ONYX Cookware Recensioni 1.316

TrustScore 4 su 5

3,9

Jeg fikk mikseren med et sett boller. Det var greit nok for kundeservice er veldig god,men produktet stod ikke til forventningene i det hele tatt var så vidt den klarte å røre smør og sukker hvitt... Leggi di più

Jeg er så fornøyd med gryten min. Jeg har lett etter denne perfekte gryten som ikke brenner maten min, og jeg fant denne spesielle keramiske gryten. Jeg nyter hver gang jeg lager mat med denne gryten.... Leggi di più

Tenkte at dette var for godt til å være sant med hensyn til den lave prisen og kvalitet. Men jeg tok feil. Den er helt fantastisk! På sekunder får jeg ferdig kaffe og også ulike varianter av rett-i-ko... Leggi di più

Utrolig raske med å sende erstattningsprodukt for vare som ikke fungerer. Men etter 2 forsøk, forsøker jeg å få svar på om det er mye reklamasjoner på produktet. Etter 4 mailer uten svar men med ny va... Leggi di più

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Kjøpte stekepanne fra Onyx

Kjøpte stekepanne fra Onyx, alt svir seg fast i denne pannen. Returnerer produktet.

18 gennaio 2026

Hei Geir,

Jeg er lei for å lese at du opplever problemer med at maten brenner seg. :(

Vi har noen tips og triks som i mange tilfeller kan hjelpe deg på rett vei til hvordan du får mest mulig ut av pannen din. Du finner våre tips og triks her:

Skulle du fortsatt oppleve problemer med at maten brenner seg, må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no
Her vil vårt kundeserviceteam stå klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Men! Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med resultatet, eller rett og slett ikke ønsker å beholde varen, så husk at vi tilbyr opptil 100 dagers returrett. Dette gjelder også selv om varen har vært brukt. Da trenger du bare å kontakte vår kundeservice og be om å få returnere varen. :)

ONYX Cookware

Slipp-lett belegg? Ikke min erfaring…

Har hatt onyx stekepanner i noen år nå. Men har gått mer og mer bort fra å bruke stekepannene. Pannene ser pene og hele ut, men «slipp-lett» belegg…? Det er sterkt overdrevet. Umulig å steke egg uten masse smør i panna. Kylling? Glem det! Det meste setter seg fast i panna. Må gå ganske brutalt til verks for å få rengjort dette etterpå. Men det er kanskje det som trekker mest opp. Utstyret tåler at man bruker litt krefter når man vasker opp. Har for øvrig ikke prøvd å vaske dette i oppvaskmaskinen. Men tviler det blir særlig rent der.

31 dicembre 2025

Hei Olav,

Jeg er lei for å lese at du opplever problemer med at maten brenner seg. :(

ONYX Cookware

Har det meste fra Cookware og er veldig…

Har det meste fra Cookware og er veldig fornøyd. Servicen er helt topp og dem svare fort.
Ser mange klager på stekepannen, men tror det er etter første bruk. Fikk med stålull rulle og brukte det etter første bruk. Etter det har stekepannen fungert helt topp. Så 👍opp fra meg.

15 gennaio 2026

Lang levering og defekt produkt

Tok veldig lang tid før jeg fikk pakken, og når den endelig kom var produktet både skittent og skadet. Produktet var deretter utsolgt, og siden jeg ikke orket å vente enda lengre ønsket jeg å returnere varen. Returen var nok det eneste positive med hele handelen dessverre

9 gennaio 2026

Hei Merethe,

Jeg beklager å høre at leveringen av bestillingen din har tatt lang tid, og at du har mottatt en skadet vare!

Det høres dessverre ut som det har oppstått flere feil med forsendelsen din, noe vi gjerne vil undersøke nærmere.
Hvis du har anledning til å hjelpe oss, setter vi stor pris på om du kontakter oss på service@onyxcookware.no
og henviser til denne anmeldelsen.

