Valutata 5 stelle su 5

Ik heb al mijn meubels voor mijn huis bij Oazahome gekocht en ben zeer tevreden. Ik ben heel blij mee,🤗Ik raad het zeker aan. Het is een zeer betrokken winkel. Mijn bestellingen zijn eerder aangeko... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een spiegel gekocht. Werd keurig thuis bezorgd en de bezorger heeft ons zeer vriendelijk geholpen om hem de trap op te krijgen! Daarna had ik een vraag via de mail ,ik kreeg snel reactie... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Impresa di installazione di interni

Scritti dall'azienda

OAZA Home is een woonwinkel met prachtige luxe meubels, banken, bedden, verlichting en woondecoratie. Al onze producten zijn mooi te verwerken in een luxe interieur. Wij hanteren de laagste prijsgarantie en leveren in heel Nederland, België en Duitsland.

4,1

1 stella

Ha risposto al 46% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Salontafels marmer

Voor ons nieuwe huis kochten wij nieuwe salontafels. Marmeren tafeltjes.
Door verbouwing e.d. pas later uitgepakt. Echter toen we ze uitpakken bleek het 1 grote flop. Geen marmer. Komt niet overeen met de foto's/ beschrijving. Een grote teleurstelling.. notabene voor 600 euro! Ze willen niet meewerken aan evt. ruilen tegen iets anders van hun website (wat hun feitelijk dus niets kost). Tafels zijn overigens beschadigd geleverd.

25 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb al mijn meubels voor mijn huis…

Mijn bestellingen zijn eerder aangekomen dan de aangegeven datum. Bedankt voor alles en tot de volgende bestelling!

15 aprile 2026

Prachtige spiegel

Wij hebben een spiegel gekocht.
Daarna had ik een vraag via de mail ,ik kreeg snel reactie en ze kwamen met een zeer nette oplossing voor mijn vraag. Hartelijk dank hiervoor.
Wij zijn super tevreden over Oaza Home

8 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Advies, betaal bij aflevering en goedkeuring

Let op, kijk uit

In oktober 2025 hebben wij een Sleeperwood tv meubel besteld bij Oaza Home, dat op het moment van bestellen op voorraad was.
Uiteindelijk ruim 5 maanden moeten wachten met nauwelijks communicatie

Bij levering bleek het meubel totaal niet overeen te komen met wat wij besteld hadden, onjuiste afmeting, kastdeurtjes die niet open te krijgen waren, afwerking en onderdelen, en zelfs afkomstig van een andere aanbieder: MBC Living, die het meubel, inclusief glasplaat, ruim 400 euro goedkoper aanbood op zijn website..

Wij hebben geen enkel idee wat de rol van MBC Living in deze zaak was.

Voor 1399 euro verwacht je kwaliteit en een correct geleverd product, en dat is hier absoluut niet het geval.
Voor ons een zeer teleurstellende ervaring.

We hebben Oaza Home gemaild, maar nog enkele reactie gekregen, en hebben het uit handen gegeven.

13 marzo 2026
Logo di OAZA Home

Risposta di OAZA Home

Beste Ans,

Dank voor uw review.
Wij vinden het vervelend dat u deze ervaring als negatief heeft ervaren en lichten dit graag verder toe.

Bij uw bestelling heeft u nadrukkelijk aangegeven dat u specifiek het Sleeperwood tv-meubel wilde ontvangen, terwijl wij u direct hebben geïnformeerd dat dit product op dat moment was uitverkocht en nog geproduceerd en verscheept moest worden. Daarbij hebben wij ook duidelijk aangegeven dat de levertijd hierdoor aanzienlijk langer zou zijn. U gaf aan dat dit voor u geen probleem was, zolang u het meubel uiteindelijk zou ontvangen.

Na uw akkoord hebben wij het meubel speciaal voor u besteld. Tijdens de wachttijd heeft u vervolgens regelmatig contact met ons opgenomen met de vraag naar de levering. Wij hebben u hierbij telkens netjes te woord gestaan en aangegeven dat u direct bericht zou ontvangen zodra het meubel bij ons binnen was.

Daarnaast hebben wij naar aanleiding van uw e-mail inhoudelijk gereageerd. Tot op heden hebben wij hier echter geen reactie meer op ontvangen. Mogelijk heeft u deze e-mail gemist, wij adviseren u om deze nogmaals te controleren.

Wij betreuren het dat u dit anders heeft ervaren. Mocht u alsnog in gesprek willen, dan staan wij hier uiteraard voor open.

