Alt foregik smerte frit ved kød af slik hos nordicsweets. Ærgeligt man ikke kan smage på billedet så man ikke bestiller noget man ikke kan lide alligevel 😂

Nordic Sweets tilbyder en super god kundeservice og rigtig god nærkontakt til deres kunder!! Igennem SoMe kanalerne, specielt Instagram, formår de at indrage kunderne og give dem et nærmere indbli... Leggi di più

Oki produkt, dog noget forskellig fra original poseindhold " Poser i detailhandel " Troede jeg kunne få dete samme, som der er i poserne Haribo Dukatos !! Meen det er ikke det samme indhold. Surt nå... Leggi di più

Har efterhånden handlet for en del hos Nordicsweets, der har overhovedet ikke været nogen problemer der, det eneste der har været var det fragtfirmaet der havde smadret min pakke, så det meste af ind... Leggi di più

1. Negozio di dolciumi e caramelle

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos NordicSweets kan du forkæle din søde tand. Du kan shoppe rundt i vores online slik univers, som består af alverdens søde sager fra kendte brands, som du kan shoppe til ENGROS PRISER! Vi lægger stor vægt på at NordicSweets skal være et nemt - og troværdigt sted at shoppe sit yndlingsslik. Vi tager derfor altid selv vores produkt billeder, så du som kunde altid ved, hvad du får. Kundeservicen skal altid været helt i top, hvilket gør det muligt for dig som kunde at stille spørgsmål til os, så vi kan hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter. Vi sidder altid klar ved telefonen og mailen til at hjælpe og guide dig videre, hvis der skulle opstå tvivl. Du kan altid følge med på vores sociale medier, hvor vi dagligt poster gode tilbud og nye varer. Facebook: NordicSweets Instagram: NordicSweets.dk Gå på opdagelse i vores online slik univers. Bedste hilsner Søren & Mie

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Super service

Jeg havde fået sendt en forkert vare, hvilket jeg først opdagede 1 måned senere, få dage inden jeg skulle bruge den. Nordicsweets var dog behjælpelige og ombyttede lynhurtigt for mig, så jeg alligevel fik det rigtige produkt i tide. Topklasse service.

28 novembre 2025

Useriøst

Hvordan kan man have et firma når man ikke kan komme i kontakt med dem.
Prøvede over flere dage at ringe og har skrevet til dem både på Facebook på deres side og på mail.
Havde en forespørgsel på en stor slik bar til en barnedåb.
Men har aldrig hørt fra dem...
Virkelig useriøst firma.

16 settembre 2025

Ærgerlig oplevelse

Ærgerlig oplevelse idet deres informationer på hjemmesiden er misvisende i forhold til, hvad man får leveret. Rakte ud til dem efterfølgende, hvorefter der intet var at komme efter. Anbefaler bare at smutte en tur forbi den lokale og foretage sine køb der.

15 ottobre 2025