Super service, gæstfrihed og rolig atmosfære, hvor der tydeligt er plads til alle. Høj og lav, tyk og tynd, ung og gammel. Og Jeanette har en stor erfaring, som hun gladelig deler ud af. Tak Jeane... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg fik lavet en triple forward helix piercing hos Jeanette, og jeg er yderst tilfreds med resultatet! Fra start til slut var hun utrolig professionel og sørgede for, at jeg følte mig tryg hele... Leggi di più
Jeanette er simpelthen den sødeste og roligste piercer, super dygtig til hendes arbejde! 🤩🤎 Fik smykkeskift af alle mine dermals, i de flotteste farver. 💙🩵 Dejlig atmosfære i hele butikken, og... Leggi di più
Hun var gode til at forklare hvordan det skulle gøres og alt andet og hun gjorde det hurtigt og hun var rigtig rar og havde gode tips.
Dettagli dell'azienda
- Negozio per tatuaggi e piercing
- Negozio di piercing
- Servizio di foratura orecchie
- Servizio di rimozione di tatuaggi
- Studio di tatuaggi
Scritti dall'azienda
Velkommen til House of Body Art – et sted skabt til dig, der ønsker det bedste inden for tattoo, piercing og laser tattoo removal. ✨ Eksklusiv service, unikke resultater og en oplevelse i særklasse. 🤎 Kunst, æstetik og tryghed – din krop, dit udtryk, vores passion.
Informazioni di contatto
Sct Mathias Gade 70, 8800, Viborg , Danimarca
- Tattooremoval@lase-it.dk
- lase-it.dk
Det er her det sker 🤩
Og Jeanette har en stor erfaring, som hun gladelig deler ud af.
Tak Jeanette og Sonny og ikke mindst jeres skønne børn.
De kan noget med tryghed, nærvær og faglighed
Skønt og trygt sted at få lavet en piercing. Nærvær og faglighed er i top. Velkomsten var varm og imødekommende, følte mig omgående set, hørt og tryg🥰
Mega godt sted og få sin første tatovering, picering eller få en fjernet
Man føler sig taget godt i mod, og er tryg hele vejen igennem .
Kan virkelig anbefales 😁
Jeanette er simpelthen den sødeste og…
Fik smykkeskift af alle mine dermals, i de flotteste farver. 💙🩵
Dejlig atmosfære i hele butikken, og super service, kæmpe anbefaling her fra!
Hun var gode til at forklare hvordan…
Yderst tilfreds
Fra start til slut var hun utrolig professionel og sørgede for, at jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Hun forklarede processen grundigt, var meget omhyggelig og havde virkelig styr på hygiejne og teknik.
Selve piercingen blev udført super præcist, og resultatet er bare blevet så flot – præcis som jeg havde håbet på! Man kan virkelig mærke, at Jeanette har erfaring og passion for sit arbejde.
Jeg kan varmt anbefale Jeanette til alle, der overvejer en piercing. You are in good hands🫶
Virkelig dygtigt og professionelt…
Virkelig dygtigt og professionelt arbejde! 😍
Kan varmt anbefale både ejere og personale 😍
Jeg kom ind for at få lavet bryst…
Jeg kom ind for at få lavet bryst piercinger efter at have tænkt på det meget længe. Jeg har været for nervøs for at få det gjort, før jeg kom til House of body art. Jeg blev taget mega godt imod og guidede godt igennem det hele. Jeg var i tvivl om det kunne lade sig gøre med mine bryster, da de er lidt kompliceret men det var intet problem og jeg fik dem lavet hurtigt og er nu mega glad og tilfreds!! 10/10 oplevelse og vil klart anbefale stedet!:)
Fuldstændig fantastisk oplevelse😍
Fuldstændig fantastisk oplevelse😍.
De er virkelig gode til at forklare tingene og det der skal ske. Jeg skulle have en navlepiercing og blev guided så godt igennem oplevelsen. De var virkelig søde og fik mig til at falde helt til ro selvom jeg var mega nervøs. 110% et sted der kan anbefales til at få lavet en piercing♥️
Virkelig
Virkelig, virkelig søde! Hurtig respons på kontakt. Virkelig omhyggelig med at forklare, hvorfor de gør, som de gør.
Jeg kæmper ufatteligt meget med panikangst, og Jeanette rummede det så flot og fik skabt ro omkring mig. Virkelig anbefalelsesværdig 🫶🏼🤍
Staff is really nice and willing and…
Staff is really nice and willing and the piercing was very painless!!
De ville altid hjælpe og de sikrere sig…
De ville altid hjælpe og de sikrere sig at deres kunder for en god oplevelse og for lige hvad de ønsker sig, jeg har været der et par gange og har kun haft gode oplevelser
Fik lavet min næse piercing i dag og de…
Fik lavet min næse piercing i dag og de så søde der inde og gode til og forklar og give tryghed når man er bange og så de os så gode der inde tak for den skønne oplevelse
Professionelle omgivelser og virkelig god kundebehandling
Skønt sted at få lavet en piercing! Der er mega rolig stemning i shoppen og man bliver behandlet så godt, hvilket er rart når man er lidt nervøs og adrenalinen farer derudaf 🌟 man er ikke i tvivl om at der er kæmpe interesse i piercinger og at tingene skal være i orden her, ser frem til næste gang og gangen efter det 🥳
Så fin en oplevelse
Så fin en oplevelse - tak for meget fin service ifm et forkert valg af smykke. Kan virkelig anbefale jer.
Kæmpe tak til Jeanette som gav både min…
Kæmpe tak til Jeanette som gav både min veninde og jeg en skøn oplevelse🩷 Smilende, passioneret og opmærksom, alt hvad man skal bede om hos en piercer🩷
Jeanette ❤️
Jeanette (undskyld hvis det staves forkert) gav min veninde og jeg den bedste oplevelse nogensinde! Var mega rar og dejlig snakkesalig ❤️ Kan klart kun anbefale hende som din piercer!❤️
Mvh hende med det pæne røde hår❤️
Vi giver Jeanette det aller bedste…
Vi giver Jeanette de aller bedste anbefalinger. Hun er både empatisk, nærværende og dygtig til sit fag. Jeg har haft min 15 årige datter med nede til en navlepiercing, det var en rigtig tryg og god oplevelse for min datter. Jeg har selv fået en Helix piercing og er ikke et sekund I tvivl om at vi ender hos Jeanette igen, ved næste piercing. Du bliver altid sendt godt afsted med de produkter du har brug for og en forsikring om at du altid kan kontakte hende.
Vi er MEGET tilfredse.
Amazing experience! Very gentle piercer
Amazing experience! The piercer is so gentle, I got my lower lip pierced and didn’t feel any pain! She is awesome, I will be back for more piercings!
Stærk anbefaling
Et virkelig skønt sted med flot og indbydende anretning. Servicen er i top, og man føler sig helt tryg og godt taget hånd om under hele tatoveringsoplevelsen.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.