I was overcharged to max , ten times the price on several occasions even though I did tapped in and out. It’s impossible to get the refund thru self service if your bank does not provide the exact am... Leggi di più
Helaas geen goede werkend app Je moet altijd kunnen zien of je saldo hebt ook onderweg waar geen tijd is om en in loggen en wachten op een Code en vervolgens werkt het niet. En hoop je maar dat er m... Leggi di più
Tot mijn verbazing ben ik er onlangs achter gekomen dat ik meerdere keren te veel heb betaald via OVpay. Bij controle van mijn reishistorie zie ik dat er op veel momenten geen uitcheck geregistr... Leggi di più
Ik heb een abonnement voor regio 14, dus ik kan reizen in HEEL NOORD-HOLLAND. We wonen in Noord-Holland, vlakbij Amsterdam. Als ik binnen mijn eigen woonplaats reis, betaal ik elke keer € 1... Leggi di più
Reizen met de betaalpas van je bank.
Reizen met de betaalpas van je bank.
Deze tip kreeg ik van vrienden omdat ik nog op de ov pas reed. Was allemaal veel handiger.
Ik dus stoppen met de ov pas en ik ging reizen met de betaalpas van de KNAB bank.
Na twee weken bekeek ik mijn afschrift en zag dat er meerdere keren 33,30 euro was afgeschreven.
Op de site van OVPAY kun je je reizen inzien.
Daar stond meerdere keren dat ik niet was uitgecheckt.
Vreemd want ik let altijd enorm goed op. Het was altijd goed gegaan met de OV kaart en nu met de Bankpas ging het fout.
Maar geen problemen want je kunt het corrigeren.
EN LET NU GOED OP.
Je kunt maximaal 3x corrigeren !!!!!!!!!
En ik had 4 probleemgevallen waarbij het systeem zegt dat ik niet uitgecheckt ben en ik zeker wist dat ik wel was uitgecheckt.
Daarna is het over en uit.
Er wordt NIETS MEER VOOR JE GEDAAN.
Wie je ook belt of waar je mee chat. Ze kunnen niets meer voor je doen. En verbreken de verbinding als je blijft vragen of er geen andere ingang is.
Jammer voor u, dat is wat je te horen krijgt.
Er wordt niet gekeken of de kaart van de bank misschien niet goed communiseerd met de palen van het vervoerbedrijf.
Nee,….Jammer. U kunt beter een OVPAY kaart kopen.
Geen tolerantie, niets.
Ik vind het SCHANDALIG. Dit is je reinste diefstal.
33.50 euro afgeschreven in mijn bank…
33.50 euro afgeschreven in mijn bank rekening voor ns inchecken voor ongeluk (ik was onzeker als ik ingecheckt of uitgecheck heb) terwijl ik heb al betaald met ov chipkaart. Geld terug vragen en corrigeren is niet meer mogelijk want ik heb al de maximaal bereikt.
Waardeloos
Waardeloos, als ik 'onderweg' mijn transactie wil zien moet ik na inloggen een code invoeren, die per mail naar mijn huisadres wordt gestuurd. onderweg ben ik niet thuis en kan dus niet inloggen.
aleen slechte ervaringen
probeerde een OV-pas aan te schaffen dit kosten veel moeite omdat de betallingswebsite toegang wilde tot mijn netwerk om te kunnen zien welke apparaten er op het netwerk aangesloten zatten. dit is uiteindelijk wel gelukt zonder deze toegang te verlenen. in het gebruik van de pas veel problemen en de app werkt slecht of soms helemaal niet. je kan niet het email adres van je account aanpassen. ook zijn er bijna geen abonnementen die op de ov-pas te zetten zijn.
There is a 33.30 Euro charge to your…
There is a 33.30 Euro charge to your card if you forget to tap your card at the end of your trip.
To make it worse, the card tapping poles at the Schiphol Airport train station is located above the platforms, up the escalators and, positioned very inconspicuously awy from the escalator entrance/exit.
