Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super produkt. Jeg købte recovery boots som virkelig hjælper til lymfedrænage og tunge hævede ben. Samtidig har Optima Sport en kundeservice i verdensklasse. Jacob er meget venlig og serviceminded... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Som tidligere prof idrætsmand med mange gamle skader, er restitution nøglen til succes og et liv uden smerter. Jeg har altid valgt Optima Sport, fordi de er revolutionerende, nytænkende og god på kva... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Simpelthen verdensklasse service Havde et pr spørgsmål pr mail - som Jacob svarede på endda på en søndag . Dagen efter en kort snak , blev bestilt og havde mine recovery boots 24 timer efter 💪og... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Recovery Boots v2, føles som rigtig god kvalitet, men føler ikke at produktet lever op til deres reklamer. Føles det lækkert? Ja. Har du mindre ømme ben dagen efter? Det er sku svært at vurdere, um... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli sportivi

Scritti dall'azienda

Optima Sport er sat i verden for at give en konkurrencefordel til verdens athleter, sportsudøvere og trænere. Vores mål er at gøre aktiv restitution til en integreret del af enhver træning. Vi ved hvor mange timer du ligger i din træning og ønsker at du skal få det fulde udbytte. Det er under restitution at kroppen bliver stærkere, hvorfor denne del er ligeså vigtig som den hårde træning.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Rigtig god service

Rigtig god service, hurtig levering uden problemer.
Fantastiske produkter, der virkelig har hjulpet både min kone og mig.
Vi har Recovery Boots med 8 kamre og IR saunatæppet.
De varmeste anbefalinger herfra.

9 maggio 2024

Kære Agersted PC,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi sætter stor pris på din ros af vores service og vores produkter.

Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service, og at leveringen af dine produkter gik hurtigt og problemfrit.
Det er fantastisk at høre, at vores produkter, herunder Recovery Boots med 8 kamre og saunatæppet, har været til gavn for både dig og din kone.

Tak for jeres varmeste anbefalinger! Det betyder meget for os at vide, at I er tilfredse med vores produkter.

Hvis I har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål i fremtiden, er I altid velkomne til at kontakte os.

Ønsker jer en rigtig god dag:-)

Valutata 5 stelle su 5

God service og et godt produkt modtaget!!!

Super god vejledning over telefon, hvor jeg fik svar på de ønskede spørgsmål. Herefter modtog jeg mine nye Recovery Boots K8 Gen2, som jeg allerede er blevet rigtigt glad for - en helt klar anbefaling herfra!

1 maggio 2024

Kære Jacob,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og vores produkt, Recovery Boots K8 Gen2.

Det glæder os at vide, at vores team kunne give dig den vejledning, du havde brug for over telefonen, og at du føler dig tilfreds med de svar, du modtog på dine spørgsmål. Vi sætter pris på din tillid og din anbefaling af vores produkt.

Vi er glade for at høre, at du allerede har glæde af dine nye Recovery Boots, og vi håber, at de fortsat vil bidrage til din trivsel og restitution.

Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu engang tak for din anmeldelse, og vi ser frem til at fortsætte med at betjene dig.

Valutata 5 stelle su 5

løsner op for mine tunge ben

løsner op for mine tunge ben. på tre dage er jeg nærmest blevet addicted.

29 aprile 2024

Kære Robert,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at vores produkt har været til gavn for dig på så kort tid, og at du allerede mærker en forskel.

Det er fantastisk at høre, at vores produkt har hjulpet med at løsne op for dine tunge ben, og at du føler dig så positivt påvirket af det. Vi sætter pris på din feedback og er glade for at kunne bidrage til din velvære.

Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, eller hvis du har spørgsmål til vores produkt, er du velkommen til at kontakte os når som helst.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og det sætter jeg stor…

Hurtig levering og det sætter jeg stor pris på!

29 aprile 2024

Kære Camilla,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du værdsætter den hurtige levering af din ordre.

