ONYX Cookware Recensioni 1.316

TrustScore 4 su 5

3,9

Jeg fikk mikseren med et sett boller. Det var greit nok for kundeservice er veldig god,men produktet stod ikke til forventningene i det hele tatt var så vidt den klarte å røre smør og sukker hvitt... Leggi di più

Jeg er så fornøyd med gryten min. Jeg har lett etter denne perfekte gryten som ikke brenner maten min, og jeg fant denne spesielle keramiske gryten. Jeg nyter hver gang jeg lager mat med denne gryten.... Leggi di più

Tenkte at dette var for godt til å være sant med hensyn til den lave prisen og kvalitet. Men jeg tok feil. Den er helt fantastisk! På sekunder får jeg ferdig kaffe og også ulike varianter av rett-i-ko... Leggi di più

Utrolig raske med å sende erstattningsprodukt for vare som ikke fungerer. Men etter 2 forsøk, forsøker jeg å få svar på om det er mye reklamasjoner på produktet. Etter 4 mailer uten svar men med ny va... Leggi di più

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Anbefales!

Disse stekepannene, satuè stekepanna og woken er helt fantastiske!

Kjapp levering og godt innpakket.

Anbefales på det sterkeste!

12 febbraio 2026

Jeg bestilte stekepanner

Jeg bestilte stekepanner, jeg fikk bekreftelse at pakken min e på vei og neste dag jeg fikk beskjed at pengene er tilbake på konto og bestilling var kansellert. Jeg synes grunnen var at prisen var lav for komplett av 4 stk stekepanner. Det var veldig dårlig opplevelse. Ingen fra support service har vært i dialog med meg.

28 gennaio 2026

Hei Daniela,

Vi beklager på det sterkeste ulempene dette har medført.

Vår kundeservice har vært i dialog med deg angående saken. Det viste seg dessverre at det var en feilprising, hvor prisen var satt så lavt at den ikke var korrekt. Vi var derfor nødt til å kansellere kjøpet.

Vi beklager denne feilen og håper at du vil benytte deg av kompensasjonen som er tilbudt.

Selvfølgelig sørger vi for at bestillingen din blir annullert og at hele beløpet refunderes.

Har du ytterligere spørsmål, er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss igjen.

tilbud

Hadde tilbud. Trakk kjøpet, userriøst

24 gennaio 2026

Hei Anders,

Vår kundeservice har vært i kontakt med deg vedrørende saken.
Det viste seg dessverre å være en prisfeil, hvor prisen var så lav at den ikke var korrekt, og vi måtte derfor heve kjøpet.
Vi beklager feilen og håper du vil benytte deg av den kompensasjonen som er tilbudt.

Vi sørger selvsagt for at kjøpet ditt blir annullert, og at hele beløpet blir refundert.

Dersom du har spørsmål til saken, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss igjen.

ONYX Cookware

Verste og mest useriøse nettbutikk jeg…

Verste og mest useriøse nettbutikk jeg har handlet fra. Annulerte ordre grunnet feil hos dem.

Styr unna.

3 febbraio 2026

Hei Tom,

ONYX Cookware

Dette må være det dårligste produktet…

Dette må være det dårligste produktet som finnes på markedet. Bortkastet penger.

5 gennaio 2026

Hei Ole,

jeg beklager å høre at du opplever problemer med produktet ditt!

Jeg vil på det sterkeste anbefale at du kontakter vår kundeserviceavdeling på service@onyxcookware.no.
Her vil vi undersøke saken grundig og finne en løsning sammen. Dersom det dreier seg om et defekt produkt, vil vi selvfølgelig sørge for at du ikke blir stående igjen med et produkt du ikke kan bruke.

Husk samtidig at vi alltid tilbyr opptil 100 dagers full returrett. Dette gjelder også selv om produktet har blitt pakket ut og testet. 😊

Ønsker du å benytte deg av returretten, ber vi deg på samme måte gjøre kundeservice oppmerksom på dette. De vil da hjelpe deg med informasjon om hvordan du returnerer pakken, samt tilby en gratis returetikett.

Vi ser frem til å høre fra deg!

ONYX Cookware

Pga feil pris ble handelen kansellert…

Pga feil pris ble handelen kansellert av forhandler.

