ONYX Cookware Recensioni 1.316

TrustScore 4 su 5

3,9

Jeg fikk mikseren med et sett boller. Det var greit nok for kundeservice er veldig god,men produktet stod ikke til forventningene i det hele tatt var så vidt den klarte å røre smør og sukker hvitt... Leggi di più

Jeg er så fornøyd med gryten min. Jeg har lett etter denne perfekte gryten som ikke brenner maten min, og jeg fant denne spesielle keramiske gryten. Jeg nyter hver gang jeg lager mat med denne gryten.... Leggi di più

Utrolig raske med å sende erstattningsprodukt for vare som ikke fungerer. Men etter 2 forsøk, forsøker jeg å få svar på om det er mye reklamasjoner på produktet. Etter 4 mailer uten svar men med ny va... Leggi di più

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Fikk ikke varen

Alt gikk jo fint, helt til jeg skulle motta varen. Samme dagen jeg trodde den skulle komme, ble den sendt i retur til avsender. Fikkingen forklaring på hvorfor. Måtte da bestille det jeg trengte fra en annen leverandør.
Retur av penger gikk greit, så sånn sett fungerte det jo.
Dog, hadde gledet meg til stekepanna kom i hus 😂

24 marzo 2026

Hei Hege,

Vi er veldig lei for å lese at du ikke har mottatt pakken din.

Vi anbefaler deg å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no, hvor vårt team står klare til å undersøke saken nærmere.
Hvis du allerede har vært i kontakt med kundeservice, må du gjerne svare på samme e-post og henvise til denne anmeldelsen.

Hvis det viser seg at pakken har blitt borte hos postvesenet, vil vi selvfølgelig hjelpe deg med en løsning. Dette gjelder både utsendelse av en ny pakke, men også muligheten for å kansellere kjøpet.

Vi er nok en gang lei for at du har opplevd problemer, og vi vil gjøre vårt aller beste for å hjelpe deg med en løsning! 😊

ONYX Cookware

Tenkte at dette var for godt til å være…

Tenkte at dette var for godt til å være sant med hensyn til den lave prisen og kvalitet. Men jeg tok feil. Den er helt fantastisk! På sekunder får jeg ferdig kaffe og også ulike varianter av rett-i-koppen-supper. Liker spesielt at det er 4 ulike innstillinger ift. størrelsene på koppen; f.eks. liten til cappuccino, større til kaffe og stor til supper. Kan sterkt anbefales!

28 marzo 2026

Styr unna

Er skuffet over stekepannen, ting har lett for å henge seg fast og bli brent, jeg har forsøkt med forskjellige temperaturer men den funker like dårlig.

22 marzo 2026

Hei Ragnar,

Jeg er lei for å lese at du opplever problemer med at maten brenner seg fast. :(

Vi har noen tips og triks som i mange tilfeller kan hjelpe deg på rett vei til å få best mulig ut av pannen din. Du finner våre tips og triks her: https://onyxcookware.no/pages/stekepanner-og-gryter-faq#best-result

Hvis du fortsatt opplever problemer med at maten brenner seg fast, må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no.
Her sitter vårt kundeserviceteam klare til å hjelpe deg hele veien.

Men! Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med resultatet, eller rett og slett ikke ønsker å beholde varen, så husk at vi tilbyr opptil 100 dagers returrett. Dette gjelder også selv om varen har vært brukt. Du trenger bare å kontakte vår kundeservice og be om å returnere varen. :)

Tragisk kundeservice.

Nei, kommer ikke til å bestille fra disse noe mer.
Etter FIRE dager sto ordren fortsatt som ikke sendt. Bare innmeldt til Posten.
Sender en epost om dette og får beskjed om at da må jeg fylle ut et annet skjema. For de har visst et EGET sporingsteam. Skulle tro man hadde 1000-vis av sendinger som er på avveie om man har et eget team som kun driver med sporing av pakker.
Svarte da at jeg ønsket å heve kjøpet og bare kansellere ordren. Svaret var bare svada. Kun om sporingen og min forespørsel om kansellering av ordren ble ikke engang nevn.

12 marzo 2026

Hej Cato,

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre om din oplevelse – det lyder bestemt ikke som det forløb, vi ønsker for vores kunder.

Ud fra de oplysninger, vi har her, kan vi desværre ikke finde din sag i vores system. Vi vil derfor meget gerne bede dig om at kontakte os på service@onyxcookware.no, så vi kan få undersøgt sagen nærmere og hjælpe dig videre.
Her må du meget gerne henvise til denne sag.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage varen, vil vi naturligvis også se på muligheden for en hurtig annullering og refundering.

Vi håber, at du vil give os mulighed for at få rettet op på oplevelsen.

Med venlig hilsen
ONYX Cookware 😊

Rask levering

Rask levering, En liten, kompakt isbitmaskin, som ikke tar mye plass ! Ikke så mye støy. Fornøyd så lang

12 marzo 2026

Hei maten

Hei maten, egg brenner seg fast uansett om det blir brukt smør eller ikke i pannen
Fra jeg mottok pannene har jeg brukt den ene 3-4 ganger . Vet ikke om det blir borte etter hvert eller ikke?