It's almost as if they're designed that way to make more people forget to check out when arriving at the station and subsequently pay a fine. Avoid OVPay if possible.
de codes werken niet
de codes die je via je mailadres krijgt voor het inloggen bij, je al gemaakte , account reageren niet. Na zo'n 6x proberen met steeds een nieuwe aanvraag de sewrvice telefoon gebeld. Krijg een digitale stem die het ook niet snapt en steeds het zelfde zegt. Krijg er een punthoofd van.
OVPay schrijft het geld af
OVPay schrijft het geld af, maar 'het geld ontvangt NS', dus kunnen ze niks doen. NS zegt bij OVPay te zijn... dus het lullige 'kastje, muur-verhaal'. Geen moer mee opgeschoten. Ze komen weg met oplichting. Schandalig
Onlogisch
Wat een onlogische en onzinnige systeem. Je zet een abonament op je nieuwe ov pas omdat het met je oude OV chipkaart niet meer kan, je betaalt van tevoren voor de hele maand (met wat losse bedrag voor de noodgeval als je buiten je zone moet reizen) en op het moment dat los geld op is en sta je €0,01 op min kan je je abonament niet meer gebruiken ook in jou regio. Je moet eerst zorgen dat je saldo tenminste op nul staat. Had net 3 gesprekken met medewerkers van ov pay, gvb en andere vervoerders - niemand kan uitleggen waarom het zo is. Maar wat zeker is: maak niet uit of je abonament hebt, op het moment dat je op min staat heb je niets aan die abonament zolang je weer je saldo gaat opladen... Mis al de oude en betrouwbare ov chipkaart. Hoofdpijn.
Het werkt enorm omslachtig
Het werkt enorm omslachtig. Studie moeten maken van de gegevens. Leeftijdskorting ingevoerd en nergens terug te vinden. Chat werkt voor geen meter. Ingevoerd vraag verdwijnt meteen. Daarna gebeld met een dame die zeer slecht op de hoogte was. In en meteen weer uitgecheckt, omdat ik in de verkeerde bus stond. Dit heeft enkele seconden geduurd. Hiervoor hebben ze €1,16 van mijn rekening afgeschreven!
Ongelooflijk!!
Alles rondom OVpay is een ramp
Ik heb nooit met mijn bankpas betaald, want leeftijdskorting was niet te koppelen. Nu roept iedereen dat dit nu wel kan, maar het lukt niemand. Ook zie ik om de haverklap toeristen die het niet lukt om met een bankkaart te betalen. Nu de OV-chipkaart vervangen wordt door de OVpas houd ik mijn hart vast, want dat loopt ook via OVpay! Ik heb hem net, en probeer een nieuw wachtwoord aan te maken, want dat werkte al meteen niet meer. Je krijgt een code opgestuurd, maar als je die invult staat er dat de combinatie van e-mail adres en wachtwoord niet klopt. Het moet niet gekker worden! Ik wilde inloggen om leeftijdskorting in te stellen, maar ook dat blijkt weer een tweede challenge te zijn. Ook de informatie van het GVB en OVpas is tegenstrijdig. Waar het GVB zegt … is nu mogelijk, zegt OVpas nee, dat is helaas niet mogelijk. Kortom; alles rondom deze veranderingen is een ramp. Waarom komen die instanties toch altijd weg met slechte service en waardeloze systemen. Als ik vroeger in mijn werk zulke fouten maakte zou ik dat zeker geweten hebben, maar ja, Henk en Ingrid zijn toch altijd de klos, die kan je lekker uitknijpen en belazeren.
Maximaal mag je drie uitchecks missen…
Maximaal mag je drie uitchecks missen per halfjaar. Even serieus weet je hoe vaak die dingen niet werken???? Nu heb ik een uitcheck gemist en ZES EURO betaald voor een reis van € 1,50 ennu krijg ik mijn geld niet terug van jullie. Zijn jullie helemaal gek.