3 febbraio 2026

Hei Stian,

ONYX Cookware

Bestilte et sett med stekepanner

Bestilte et sett med stekeplater som var annonsert med 91 % rabatt. Bestillingen gikk gjennom, og jeg mottok ordrebekreftelse. Dagen etter kansellerer de ordren og skylder på «feil i systemet».

Dette er fullstendig uakseptabelt. Feilen ligger 100 % hos selger, ikke kunden. Når en vare legges ut til en pris og kan bestilles, skal butikken stå for prisen – punktum.

Som «kompensasjon» tilbyr de latterlige 20 % rabatt, noe som bare gjør saken verre. Dette fremstår som useriøst, dårlig kundebehandling og manglende respekt for kunder.

Handler ikke her igjen og kan på det sterkeste ikke anbefale denne nettbutikken.

2 febbraio 2026

Hei Wendy,

vi beklager på det sterkeste for ulempen dette har medført.

Vår kundeserviceavdeling har kontaktet deg angående saken.
Det dreide seg dessverre om en pris som var for god til å være sann, og vi var derfor nødt til å heve kjøpet.
Vi beklager feilen og håper du vil benytte deg av kompensasjonen vi har tilbudt.

Vi sørger naturligvis for at kjøpet ditt blir annullert, og at hele beløpet blir refundert.

Har du spørsmål om saken, er du alltid velkommen til å kontakte oss igjen.

Veldig dårlig kommunikasjon

Veldig dårlig kommunikasjon, jeg fått ikke noe informasjon om min returnet varer. Ikke hvor det leveres, ikke hvis det ankomst på lageret dems, ikke noe informasjon om refundere penger. Jeg skrev flere meldinger aldri fått svar.
Men det er raske å pakke å sende varer, det er ikke noe problem.

27 gennaio 2026

Hei Aleksandrova,

Takk for din anmeldelse.

Vi beklager å høre at du mangler informasjon vedrørende pakken du har returnert. Vi vil gjerne hjelpe med å undersøke saken nærmere og sørge for at refusjonen din blir behandlet korrekt.

Vi ber deg derfor vennligst om å kontakte oss på service@onyxcookware.no, hvor vår kundeservice står klare til å gjennomgå saken din i detalj.

Vi ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg med å finne en rask og god løsning.

Terrible customer service

Very slow response from customer service.

The frying pan is not working well. My food burns, no matter the different ways of cooking I tried.
Do not recommend!!

Yes, I wrote my first email on the 06.12.2025 with no response.
Then a few weeks I requested the return label, which I got, but no confirmation about returning the package.

Thank you for finally helping me with this.

14 gennaio 2026

Hi Natalia,

Thank you for reaching out to us.

I’m sorry to hear that you experienced difficulties getting in touch with us and arranging a return.

I can see that you have visited our return portal and received a free return label. Additionally, we can see that you contacted us by email today, and that we replied a few hours later to check whether everything went as it should and to confirm that you were able to use the return label you received.

We hope that our response has been helpful and that you are now well on your way with the return process. Should you have any further questions or need assistance, you are of course always very welcome to contact us again.
We are always ready to help at service@onyxcookware.no.

Kind regards,
Onyx Cookware

Den var liten og nett

Den var liten og nett. 3-i-en systemet med 3 forskjellige kaffe muligheter er genial. Setter også pris på en relativ stor vannbeholder. Veldig tilfreds med dette kjøpet

27 gennaio 2026

Varen finnes ikke på lager, ingen info

Når jeg først fikk svar på min henvendelse var kundeservice hyggelig og svarte raskt ,noe jeg satt pris på. Handle opplevelsen var derimot ikke så bra. Å ikke bli informert når man kjøper at varen ikke finnes på lager, å betale for transport med levering innen 4-6 dager men varen kommer ikke før 1,5/2 mnd senere og ikke informere om dette i det minste i ordrebekreftelsen, er altfor dårlig. Dårlig informasjon som gir en utrygg følelse og man føler seg lurt. Transport burde vært gratis når det kunde betaler for ikke kan overholdes.Å bli lovet ved bestilling at varen kommer innen 6 dager og så få beskjed når JEG først tok kontakt at varen kommer på lager først 7-8 uker etter min bestilling, er dårlig. Opplevelsen gjør at jeg ikke har tillit å handle der igjen.

