Norm Invest Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Fantastisk og hurtig service og rådgivning. Norm.invest kan klart anbefales. Lave gebyrer, fornuftige afkast og en platform der er nem og overskuelig.

Efter salg af hus investerede jeg et større beløb i Norm Invest. Jeg valgte en forholdsvis lav risiko, men efter 9 måneder var der en positiv forrentning på 11%. Har nu trukket en del ud igen til andr... Leggi di più

Jeg har investeret gennem Norm Invest, siden jeg var 18 år, så det er efterhånden lidt over fem år. Jeg har været super tilfreds hele vejen igennem. De har leveret et fornuftigt afkast, og jeg har... Leggi di più

Norm Invest agerer særdeles hjælpsom. Jeg fulgte de enkle instrukser jeg havde modtaget fra jer, for oprettelse af min Aktionærkonto. Derefter foretog Norm Invest flytning af det aftalte beløb, og d... Leggi di più

1. Servizio di investimenti
  2. Servizi di gestione dei cespiti
  3. Azienda di gestione fondiaria

Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com

Eccellente

TrustScore 5 su 5

1K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

157 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg er glad for Norm Invest

Jeg er glad for Norm Invest.
Det kunne ikke være nemmere og supporten er super lige til og ville være en glimrende benchmark for utallige andre firmaer.

Hej Casper

Mange tak for at dele din glæde for Norm Invest. Vi er så glade for dine mange rosende ord om os.

Team Norm Invest

Support er super hurtige og meget…

Support er super hurtige og meget hjælpsomme!

Appen kører helt af sig selv med glimrende afkast!

Hej Nicolaj

Mange tak for din store ros af vores support, app og afkast. Det er vi meget glade for, at du er tilfreds med.

God kundeservice

God kundeservice, gode afkast, gode oplevelser.

Hej Christian

Tusinde tak for ros af vores kundeservice og Norm porteføljernes afkast. Vi værdsætter meget, at du vil dele din oplevelse hos os herinde med andre.

Alt i orden

Alt i orden. God kommunikation

Hej Morten

Tak for din anmeldelse og vi er glade for at alt har været som du havde håbet.

100% gnidningsfrit!

100% gnidningsfrit investeringsforløb!
Har været kunde hos Norm i et par år efterhånden og det har været en fornøjelse! Alt kontakt jeg har haft har vært med Hans-Christian, som har været meget behagelig og professionel!

Utrolig nemt både at overføre og udbetale midler!
Gav gerne en 6. stjerne!

4 dicembre 2025

Hej Jonas

Hvor skal du bare have mange tak for din store ros af os. Jeg er utroligt glad for at du har haft en god dialog med vores ansatte, Hans-Christian, og at du har følt hele processen har været behagelig og professionel.

Team Norm Invest

God platform og super service

Jeg har været bruger siden Jan 2024, var nyt på investeringsmarkedet. Jeg kan på det varmeste anbefale Norm Invest. Det er nemt at komme i gang, det er en meget overskuelig hjemmeside og platform. Deres app er også super god. Jeg har talt med deres kundeservice et 5-6 gange i den tid jeg har været hos dem og har altid talt med ekstremt hjælpsomme og kompetente rådgivere. Der er ingen dumme spørgsmål og de har været meget serviceminded. Som passiv investeringsplatform, har jeg ikke noget og sætte en finger på.
Gider dem min varmeste anbefaling.

3 dicembre 2025

Hej Torsten

Mange tak for din mange rosende ord af vores løsning og tak for at dele det hele med andre.

Nem og overskuelig proces

Jeg har været bruger siden maj 2024. Nem og overskuelig proces, selv uden den store erfaring inden for inversteringer. Nemt at følge med på app’en og hurtig og professionel betjening ved udbetaling. Jeg bliver uden tvivl ved med at investere gennem Norm Invest.

3 dicembre 2025

Hej Jeanette

Tusinde tak for rosen af vores app og kundeservice. Vi er meget glade for din tilfredshed med os og at du føler det har været helt gnidningsfrit at udbetale penge.