Abbonementen overzetten kan niet, OV-chipkaart stopzetten kan wel
Via website, overstapservice (?) kan men 2 stappen volgen. 1 OVPay kaart bestellen 2 OC-Chipkaart stopzetten. Alleen, het overzetten van abonnementen WERKT NIET. Dus mensen worden dupe van geen info daarover want nadat je chipkaart is stopgezet, kan je die niet meer gebruiken. Wat een rotsteek en gebrekkige info. Tevens werkt de website heel slecht. Probeer maar een klacht in te dienen...linkjes verwijzen je in cirkeltjes.. Telefonisch word je ook niet gewaarschuwd.
Onmogelijk om uit te zetten
Aangezien op de betaalpas nog steeds geen NS-abonnement kan worden gezet, reis ik met de OV-chipkaart.
Echter, als ik per ongeluk met mijn bankpas incheck of uitcheck, moet ik er bij OVpay en de NS achteraan om dit allemaal te regelen en mijn geld terug te krijgen. Extra werk voor mij EN voor OVpay/de NS!
OVpay uitzetten op je betaalpas om dit soort gedoe te voorkomen is onmogelijk, en de klantenservice van OVPay weet niet eens dat het onmogelijk is. Waarom wordt dit ons door de strot geduwd?
Een dramatisch slechte start van OVpay
Bij de eerste Primera winkel was een storing dus op de fiets door de regen naar een andere Primera om daar te horen dat ze niets voor me kunnen doen; ik moet naar het Centraal Station in Amsterdam. Ik wil gewoon mijn oude OVchipkaart vervangen door een OVpay kaart want dat is de beloofde geweldige toekomst ..... quod non !
In- en uitchecken in de bus in Almere, poeh!
In- en uitchecken in de bus in Almere is vaak een ramp. Of je bent al ingecheckt en bij uitchecken vaak de melding "in".
Wat betekent dat er 4 euro extra wordt afgeschreven van je rekening.
Niet erg, denk je, vragen we terug. Dat kan helaas maar een beperkt aantal keer per jaar, blijkt nu. Ik moet dus wachten tot 7 maart om mijn correctie in te dienen. Het was mijn fout niet, mensen van OVpay!!
Tijd voor iets nieuws dat wel werkt graag.
Meldingen die niet kloppen
Krijg geregeld de melding "laatste rid kon niet worden afgeschreven" wat gek is want er staat genoeg geld op mijn rekening maar het is gewoon niet afgeschreven... Op deze manier is overstappen echt niet mogelijk. En dit moet de o chipkaart gaan vervangen? Willen ze het openbaar vervoer leeg hebben?
Meerdere malen contact gezocht maar er wordt gewoon niet gereageerd en opgenomen
Systeemmiscommunicatie
OvPay is op zich wel een goed idee, maar het loopt soms fout in de communicatie tussen de systemen. En als het fout gaat dan zijn de klanten de dupe.
Gereisd met de metro. Uitcheck gaf eerst een foutmelding en vervolgens de melding "u bent al uitgecheckt". De poortjes gaan alleen open als je in -en uitcheckt. Hoe kan het dat de uitcheck niet wordt gezien door het systeem na een foutmelding?
Nu kun je de uitcheck wel weer aanpassen, maar dat kan hooguit 3 keer per jaar. Bij een falende systeemcommunicatie mag dit niet beperkt worden! Zorg er eerst maar eens voor dat dit de systemen feilloos met elkaar communiceren, ook bij foumeldingen.
Al 5 x onjuist uitcheck gemist!
Mijn dochter maakt gebruik van ovpay abonnement met haar pinpas in Almere. Helaas zijn er 5 keer in een maand onterecht 4 euro kwijt terwijl haar abonnement overaal in Almere geldig is. Zij checkt elke keer netjes uit, maar af en toe wordt er een bedrag van 4 euro incasseert. Ik ben het al zat met geld terug te vragen. Ze lossen dit probleem helaas nog niet op.
Steeds opnieuw in getoetst het nummer foutmelding
Steeds opnieuw in getoetst het nummer, steeds foutcode,kortom slechter dan slecht
Automatic NFC charge when scanning barcode
Scanned my paid for barcode to enter Amsterdam central station and was charged an additional €33.30 via my phones NFC. Raised case with OVPay and no response.
Ensure when using Netherlands public transport you turn off your NFC.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.