Meubelman Recensioni 9

3 stelle
2 stelle
1 stella

Een grote teleurstelling

Wij hebben helaas een erg teleurstellende ervaring met Woonexpress/De Meubelman. Ons dressoir gaf vanaf levering problemen: de push-to-open systemen functioneerden niet goed en kastjes/deurtjes sloten niet naar behoren. Voordat er uiteindelijk service/montage plaatsvond, is hier veel mail- en belcontact aan voorafgegaan met de Meubelman.
Nu zit er ook een barst in het marmeren blad van hetzelfde dressoir. Onze klacht is afgewezen met de aanname dat er iets op het blad gevallen zou zijn of dat het meubel verplaatst/opgetild zou zijn. Dit klopt volgens ons niet. Het meubel is normaal gebruikt. Wat wij vooral kwalijk vinden, is dat deze conclusie wordt getrokken zonder fysieke inspectie of objectieve beoordeling.
Daarnaast begon een eerder gekochte tafel met stoelen al na enkele maanden te kraken en piepen. Dat is toen snel opgelost, maar in combinatie met de problemen met het dressoir geeft dit voor ons geen goed beeld van de kwaliteit.
Wij ervaren zowel de kwaliteit als de klachtafhandeling als zeer teleurstellend en zouden hier niet opnieuw kopen.

30 aprile 2026

Zwartwerkers ?

Wij hebben helaas ook SLECHTE ervaringen. Het lijkt alsof deze club alles ZWART doet.

Bij ons zouden ze ingeschakeld worden om onze eetkamertafel te repareren. we kregen het verzoek 180 euro op voorhand over te maken op een banknummer. We vroegen herhaaldelijk om een factuur, maar dit bleek niet mogelijk.

- Wij willen NIET vooraf betalen
- We betalen niet ZWART

Uiteindelijk geen gebruik van hun 'service' gemaakt. Communicatie verloopt raar en boezemde weinig vertrouwen in.

17 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Die meubelman heeft een half uur aan…

Die meubelman gestuurd door MORRES be.heeft een half uur aan onze elektrische relaxstoel zitten prutsen met verkeerde onderdelen, alle bedrading losgetrokken , ging na verloop van tijd zitten kijken als een aap in een roestig horloge en is daarna weggegaan. Nu functioneert er NIETS meer en als het goed is komt hij over 6 weken terug met opnieuw bestelde onderdelen. Kreeg zelfs medelijden met hem. Omdat zowel Morres be. en meubelman niet op mijn e-mails reageren plaats ik deze recensie.

8 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Fijne bezorgers en aflevering

Keurige chauffeur en bijrijder die de bank bij mijn moeder hebben afgeleverd. Stelden zich netjes voor, en hadden alle geduld tijdens het afrekenen van de bank. Verpakkingsmateriaal netjes mee genomen en klaar was kees.
Vaak lees je enkel negatieve zaken, dus ik vond dat een goeie review ook geplaatst moet worden.

23 marzo 2026

Ontzettend slechte klantenservice

Ontzettend slechte klantenservice. Een bed gekocht bij Woonexpress in Utrecht dat helemaal zou voldoen aan mijn eisen/gewicht/behoeftes. Na korte periode al kuilvorming. Klantenservice neemt mijn klacht niet serieus, het duurt ontzettend lang voor ze reageren en gooien het op contourvorming. Na een paar keer mailen eindelijk iemand langs geweest om het te beoordelen. Meneer gaf aan dat het beter was geweest als ik een 1.80 bed zou nemen ipv 1.60? Wat een onzin verhaal, dat zou toch niet moeten uitmaken qua kwaliteit??? Ook is mij aangeraden om een bed te kopen dat bestaat uit één matras ipv 2? Ik ga naar een gespecialiseerde beddenwinkel om me te laten adviseren en ga er dan ook vanuit dat dit op de juiste manier gebeurd. Niet dus... En nu zit ik met een doorgelegen bed en wordt mij aangeraden om een wig aan te schaffen. Ik probeer een passende oplossing te vinden, maar de Meubelman werkt alles behalve mee. Belachelijk dat je een bed koopt in een goede zaak, maar de kwaliteit van het bed niet is zoals het zou moeten zijn! Ik wacht nog steeds op een passende oplossing.....

24 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

De service is beneden alle peil

We hebben hier een bank gekocht waar de vulling op een klein plekje niet goed zit. We hebben dit in de winkel (Sanders wonen) gemeld en moeten dan een mail maken naar hun servicepunt (Meubelmann). Je moet sowieso al enorm veel bewijs aanleveren en vervolgens krijgen we te horen dat dit plooivorming is en bij gebruik hoort. Dit was niet het probleem, maar na herhaaldelijk mailen dring ik niet door. Uiteindelijk willen ze een expert sturen om te komen beoordelen die ikzelf moet betalen. De service is beneden alle peil en kun je geen service noemen en ik vind het een schande dat een bedrijf dat niet de goedkoopste meubels verkoopt en de indruk wekt alles op orde te hebben zo met hun klanten omgaat waarvan ze het geld al binnen hebben. 0/10 would not recommend and will not buy again.... Enorm teleurgesteld en boos!

10 marzo 2026

demeubelman.nl

Erg asociaal als je je vrachtwagen in een straat parkeerd op een manier zodat geen enkele auto erlangs kan, terwijl er letterlijk 10 meter verder voldoende gratis parkeerruimte is. Dit om half 9 in de ochtend als iedereen naar werk moet en/of kinderen naar school moeten. Binnen de bebouwde kom geldt vaak een parkeerverbod voor voertuigen langer dan 6 meter of hoger dan 2,4 meter, zeker 's ochtends vroeg. Bestuurder keek mij en andere wachtenden aan en gaf er niet om want hij was ten slotte aan de telefoon. Na 15 min wachten met wat speciale manouvres maar helemaal omgereden.
Bedankt @ De Mandemakers Groep!

4 febbraio 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più