Fremragende service

Effektiv og professionel service. Tryg og transparent forvaltning af privat portefølje.

2 dicembre 2025

Hej Mikkel

Tak for at kalde vores service for både effektiv og professionel. Vi er meget glade for, at du vil dele din oplevelse med os til andre.

Team Norm Invest

Jeg har altid fået god hjælp fra…

Jeg har altid fået god hjælp fra kundeservice. De svarer hurtigt og man får den hjælp man har brug for.

27 novembre 2025

Hej Lene

Du skal have tusinde tak for rosen af vores kundeservice. Vi prøver altid at hjælpe vores kunder bedst og hurtigst muligt.

venlig og professionel.

Jeg føler, at der bliver lyttet og aftalerne er respekteret til punkt og prik.
Alt med venlig og professionel.
Jeg er tilfreds

2 dicembre 2025

Hej

Mange tak for rosen af vores løsning. Vi er utroligt glade for at du er yderst tilfreds med os.

Team Norm Invest

God service og flot afkast

Jeg har været bruger siden 2022, og har kontinuerligt investeret med flotte afkast.

Altid hurtigt svar på mails, så meget tilfreds med servicen.

Jeg anbefaler altid NormInvest til familie og venner.

27 novembre 2025

Hej Jonas

Mange tak for din anmeldelse af vores løsning. Vi er meget glade for din tilfredshed med os og at du altid anbefaler os til andre. Det er meget værdsat.

Team Norm Invest

Super god support og rådgivning i…

Super god support og rådgivning i forbindelse med investering.

26 novembre 2025

Hej Morten

Tusinde tak for rosen af vores support. Vi er utroligt glade for at du er godt tilfreds med os.

Altid hurtige og hjælpsomme

Altid hurtige og hjælpsomme. Let at komme i kontakt med.

24 novembre 2025

Hej Mark

Mange tak for rosen af vores service! Det er meget værdsat.

Fint afkast

Fint afkast. Super hurtig, venlig og kvalificeret vejledning.

20 novembre 2025

Hej Anne

Mange tak for rosen af afkast såvel som vores service. Vi er glade for at du vil dele din oplevelse hos os med andre.

Hurtig ekspedition

Venlig og hurtig ekspedition.

18 novembre 2025

Hej Jens

Tusinde tak for rosen af vores ekspeditionstid. Vi forsøger altid at svare hurtigst muligt på kunders henvendelser og det sker altid på samme dag man kontakter os.

Stabilt

Godt, stabilt og trygt stadig at investere. Prompte svar fra kundeservice.

13 novembre 2025

Hej Rune

Tak for dine fine ord om Norm Invest og vi er utroligt glade for at høre, at du føler dig tryg hos os og oplever prompte svar fra vores kundesupport.

Super gode, klar anbefaling

Jeg har været super glad for Norm Invest. Jeg startede min investering i marts 2021 og har kontinuerligt sat beløb ind på opsparingen. Her, november 2025, har jeg så trukket investeringen ud, da den skal bruges til boligkøb og har tjent ca. 75.000 kr. på at de har stået der. Jeg er super tilfreds med den nemme løsning og med den gode kundeservice som altid hurtigt og venligt besvarer mine henvendelser. Jeg vil også investere hos dem i fremtiden.

12 novembre 2025

Hej Rachel

Tusinde tak for din meget store ros af vores løsning og det afkast du har opnået hos os. Vi er utroligt glade for at høre, at du også vil investere hos os fremover.

God kundekontakt

Nem at komme i kontakt med og hurtig adgang til at trække penge ud igen.

12 novembre 2025

Hej Max

Tak for rosen af udbetalingsprocesen - vi bestræber os altid på, at de skal være ligeså nemt at udbetale penge, som at indbetale dem hos os.

Team Norm Invest

Norm invest leverer en nem måde at…

Norm invest leverer en nem måde at investere frie midler på , deres produkter er overskuelige, kundeservicen i top og konkurrencedygtige afkast

10 novembre 2025

Hej Martin

Tak for ros af afkast, kundeservice såvel som vores investeringsprodukter. Vi værdsætter meget din store ros af os.