Deretter vil vi undersøke saken sammen med den aktuelle transportøren for pakken din og sørge for at vi kan forbedre slike hendelser.

Vi setter imidlertid stor pris på at vi enkelt kunne hjelpe deg med å returnere kjøpet!

ONYX Cookware

Taler IKKE metal redskap!…

Vi kjøpte var Onyx stekepann i 2024.nå i starten av 2026 er vi nesten klar å kaste den. Hvorfor? Till tross de sier at det tåler metal redskap, men det er feil. vi har fått mange sår i panna etter bruk an stål steke spade.

13 gennaio 2026

Hei Terence,

Vi er svært lei for å lese at du opplever problemer med stekepannen din!

Vi anbefaler deg å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no, hvor vårt kundeserviceteam står klare til å hjelpe deg.

Har du allerede vært i kontakt med vår kundeservice, er du velkommen til å svare på samme e-post og henvise til denne anmeldelsen.

Vi er nok en gang lei for at du har opplevd problemer. Vi vil imidlertid gjøre vårt aller beste for å hjelpe deg med å finne en løsning! 😊

Veldig fornøyd med isbitmaskinen

Veldig fornøyd med isbitmaskinen. Liten og nett. Fint utseende og lite lyd. Kort leveringstid selv om den måtte krysse to landegrenser for å komme til meg. Kjøper gjerne noe fra her igjen

9 gennaio 2026

Ifølge Posten er den ennå ikke…

Ifølge Posten er den ennå ikke innlevert for sending - ble bestilt 23. desember.
Men idag fikk jeg mekding fea Posten om at pakken er sendt idag!

4 gennaio 2026

Hei Knut,

Vi er veldig lei oss for å lese at du ikke har mottatt pakken din.

Vi anbefaler deg å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no
, hvor vårt kundeserviceteam står klare til å undersøke saken nærmere rundt forsendelsen din. Har du allerede vært i kontakt med kundeservice, er du velkommen til å svare på den samme e-posten og henvise til denne anmeldelsen.

Dersom det viser seg at pakken har blitt borte hos postvesenet, vil vi selvfølgelig hjelpe deg med en løsning. Dette gjelder både utsendelse av en ny pakke og muligheten for å kansellere kjøpet.

Vi er nok en gang lei oss for at du har opplevd problemer. Vi vil gjøre vårt aller beste for å hjelpe deg med en løsning! 😊

Utmerket kundeservice

Bestilte kaffemaskin, som viste seg å ha en lekkasje. Sendte inn reklamasjonssak på en lørdag og fikk svar dagen etter (søndag!). Et par dager - og et oppklaringsspørsmål - senere fikk jeg beskjed om at ny maskin var i posten og at jeg bare skulle kassere den gamle. Dette er slik et profesjonelt firma oppfører seg; de tar kundene på alvor og gir rask respons.

16 dicembre 2025

Det følger ikke med lokk til dette…

Det følger ikke med lokk til dette produktet.

30 dicembre 2025

Hei Karin,

Takk for din tilbakemelding.

Siden vi ikke har informasjon om hvilket produkt du har kjøpt, ber vi deg vennligst kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no, slik at vi kan undersøke saken nærmere. Dersom det mangler noe i forsendelsen din, må du også gjerne ta kontakt med oss – vi ønsker selvfølgelig ikke at våre kunder ikke mottar det de har bestilt.

Vennlig hilsen
ONYX Cookware

Har enda ikke mottat pakken fra dere.

22 dicembre 2025

Hej Knut,

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager hvis du ikke har modtaget din ordre fra os.

Højtiden kan desværre medbringe lidt problemer med levering, men jeg vil anbefale at du kontakter vores kundeservice på: service@onyxcookware.no - eller på vores livechat mellem 09 - 15. Så sidder vi klar til at hjælpe :)

Vi ser frem til at høre fra dig.

Venlig hilsen