Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super produkt. Jeg købte recovery boots som virkelig hjælper til lymfedrænage og tunge hævede ben. Samtidig har Optima Sport en kundeservice i verdensklasse. Jacob er meget venlig og serviceminded... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Som tidligere prof idrætsmand med mange gamle skader, er restitution nøglen til succes og et liv uden smerter. Jeg har altid valgt Optima Sport, fordi de er revolutionerende, nytænkende og god på kva... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Simpelthen verdensklasse service Havde et pr spørgsmål pr mail - som Jacob svarede på endda på en søndag . Dagen efter en kort snak , blev bestilt og havde mine recovery boots 24 timer efter 💪og... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Recovery Boots v2, føles som rigtig god kvalitet, men føler ikke at produktet lever op til deres reklamer. Føles det lækkert? Ja. Har du mindre ømme ben dagen efter? Det er sku svært at vurdere, um... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli sportivi

Scritti dall'azienda

Optima Sport er sat i verden for at give en konkurrencefordel til verdens athleter, sportsudøvere og trænere. Vores mål er at gøre aktiv restitution til en integreret del af enhver træning. Vi ved hvor mange timer du ligger i din træning og ønsker at du skal få det fulde udbytte. Det er under restitution at kroppen bliver stærkere, hvorfor denne del er ligeså vigtig som den hårde træning.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og en rigtig god pris

Fine materialer og nemt at samle og en god pris.
Der er også hurtig levering 🤗

20 luglio 2024

Kære Bente,

Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både materialernes kvalitet, den nemme samling, prisen og den hurtige levering.

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger. Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang tak for din feedback, og vi ser frem til at betjene dig igen.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Kære Kim,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at varen blev sendt til den lovede tid.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sætter stor pris på din feedback.

Endnu en gang tak, og vi ser frem til at betjene dig igen.

God dag:-)

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt. Købt kompressionsstøvler med 12 kamre. Ingen uro i benene nu og har god energi i benene.

7 luglio 2024

Kære Glenn,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er begejstret for dine kompressionsstøvler med 12 kamre, og at de har hjulpet med at reducere uro i benene samt forbedre din energi.

Det er altid dejligt at vide, at vores produkter gør en positiv forskel. Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang tak for din feedback. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Valutata 4 stelle su 5

Varen kom som sagt

Varen kom som sagt

7 luglio 2024

Kære Christel,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at varen ankom som forventet.

Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sætter stor pris på din feedback.

Endnu en gang tak, og vi ser frem til at betjene dig igen.

God dag:-)

Hurtig og god service

12 luglio 2024

Kære Dan,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet hurtig og god service hos os.

Det glæder os at vide, at vi har levet op til dine forventninger. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang tak for din feedback, og vi ser frem til at betjene dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig og problemfri levering

Super hurtig og problemfri levering. Intet at sætte en finger på. 5 stjerner herfra

28 giugno 2024

Kære Kasper,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en super hurtig og problemfri levering.

Det betyder meget for os at vide, at vi har leveret en service, som du er fuldt ud tilfreds med. Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for yderligere assistance i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang tak for de 5 stjerner. Vi ser frem til at betjene dig igen.

Rigtig god sommer:-)

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering også har de bare noget…

Hurtig levering også har de bare noget lækkert grej af top kvalitet

24 giugno 2024

Kære Ronni,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet hurtig levering og er tilfreds med vores produkter.

Det betyder meget for os, at du værdsætter kvaliteten af vores grej. Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ønsker dig en rigtig god sommer:-)

Valutata 3 stelle su 5

Gode, men lidt bøvlet at få på og af.

Min kone og jeg har købt optima boots k8 og de er fantastiske og fungerer super godt, når men har fået dem på. Det eneste minus ved dem er at tilkoblingen skulle have været i fodenden og ikke oppe ved lysken, da det er noget besværligt at tage på og af pga. Luft
slangerne som er tilkoblet der.

28 giugno 2024

Kære Morten,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med vores Optima Boots K8. Vi er glade for at høre, at både du og din kone finder dem fantastiske og effektive.

Vi beklager, at du oplever udfordringer med tilkoblingen. Med henblik på at imødekomme dit problem, så vil jeg anbefale dig følgende: Tag først støvler på og tilkobl herefter slangerne til støvlerne. Slutvis sættes slangerne til maskinen, hvorefter de er klar til brug:-)

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for assistance, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ønsker at sikre, at I får den bedst mulige oplevelse med vores produkter.

Endnu en gang tak for din feedback, og vi ser frem til at betjene jer igen i fremtiden.

God service hurtig levering

God service hurtig levering

17 giugno 2024

Kære Ricco,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service og hurtig levering.

Din tilfredshed er vigtig for os, og vi sætter pris på din feedback. Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang tak for din anmeldelse, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Valutata 1 stelle su 5

Larmer aht ……ikke som lovet på…

Larmer aht ……ikke som lovet på hjemmeside

17 giugno 2024

Kære Carl-Aage,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi beklager, at du oplever, at K12-modellen larmer mere end forventet.

