Foto maken ging heel makkelijk, 1 of 2 pogingen werden afgekeurd door het systeem, waarna je een nieuwe kon maken. Bestelt, 2 dagen later ontvangen. Daarna pas reviews gaan lezen. Ik kneep hem vand... Leggi di più
Geweldige service, ik had samen met mijn dochter pasfoto’s nodig voor onze visas. Online op zoek geweest naar waar er nu nog pasfoto hokjes zijn maar dit is echt minimaal geworden. Nu hebben we ze gew... Leggi di più
Mijn pasfoto’s voor vervangen ID bewijs werden helaas door de gemeente afgekeurd. Blijkbaar is het fotopapier te dun en onvoldoende pixels 😩😩 Via de site van pasfoto.nl aangegeven dat ik gebruik wil... Leggi di più
Helaas slechte software. Pasfoto wijkt zo drastisch af van wat vereist is voor een ID, dat je geen andere conclusie kunt trekken dat het een dikke gok is of je de pasfotos ook echt kunt gebruiken. Die... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Online pasfoto maken? Op onze website maak je zelf online je officiële pasfoto met je smartphone, tablet of digitale camera. De foto’s zijn geschikt voor officiële documenten, zoals paspoort, rijbewijs en ID-kaart.
Paesi Bassi
- pasfoto.nu
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Pasfoto's besteld maar niet goedgekeurd
Pasfoto's besteld, waren volgens hun website goed voor rijbewijs e.d.. Maar op het gemeentehuis werd duidelijk dat ze geheel niet aan de eisen voldeden. Kwaliteit was trouwens ook slecht, maar dat terzijde.
Ze geven dus wel een garantie dat je (via een heel lastige methode) opnieuw pasfoto's kan laten maken, maar niet de garantie dat ze dan ook echt goed zijn. Dus ik ga wel naar een ander, ook al ben ik dan wel mijn geld kwijt voor iets waar ik niks mee kan.
Mijn advies: niet hier bestellen maar bij een betrouwbaar online verkoper of naar de fotograaf. Scheelt je eventueel een hoop tijd en moeite.
Al 5 goede ervaringen!
We hebben in ons gezin al vaker de foto’s via pasfoto.nu gemaakt voor officiële documenten. Nog nooit problemen gehad bij de gemeente, erg makkelijk om te doen, het scheelt weer een rit naar de drogist in het dorp en is ook nog voordeliger!
Makkelijk snel en goed
Makkelijk, snel en goed. Eindelijk geen gezeur meer en nog goedkoper ook. Voortaan altijd via deze website!
Toppers!!
Document: Paspoort, Identiteitskaart
Goede en snelle service! Zo goed zelfs dat ik de gemeente Dordrecht geadviseerd hebt om pasfoto.nu te vermelden bij online aanvragen!
Ze waren verbaasd over de kwaliteit en snelheid dsy de pasfoto's geleverd werden maar ook de kosten. Ik kan alleen maar adviseren om via pasfoto.nu je pasfoto's te laten maken.
Eenvoudig pasfoto's voor niet mobiele personen
Je kunt heel eenvoudig pasfoto's krijgen voor een ID e.d. als bv. een familielid niet in staat is om naar een fotograaf te gaan. Je moet zelf wel een foto hebben/maken die aan de voorwaarden voldoet.
Mijn foto's werden op het gemeentehuis…
Mijn foto's werden op het gemeentehuis afgekeurd,
dus moest ik nieuwe laten maken voor 12,50.
Had 13,85 betaald, hier.
DOE HET NIET. Ga gewoon naar een échte fotograaf.
Prima service
Snelle service
Snelle service, echter werden de foto's niet goedgekeurd voor de aanvraag van een nieuw paspoort. Garantieaanvraag ingediend, bedrag super snel terug gekregen. Voor officiele documenten zou ik gewoon in een fysieke winkel foto's laten nemen.
Bedrijf dat doet wat het belooft
Prima bedrijf, pasfoto’s voor mijn paspoort de volgende dag in huis en ze zijn goedgekeurd door de gemeente.
Van harte aanbevolen dus!
Aanbevolen
Zeer tevreden over snelheid en kwaliteit! We hebben hier al meerdere keren gebruik van gemaakt en altijd goedgekeurde foto's, rijbewijs van zoon verlengen, paspoort voor een ander familielid en zelfs voor een Duits paspoort (vereiste afmetingen afwijkend van NL waren correct toegepast)
De foto's zijn van goede kwaliteit om…
De foto's zijn van goede kwaliteit om te gebruiken voor de identiteitskaart,...
Via een vlotte uitleg op de website kan je makkelijk stap voor stap zelf je foto's maken en opsturen, hierdoor is een bezoek aan de plaatselijke fotostudio niet meer nodig. En het is goedkoper ook.
Goede service…
De pasfoto's maken ging super gemakkelijk, waren alleen overbelicht, komt vast door mijn uitstraling🙄🙄. Erg jammer, vindt een 2e keer dus riscant en wilde ook niet weer geld terug vragen
Wilde dus mijn nu geld retour, binnen een dag op mijn rekening gestort alle lof.super klantvriendelijk.
Voor herhaling vatbaar
Voor herhaling vatbaar. Foto's thuis maken is erg prettig. De pasfoto's werden de volgende dag geleverd. Bij het stadhuis waren ze sceptisch en werd gevraagd waar we de foto's hadden laten maken. Maar omdat de foto's voldeden aan alle eisen werden ze gewoon geaccepteerd.
Nisrin was de allerliefste en beste…
Nisrin was de allerliefste en beste fotografe ooit: engelengeduld voor mijn zoontje die niet stil wilde zitten en meteen zelf ook dag erna terug voor fotos omdat ze zo goed was
Goede kwaliteit en goede service !
Goede kwaliteit en goede service !
Gemakkelijke procedure om correcte foto's te uploaden.
Heel makkelijk en praktisch
Heel makkelijk en praktisch. En voor een goede prijs.
Te doen.
Document: Paspoort
Klantreactie: Handig en snel.
Maar ondanks dat ik eigenhandig een foto had weten te maken met mijn (wijde) haren overal binnen het kader werd hij de eerste keer toch afgekeurd vanwege te dichtbij. En ik heb lange armen.... Dus handiger is het een ander te laten doen.
De man op het stadhuis die mijn paspoort behandelde twijfelde even, en zei dat het leek alsof ik de foto zelf had gemaakt. Hij was niet op de hoogte dat dit ook inderdaad kan.
Een punt van opletten: kijk in de LENS, niet op je scherm wanneer je zelf een foto maakt met een smartphone, dat is een voorwaarde voor goedkeuring, en ik weet niet of de software van de site dat goed opmerkt.
Let ook op, een pasfoto voor een rijbewijs VERLENGEN kan niet via deze site, daarvoor moet je een pasfoto van een door de RDW erkende fotograaf hebben. Informeer !
Pasfoto afgekeurd
Pasfoto afgekeurd! Hoop gedoe, nog geen geld terug, waardeloos!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.