Jeg fikk mikseren med et sett boller. Det var greit nok for kundeservice er veldig god,men produktet stod ikke til forventningene i det hele tatt var så vidt den klarte å røre smør og sukker hvitt... Leggi di più
Jeg er så fornøyd med gryten min. Jeg har lett etter denne perfekte gryten som ikke brenner maten min, og jeg fant denne spesielle keramiske gryten. Jeg nyter hver gang jeg lager mat med denne gryten.... Leggi di più
Tenkte at dette var for godt til å være sant med hensyn til den lave prisen og kvalitet. Men jeg tok feil. Den er helt fantastisk! På sekunder får jeg ferdig kaffe og også ulike varianter av rett-i-ko... Leggi di più
Utrolig raske med å sende erstattningsprodukt for vare som ikke fungerer. Men etter 2 forsøk, forsøker jeg å få svar på om det er mye reklamasjoner på produktet. Etter 4 mailer uten svar men med ny va... Leggi di più
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Disse stekepannene, satuè stekepanna og woken er helt fantastiske!
Kjapp levering og godt innpakket.
Anbefales på det sterkeste!
Jeg bestilte stekepanner, jeg fikk bekreftelse at pakken min e på vei og neste dag jeg fikk beskjed at pengene er tilbake på konto og bestilling var kansellert. Jeg synes grunnen var at prisen var lav for komplett av 4 stk stekepanner. Det var veldig dårlig opplevelse. Ingen fra support service har vært i dialog med meg.

Risposta di ONYX Cookware
Ryddig og god prosess med bestilling og levering.
Har kjøpt to panner i løpet av et år. Begge har vært i god kvalitet!!
Anbefales!!!
Verste og mest useriøse nettbutikk jeg har handlet fra. Annulerte ordre grunnet feil hos dem.
Styr unna.

Risposta di ONYX Cookware
Jeg har i flere år hatt panner fra Onyx. Nå kjøper jeg enda flere + kaffemaskin og noen redskaper til! Super kvalitet, rask levering og hyggelig service om du må henvende deg til kundeservice!
Dette må være det dårligste produktet som finnes på markedet. Bortkastet penger.

Risposta di ONYX Cookware
Kjap og grei handel og forsendelse. Varene var godt pakket inn.
Produktene (stekepanner) er testa.
Fornøyd med kjøpet.
Pga feil pris ble handelen kansellert av forhandler.

Risposta di ONYX Cookware
Bestilte et sett med stekeplater som var annonsert med 91 % rabatt. Bestillingen gikk gjennom, og jeg mottok ordrebekreftelse. Dagen etter kansellerer de ordren og skylder på «feil i systemet».
Dette er fullstendig uakseptabelt. Feilen ligger 100 % hos selger, ikke kunden. Når en vare legges ut til en pris og kan bestilles, skal butikken stå for prisen – punktum.
Som «kompensasjon» tilbyr de latterlige 20 % rabatt, noe som bare gjør saken verre. Dette fremstår som useriøst, dårlig kundebehandling og manglende respekt for kunder.
Handler ikke her igjen og kan på det sterkeste ikke anbefale denne nettbutikken.

Risposta di ONYX Cookware
Veldig dårlig kommunikasjon, jeg fått ikke noe informasjon om min returnet varer. Ikke hvor det leveres, ikke hvis det ankomst på lageret dems, ikke noe informasjon om refundere penger. Jeg skrev flere meldinger aldri fått svar.
Men det er raske å pakke å sende varer, det er ikke noe problem.

Risposta di ONYX Cookware
Very slow response from customer service.
The frying pan is not working well. My food burns, no matter the different ways of cooking I tried.
Do not recommend!!
Yes, I wrote my first email on the 06.12.2025 with no response.
Then a few weeks I requested the return label, which I got, but no confirmation about returning the package.
Thank you for finally helping me with this.

Risposta di ONYX Cookware
Den var liten og nett. 3-i-en systemet med 3 forskjellige kaffe muligheter er genial. Setter også pris på en relativ stor vannbeholder. Veldig tilfreds med dette kjøpet
Når jeg først fikk svar på min henvendelse var kundeservice hyggelig og svarte raskt ,noe jeg satt pris på. Handle opplevelsen var derimot ikke så bra. Å ikke bli informert når man kjøper at varen ikke finnes på lager, å betale for transport med levering innen 4-6 dager men varen kommer ikke før 1,5/2 mnd senere og ikke informere om dette i det minste i ordrebekreftelsen, er altfor dårlig. Dårlig informasjon som gir en utrygg følelse og man føler seg lurt. Transport burde vært gratis når det kunde betaler for ikke kan overholdes.Å bli lovet ved bestilling at varen kommer innen 6 dager og så få beskjed når JEG først tok kontakt at varen kommer på lager først 7-8 uker etter min bestilling, er dårlig. Opplevelsen gjør at jeg ikke har tillit å handle der igjen.

Risposta di ONYX Cookware
Eg bestilte steikepanner i god tru. Tok litt tid før dei ankom. Såg kjempe flotte ut! Men da eg tok dei i bruk, så skjedde det som dei garanterte ikkje skulle skje; nemlig at maten brant seg fast i midten på panna! Eg vart sjokkert over at den gjorde det. Prøvde panne nr 2. Det samme skjedde der! Eg vart rysta over utfallet. Tok kontakt med kundeservice opp til fleire gonger, men fekk til svar at det var så stor pågang at dei skulle ta kontakt med meg når det vart roligere. Noko som aldri skjedde. Steikepannene har ikkje blitt bedre. Eg tok alle forholdsregler ved bruk men maten brenner seg fortsatt fast. Er så skuffa over servicen og produkta. Kosta en heil del penger, føler eg kasta pengene ut vinduet.

Risposta di ONYX Cookware
Grei bestilling, rask levering, og erfaring med gode produkter fra tidligere kjøp.
Må skryte av kundeservice.
Jeg syns det tok litt lang tid før jeg fikk air fryeren og skrev til de på e-post og
Fikk svar dagen etter at det hadde oppstått forsinkelse på lageret, men som kompensasjon for ventetiden ville de gjerne tilby å refundere 15% på hele orderen.
Jeg har ikke no negativt å si.
De svarte raskt var hyggelig og behjelpelig. 🌸
Kaffemaskinen er helt ubrukelig. Jeg har kjøpt masse gryter og stekepanner fra Onyx Cookware og alltid vært veldig fornøyd. Bestilte derfor med stor entusiasme kaffemaskin og melkeskummer. Likte at man kunne bruke flere typer kaffe i ulike adaptere. Melkeskummeren fungerte svært dårlig. Kaffemaskinen er helt krise. Har brukt både kaffekapsler og vanlig pulver. Det spruter og drypper. Masse vann samler seg under maskinen og i filteret.Spesielt med kapsler er det helt tilfeldig om det blir vellykket eller ikke. Kan på ingen måte anbefale denne slik den er utformet nå. Synd, for konseptet var attraktivt.