Vi bestilte 3 ting. De 2 var beskadiget. Telefonnummeret de bruger både på FB, Instagram og hjemmesiden virker ikke! De svarer ikke på mail! Hold jer langt væk!!! Kan se der sidder nogen og svarer, a... Leggi di più

Det har været det dårligste jeg har oplevet ifm levering af ordrer Jeg bestilte den 26/6 havemøbler og krukker for 15.000kr og Aftalte telefonisk levering den 16/7 Der kom ingen havemøbler den... Leggi di più

Malaga daybed är skön och fin, snabb leveranstid. Går inte att passa in helt vid montering, behövs borrmaskin och bra med gummiklubba. Bambupinnar som tyngd till tygtaket räcker inte, behöver knytas m... Leggi di più

Sofaen (daybed) er utrolig fin og enkel å montere. Selve madrassen er litt fast, noe som gjør at den nok vil holde seg fin, men den er litt hard å sitte på. Jeg har forøvrig fått en fantastisk kundes... Leggi di più

1. Negozio di arredi e di design d'interni

Pr. december 2025 har virksomheden solgt alle rettigheder til brandnavn og produkter til en tredjepart og er ikke længere involveret i drift, salg eller kundehåndtering relateret til dette brand. Trustpilot-profilen afspejler derfor ikke længere virksomhedens aktiviteter.

2,9

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

2,9

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Pas på med at handle her

Kan se der sidder nogen og svarer, at virksomheden ikke findes længere, men jo de sælger stadig i navnet Northbynorth.

29 luglio 2026

Ingen kommunikation vedr fragt og dårlig service

Der kom ingen havemøbler den 16/6
Jeg forsøgte at ringe men blev mødt af en telefonsvarer som henviste til mail på hjemmesiden
Jeg skrev hver dag og bad om tidspunkt for levering
Intet svar
I dag får jeg 20 min inden levering svar fra fragtmand
Vi er i sommerhus og kan først være fremme en time senere
Heldigvis er fragtmanden så sød at blive til vi kommer
Aldrig vil jeg bruge dette firma ige

22 luglio 2026

Risposta di NorthByNorth

Hej Rie, tak for din anmeldelse men dette er fejl firma du anmelder. Northbynorth er lukket 31 december 2025. Du bedes rette henvende til Novawood ApS Gruppen som har købt brandet og nu driver northbynorth under andet cvr nr.
hilsner Gitte

They walk the talk..

They promise to answer within 24 hours - and they do. The communication is clear, honest and friendly. The action has been likewise very customer- and action oriented.

9 luglio 2024

Jeg fik leveret et forkert hyndecover…

Jeg fik leveret et forkert hyndecover til en bambussofa på grund af dårlig kommunikation på hjemmesiden (web butikken) og blev anmodet om selv at betale fragt da coveret skulle returneres. Ender med at have en sofa med en upraktisk madrasfarve (kridhvid) der ikke er hvad jeg troede jeg købte (jeg havde bestilt det olivengrønne sofabetræk der poppede op ved sofaen, da jeg købte den) og må derefter bruge tid på mails frem og tilbage. Selve bambus sofaen er fin nok, og leveringen gik ok hurtigt men web butikken er sat op så man nemt køber forkert tilbehør, og altså må bøvle med dette bagefter + være skuffet over forkert farve.

14 giugno 2024

Oplevelsen med North by North har…

Oplevelsen med North by North har mildest talt været dårlig. Ikke blot, har de leveret et produkt, der var tæt på umuligt at samle, og som af den årsag er blevet beskadiget. De har også leveret den mest arrogante kundeservice jeg i mit liv har oplevet.

For det første modtager vi (hverken til vores Daybed eller Ottoman bord) den forkerte manual/samlevejledning. Det er lidt forvirrende, men vi finder ud af det. Det viser sig dog, at huller og pinde SLET ikke passer sammen - på trods af, at vi følger de angivne klistermærkenumre.

Vores Bambus Daybed har givet sig i sådan en grad, at den ikke kunne samles uden hårde bank med vedlagte bambushammer. Selvom vi lagde et tykt stykke pap i mellem, har det resulteret i, at vores nyindkøbte møbel er blevet beskadiget med bankemærker på siderne. I den fejlagtige samlevejledning står der: ”Be careful not use force or the bamboo can crack”. Vi var nødt til at bruge kræfter til at tvinge huller og bambuspinde samme, i en sådan grad, at vores møbel er blevet beskadiget.

Jeg kontakter North by North med ovenstående henvendelse, og bliver mødt af et arrogant svar om, at de ikke kan give hverken kompensation eller bytte vores møbel, blot fordi jeg har haft en "dårlig oplevelse" med at samle dem, og fordi jeg (og min mand) ikke kan "finde ud af at samle dem". Det kunne vi godt. Det var dog kun muligt ved beskadigelse af møblet. Det vil NorthbyNorth ikke forholde sig til og har "lukket sagen" op til flere gange på mail.

Vi valgte at købe møbler hos NorthbyNorth, da vi prioriterede kvalitet. Men vi må desværre konstatere, at hverken møbler eller service bærer præg af kvalitet, og vi står nu med en Daybed til 5000 kr (ny pris 10.000 kr), som allerede er blevet beskadiget, inden den er taget i brug.

Sagen er nu taget videre til Forbrugerklagenævnet.

1 giugno 2024

There were spots on on of the cushions…

There were spots on on of the cushions but we did not want to reclaim since our delivery was delayed due to a mistake from the factory packing the furnitures in vietnam. The furnitures are not very comfortable so we have bought new cushions for the chairs.

23 maggio 2024

Risposta di NorthByNorth

Tak for din anmeldelse det sætter vi pris på.
Du er meget velkommen til at sende os billede af de pletter som du henviser til? Så vi kan se på sagen.
Vi er kede af at høre du ikke bryder dig om vores puder som høre med til Mijas serie.

Good experience but waited 3 weeks for…

Good experience but waited 3 weeks for my sun bed.. it is quite long and I was not aware when I purchased the item

20 maggio 2024

Kære Pernille,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med din nye solseng, og vi håber, at sommeren byder på mange solskinstimer, så du kan nyde den fuldt ud.

Vi beklager, at solsengen ikke var på lager ved bestilling. Dette fremgik under produktet, og jeg kan se i vores mailkorrespondance, at vi har oplyst dig om ventetiden og tilbudt dig muligheden for at annullere din ordre.

Alt i alt håber vi, at du får en skøn sommer med din nye solseng.

God sommer!

Venlig hilsen