Da K12-modellen har en kraftigere kompressor sammenlignet med vores K6-model, kan det resultere i mere støj. Vi forstår, at dette kan være generende, og vi var derfor også imødekommende og tilbød naturligvis, at du blot kunne den retur og derfor få refunderet det fulde beløb.

Vi havde bestemt interesse i, at sikre din fulde tilfredshed. Efter vores telefonsamtale skrev jeg til dig, at du meget gerne måtte sende en video af støjniveauet på maskinen - dog uden noget skriftligt svar fra dig. Hvis det skulle vise sig, at din maskine larmede mere end forventeligt, ville vi naturligvis handle på dette og dermed reparere eller sende dig en helt ny maskine.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Fantastisk produkt !

Super hurtig levering, og et fantastisk produkt. Jeg har åbenbart haft urolige ben i de sidste 20 år. Efter at have investeret i et par recovery boots fra Optima Sport har jeg sovet dybere og bedre end jeg har gjort i mange mange år. Ligeledes er mine ben meget mere friske dagen efter sport. Tak til optima !!!!

14 giugno 2024

Kære Henrik,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at vores produkt har hjulpet dig med at få bedre søvn og friske ben efter sport.

Det er vidunderligt at vide, at dine recovery boots har haft en så positiv indvirkning på din livskvalitet. Din feedback betyder meget for os, og vi er glade for, at vi har kunnet hjælpe dig.

Ønsker dig en rigtig god dag:-)

Alt virkede fint

Alt virkede fint, det havde dog været en fordel at der var batteri i fjernbetjeningen;-)

Kære Henrik,

Tak for din anmeldelse og din ærlige feedback! Vi er glade for at høre, at alt ellers fungerede fint.

Vi forstår, at det ville have været en fordel at have batterier inkluderet i fjernbetjeningen. Din feedback er vigtig for os, og vi vil tage det til efterretning for at forbedre vores service fremover.

Valutata 5 stelle su 5

At varen kom som aftalt og at produktet…

At varen kom som aftalt og at produktet var tip top iorden.

Kære Hanne,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at varen ankom som aftalt, og at du er tilfreds med produktets kvalitet.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger. Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang tak for din anmeldelse. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Rigtig god dag!

Hurtig levering.

Kære Jesper,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig levering.

Det betyder meget for os at vide, at vi kunne levere din ordre hurtigt og effektivt. Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ønsker dig en god dag!

Anbefalelsesværdigt

Havde et par spørgsmål omkring produktet, som jeg var interesseret i. Modtog god vejledning, hvorefter jeg købte produktet. Kan klart anbefale at handle her:-)

7 giugno 2024

Kære Lasse,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du modtog god vejledning og fandt svar på dine spørgsmål om produktet.

Det glæder os, at du valgte at købe produktet hos os, og vi sætter stor pris på din anbefaling. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige service og er glade for, at du havde en god oplevelse.

Valutata 4 stelle su 5

Kære Bent,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt det grej, du manglede hos os.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig.

Endnu en gang tak for din feedback, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Valutata 3 stelle su 5

Lidt langsom i deres besvarelse og de…

Lidt langsom i deres besvarelse og de tog ikke rigtig aktion på mit problem.

6 giugno 2024

Kære Tom,

Tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os. Vi beklager, at du har oplevet en langsom besvarelse og føler, at vi ikke tog ordentlig aktion på dit problem.

Selvom din maskine var uden for de 2 års reklamationsret, ønskede vi stadig at hjælpe dig ved at tilbyde at sende den til vores reparatør. Vi håber, at dette viser vores vilje til at finde en løsning, selv uden for garantiperioden.

Hvis der er noget mere, vi kan gøre for at hjælpe dig, eller hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Ønsker dig en rigtig god dag:-)

Valutata 5 stelle su 5

Intet at sætte en finger på

God og nem hjemmeside at finde rundt i.
Fandt det jeg skulle bruge og leveringen var hurtig og intakt.

6 giugno 2024

Kære N. Glostrup,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores hjemmeside, fandt det, du skulle bruge, og at leveringen var hurtig og intakt.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne opfylde dine forventninger. Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang tak for din anmeldelse, og vi ser frem til at betjene dig igen.

Valutata 2 stelle su 5

Saunatæppe

Har købt et infrarød sauna tæppe januar 2024. Synes ikke det hjælper på hverken smerter, søvn, stress og alt det andet der reklameres for. Synes heller ikke det
varmer jævnt.

28 maggio 2024

Kære Hanne,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi beklager at høre, at dit infrarøde saunatæppe ikke har levet op til dine forventninger og dermed ikke har kunne hjælpe dig.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med deres køb. Vi er kede af at høre, at du ikke har oplevet en jævn varme eller de ønskede resultater af brugen af saunatæppet.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte (kundeservice@optimasport.dk), så vi kan undersøge sagen nærmere og hjælpe dig.
Vi ser frem til at hjælpe dig og sikre, at du får den fulde fordel af dit saunatæppe.

Kære kunde,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige og præcise service samt levering.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang tak for din anmeldelse, og vi ser frem til at betjene dig igen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più