Vi bestræber os altid på at levere vores produkter til vores kunder så hurtigt som muligt, så det glæder os meget at vide, at vi har opfyldt dine forventninger på dette område.

Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, eller hvis du har spørgsmål til dine produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang tak for din anmeldelse, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Valutata 2 stelle su 5

Einlage Saunadecke, ein absoluter Reinfall.

Ich habe eine Einlage für eine Saunadecke gekauft.
Schweißabsorbierend stand da, ein Witz.
Diese Einlage ist einfach nur ein dünnes Bettlaken.
Nach der Benutzung ist meine Saunadecke trotzdem nass, weil diese "Einlage" so dünn ist.
Ist leider nicht mehr als 15 Euro wert und ich und ich bin mehr als enttäuscht.
Finger weg, falls ihr so was sucht.

5 maggio 2024

Lieber Marco,

Vielen Dank für Ihre ehrliche Bewertung und dafür, dass Sie Ihre Erfahrung mit uns teilen. Es tut uns aufrichtig leid zu hören, dass die Einlage für Ihre Saunadecke nicht Ihren Erwartungen entsprach und Sie enttäuscht sind.

Es war nie unsere Absicht, unsere Kunden zu enttäuschen oder irreführende Informationen zu geben. Ihre Rückmeldung ist äußerst wertvoll für uns, da sie uns hilft, unsere Produkte und unseren Service zu verbessern.

Es ist unterschiedlich, wie viel man schwitzt, und es wäre daher schwierig, eine Dicke des Produkts zu erreichen, die alle Bedürfnisse erfüllt.

Wir bedauern zutiefst, dass die Einlage nicht die erwarteten Ergebnisse erzielt hat und dass Sie mit Ihrem Kauf unzufrieden sind.

Ich wünsche dir einen wirklich schönen Tag

Mit freundlichen Grüßen,

Valutata 5 stelle su 5

Super god service og produkt

Super god service og produkt. Bestilte Recovery boots K8 gen2 batteri. Virker super godt, men boots var medium så de føltes en smule for korte, så skrev til Optima sport om det var muligt at bytte rundt til et par Large ben, og det var ingen problem, fik en retur label og pakkede benene i en kasse og sendte retur, så nu venter jeg de nye boots. Meget tilfreds med service

22 aprile 2024

Kære Jesper,

Tusind tak for din positive anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både vores service og produktet du modtog.

Vi er glade for at kunne hjælpe med at bytte dine Recovery Boots K8 gen2 batteri til et par i størrelsen Large/100 cm, så de passer dig bedre.

Valutata 5 stelle su 5

Kundeservice Jacob er i en liga for sig selv😊

Jeg havde bestilt recovery boots K8 trådløs i stor model samt recovery arm dims. Jeg får så en mail fra Jacob som oplyser mig at armen ikke passer på den maskine som følger med K8 trådløs, fordi det er en nyere maskine. Men den passer på K8 stationær model, som dog ikke var i den store model. Lidt mailen frem og tilbage, hvor Jacob hjælper mig med at få sammensat de rigtige modeller. Jeg kunne få det jeg oprindeligt havde bestilt, og en maskine ekstra som passer til armen, til 3500kr oveni de 6200 kr jeg havde bestitl for. Jeg ender så med at sparer en del fra det oprindelige beløb, da jeg ender med recovery boots K8 stationær standard model og armen. Jacob er så høflig, venlig og hjælpsom hele vejen igennem. Han kunne have været ligeglad og kun tænkt på deres profit og sendt mig det jeg oprindelige havde bestilt og jeg så ville stå med noget der ikke fungerede sammen og ville være nødsaget til at købe en ekstra maskine, men i stedet yder han en ekstra service og sikre jeg får det jeg har brug for. Det er jeg virkelig imponeret og taknemmelig for. Nu venter jeg bare spændt på at få.mine varer, men jeg er ikke det mindste i tvivl om, at er der det mindste i vejen, så vil jeg få al den hjælp jeg har brug for.🙏

17 aprile 2024

Kære Cathrine,

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse og de venlige ord om vores kundeservice, det betyder meget for os at høre, at du har haft en positiv oplevelse.

