Valutata 5 stelle su 5

Ik heb al mijn meubels voor mijn huis bij Oazahome gekocht en ben zeer tevreden. Ik ben heel blij mee,🤗Ik raad het zeker aan. Het is een zeer betrokken winkel. Mijn bestellingen zijn eerder aangeko... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Helaas nog steeds niet tot oplossing gekomen vanaf december maand. Elke keer late mails gekregen, omdat er een beschadigde tafel is afgeleverd had ik liever als klant een nieuwe tafel gekregen zonder... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Gisteren een staand windset besteld, ik kreeg netjes bericht van te voren dat mijn bestelling de volgende dag werd bezorgd door de bezorgers. Alles liep super snel en professioneel. Ben erg blij met m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een spiegel gekocht. Werd keurig thuis bezorgd en de bezorger heeft ons zeer vriendelijk geholpen om hem de trap op te krijgen! Daarna had ik een vraag via de mail ,ik kreeg snel reactie... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Impresa di installazione di interni

Scritti dall'azienda

OAZA Home is een woonwinkel met prachtige luxe meubels, banken, bedden, verlichting en woondecoratie. Al onze producten zijn mooi te verwerken in een luxe interieur. Wij hanteren de laagste prijsgarantie en leveren in heel Nederland, België en Duitsland.

4,1

1 stella

Ha risposto al 46% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Voel me opgelicht!

Fauteuil gekocht en deze is 20 december 2024 geleverd. Eerst week januari 2025 mail gestuurd dat de zitting ingezakt was en dat alles aan de stoel kraakt! Helaas geen enkele reactie op meerdere mails. Telefonisch niet te bereiken 😡 Het gaat om een Fauteuil van ruim € 400,- dan mag je toch verwachten dat deze langer dan 1 maand mee gaat.

5 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Slechtste service ooit tafel besteld…

De verkoopster in de winkel heeft gezegd dat als we nu bestellen dat 23 December 2024 zou aankomen.Slechtste service ooit tafel besteld die een maand gleden moest aankomen maar het is er nog steeds niet mails worden slecht beantwoord geen aanrader

30 gennaio 2025

Beste Yusuf,

Bedankt voor je review en feedback. We willen graag verduidelijken dat je een pre-order hebt geplaatst, wat duidelijk werd aangegeven op onze website en in de bevestigingsmail. Dit is meermaals ook naar jullie toe gecommuniceerd.

Verder zien we dat er contact is geweest met je vrouw en dat we tijdig hebben gereageerd op de mails. Kun je misschien aangeven op welke specifieke e-mail je doelt, zodat we dit verder kunnen onderzoeken? We waarderen je geduld en willen ervoor zorgen dat alles naar tevredenheid wordt opgelost.

Groet,

Klantenservice bij Oaza Home faalt volledig

Ik heb bij Oaza Home een tafelblad besteld dat geleverd werd met een duidelijke barst. Ondanks dat ik direct contact opnam met de klantenservice, werd mijn melding afgewezen met de smoes dat de originele verpakking niet intact zou zijn en het product gemonteerd is. Dit terwijl ik wel de originele verpakking heb.

Wat het nog erger maakt, is dat ze weigeren hun verantwoordelijkheid als verkoper te nemen en mij proberen door te verwijzen naar hun leverancier. Dit is volledig in strijd met consumentenrechten. Mijn koopovereenkomst is met Oaza Home, niet met hun leverancier.

Deze houding is onprofessioneel en klantonvriendelijk. In plaats van met een oplossing te komen, word ik van het kastje naar de muur gestuurd. Dit is absoluut niet wat je mag verwachten van een bedrijf dat zichzelf serieus neemt.

27 gennaio 2025

Beste,

Wij begrijpen dat dit een vervelende situatie voor u was. Het tafelblad was echter al gemonteerd op het moment van uw melding, waardoor wij niet konden vaststellen wat er in de tussentijd mee is gebeurd. Desondanks hebben wij u een nieuw blad gegeven om het probleem naar tevredenheid op te lossen.

Wij streven altijd naar een goede service en zijn blij dat dit inmiddels is afgehandeld. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Valutata 1 stelle su 5

Kras in tafel word niet opgelost

Salontafel gekocht van €699,-. Super mooie tafel. Er werd verteld dat hij binnen 1-5 werkdagen geleverd zou worden. Dit was niet het geval. De salontafel werd 11 dagen later pas geleverd. Niet fijn als er 1-5 gezegd word, maar goed kan gebeuren. Vervolgens word ik gebeld door de bezorger dat hij met 30 minuten bij ons was. Een uur later was hij er pas. Kan gebeuren eventueel met natuurlijk files etc. Maar waar ik het meeste van baal is de slechte service en communicatie. Telefoonnummer bestaag niet en kan niet gebeld worden. Dus alles moet via de mail. Ik een mail gestuurd over de salontafel dat er een kras opzit en dat mij dit niet de bedoeling lijkt voor een salontafel van €699,-. Werd er op gereageerd dat het waarschijnlijk met een doekje opgelost kon worden (wat overigens niet kan want ben er al met een doekje overheen geweest en de kras blijft hetzelfde) en dat ze het niet in behandeling kunnen nemen omdat ik de originele verpakking niet meer heb. Wat logisch is want een grote doos bewaar ik niet en maak ik meteen kapot... ik moet lang wachten op reactie en/of hulp hoe dit kan worden opgelost. Heel jammer dat de service niet is wat je verwacht van een dure winkel... uiteindelijk kan er niet geholpen worden en schuiven ze het af op een schade die "in het hout zit". Ik koop nooit meer bij deze winkel en zou niemand aanraden hier een aankoop te doen!!
Grappig dat er nu wordt gezegd dat het in het hout zit en het met een doekje eruit kan worden gehaald. Jullie doen 0.0 je best om er ook maar naar te kijken. Dan is een €699,- tafel de moeite om even te kijken we jullie voor ons kunnen betekenen. Een wcht schijtwinkel en hoop dat jullie nooit meer verkopen!