10 marzo 2026

Hei Solrunn,

Vi har noen tips og triks som i mange tilfeller kan hjelpe deg på rett vei til hvordan du får det beste ut av pannen din. Du finner våre tips og triks her:

Her vil vår kundeservice sitte klare til å hjelpe deg gjennom det hele.

Men! Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med resultatet, eller bare ikke ønsker å beholde varen, så husk at vi tilbyr opptil 100 dagers returrett. Dette gjelder også selv om varen har vært brukt. Da trenger du bare å kontakte vår kundeservice og be om å få sende varen i retur. :)

Jeg kjøpte en vanntermostat

Jeg kjøpte en vanntermostat, men den viste seg å være av forferdelig kvalitet og varmer ikke vannet ordentlig. Jeg anbefaler den ikke.

27 febbraio 2026

Hei SejfuLlah,
Vi er veldig lei oss for å lese at du opplever problemer med produktet ditt!

Vi anbefaler deg å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no, hvor vårt kundeserviceteam står klare til å hjelpe deg.
Har du allerede kontaktet kundeservice, så nøl ikke med å svare på samme e‑post og henvis til denne anmeldelsen.

Husk også at vi alltid tilbyr opptil 100 dagers full returrett. Dette gjelder også selv om produktet har vært pakket ut og testet. 😊
Ønsker du å benytte deg av returretten, må du på samme måte gjøre kundeservice oppmerksom på dette. De vil hjelpe deg med informasjon om hvordan du returnerer pakken, samt tilby en gratis returetikett.
Vi er nok en gang lei oss for at du har opplevd problemer. Vi vil likevel gjøre vårt aller beste for å hjelpe deg med en løsning! 😊

Kundeservicen var bra

Kundeservicen var bra, men produktet var elendig. Første gang jeg kjøper stekepanne med slipp lett belegg som ikke fungerer som ny. Det sitter fast så man må ha ekstra margarin

12 maggio 2025

Hei Jørn,

Vi har noen tips og triks som i mange tilfeller kan hjelpe deg på rett vei til hvordan du får det beste ut av stekepannen din. Du finner våre tips og triks her: https://onyxcookware.no/pages/stekepanner-og-gryter-faq#best-result

Skulle du fortsatt oppleve problemer med at maten brenner seg fast, må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no.
Her sitter vår kundeservice klar til å hjelpe deg gjennom det hele.

Men! Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med resultatet, eller bare ikke ønsker å beholde varen, så husk at vi tilbyr opptil 100 dagers returrett. Det gjelder også selv om varen har vært brukt. Du trenger bare å kontakte vår kundeservice og be om å få returnere varen. :)

ONYX Cookware

Kjøpte en stekepanne som de skrøt av…

Kjøpte en stekepanne som de skrøt av slipp lett. Alt setter seg fast om ikke man bruke masse stekefett. Noe jeg trodde jeg skulle slippe siden de skryter av dette belegget.

8 dicembre 2025

Hei Stine,

Jeg er lei for å lese at du opplever problemer med belegget på stekepannen. :(

Vi har noen tips og triks som i mange tilfeller kan hjelpe deg på rett vei til hvordan du får mest mulig ut av pannen din. Du finner våre tips og triks her: https://onyxcookware.no/pages/stekepanner-og-gryter-faq#best-result

Her sitter kundeservicen vår klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Men! Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med resultatet, eller rett og slett ikke ønsker å beholde varen, så husk at vi tilbyr opptil 100 dagers returrett. Det gjelder også selv om varen har vært brukt. Da trenger du bare å kontakte kundeservice og be om å få returnere varen. :)

Dårlig kvalitet

Min steikepanne har riper og noe som kan se ut som rester av teflon etter å ha brukt pannen en god stund. Har ikje giddetbog sakt noe før nå, men bedre sent enn aldri. Disse pannene står dem jo for at de kan bruke metall i, det tror eg er løgn 😅 for min panne ser herpa ut. Har bilder,en det kunne eg visst ikje legge til her. Så ja veldig dårlig markedsføring og reklamering for produktet. Håper det er bedre.

18 aprile 2025

Hei Lone,

Vi er veldig lei oss for å lese at du opplever problemer med belegget på stekepannen din!

Vi anbefaler deg å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no, hvor de står klare til å hjelpe deg.
Har du allerede kontaktet kundeservice, må du gjerne svare på samme e-post og henvise til denne anmeldelsen.

Husk også at vi alltid tilbyr opptil 100 dagers full returrett. Det gjelder også selv om produktet har vært pakket ut og testet. 😊

Ønsker du å benytte deg av returretten, må du på samme måte gi beskjed til kundeservice. De vil da hjelpe deg med informasjon om hvordan du sender pakken i retur, samt tilby en gratis returetikett.

Med vennlig hilsen,