Jeg er glad for at høre, at jeg kunne hjælpe dig med at finde de rigtige produkter til dine behov og sikre, at du fik det, du havde brug for. Det er vores mål at sikre, at vores kunder får den bedst mulige service og de rigtige produkter tilpasset deres individuelle behov.

Det er vores fornøjelse at kunne hjælpe dig, og vi ser frem til at levere dine varer til dig. Beskeder som denne motivere os, for at yde en ekstra indsats fremover!

Hvis der er noget som helst, vi kan hjælpe dig med i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at sikre din fulde tilfredshed.

Endnu engang tak for din positive feedback, og vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden.

Ønsker dig en rigtigt god dag!

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig oplevelse og dårlig service

Optima Sport var aggressive og ville have mig at redigere min anmeldelse, selv om jeg fik en meget dårlig oplevelse med deres service og løj om mig og kaste rundt med beskylninger mod mig. Jeg gjorde som jeg blev bedt om, og så og fik lidt bedre service i en liden stund.
Men efter det, så var di ligeglad som i begyndelsen og ingen service at få overhodet

Jeg fik en god service og Jeg kan godt lige saunatæppe og når jeg får mulighed til at bytte den sidste delen, bliver jeg super tilfreds.

13 aprile 2024

Kære John,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi havde oprigtigt håbet, at du ville have taget kontakt til os for at give os mulighed for at rette op på situationen og sikre, at dit saunatæppe igen ville fungere efter hensigten.

Vi modtog din anmeldelse lørdag d. 13. april, og allerede dagen efter, søndag, havde vi besvaret din besked. Vi håbede, at du blot havde taget kontakt til os, hvilket ville have givet os mulighed for at løse dit problem med dit saunatæppe. Da du ikke havde mulighed for at sende maskinen ind til os inden for den nærmeste fremtid, var vi imødekommende og sendte dig en ny maskine uden behov for at returnere den defekte.

Vi mener, at vi har leveret en rigtig god service og har været yderst imødekommende over for dig. Hvis du i fremtiden oplever problemer, håber jeg, at du vil kontakte os først, så vi kan tilbyde dig en god service igen.

Jeg kan informere om, at pakken forlod afsenderlandet d. 19. Apr. og er derfor på vej mod Færøerne. Dette har vi informeret dig om flere gange. Så den er blevet sendt afsted og er dermed blevet overgivet til PostNord, som står for forsendelsen til Færøerne. På linket jeg har sendt til dig af flere omgange, har du mulighed for at kunne følge pakken.

Jeg synes vi har taget os rigtigt god tid omkring din henvendelse og bl.a. besvarede dine henvendelser med korte mellemrum. Det er heller ikke tilfældet, at vi har modtaget hurtig responstid fra din side af og heller ej modtaget svar på de ting vi spurgte om, hvorfor vi blot har spurgt ind til det igen - herunder at vi ønskede at få fremsendt en leveringsadresse, så vi kunne sende pakken til dig. Da vi modtog leveringsoplysningerne efter arbejdstid 17. April sendte vi derfor pakken afsted 18. April - det syntes jeg er hurtig respons.

Jeg må indrømme, at vi har haft lidt svært ved at forstå, hvad du mente med "nu er lynlåset også sevet" i din seneste besked. I min respons på denne besked, besvarende jeg dit spørgsmål vedrørende din påstand om, at pakken ikke var blevet afsendt endnu. Derfor fremsendte jeg (igen) linket til sporingsoplysningerne for pakken og forklarede, at den allerede var blevet sendt og dermed var på vej til levering på Færøerne.