OAZA Home

Valutata 5 stelle su 5

Gisteren een staand windset besteld

Gisteren een staand windset besteld, ik kreeg netjes bericht van te voren dat mijn bestelling de volgende dag werd bezorgd door de bezorgers. Alles liep super snel en professioneel. Ben erg blij met mijn aankoop. Bedankt Oaza home!

3 aprile 2026

GEEN ZAKENDOEN HIER

Wij hebben een aankoop in de winkel gedaan en de verkoper heeft ons een advies gedaan na het zien van onze woonkamer. Na het artikel opgehaald te hebben, bleek het toch niet de goede afmeting te zijn in onze woonkamer. Nu kan de winkel het ineens niet meer retournemen omdat ze vinden dat we het maar goed in de winkel hebben moeten zien.

Ontzettend slechte service en er wordt absoluut niet meegedacht. De verkoper wilde gewoon iets duurders verkopen terwijl hij al wist dat het verkeerd zo zijn. Nu verbergen ze zich achter bepaalde retourvoorwaarden die nooit genoemd zijn tijdens het gesprek in de winkel. Ze nemen graag je geld aan maar daarna houdt alles op. PAS OP VOOR DEZE WINKEL

14 marzo 2026
Logo di OAZA Home

Risposta di OAZA Home

Beste Dino Omerovic,

Wij willen graag een aantal zaken rechtzetten.
Het artikel is door u zelf in de winkel gezien en beoordeeld. Bij aankoop in de winkel geldt wettelijk geen bedenktijd. Wij als woonwinkel, bieden echter wél de mogelijkheid tot retourneren bij winkelaankopen, mits het in de originele verpakking en originele staat wordt geretourneerd. In uw geval is de originele verpakking niet meer aanwezig; het is in de schuur gezet en voorzien van zwarte tape, waardoor wij het niet kunnen accepteren.

Wij hebben in het verleden, uit coulance, veel retouren zonder originele verpakking geaccepteerd, waardoor ons magazijn vol staat met artikelen die niet meer te verkopen zijn. We hebben hierin 1 duidelijke lijn getrokken en uitzonderingen zijn dus helaas niet meer mogelijk.

Uw bewering dat de verkoper “iets duurs wilde verkopen” klopt niet; de marges zijn hetzelfde ongeacht de maat of uitvoering, en ons advies dient alleen om klanten te helpen de juiste keuze te maken.

Het dreigen met een negatieve review verandert niets aan ons beleid. Wij hebben eerder al veel uitzonderingen gemaakt, maar in dit geval is retour niet mogelijk.

OAZA Home

Valutata 1 stelle su 5

Ik zou hier niets kopen zijn geen…

Ik zou hier niets kopen zijn geen eerlijke verkopers je hebt nooit garantie proberen met leugens weg te komen is ook hoop te lezen op facebook hoe ze met klanten omgaan het zijn oplichters want je hebt hier stoeprand garantie

16 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Helaas nog steeds niet tot oplossing…

Helaas nog steeds niet tot oplossing gekomen vanaf december maand. Elke keer late mails gekregen, omdat er een beschadigde tafel is afgeleverd had ik liever als klant een nieuwe tafel gekregen zonder beschadigingen. Of geld terug dat ze de tafel komen ophalen. Maar hier zijn ze niet mee akkoord gegaan. Zeer ontevreden met het bedrijf. Koop vooral niet uit deze winkel. Hierbij moet ik helaas een zaak van maken.

17 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Vanaf het moment dat ik de bank heb…

Vanaf het moment dat ik de bank heb besteld tot aan de levering verliep alles prima. Ook het contact met de klantenservice was erg goed. De bezorging van de bank ging soepel en de bezorgers waren vriendelijk en nette jongens. En het bankstel is prachtig!

4 marzo 2026

Aanschaf eettafellamp

Via internet een mooie lamp gezien. Vervolgens zijn we in de winkel gaan kijken en hebben we de lamp aangeschaft/besteld. Levertijd zou binnen twee weken zijn. De lamp kwam na een week al binnen. Een klein probleem met een fitting en dit hebben wij gemeld. Dit is voor ons naar wens opgelost.
Reactietijd wanneer je een mail stuurt is wat langer, maar er wordt gereageerd.

23 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Via de website zag ik mooie…

Via de website zag ik mooie windlichten. Twijfelde even over de levertijd. Via de website contact gelegd Via de app en mijn vragen werden snel beantwoord en mijn product werd snel Verzonden. Dus erg tevreden over mijn aankoop.

20 febbraio 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più