16 gennaio 2026

Kjære Mary,

Takk for din henvendelse.

Vi beklager på det sterkeste at du ikke ble informert om at varen var utsolgt i forbindelse med din bestilling. Dette er naturligvis en feil fra vår side, og vi har full forståelse for den ulempen dette kan ha medført.

Vi er glade for at vår kundeservice kunne tilby deg flere løsninger, og at det ble funnet en tilfredsstillende løsning i form av en kansellering av ordren samt full refusjon.

Nok en gang beklager vi situasjonen, men setter stor pris på at vi kunne hjelpe deg videre med en rask refusjon.

Du er alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss igjen dersom du har spørsmål eller trenger hjelp, på service@onyxcookware.no.

Onyx Cookware

Anbefales ikkje!

Eg bestilte steikepanner i god tru. Tok litt tid før dei ankom. Såg kjempe flotte ut! Men da eg tok dei i bruk, så skjedde det som dei garanterte ikkje skulle skje; nemlig at maten brant seg fast i midten på panna! Eg vart sjokkert over at den gjorde det. Prøvde panne nr 2. Det samme skjedde der! Eg vart rysta over utfallet. Tok kontakt med kundeservice opp til fleire gonger, men fekk til svar at det var så stor pågang at dei skulle ta kontakt med meg når det vart roligere. Noko som aldri skjedde. Steikepannene har ikkje blitt bedre. Eg tok alle forholdsregler ved bruk men maten brenner seg fortsatt fast. Er så skuffa over servicen og produkta. Kosta en heil del penger, føler eg kasta pengene ut vinduet.

26 febbraio 2025

Hei Marianne,

Jeg er lei for å lese at du opplever problemer med at maten brenner seg. :(

Vi har noen tips og triks som i mange tilfeller kan hjelpe deg på rett vei til hvordan du får best mulig utbytte av stekepannen din. Du finner våre tips og triks her:

Skulle du fortsatt oppleve problemer med at maten brenner seg, må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no.
Her vil kundeservicen vår stå klar til å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Men! Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med resultatet, eller bare ikke ønsker å beholde varen, minner vi om at vi tilbyr opptil 100 dagers returrett. Dette gjelder også selv om varen har vært brukt. Da trenger du bare å kontakte kundeservice og be om å returnere varen. :)

Med vennlig hilsen

Anbefales!

Må skryte av kundeservice.
Jeg syns det tok litt lang tid før jeg fikk air fryeren og skrev til de på e-post og
Fikk svar dagen etter at det hadde oppstått forsinkelse på lageret, men som kompensasjon for ventetiden ville de gjerne tilby å refundere 15% på hele orderen.

Jeg har ikke no negativt å si.
De svarte raskt var hyggelig og behjelpelig. 🌸

9 gennaio 2026

Kaffemaskinen og melkeskummer er helt ubrukelige

Kaffemaskinen er helt ubrukelig. Jeg har kjøpt masse gryter og stekepanner fra Onyx Cookware og alltid vært veldig fornøyd. Bestilte derfor med stor entusiasme kaffemaskin og melkeskummer. Likte at man kunne bruke flere typer kaffe i ulike adaptere. Melkeskummeren fungerte svært dårlig. Kaffemaskinen er helt krise. Har brukt både kaffekapsler og vanlig pulver. Det spruter og drypper. Masse vann samler seg under maskinen og i filteret.Spesielt med kapsler er det helt tilfeldig om det blir vellykket eller ikke. Kan på ingen måte anbefale denne slik den er utformet nå. Synd, for konseptet var attraktivt.

18 gennaio 2026

Hei Marianne,

Jeg beklager virkelig å høre at du opplever problemer med produktene dine!

Vår kundeserviceavdeling har allerede kontaktet deg angående feilene du opplever.
Her vil vi tilby flere løsninger og sørge for at du ikke blir sittende igjen med produkter du ikke kan bruke.
I tillegg har vi også sørget for at du får noe kompensasjon for ulempen dette har medført.

Hvis du ikke har mottatt en e-post fra oss, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på service@onyxcookware.no
og henvise til denne anmeldelsen.

Vi ser frem til å høre fra deg, slik at vi kan få løst saken!

Med vennlig hilsen