Vi ønsker naturligvis at være til assistance, hvis du oplever problemer med vores produkt, og jeg håber oprigtigt, at dette fremgår tydeligt af min besked. Når du rækker ud efter hjælpen, så synes jeg at vi har været gode til at gribe boltes og handle på det.
I stedet for at føre dialogen herinde på TrustPilot, ville det være nemmere hvis du i stedet blot sendte os en besked:-)
Jeg har sendt dig en ny besked og bedt om, at få sendt billeder af lynlåsen - hvis den er beskadiget, er det selvfølgelig noget, vi skal tage hånd om.

Som et alternativ har vi venligt tilbudt dig muligheden for at returnere hele ordren og få refunderet det fulde beløb.

Vi ser frem til at høre fra dig angående den seneste e-mail, vi har sendt til dig:-)

4 marzo 2024

Kære Jakob,

Tak for din korte og positive anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet super service hos Optima Sport.
Vi ser frem til at betjene dig igen.

Købte et saunatæppe

Købte et saunatæppe. Handlen og levering gik problemfrit og saunatæppet er bare SÅ GODT!!! Har haft vanvittigt ondt i næsten alle led i et helt år, pga Corona senfølger og vitamin mangel. Intet har hjulpet på smerterne, indtil det tæppe her. Det lindrer virkelig godt.

26 febbraio 2024

Kære Kristina,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med vores saunatæppe fra Optima Sport. Det er utroligt dejligt at høre, hvordan tæppet har gjort en forskel for dig.

Hvis der er yderligere måder, vi kan assistere dig på, eller hvis du har spørgsmål om brugen af tæppet eller andre produkter, tøv ikke med at kontakte os.

Tak for at du valgte Optima Sport, og vi ønsker dig fortsat god bedring og velvære med dit saunatæppe.

Super god shop

Super god shop med rigtig gode varer inden for naturlig velvære til rigtig gode priser. Rigtig hurtig levering.

Kære Anja,

Tak for din fantastiske anmeldelse og de venlige ord om vores shop. Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med vores udvalg af varer inden for naturlig velvære og vores priser, samt at du oplevede en rigtig hurtig levering.

Hvis du har yderligere spørgsmål, feedback eller behov for assistance, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe og sikre, at du fortsat har en fremragende oplevelse med Optima Sport.

Tak for din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig godt produkt for billige penge!

Undersøgte markedet for isbade grundigt inden køb. Var da også spændt på, hvad jeg modtog, da jeg valgte Optima Sport, da de klart var billigst på markedet (selv om, at andre forhandlere fejlagtigt reklamer med, at de er billigst). Jeg blev bestemt ikke skuffet. Produktet er en rigtig god, tyk kvalitet, nemt at puste op, og med tilbehør i form af låg til bassinet OG et dækken til samt en god taske. Pumpe medfølger også. Jeg bruger mit bad næsten hver dag og det har haft god effekt på min uro og angst. Jeg kan klart anbefale sådan et isbad fra Optima!

29 gennaio 2024

Kære Eva,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele din oplevelse med vores isbad. Det er utroligt glædeligt at høre, at du har fundet vores produkt både af høj kvalitet og til en overkommelig pris, især efter en grundig undersøgelse af markedet.
Det glæder os ligeledes at høre, at det har bidraget positivt til dit velvære ved at hjælpe med at reducere uro og angst.

Hvis du har yderligere spørgsmål, feedback eller behov for assistance i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak for din støtte, og vi ser frem til at fortsætte med at levere produkter, der kan bidrage positivt til din livskvalitet.

Valutata 5 stelle su 5

Virker fuldstændig som det skal.

Virker fuldstændig som det skal

29 gennaio 2024

Kære Britta,

Tak for din positive anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Det glæder os meget at høre, at det produkt, du har købt hos os, virker fuldstændig som det skal.
Hvis du har yderligere spørgsmål, brug for vejledning, eller hvis der er andet, vi kan assistere med, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe og sikre, at din oplevelse med Optima Sport er så positiv som muligt.

