Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Alt foregik smerte frit ved kød af slik hos nordicsweets. Ærgeligt man ikke kan smage på billedet så man ikke bestiller noget man ikke kan lide alligevel 😂

Valutata 5 stelle su 5

Nordic Sweets tilbyder en super god kundeservice og rigtig god nærkontakt til deres kunder!! Igennem SoMe kanalerne, specielt Instagram, formår de at indrage kunderne og give dem et nærmere indbli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Oki produkt, dog noget forskellig fra original poseindhold " Poser i detailhandel " Troede jeg kunne få dete samme, som der er i poserne Haribo Dukatos !! Meen det er ikke det samme indhold. Surt nå... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har efterhånden handlet for en del hos Nordicsweets, der har overhovedet ikke været nogen problemer der, det eneste der har været var det fragtfirmaet der havde smadret min pakke, så det meste af ind... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di dolciumi e caramelle

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos NordicSweets kan du forkæle din søde tand. Du kan shoppe rundt i vores online slik univers, som består af alverdens søde sager fra kendte brands, som du kan shoppe til ENGROS PRISER! Vi lægger stor vægt på at NordicSweets skal være et nemt - og troværdigt sted at shoppe sit yndlingsslik. Vi tager derfor altid selv vores produkt billeder, så du som kunde altid ved, hvad du får. Kundeservicen skal altid været helt i top, hvilket gør det muligt for dig som kunde at stille spørgsmål til os, så vi kan hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter. Vi sidder altid klar ved telefonen og mailen til at hjælpe og guide dig videre, hvis der skulle opstå tvivl. Du kan altid følge med på vores sociale medier, hvor vi dagligt poster gode tilbud og nye varer. Facebook: NordicSweets Instagram: NordicSweets.dk Gå på opdagelse i vores online slik univers. Bedste hilsner Søren & Mie

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Altid meget tilfreds m.m

Altid meget tilfreds m.m.
Men der er en ting jeg ikke kan forstå det er at der står at det er fragtfri når man køber for 550 kr. men det er måske fordi jeg for det hjem det er ikke kritik.
jeg er altid tilfreds
Venlig Hilsen
Else-Marie Jensen

9 agosto 2024

God og nem side

God og nem side, med all relevante informationer, jeg fik løbende de opdateringer som jeg håbede på, alt i alt god side samt rigtige gode priser.

16 maggio 2024

Jeg er yderst tilfreds😁

2 maggio 2024

Kære Zita,

Tak for din positive tilbagemelding! Vi sætter pris på din støtte og er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for at opretholde det høje niveau af kvalitet og tilfredshed, som du har oplevet.

Har du brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg når lige at bestille varer

Jeg når lige at bestille varer.
Så har jeg dem næste dag. Det er hurtigt. Og de altid til at få fat på

17 aprile 2024

Kære kunde,

Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige leveringsservice. Det glæder os at vide, at du oplever, at vi altid er til at få fat på, når du har brug for os.

Vi sætter stor pris på din støtte og tillid til os. Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for yderligere assistance, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Super.👍

Fantastisk!

23 aprile 2024

Kære Anne-Louise,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din positive feedback og vil fortsætte med at stræbe efter at levere den bedst mulige service.

Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Alt i orden

Alt i orden, hurtig levering.

23 aprile 2024

Kære Lisbeth,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din oplevelse med os var positiv, og at du modtog din levering hurtigt og uden problemer. Din tilfredshed er vores fornemste mål, og det glæder os at vide, at vi har opfyldt dine forventninger.

Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, eller hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Mega hurtig levering og ingen problemer

Mega hurtig levering og ingen problemer

20 aprile 2024

Kære Mads,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du modtog din ordre så hurtigt, og at hele processen var problemfri for dig. Det er vores mål at sikre, at vores kunder får deres ordrer så hurtigt og problemfrit som muligt, og din feedback er meget værdsat.

Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Valutata 4 stelle su 5

Fremragende udvalg og hurtig levering

Fremragende udvalg og hurtig levering - desværre blev leveringen ikke sendt til det udleveringssted jeg havde valgt, derfor kun 4 stjerner.

16 aprile 2024

Kære Balder,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores udvalg og leveringstid. Vi beklager dog dybt, at din levering ikke blev sendt til det udleveringssted, du havde valgt. Vi vil tage din feedback til efterretning og arbejde på at forbedre vores leveringsproces for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Hvis der er yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk oplevelse at købe hos…

Fantastisk oplevelse at købe hos Nordicsweets! Kæmpe lækkert udvalg af alle mulige lækkerier og en helt igennem dejlig kundeservice og lynhurtig levering. Kæmpe anbefaling her fra 👌🏼

10 aprile 2024

Kære Sophie,
Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de venlige ord! Vi sætter stor pris på din støtte og glæder os over at høre, at du havde en fantastisk oplevelse med dit køb hos NordicSweets.

Vi stræber altid efter at tilbyde vores kunder det bedste udvalg af lækkerier samt en enestående kundeservice, så det glæder os at høre, at du var tilfreds med begge dele.
Vi værdsætter også din kommentar om vores lynhurtige levering. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at modtage deres varer i tide, og vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at dine produkter når frem til dig så hurtigt som muligt.

Endnu engang tak for din anbefaling, og vi håber at kunne byde dig velkommen tilbage hos NordicSweets igen snart!

Valutata 5 stelle su 5

Altid hurtig levering og nemt at…

Altid hurtig levering og nemt at bestille.

5 aprile 2024

Kære Lone,

Tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores hurtige levering og nemme bestillingsproces! Det er vores mål at sikre en problemfri oplevelse for vores kunder. Tak for din tillid og støtte!

Anbefaler

Nordicsweets havde lige præcis min ynglings lakris plus en masser andet lækkert jeg skal have. Fedt at der er pickup point i Randers. Jeg kommer igen :)

5 aprile 2024

Kære Claus,
Mange tak for din fine anmeldelse.
Det er fantastisk at høre, at vi havde din favorit lakrids og en masse andet lækkert slik, du skulle have! Vi er glade for at kunne tilbyde et afhentningspunkt i Randers og ser frem til at byde dig velkommen tilbage igen. Tak for din støtte og tillid :-)

Valutata 1 stelle su 5

Dårligt

Har lavet en bestilling den 15 men hører intet pengene er trukket, sender mail el ringer som de siger på svaren. Så dårligt

27 marzo 2024

Kære Jesper,
Vi beklager dybt den ulejlighed, du har oplevet.
Vi vil gerne informere dig om, at vi har haft kommunikation via e-mail, hvor din ordre blev annulleret efter dit ønske, og pengene er blevet tilbagebetalt.
Vi beklager, hvis denne proces ikke blev kommunikeret til dig på en tilstrækkelig måde. Vi sætter stor pris på din forståelse og tålmodighed i denne sag.

Tydelig og god information

Tydelig og god information. Hurtig ekspedition og levering. Fra jeg bestilte til jeg havde varen gik der mindre en 2 dage.

19 marzo 2024

Kære Kunde,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du satte pris på den tydelige og informative oplevelse på vores hjemmeside.

Det er vores fornemmeste mål at sikre en hurtig ekspedition og levering af dine varer, så det glæder os at høre, at du modtog din ordre på mindre end 2 dage fra bestillingstidspunktet.

Tak for at vælge NordicSweets.dk, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Overskuelig hjemmeside.

Overskuelig hjemmeside.
Hurtig effektiv levering.
God oplevelse.

19 marzo 2024

Kære Karin,

Tak for din positive feedback! Vi sætter pris på din anerkendelse af vores overskuelige hjemmeside og den hurtige og effektive levering.

Det glæder os at høre, at din oplevelse med os har været god.
Hos NordicSweets.dk er vores mål altid at gøre det nemt og bekvemt for vores kunder at handle hos os.

Vi sætter stor pris på din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più