaan lezen. Ik kneep hem vand... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige service, ik had samen met mijn dochter pasfoto’s nodig voor onze visas. Online op zoek geweest naar waar er nu nog pasfoto hokjes zijn maar dit is echt minimaal geworden. Nu hebben we ze gew... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Mijn pasfoto’s voor vervangen ID bewijs werden helaas door de gemeente afgekeurd. Blijkbaar is het fotopapier te dun en onvoldoende pixels 😩😩 Via de site van pasfoto.nl aangegeven dat ik gebruik wil... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Helaas slechte software. Pasfoto wijkt zo drastisch af van wat vereist is voor een ID, dat je geen andere conclusie kunt trekken dat het een dikke gok is of je de pasfotos ook echt kunt gebruiken. Die... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fotografo

Scritti dall'azienda

Online pasfoto maken? Op onze website maak je zelf online je officiële pasfoto met je smartphone, tablet of digitale camera. De foto’s zijn geschikt voor officiële documenten, zoals paspoort, rijbewijs en ID-kaart.

3,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Ik zou hier geen pasfoto’s meer maken.

Ik zou hier geen pasfoto’s meer maken.
Deze foto’s zijn dus NIET geschikt voor officiële documenten. Wij hadden ze gemaakt voor een nieuwe ID kaart maar werden afgekeurd dus moesten wij alsnog nieuwe laten maken. Dus hoe mooi en snel het ook lijkt ,niet doen. Is zonde van het geld.

7 giugno 2024

Super app!

Super app!
Gezien hier bij ons geen fotografen meer te bespeuren zijn kwam dit als geroepen!
Bedankt voor de snelle service. We weten waarheen voor pasfoto's!
En zonder problemen goedgekeurd door de gemeente.

29 aprile 2024

Erg tevreden

Heel blij met deze mogelijkheid, want mijn moeder woont in een verpleeghuis en het zou een heel gedoe zijn om pasfoto's elders te maken. Bovendien wel zo leuk om zelf te bepalen hoe je op de foto staat (rekening houdend met de regels)
Het vereiste wat oefening ivm de belichting, maar ik ben erg tevreden met de snelheid van verzending en het is goedgekeurd voor haar identiteitskaart. Zou het volgende keer zeker weer doen, ook voor mijzelf

15 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Helemaal tevreden, een aanrader!

Helemaal tevreden.
Fantastisch om dit lekker zelf thuis te kunnen doen en
en dat je de foto zo vaak als je wilt opnieuw kunt maken, totdat je een mooie hebt.
Het werkt ontzettend makkelijk en ik had de foto's zeer snel in huis.

3 maggio 2024

Goede info vooraf

Goede info vooraf, waaraan je digitale foto moet voldoen. Bij het indienen van je foto zie je direct of je foto voldoet aan die eisen.
Snelle levering, foto's hadden wat mij betreft al los gesneden mogen worden. Foto geaccepteerd voor paspoort, dus prima!

27 marzo 2024

Oplichterij

Foto gemaakt, foto betaald en ontvangen. Bij Gemeentehuis afgekeurd voor paspoort. Mail gestuurd voor garantie, maar daar reageren ze niet op. NIET DOEN!!!

16 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Goede service en kwaliteit.

Goede service en kwaliteit.
Voor een jonge baby zelf de foto voor het paspoort gemaakt. Inmiddels ook aan mensen aanbevolen toen de Primera geen pasfoto’s van jonge baby’s wilden maken

28 marzo 2024

Jammere ervaring

Heel erg jammer, wanneer je 25 euro betaalt voor pasfoto's van je kinderen. En dan op de gemeente aankomen, worden deze niet aanvaard...
Thans op de website staat dat ze met zekerheid zullen aanvaard worden... Het was te mooi om waar te zijn, zo gemakkelijk van thuis uit.

Het idee/opzet, is mooi, maar duidelijk nog niet correct afgesteld. Ik hoop op een antwoord en geld terug, aangezien ik elders foto's heb moeten laten maken.

8 aprile 2024

Uitstekende service

Uitstekende service. Supersnelle levering. Pasfoto's zoals geupload. Helaas accepteerde de gemeente de pasfoto niet. De ogen waren onvoldoende zichtbaar. Gebruik gemaakt van de niet goed geld terug garantie. Ook het geld werd supersnel teruggestort.

8 marzo 2024

Erg handig en snel

Eerste foto werd helaas niet goedgekeurd maar kreeg meteen mijn geld terug en 10% korting voor mijn volgende foto. Deze was prima! Fijn om zelf je foto te maken en je hebt ze snel in huis. Erg handig echt een aanrader!

5 marzo 2024

Gemak dient de mens

Waar ik woon is er nog maar één beroepsfotograaf actief en je moet dan al geluk hebben dat die niet op reportage is, wanneer je een pasfoto nodig hebt. Ik was dus blij toen bleek dat ik gewoon via internet aan de nodige pasfoto's voor de hernieuwing van mijn identiteitskaart kon geraken. De kwaliteit was uitstekend en de levering vliegensvlug. Ik heb jullie service dan ook al meteen bij een kameraad voorgesteld.

14 marzo 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più