Vi bestilte 3 ting. De 2 var beskadiget. Telefonnummeret de bruger både på FB, Instagram og hjemmesiden virker ikke! De svarer ikke på mail! Hold jer langt væk!!! Kan se der sidder nogen og svarer, a... Leggi di più
Det har været det dårligste jeg har oplevet ifm levering af ordrer Jeg bestilte den 26/6 havemøbler og krukker for 15.000kr og Aftalte telefonisk levering den 16/7 Der kom ingen havemøbler den... Leggi di più
Malaga daybed är skön och fin, snabb leveranstid. Går inte att passa in helt vid montering, behövs borrmaskin och bra med gummiklubba. Bambupinnar som tyngd till tygtaket räcker inte, behöver knytas m... Leggi di più
Sofaen (daybed) er utrolig fin og enkel å montere. Selve madrassen er litt fast, noe som gjør at den nok vil holde seg fin, men den er litt hard å sitte på. Jeg har forøvrig fått en fantastisk kundes... Leggi di più
Pr. december 2025 har virksomheden solgt alle rettigheder til brandnavn og produkter til en tredjepart og er ikke længere involveret i drift, salg eller kundehåndtering relateret til dette brand. Trustpilot-profilen afspejler derfor ikke længere virksomhedens aktiviteter.
Langes Gård 26, 1., 4200, Slagelse, Danimarca
- northbynorth.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Stor tak for tålmodigheden inden købet
Stor tak for tålmodigheden inden købet, hvor jeg hurtig fik svar på mine spørgsmål.
Varen lever op til mine forventninger
Friendly and helpful service.
Fin of venlig service
Fin of venlig service, fik leveret i Spanien til ønsket tidspunkt.
Uprofessionel virksomhed!!!!!
Meget dårlig kundeservice!!!
Uprofessionel virksomhed!!
De ignorerer deres kunder så snart deres produkter ikke lever op til den kvalitet de lover!!!
Startede en reklamations sag vedr . Vores overtræk til vores daybed, overtrækket er begyndt at blive utæt flere steder, kundeservice spøger om der har lægget sne og blade på det! Nej svare jeg!! Så stopper alt kontakt derefter selvom jeg rykker for et svar!! Meget uprofessionelt!! Alle deres møbler samt beskyttelse kan ikke tåle vejeret i Danmark, selvom man opbevare det inde om vinteren.Vores bambus får mug pletter flere gange om året og nu virker vores beskyttelse ikke!!!

Risposta di NorthByNorth
Bambussofa med blå farve fra emballagen
Min bambus sofa havde desværre taget afsmitning af blå farve fra plastbånd der er en del af emballagen. Da jeg ikke kunne vaske det af kontaktede jeg NorthByNorth, som anbefalede mig at slibe sofaen med sandpapir. Jeg havde dog ikke forventet at skulle ud og købe sandpapir og til at slibe på en helt ny sofa. Ikke hvad jeg forventede mig af et kvalitetsprodukt.
Super fede bambus havemøbler🙏Havde…
Super fede bambus havemøbler🙏Havde hynderne i stolene været tykkere, så fik I 5 stjerner, men man sidder super fint i dem.
Super Super flotte bambus møbler
Super Super flotte bambus møbler
God kvalitet og dejlige brede
Et godt produkt og god service
Et godt produkt og en god service under transport/levering
Meget god service
Der var super god service i form af personlig betjening, da bestillingen gav mig lidt problemer.
Bordet vi købte, er vi meget tilfredse og glade for.
Good service
Good service, punctual delivery and very nice product . I can recommend it.
Det hele er godt 😀
Hurtig kontakt
Vi manglede en sofa, da de bestilte møbler kom - men firmaet var nemt at komme i kontakt med, og leverede den manglende sofa med få dages forsinkelse.
Hele processen blev kørt totalt…
Hele processen blev kørt totalt professionelt fra NorthByNorth side og jeg havde min bambus daybed indenfor 2-3 dage. Sofaen er i super god kvalitet og er allerede blevet mit ynglings udemøbel. Virkelig på alle måder en super oplevelse.
Mega fine bambusmøbler
De dejlige bambusmøbler kom hurtigt og til den aftalte tid. Det er virkelig nogle fede møbler.
Den manglende stjerne skyldes at det at samle dem var lidt vanskeligere end vi havde troet. Og de små bambuspløkker, der skal bankes ind i til stabilisering bliver nemt slået i stykker af den medsendte hammer.
Over all er vi dog vældigt godt tilfredse!
Mvh. Pia Johannessen
Fantastisk kundeservice
Snabb leverans
Snabb leverans. Bra pris eftersom det var nedsatt pris. Snygga möbler men lite enkel konstruktion.