Valutata 4 stelle su 5

Goede service, na een miscommunicatie hadden wij alweer snel een andere en de goede bijbelhoes. Bedankt voor de goede en snelle service. Onze dochter is er erg blij mee.

Heel fijn contact gehad!! En wat een prachtige Bijbelhoes!! Ontzettend blij mee

Dettagli dell'azienda

1. Libreria cristiana
  2. Rilegatore

Scritti dall'azienda

Op maat gemaakte BIJBELHOEZEN voor elke bijbel! Ons assortiment is: Leer, vegan leather, kunstleer, gecoat linnen en tafelzeil. Ook zijn er hoezen leverbaar van vilt (gerecycled en wolvilt) Ons motto: voor elke bijbel een passende hoes! Sinds 2006 :) Wij hebben een industriële naaimachine en volop keuze tot personalisatie van de hoes. Door middel van een gravure. Ook gouden letters behoren tot de mogelijkheid! Onze leer collectie is groot. Informeer gerust naar mogelijkheden. Ook hebben we ervaring met serie werk voor grote projecten! Een bijbelhoes is soms beste een inverstering, maar ons leer en vegan leather zijn van hele goede kwaliteit. Het vegan leather wordt ook vaak gebruikt voor meubels in de horeca. Dus op bijbelhoezen .nl is er voor elke bijbel wel een mooie hoes samen te stellen! Welkom in onze webshop. Elke donderdag worden onze bestellingen verwerkt (uitgezonderd de schoolvakantie's)

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Heel erg blij met mijn nieuwe hoes

Heel erg blij met mijn nieuwe bijbelhoes.
Erg goede service. Reactie via de e-mail is snel en het versturen is ook vlot gegaan.
Daarnaast is de bijbelhoes erg mooi gemaakt!
Bedankt voor de goede service!

1 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Prettig contact en nette levering

Zeer tevreden met het prettige contact en de snelle en nette levering. Ik had speciale wensen wat betreft kleuren en gravure. Ik kreeg vlot een idee via de mail toegestuurd en ook de gravure werd eerst als voorbeeld gemaild. Aanpassen was nog mogelijk wanneer ik dat wilde. De uiteindelijke bijbelhoes is netjes gemaakt en past perfect. Blij mee!

4 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Echt op maat gemaakt zoals jij het wilt!…

Ik ben zo onder deed indruk van mijn prachtige nieuwe bijbelhoes: helemaal op maat gemaakt, gegraveerd met 'mijn bijbeltekst'. Die tekst stond op een kaartje met verschillende lettertypes/stijlen, hiervan was een foto genomen en is door hen prachtig, in stijl, overgenomen op mijn hoes. De tijd en aandacht die genomen werden in persoonlijk contact en per email gaven mij het vertrouwen dat ze mijn bijbelhoes met grote zorg hebben gemaakt. En hij past precies, hij is echt prachtig! Dank

18 marzo 2026

Absoluut een aanrader!

Ik had de maten van mijn bijbel en psalmboekje tot op de mm doorgegeven en kreeg daarvoor twee hoezen terug die op de mm passen!
Ben echt superblij met het resultaat.
Wat zien ze er goed uit!
Snelle service en geweldige kwaliteit!

17 marzo 2026

Bijbelhoes

Echt een top service! Super goeie kwaliteit! De hoezen gaan echt lang mee!

12 gennaio 2026

Top bedrijf

Top bedrijf. Ondanks alle drukte toch nog tijd gemaakt om onze bestellig op tijd te kunnen versturen. Dit was heel fijn, zo stonden we niet met lege handen op n verjaardag! En het product was werkelijk prachtig!

5 gennaio 2026

Zeer tevreden

Al paar jaar veel plezier van de goede kwaliteit en mooie vormgegeven hoezen. Ze zijn echt een behoud voor de Bijbel.
Nieuwe bestelling gedaan voor onze nieuwe Bijbels. (Letters van de andere te klein 😉)
Ook is service top!.

10 dicembre 2025

Top,top,top

Top, top, top!!!
Na lang zoeken voor een gouden bijbel werd ik geattendeerd op bijbelhoezen.nl
En het was zeker de moeite waard om even contact op te nemen. Heel persoonlijk en attent. Uitleg gegeven en een gouden bijbelhoes ontvangen met initialen erop gedrukt. Super mooi van afwerking en kwaliteit!

Jean Pierre
Apeldoorn.

20 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

De hoes is zo mooi geworden

De hoes is zo mooi geworden! Het drukwerk op het vegan leather is haarscherp, de hoes past perfect en is keurig afgewerkt.
Bovendien ontzettend snelle en vriendelijke service.
De hoes was een cadeau voor mijn man. Toen die binnen was moest ik hem nog een paar weken verstopt houden voor zijn verjaardag. Moeilijk om te wachten om zoiets mooiste kunnen geven, haha
We zijn er erg blij mee! Bedankt !

18 ottobre 2025

Bijbelhoes op maat

Een prachtige hoes op maat gemaakt. Na een eerste foute levering qua maat had ik binnen een paar dagen een nieuwe binnen in de juiste maat. Fijn en snel contact via de mail gehad. Aanrader!

15 ottobre 2025

Wat een fijne service

Wat een fijne service. De eerste druk was gemaakt. Ze vonden hem zelf ook niet helemaal zoals bedacht, maar lieten de keus bij mij. Toch anders laten drukken en wat is mijn hoes mooi geworden!
Heel blij mee. Mijn bijbel ziet er weer mooi uit.

13 ottobre 2025

Goede en snelle service

9 luglio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più