OAZA Home Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Levertijd en service was goed bij de lampen die we hadden besteld. 1 dopje miste maar na mailen werd dit netjes toegestuurd dus prima. Wel ben ik teleurgesteld over de kwaliteit aangezien er bij ontva... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Helaas nog steeds niet tot oplossing gekomen vanaf december maand. Elke keer late mails gekregen, omdat er een beschadigde tafel is afgeleverd had ik liever als klant een nieuwe tafel gekregen zonder... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Allahoumabareek wat een mooie mensen die hier werkzaam zijn. De tafels die ik heb besteld zijn keurig geleverd en voor de bezorgers was het zelfs geen probleem om even te wachten toen ik de afspraak v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige salontafel met een geweldige sfeerhaard! In eerste instantie dacht ik dat de haard het niet deed, maar dat bleek een eigen foutje: de stekker zat heel netjes en onopvallend onder de tafel ve... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Impresa di installazione di interni

Scritti dall'azienda

OAZA Home is een woonwinkel met prachtige luxe meubels, banken, bedden, verlichting en woondecoratie. Al onze producten zijn mooi te verwerken in een luxe interieur. Wij hanteren de laagste prijsgarantie en leveren in heel Nederland, België en Duitsland.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

696 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 56% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

73 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Ik raad niemand aan om hier wat te…

Ik raad niemand aan om hier wat te bestellen/kopen!!!!
Onze salontafels zijn beschadigd geleverd , na het laten weten wilden ze niet eens omruilen en hebben een tegoedbon aangeboden van 50 euro, waar we natuurlijk niet accoord mee zijn gegaan.

19 settembre 2024
Logo di OAZA Home

Risposta di OAZA Home

Beste Emine,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u ontevreden bent met uw ervaring. Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en willen graag enige verduidelijking geven over uw situatie.

Na uw melding van de kras op de salontafels, hebben wij vastgesteld dat het om een minimale onzichtbare beschadiging ging. Omdat u niet meer over de originele verpakking beschikte, hebben wij u destijds uit coulance alsnog twee opties geboden: een tegoedbon van 50 euro of het retourneren van het product binnen de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen. Helaas hebben wij geen reactie van u ontvangen binnen die periode.

Nu, ruim twee maanden later, krijgen wij bericht dat u de tafel alsnog wilt terugbrengen. Helaas kunnen wij hier niet mee akkoord gaan, aangezien dit buiten de overeengekomen retourperiode valt.

Wij hopen op uw begrip en staan nog steeds open voor verdere dialoog om een passende oplossing te vinden. Neem gerust contact met ons op via info@oazahome.nl

OAZA Home

Valutata 5 stelle su 5

Mooie windlichten op zuil besteld.

Mooie windlichten op zuil besteld.
Netjes en snel contact met de medewerkers.
Hielden ons netjes op de hoogte van de levering, je krijgt zelfs een uur van te voren een bezorg telefoontje.
Top service!!!

1 novembre 2024

Slechte kwaliteit tafel,

Slechte kwaliteit tafel,
Na een maand beschadiging erop en het personeel is niet mee denkent denkt alleen aan eigen voordeel.
Niet aan te bevelen om bij hen te kopen heb nog nooit zo een slechte service meegemaakt.

2 settembre 2024
Logo di OAZA Home

Risposta di OAZA Home

Beste,

Dank voor uw feedback. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en de tevredenheid van onze klanten.

In dit geval is de beschadiging aan uw tafel ontstaan door gebruik / eigen toedoen en niet te wijten aan de kwaliteit, en hoewel dit buiten de garantie valt, hebben wij u als blijk van goede wil een tegoedbon aangeboden. We vinden het jammer dat dit niet aan uw verwachtingen voldoet.

We staan altijd open voor verdere dialoog en helpen u graag verder om tot een passende oplossing te komen. U kunt contact opnemen met ons via info@oazahome.nl als u verdere vragen heeft.

OAZA Home

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più