Ik heb al mijn meubels voor mijn huis bij Oazahome gekocht en ben zeer tevreden. Ik ben heel blij mee,🤗Ik raad het zeker aan. Het is een zeer betrokken winkel. Mijn bestellingen zijn eerder aangeko... Leggi di più
Helaas nog steeds niet tot oplossing gekomen vanaf december maand. Elke keer late mails gekregen, omdat er een beschadigde tafel is afgeleverd had ik liever als klant een nieuwe tafel gekregen zonder... Leggi di più
Gisteren een staand windset besteld, ik kreeg netjes bericht van te voren dat mijn bestelling de volgende dag werd bezorgd door de bezorgers. Alles liep super snel en professioneel. Ben erg blij met m... Leggi di più
Wij hebben een spiegel gekocht. Werd keurig thuis bezorgd en de bezorger heeft ons zeer vriendelijk geholpen om hem de trap op te krijgen! Daarna had ik een vraag via de mail ,ik kreeg snel reactie... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
OAZA Home is een woonwinkel met prachtige luxe meubels, banken, bedden, verlichting en woondecoratie. Al onze producten zijn mooi te verwerken in een luxe interieur. Wij hanteren de laagste prijsgarantie en leveren in heel Nederland, België en Duitsland.
Maanderweg 12D, 6711 ND, Ede, Paesi Bassi
- +31 6 86337271
- Info@oazahome.nl
- oazahome.nl
Ha risposto al 46% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Top winkel
Vriendelijk personeel, denkt goed mee naar de wensen van de klant. Topkwaliteit meubels en betaalbaar. Zeker een aanrader!
Van het kastje naar de muur sturen. Letterlijk
Maanden lang aan het wachten op een antwoord.
Ik heb voor €3000,- aan meubilair gekocht bij OAZAHome. Helaas zijn er producten kapot en wil je daar over schakelen met de verkopende partij. Je krijgt als antwoord terug : moeten we even bespreken met de fabrikant.
Vervolgens ben je maanden verder en krijg je nergens meer een reactie op. Het lijkt erop alsof je gewoon expres genegeerd wordt. Alles moet via de mail en niks kan telefonisch.
Maar als ik weer geld bij ze kan uitgeven dan mag ik wel geholpen worden door hun whatsapp nummer. Maar voor vragen of klachten krijg je een zwak antwoord dat het via de mail moet.
Nu alweer 6 maanden verder en nog steeds geen gepast antwoord van Oaza Home. Mijn garantie vervalt bijna ik heb nog 3 maanden de tijd. Maar dat zal vast ook niet lukken. Je mag het aangekochte meubilair ook niet terug brengen naar Ede want dat is weer gescheiden van het online verkoop. Ik krijg de ene leugen naar de andere maar nog steeds geen gepast antwoord.
Super slechte service van OazaHome en het meubilaire is echt van slecht kwaliteit.
Super service
Super service. Bank besteld was er al met 4 weken en helemaal na wens. Bezorgers hebben zelfs geholpen met het naar binnen brengen van de bank. Super!
Bed besteld
Bed besteld. En ik ben verschillende keren veranderd van mijn aankopen en of kleur en ik heb volledige medewerking gekregen. Bed is netjes en snel geleverd. Ben zeer te vreden en raad OAZA zeker aan.
Netjes geleverd
Netjes geleverd. Na uitpakken bleek het onderstel van de tafel krom te zijn. Na een mailtje werd deze binnen een paar dagen omgewisseld. Top service
Kapotte artikel verkopen en niet achter je product staan !
recent een salontafel besteld en ontvangen. Deze bestaat uit 3 delen.