Endnu en gang tak for din støtte. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig levering og kvalitets…

Super hurtig levering og kvalitets produkt jeg har fået købt mig.

Kære Maiken,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og kvaliteten af det produkt, du har købt hos Optima Sport.
Skulle du have yderligere spørgsmål, brug for vejledning, eller hvis der er andet, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at sikre, at din oplevelse med Optima Sport altid er den bedste.

Tak for at du valgte Optima Sport, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Ønker dig en rigtig god dag!

God og hurtig levering

Kære Søren,

Tak for din positive anmeldelse og for at fremhæve vores hurtige leveringstjeneste. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både hastigheden og kvaliteten af vores levering.
Hvis der er noget mere, vi kan gøre for dig, eller hvis du har brug for yderligere information om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe!

Rigtig god dag!

Valutata 4 stelle su 5

Hurtig og præcis svar til mit spørgsmål…

Hurtig og præcis svar til mit spørgsmål og meget behjælpelig med at finde den rigtig del som jeg havde bruge for

Kære Edgar,

Tak for din anmeldelse og de venlige ord. Det er fantastisk at høre, at du fandt vores service både hurtig og præcis, og at vi kunne assistere dig med at finde den helt rigtige del, du havde brug for.
Skulle du have yderligere spørgsmål eller behov for assistance i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig med at finde de løsninger, du har brug for.

Ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Meget fin vejledning

Meget fin vejledning over telefonen før køb over nettet.

11 gennaio 2024

Kære Niels,

Tak for din positive anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med Optima Sport. Det glæder os meget at høre, at du fandt vejledningen over telefonen før dit køb på nettet hjælpsom og tilfredsstillende.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller behov for assistance i fremtiden, tøv ikke med at kontakte os igen. Vi er her for at hjælpe og sikre, at du får den bedst mulige service.

Kære Troels,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at se en så positiv reaktion, og vi er utroligt glade for, at du har haft en god oplevelse med Optima Sport.

Din feedback er utrolig værdifuld for os, og det er altid opmuntrende at modtage sådan en hjertevarm respons. Det motiverer os til at fortsætte med at yde vores bedste og sikre, at alle vores kunder har en lige så positiv oplevelse.

Hvis der er noget specifikt, du gerne vil fremhæve om din oplevelse, eller hvis du har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe!

Valutata 4 stelle su 5

Kære Lis,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at du oplevede, at vi overholdt vores aftaler.

Vi forstår på din vedlagte besked, at størrelsen på saunatæppet ikke levede op til dine forventninger, idet du følte at det var for stort. Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, der passer bedre til dine behov.

Jeg kan se fra vores korrespondance, at jeg skrev til dig den 15. januar 2024 for at høre, om du ønskede at bytte til en mindre størrelse. Hvis dette stadig er en mulighed, du overvejer, vil jeg meget gerne hjælpe dig med at oprette en ny ordre. Vi ønsker at sikre, at du får det produkt, der passer bedst til dine behov.

Endnu en gang tak for din feedback. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at finde den perfekte løsning for lige netop dig.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er SUPER tilfreds med mit infrarøde…

Jeg er SUPER tilfreds med mit infrarøde sauna tæppe. Må en tur i posen hver 2. Dag, så er div smerter holdt i ave og min generelle forfrossenhed formindskes ligeledes.

8 gennaio 2024

Kære Camilla,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det er virkelig opmuntrende at høre, at dit infrarøde sauna tæppe fra Optima Sport har haft en så positiv indvirkning på dit velvære.
Det glæder os at vide, at tæppet hjælper med at lindre dine smerter og reducere din forfrossenhed.
Hvis du har yderligere erfaringer at dele eller brug for assistance i fremtiden, tøv ikke med at kontakte os.

Vi ser frem til at fortsætte med at støtte din vej mod bedre sundhed og velvære.

Rigtig god dag!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più