13 gennaio 2025

Beste Michelle,

Dank u wel voor uw feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen hoe frustrerend het is als dingen niet verlopen zoals beloofd, en willen graag onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging in de levering en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Wat betreft de kras op de salontafel: we begrijpen dat dit niet de ervaring is die u had verwacht van een product van deze prijs. Dit is echter geen kras zoals per mail aangegeven, maar vuil dat zich heeft opgehoopt in de nerven van het hout. Dit is eenvoudig te verhelpen door het voorzichtig te reinigen met een scherp object. Als u met uw nagel er overheen zal gaan, zal u zien dat het ‘het witte’ van de tafel al snel verdwijnt. Om dit in de toekomst te voorkomen, raden wij te allen tijde aan om placemats te gebruiken of bijvoorbeeld een glasplaat erop te plaatsen.

Als u verdere vragen heeft of hulp nodig heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via info@oazahome.nl We hopen dat we deze kwestie alsnog naar wens kunnen oplossen.

BESTEL HIER NIET

Op de website staat op voorraad, blijk later een pre-order te zijn, slechte klantenservice, telefonisch niet bereikbaar, dreigen met een tegoedbon wat wettelijk niet mag, informeren verkeerd over levering. In een woord: slecht

26 gennaio 2025

Beste Esmee,

Wij vinden het jammer dat u deze ervaring zo heeft ervaren. Op de productpagina staat duidelijk vermeld wanneer een product een pre-order betreft. Daarnaast is uw bestelling inmiddels kosteloos geannuleerd.

Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Valutata 5 stelle su 5

Top service en super vriendelijk

We zagen leuke spullen op de site maar besloten toch naar hun showroom te rijden alvorens iets te bestellen. Wat een leuke gastvrije meneer die ons heeft geholpen bij het uitzoeken van een stoel. Toevallig hadden ze deze ene stoel op voorraad en konden ook gelijk meenemen. Super blij mee en zal hier in de toekomst zeker online meubels bestellen.

18 gennaio 2025

OAZA bedankt !

Een zeer aangenaam aankoopgesprek gehad en we zijn zeer tevreden met de geleverde tafel. Erg mooie producten in de winkel.
Bedankt OAZA we komen zeker weer terug als we weer iets willen kopen.

18 gennaio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Ik heb een eettafel en stoelen besteld…

Ik heb een eettafel en stoelen besteld bij OAZA home. Spijtig genoeg zijn de stoelen beschadigd/vies binnen gekomen. Daarnaast kan de eettafel niet gemonteerd worden aan de tafelpoten. Het lijkt alsof de tafel en de tafelpoten niet bij elkaar horen + de schroeven die meegeleverd zijn passen niet. Natuurlijk kan er eens is mis gaan. Maar ik vind het heel erg jammer dat er elke keer pas na een paar dagen wordt gereageerd op een mail en er is geen telefoonnummer waarop ik hen kan bereiken. De tafel en stoelen waren 9 januari geleverd en ik heb nog steeds geen fatsoenlijk contact gehad en nog steeds geen oplossing voor mijn klacht. Ondanks deze ervaring moet ik zeggen dat de meubels wel erg mooi zijn, maar ik baal ervan dat het niet in goede staat is aangekomen en dat het lang duurt voordat ik een reactie krijg.

9 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Geen service bij lamp die kapot is!

Koop hier geen spullen!! Bij spullen die kapot worden geleverd wordt geen service geleverd. Stelletje oplichters!!

3 gennaio 2025

Beste Patrick,

Wij vinden het vervelend dat u een slechte ervaring heeft, echter dienen schademeldingen binnen de gestelde termijn te worden ingediend zoals vermeld op de website. We bieden zeker service aan en doen vaak nog een uitzondering voor meldingen die iets na de gestelde termijn worden gedaan.

Het is voor ons echter helaas niet mogelijk om een schadeclaim te verwerken die pas 1,5 maand na levering wordt gemeld, zeker bij breekbare producten. Dit is geen oplichting, maar een standaardprocedure om alle klanten eerlijk en efficiënt te kunnen helpen.

Vriendelijke groet,

Valutata 4 stelle su 5

Aanrader

Goede communicatie. Online besteld. Geleverd. Enkel jammer dat niet tot boven wordt getild. Wel kwaliteit meubels

13 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Geluk bij een ongeluk! Wij zijn super tevreden!!

Na lang zoeken hadden we eindelijk DE bank gevonden die we super mooi vonden!
Ondanks het best lastig kiezen is om een bank online aan te schaffen, vertrouwde we nu op de positieve reviews van Oaza Home!
Na enige verwarring en een tegenslag van hun leverancier (wat voor hun ook teleurstellend is niet enkel voor ons als consument) bood Oaza Home direct na wat overleg over onze wensen een top oplossing ondanks het niet de kleur was die we in eerste instantie besteld hadden (maar wij natuurlijk niet wilde wachten) kregen we dezelfde bank aangeboden in een andere kleur en gaven hun woord dit zo spoedig mogelijk allemaal te regelen! We kunnen zeggen.. dezelfde dag om half 12 gaf OAZA HOME hun woord en om 13:10 kregen we al melding dat ze binnen 30 MINUTEN zouden arriveren met onze nieuwe bank! De kleur is echt super mooi! Past geheel bij onze interieur! Geluk bij een ongeluk!
Dank jullie wel voor deze manier van snelle handelen!!

16 dicembre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più