1 van de tafels heeft schade. Deze ook gelijk zelfde dag nog doorgegeven aan Oaza Home. Tafels hebben houtstructuur met nerven. Op 1 plek heeft de nerf losgelaten blijkbaar. Je kunt dit zeer duidelijk zien. Helaas moest Oaza Home dit eerst bespreken met de fabrikant. Op de foto die we doorgestuurd hebben, kun je heel duidelijk zien dat een nerf losgelaten heeft, en dus kapot is. Oaza Home blijft volhouden dat dit natuurstructuur is en dat dit hoort bij een nerf. Wij hebben geduldig uit proberen te leggen dat we uiteraard weten wat een nerf structuur is, en dat dit een natuurlijk look gaat geven. Echter het is zeer duidelijk dat deze tafel kapot is, en dat de schade dan toevallig bij een nerf zit. Helaas blijft Oaza Home volhouden dat ze hier niets aan kunnen doen. Dus mensen, ik zou Oaza Home zeker afraden. Met een probleem wordt je niet geholpen.
Slechte service
Slechte service. Niet duidelijk in communicatie of een kleed wel of niet komt. Niet willen helpen zorgen dat het kleed er uiteindelijk komt, niet willen meedenken en ook niet hun best doen om te zorgen dat het er komt. Wordt aangegeven kom maar langs in de winkel maar niet kunnen aangeven of het überhaupt in de winkel is. Uiteindelijk naar meermaals proberen wordt het kleed niet meer geleverd. Vreemd

Risposta di OAZA Home
Bed geleverd en zelf schade gevonden na…
Bed geleverd en zelf schade gevonden na montage door monteurs.
Netjes per mail gemeld dat de opbergbak enigszins door toeval dat ik het bed met opbergruimte open trok en deze zowaar beschadigd is geraakt tijdens het monteren. Jammer dat de monteurs hier zelf niks van hebben gezegd. Zelf heb ik en de desbetreffende monteurs foto’s gemaakt en moest ik dit melden bij de klantenservice en zouden zij dit oplossen! Tot op de dag van vandaag spijt dat ik t bed niet geweigerd heb!!
Nou komt het volgende: OAZA stelt zich op de manier op, dat bij een kleine schade je een tegoed bon van €75 krijgt of €50 retour kan ontvangen.
Jaa mensen, we hebben te maken met een bed incl montage van €1500,-.
Vervolgens heen en weer gemail dat we een nieuwe onderbak eisen aangezien zij ons geen garantie kunnen geven wanneer wij veel spullen opbergen in ons bed, de plaat niet doorzakt of 25% van de aankoopwaarde terug gestort krijgen wat ze wettelijk verplicht zijn wanneer wij niet akkoord gaan met hun voorstel.
Daarna verhogen ze hun aanbod met maarliefst niet €50,- terug storten maar €75,- retour!!! Gemakshalve logisch dat wij dit niet accepteren en ons voorstel blijft staan en ze het zelf maar mogen zeggen wat ze het liefst hebben. Begin januari hierover gemaild want dit loopt al sinds eind November 2024 en daarbij stelde ze dit verhoogde aanbod begin Januari voor. Na een maand maar eens een herinnering sturen want ze reageerde niet meer. Vervolgens eind februari weer met de vraag om na onze snelle reactie terug te mailen en het af te handelen. Wederom geen succes en radiostilte, vandaag nogmaals een mail gestuurd om dit op te lossen en ons tegemoet te komen wat ze wettelijk verplicht zijn!
Kortom: Telefoon nummer werkt niet. Mail stellen ze altijd hetzelfde voor(afdankertje en makkelijkste oplossing), neemt geen enkele verantwoordelijkheid en laat de klant de dupe worden van het hele verhaal. Want overigens is het bed fantastisch mooi en ligt het top, alleen geeft de onderbak geen garanties dat dit niet doorzakt wanneer wij spullen hierin opbergen omdat hij beschadigd is. Het zal OAZA sieren als ze dit netjes en fair met de klant oplossen en leren van hun fouten zoals te zien in eerdere reviews wat ze dus blijkbaar niet doen.
Zonde van de mentaliteit bij oprechte klachten en beschadigingen van producten -> Geld is binnen en de klant laten we voor wat het is!
Update na reactie oaza;
Ten eerste hoe komen jullie erbij dat er onredelijke eisen zijn van 50 tot 75%? Heb je de mails niet goed gelezen? En hoe kom je bij een kras? Er staat een stuk omhoog?? Wel leuk dat jullie een random naam gebruiken want helaas heet ik geen max en dat jullie na 1 dag reageren op trustpilot en niet na 2 maanden op de mail.
Je bent gewoon verplicht om een nieuwe onderbak te leveren of een deel retour te geven van het bed wat geen lachertje hoeft te zijn zoals 75 euro of een tegoedbon. Dus reageer gewoon op de mail en handel t netjes af, of moet ik alle mails hierin plakken zodat jullie geen leugens verspreiden?!

Risposta di OAZA Home
Slechte bedrijf online zaken meedoen
Slechte bedrijf online zaken meedoen, niet online kopen dan ben je echt de dupe, 06 nummer werkt niet op je email niet geantwoord dus NIET doen

Risposta di OAZA Home
Mooie lampen en persoonlijk contact
De winkel was voor ons te ver weg en dus onze lampen maar online besteld. Eén lamp bleek niet leverbaar te zijn in 5 bollen. Oaza heeft toen persoonlijk contact opgenomen en een alternatief aangeboden, waarbij de meerprijs door hun betaald werd. Beide geleverde lampen zijn super mooi, maar helaas bleek de lamp die als alternatief aangeboden was toch echt veel te groot. Het contact daarover met Oaza verliep makkelijk en zo ook de retour aanmelding.
Slechtse bedrijf ooit
Slechtse bedrijf ooit. We hadden een bank gereserveerd maar we wilde hem niet meer. De aanbetaling die we hebben gedaan kregen we niet meer terug maar we kregen een voucher. We hebben daar mee een tafel moeten kopen van ze. De lak van de tafel is nu al eraf na 3 maanden van aankoop. De klantenservice verwijst je alleen maar naar de email waarnaar ze er niks op uitdoen. Ik ben zelfs 2 keer naar de zaak gereden om te vragen hoe dit kan en ik kreeg maar geen concreet antwoord.
Een bed bij OAZA Home besteld
Een bed bij OAZA Home besteld, binnen 4 dagen in huis😁 #TOP SERVICE
Super blij met mijn nieuwe bank en bed!
Super blij met mijn nieuwe bank en bed!
Onlangs een bank en een bed gekocht en ik ben er echt mega tevreden over. Beide zitten en liggen heerlijk, en de kwaliteit voelt gewoon super goed aan. Ook de service was top! De levering ging vlot en de monteurs hebben alles netjes in elkaar gezet. Geen gedoe, gewoon goede service en mooie spullen. Echt een aanrader!
Prachtige spullen bij Oaza Home…
Prachtige spullen bij Oaza Home aangeschafd. Bijna heel het huis aangekleed met de meubels van Oaza Home; Bed, Bank, salontafel, lamp etc 👌👌
hele nette service snel bezorgd maar…
hele nette service snel bezorgd maar buiten dat deze mensen hebben gewoon feeling voor de service en doen er alles aan om klanten tevredenheid te garanderen hele mooie nette vaas ontvangen
Goede service, mooie kwaliteit.
Erg klantvriendelijk. Staan ten alle tijde voor je klaar.
Goede sevice netjes afgeleverd
Goede sevice netjes afgeleverd
Super blij mee en zal hier in de toekomst zeker online meubels bestellen.
Geweldige aankoop!
Geweldige aankoop!
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe boxspring piano, Het bed biedt uitstekende ondersteuning en comfort, en de kwaliteit is duidelijk merkbaar. Het was een gemakkelijke aankoopervaring, en de levering was snel en probleemloos. De klantenservice was top: vriendelijk en behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen. Al met al een uitstekende investering voor een goede nachtrust. Zeker een aanrader!
Pakketje met mooi dressoir komt snel…
Pakketje met mooi dressoir komt snel binnen.
Gauw uitpakken en met de handige gebruiksaanwijzing in elkaar gezet. Staat super mooi. Heel blij mee.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.